Dodaj do ulubionych

NIE dla hipermarketów by PiSSSS ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:41
...czyli o nowych inwestycjach z gatunku sklepów wielkopowierzchniowych, które mają powstać/powstają w Warszawie ku wielkiej radości polityków PiSdy. Abstrahując od tego czy są to inwestycje piękne/potrzebne - ot, ciekawi mnie poprostu co się dzieje. Ja wiem o nastepujących projektach :

1. ElectroWorld Centrum Janki
2. (Mini)Tesco Gocław - Fieldorfa/Jugosłowiańska
3. Saturn Złote Tarasy
4. Auchan Miasteczko Wilanów

O czymś zapomniałem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Keja Re: NIE dla hipermarketów by PiSSSS ... IP: 83.238.100.* 20.01.06, 14:00
      Dlaczego ci pszeszkadzajo hipermakety?
    • macyk Re: NIE dla hipermarketów by PiSSSS ... 20.01.06, 23:21
      W czym problem, bo tez nie rozumiem ?
      • Gość: gh67 Re: NIE dla hipermarketów by PiSSSS ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:54
        A ja nie rozumiem z czym Wy macie problem... Gdzie tam jest niby napisane, że przeszkadzają mi hipcie? A co do tematu - EW Janki już otwarto, MiniTesco po aferze raczej nie będzie. Zostaje Saturn ZT i Auchan MW. Co jeszcze?
        • Gość: el_matador9 Re: NIE dla hipermarketów by PiSSSS ...-uar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.06, 15:43
          tak dla gigantycznych American Mall'i typu gigant na 500.000 m2 KASKADA dla Wal-
          Marta i jemu podobnych na obrzeżach miasta.nie dla krótkonogich krzywonogich
          wstrętnych półdebilnych,zacietrzewionych męskich potworków z pisuaru z ich
          idiotycznymi decyzjami politycznymi i gospodarczymi.Precz wstrętne kaprawe
          potworki zwalczające handel wielkopowierzchniowy z kolosa Warszawy!I tak juz
          doprowadziliście nasze miasto do kompletnej ruiny inwestycyjnej!Oby wasza
          krzywa męska nózka nigdy juz nie stanęłą na warszawskim gruncie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka