Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 22:16 na rogu grojeckiej i dalekiej obok hotelu sobieski jest sporych rozmiarow ogrodzenie od dluzszego czasu nic sie tam nie dzieje nie ma zadnych tablic informacyjnych moze wiecie cos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Metal Re: Daleka IP: *.sympatico.ca 12.04.02, 01:55 Czy to nie jest ten kompleks hotelowy o nizszym standardzie o ktorym niedawno Mariusz nam zdal raport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Daleka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 08:35 chyba nie o ile zrozumialam tamten hotel stanie na miejscu bazaru przy towarowej a ja pisalam o narozniku grojeckiej i dalekiej moze sie jeszcze czegos dowiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Daleka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:27 hmmm nie wiem ale spróbuje sie dowiedzieć, a propo z tego co wiem to Grojecka ma być w przyszłości główną ulicą Ochoty i ma tam powstać jeden budynek na 25 pięter i 2 budynki po 15 pięter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaroS Re: Daleka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 13:20 W tym miejscu ma stanac budynek biurowy Austriackiej firmy Alpina (czy jakos tak) projekt tego budynku zostal zrobiony juz kilka lat temu i nic sie nie dzieje nie wiem co dalej bedzie z ta inwestycja z informacji jakie posiadam mial to byc budnek kilku kondygnacyjny. Ciekawostka byl parking podziemny (chyba 2 kondygnacyjny), ktory na najnizszej kondygnacji mial specjalny system do parkowania dwoch aut (jeden nad drugim) na takiej specjalnej konstrukcji. Autorami projektu byla pracownia HOOK. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Daleka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:01 Gość portalu: mariusz napisał(a): > hmmm nie wiem ale spróbuje sie dowiedzieć, a propo z tego co wiem to Grojecka > ma być w przyszłości główną ulicą Ochoty i ma tam powstać jeden budynek na 25 > pięter i 2 budynki po 15 pięter myslisz chyba o projekcie zmian w rejonie banacha to faktycznie byla ciekawa propozycja inwestycje mialy byc rozlozone na iles lat z tym ze jednym z inwestorow miala byc dzielnica a tam pewnie brak pieniedzy dobrze by bylo zeby wrocili do tego pomyslu mielibysmy kolejne ciekawe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś