IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 22:16
na rogu grojeckiej i dalekiej obok hotelu sobieski jest sporych rozmiarow
ogrodzenie od dluzszego czasu nic sie tam nie dzieje nie ma zadnych tablic
informacyjnych moze wiecie cos na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Metal Re: Daleka IP: *.sympatico.ca 12.04.02, 01:55
      Czy to nie jest ten kompleks hotelowy o nizszym standardzie o ktorym niedawno
      Mariusz nam zdal raport?
      • Gość: mysza Re: Daleka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 08:35
        chyba nie o ile zrozumialam tamten hotel stanie na miejscu bazaru przy
        towarowej a ja pisalam o narozniku grojeckiej i dalekiej moze sie jeszcze
        czegos dowiemy :)
        • Gość: mariusz Re: Daleka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:27
          hmmm nie wiem ale spróbuje sie dowiedzieć, a propo z tego co wiem to Grojecka
          ma być w przyszłości główną ulicą Ochoty i ma tam powstać jeden budynek na 25
          pięter i 2 budynki po 15 pięter
          • Gość: YaroS Re: Daleka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 13:20
            W tym miejscu ma stanac budynek biurowy Austriackiej firmy Alpina (czy jakos
            tak) projekt tego budynku zostal zrobiony juz kilka lat temu i nic sie nie
            dzieje nie wiem co dalej bedzie z ta inwestycja z informacji jakie posiadam
            mial to byc budnek kilku kondygnacyjny. Ciekawostka byl parking podziemny
            (chyba 2 kondygnacyjny), ktory na najnizszej kondygnacji mial specjalny system
            do parkowania dwoch aut (jeden nad drugim) na takiej specjalnej konstrukcji.
            Autorami projektu byla pracownia HOOK.
            pozdr
          • Gość: mysza Re: Daleka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:01
            Gość portalu: mariusz napisał(a):

> hmmm nie wiem ale spróbuje sie dowiedzieć, a propo z tego co wiem to Grojecka
            > ma być w przyszłości główną ulicą Ochoty i ma tam powstać jeden budynek na 25
            > pięter i 2 budynki po 15 pięter

myslisz chyba o projekcie zmian w rejonie banacha to faktycznie byla ciekawa
            propozycja inwestycje mialy byc rozlozone na iles lat z tym ze jednym z
            inwestorow miala byc dzielnica a tam pewnie brak pieniedzy dobrze by bylo zeby
            wrocili do tego pomyslu mielibysmy kolejne ciekawe miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka