mammaja 01.12.04, 22:40 Milych snow - kolorowych marzen - luli,luli... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dado11 Re: Dobranoc 01.12.04, 23:06 Dobranoc Mammaju dobranoc Kochani Czas siwe oczka zmruzyc... Niezwyklych snow)) D. Odpowiedz Link
dab12 Re: Dobranoc- sms 21.12.04, 23:30 * Wszystkie dzieci juz zasnely W kolorowych snu poduszkach A Ty, czemu jeszcze nie spisz? Prosze, kladz juz sie do lozka. * Wiesz "gwiazdeczka" Tobie dzisiaj Piekna bajke wnet opowie Swoim szeptem czarodziejskim Porwie Cie w krainy nowe. * Gdy śnisz pośród cichej nocy i płynie Ci smutna łza, to nie pytaj - kto Cię kocha, bo to zawsze będę ja. * Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki. * Gdy będzie Ci smutno i słonko przestanie świecić na niebie, to spójrz do góry, bo jedna gwiazdka jest ode mnie dla CIEBIE! * Kolorowych snów, uśmiechu od ucha do ucha, pięknych bajek na dobranoc, własnego psa i kota, co dzień nowych przygód, butów siedmiomilowych i gwiazdki z nieba. Dobranoc milasku. * I nastała słodka cisza, która wokół Cię otacza. Ale jak trochę bardziej się wsłuchasz, usłyszysz jak śpiewam dla Ciebie kołysankę. Ponieważ nie mam co robić, piszę tego SMS-a. Ponieważ nie mam co pisać, to już kończę i ide spac. Dobranoc kotek * Jak tam moja rybka mała, do snu się przygotowała? Żabki, uszka juz umyła? Senna chmurka twarz spowiła? * Śpij - zamknij oczka - śnij, a ja będę Twym aniołem, Twą radością, smutkiem, żalem. Będę gwiadką na Twym niebie. Będę zawsze blisko Ciebie. * Nie wstawaj! Nie musisz odbierać tego SMS-a! No i po co wstawałeś? Teraz nie będziesz mógł spać! * Delikatnych jak Twój dotyk, pięknych jak Twoje oczy i słodkich jak Twój uśmiech snów życzę Ci tej i każdej następnej nocy... * Do Ciebie tego sms'a piszę, niech Cię do snu ukołysze! Tego smsk'a poświęcam tobie, więc proszę...zachowaj go sobie! A gdy bedziesz go czytala z rana to nie zapomnij o tym od kogo go dostałaś! * Wiesz "gwiazdeczka" Tobie dzisiaj piękną bajkę wnet opowie swoim szeptem czarodziejskim porwie Cię w krainy nowe * Bezsenne noce bez Ciebie. Mysli krazace po niebie. W nadziei i oczekiwaniu. Kocham Cie mowiac to w jednym zdaniu. * Serduszko moje drogie, żyć bez ciebie już nie mogę, ale teraz idę spać aby śnić o Tobie! * Sny są po to by nas kusić, sny do grzechu chcą nas zmusić, sny są w raju i w łóżeczku więc daj spać po północy! * Tu kontrola snu: śpisz dobrze? Nie jest ci zimno? Nie łazi po Tobie robak? Nie śnią Ci się koszmary? OK śpij dalej. Za godzinę znowu to skontrolujemy! * Zobacz noc juz otulila Swiat co wkolo Cie otacza I pyl gwiezdny rozrzucila Bo to jest jej wieczna praca. * Dobranoc Słonko! Przytul główkę do poduszki, niech sen omota ciało Twe, niech przyjdą do Ciebie dobre duszki i ukołysza Cię. Kolorowych snów! * Puk, puk, to ja - Twoja komórka. Proszę potrzymaj mnie troszeczkę w dłoni, przytul, pocałuj. Jest mi teraz bardzo miło i teraz możemy już zasnąć * Buziaczek w pysia, dla mojego misia, spij sobie slodko Ty moja maskotko, kilka pieszczotek przesyla Twoj kotek. * Budze sie z Twoim imieniem na ustach, zasypiam Ciebie wolajac... * Wszystkiego najlepszego, szczęścia i radości moc, ciepłego słoneczka na codzień, kolorowych snów co noc. * Niech slodki elf Cie do snu ukolysze Niech szmaragdowe zesle Tobie sny Utkany z gwiazd promiennych nocnej ciszy Sen jak marzenie pieknych mysli Twych. * Bys we snie swoim znalazl ukojenie By Twoje troski rozwial halny wiatr A srebrny strumyk szemrzacy tak senne i slodkie melodie Ci gral. * Bys w snie wypoczal po Twym dziennym trudzie Po tak meczacym uciazliwym dniu Abys sil nabral do pracy w posludze Milosc i dobroc wszystkim wkolo niosl. * Wiec spij spokojnie i nie martw się wcale Modlitwa moja otuli Twoj sen Ja wierze juz, ze bede wysluchana Spij dobrze jutro nowy, piekny dzien. * Królik, mrówka i kurczaczek, żabka, krówka i robaczek, misio, żuczek, słonik, żółw życzą Tobie miłych snów! * Spójrz, swiat powoli poddaje sie nocy, wszystko pogrąza sie w ciemności.Juz pora na sen.Zamknijmy oczy i zasnijmy wreszcie.Byc moze dziś spotkamy sie we snie. Odpowiedz Link
kanoka Re: Dobranoc 03.12.04, 22:00 Ja też. Śpijcie i śnijcie kolorowo, jak przyjdzie już dla Was pora na sen... Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: Dobranoc 03.12.04, 22:03 Trudno,jak wyganiacie spać to też idę.Jutro przychodzi ksiądz po kolędzie to sobie z nim pogadam) Miłych i kolorowych snów-dobranoc Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Dobranoc 03.12.04, 22:05 Dobranoc i niech przyśni Wam się beztroska kraina szczęśliwości )) Odpowiedz Link
glodn_y Re: Dobranoc 05.12.04, 00:16 dobrej nocki. Jutro no dzisiaj i tak do tematu myśliwych powrocę, bo chciałbym zrozumiec to "zjawisko" Odpowiedz Link
ada296 Dobranoc 05.12.04, 23:44 naczytałam się dzisiaj na forum... oczka spać już chcą miłych snów Odpowiedz Link
kanoka Re: Dobranoc 06.12.04, 00:41 Lewe oczko śpi... aa, aa prawe oczko śpi... aa, aa Dobranoc) Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc i tyle :-) 06.12.04, 23:55 I jeszcze cos, wesolych snow pelnych dobrych wiesci i oczekiwanych prezentow Miekkiej i cieplej pierzynki, w najbezpieczniejszym miejscu na swiecie, czyli we wlasnym lozku Pozdr. D Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Dobranoc 07.12.04, 21:12 Głupio - ta pora i już "dobranoc" Nikt nic lepszego nie wymyślił na tę okoliczność Korzystając z określenia Szczuki z Najsłabszego ogniwa - mój czas już się skończył... na necie. hmmm ... lubię ją, albo jej szczerość aż do bólu Odpowiedz Link
omeri Re: Dobranoc 07.12.04, 23:04 Idę w Twoje slady ew. Cieszę sie bardzo z wynikow Mamy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc 08.12.04, 00:08 Dobranoc. Jutro zajety dzien, musze wypoczac. Kolorowych snow zycze )) Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 08.12.04, 00:11 Godzina duchow wybila, wiec zmykam podrapac je za uszkiem, zeby zbyt nie harcowaly... Poza tym Tortilla Flat jakos nie daje sie skonczyc, wiec moze dzis??? Spokojnej nocy Pozdr. D Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Dobranoc 08.12.04, 00:21 Dość niespodzianek na jeden dzień Jutro będzie lepiej Dobranoc Odpowiedz Link
dab12 Re: Dobranoc 08.12.04, 00:27 milej nocy wszystkim www.wgb.eps.gda.pl/2vol_06%20Kolysanka%20dla%20Joanny.mp3 Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Dobranoc 08.12.04, 23:45 Dzisiaj od rana miałam cyrk na kółkach ) Zmęczonam, uciekam przyłożyc swoje wdzięki do pieżynki ) Dobranoc Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc 09.12.04, 23:17 Uciekam do ciepelka i tv,jak to ladnie nazywa Ada.Dobranoc wiec mowie. ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Dobranoc 08.12.04, 21:39 Z lekka siem (ort)zasiedziałam przed monitorkiem Dobranoc. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 09.12.04, 23:11 Choc dyskusja goraco-powolna, czas na obywatelski obowiazek-sen sprawiedliwego Jako obywatel krainy absurdu, wzywam pozostalych do milego duszy odpoczynku, snow gestych, ale pozytywnych, i wczesnych, radosnych i tworczych przebudzen, bez cienia zdziwienia Dobranoc. D Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc Wszystkim mowie 12.12.04, 23:40 Tym co wybieraja sie na druga strone swiadomosci, zycze: tworczych dokonan cieplych mysli o innych radosnej kreacji wlasnego jestestwa no i dobrej nocy))) D. Odpowiedz Link
ada296 Dobranoc 12.12.04, 23:42 Dado "radosna kreacja własnego jestestwa" - jakie to piękne i jak bardzo do mnie pasuje śpij słodko Odpowiedz Link
mammaja Re: Dobranoc 13.12.04, 23:40 Odemnie tez - i zastanawiam sie gdzie sie podzialy nasze nocne Marki Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 16.12.04, 23:24 Dzieki Ado, sloneczko, milych snow przy usmiechnietym, pyzatym ksiezycu Wszystkich pozdrawiam i posypuje czarodziejskim piaseczkiem z worka Piaskowego Dziadka (pamietacie?). Dobranoc, D. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc --- Dado :-))) 16.12.04, 23:27 Dziadku, drogi dziadku nie chcemy jeszcze spac.... chodz tu zabawic nas przeciez wiesz na dobranoc bajka musi byc.... wlasnie na nia czas wielki czas.... tadadadada tadadada dadadada....... (Z pamieci!!!!!! )))))))))))))) Odpowiedz Link
lablafox Re: Dobranoc 17.12.04, 23:17 Dobranoc , jutro znów intensywny dzien - rano wnuczki po anielskie skrzydełka , potem goście .Ide spać. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dobranoc 17.12.04, 23:17 Dobranoc wszystkim. Za tydzień spora część forumowiczów będzie zbierać się na Pasterkę. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc 17.12.04, 23:37 Moj Dropsik znaczaco popiskuje dajac znac,ze chce sie ulokowc pod biurkiem i slodko spac na wielkim materacyku.Dobranoc wiec,pies kaze,pani musi ml Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 17.12.04, 23:56 Biegne bez kapci, na palcach, w miekkich skarpetach, poskradac sie za Maga i Oliveira, poskladac zycie z dziwacznych figur w jedna pociagajaca calosc Pozbierac polksiezyc wiszacy niedbale nad moim dachem, zmarzniete liscie, zapomniane przez jesien, zgrzytajace mrozem pod noga. Utule szczekajace pluszeta i glowe schowam przed gromada mysli. Hmmm, no prosze... Dobranoc. D Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc 18.12.04, 00:32 Nightie night. mozg mi juz po polsku zanika... niech sie ten maraton skonczy... Dobranoc Jutka )) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dobranoc 18.12.04, 23:36 Ustawiłam na swoim miejscu czcionki klawiatury (komputer zmienił mi nagle ustawienia) i moge iść spać. Dobranoc Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Dobranoc 19.12.04, 01:03 Przejadlam sie pączkami Trzeba zawiazac sadełko dobranoc Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobranoc 19.12.04, 01:15 Dobranoc , milych snow )) Musze isc , klikam z fabryki jak sie zasiedze to juz w ogole mi sie bedzie oplacalo isc do domu tylko sie zdrzemne gdzie na fabrycznej sofie )) Spijcie slodko i nech Wam sie aniloki i inne mile stworzenia przysnia )) K. Odpowiedz Link
lablafox Re: Dobranoc 19.12.04, 21:35 Dobranoc .Jurto musze wstać o 6:00. Dzisiaj wstałam o tej samej porze by te wstrętne rachunki zrobić. Morzy mnie sen . Nie doczekam tej magicznej liczby 80000 postów.Ciekawam , kto trafi. Dobranoc raz jeszcze. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc Omeri i ML :-))) ntxt 21.12.04, 00:30 Dobranoc Jutko Dzieki za cytaty z Dziadka Jak ci tam, w twoim, pieknym zoltym domu? Czy widoki zza okien rekompensuja intensywnosc paryskiego zycia? Zycze milych, przemilych snow, i codziennosci, ktora uniemozliwia tesknote)) Dobranoc, D. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc 21.12.04, 00:17 Na mnie juz czas... Dobranoc, milych snow i odpoczynku J. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc 21.12.04, 00:57 Nielicznym, pozostajacym przy zdrowych zmyslach (o tej porze), polecam oderwanie od poczucia rzeczywistosci i udanie sie na promocyjna wycieczke na forum mysli wszelkiej, aczkolwiek nie obciazonej skaza mitrezenia czasu realnego Czyli dobrej nocy wsrod uniesien ducha, pluszak pod pache, dobranoc. D Odpowiedz Link