krajek-krajek 14.03.07, 22:15 Nie wkładam w nie jakichś wielkich oszczędności ale chciałbym spytać co o tym myślicie: Sanwil STALEXP RAFAKO BIOTON TUP Które byście odrzucili? Które są dobrym wyborem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krajek-krajek Re: Chciałbym jutro wejść w kilka spółek 14.03.07, 22:53 Wiem, że to nie zbyt zgodne z regulaminem że komentuje swój post ale moglibyście zajrzeć i coś napisać, dziś składam zlecenia na jutro więc chciałbym żeby na to ktoś spojrzał Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: Chciałbym jutro wejść w kilka spółek 15.03.07, 00:58 stalexp-niby spolka jest w tredzie wzrostowym,nawet mam strategicznego inwestora,ale zbytnio reaguje na zmiany na rynku,a teraz trudno ocenic co sie wydarzy-poziom przy ktorym ja bym kupowal ok.4,70zl-50%zniesienia fibonaciego rafako-trudna spolka do oceny z uwagi na prawo poboru-wybor poziomu zakupu... TUP-ktos pisal caly aspekt fundamentalny wczesniej-poszukaj-cena na chwile obecna bardzo wysrubowana bioton-cena zbyt duza,po publikacje o zakupie szwajcarskiej spolki Sanwil-latawce,dmuchawce wiatr... w zasadzie na chwile obecna przy marazmie panujacym na naszej gieldzie nie kupowalbym dlugoterminowo,ja jedynie krotkoterminowo wchodze w posaiadanie spolek lepiej stracic okazje niz kapital Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: Chciałbym jutro wejść w kilka spółek 15.03.07, 12:25 Ja bym wycofał Bioton, Rafako. Dodałbym Budopol, Fon, Mostostalexport i Kolastyna. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś