terence Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 23:39 ale czy było warto? ja rozumiem emocje i brak może refleksji ale...waląc go z dyńki powinien wiedzieć że to czerwień od razu a tu finał Mistrzostw Świata i tak blisko do końca, ja bym poczekał rozstrzygnięcia i wtedy mu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agma Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:49 i tak Cie kocham Zizou!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anielkak KAŻE czy KARZE???? 12.07.06, 23:50 Może jakiś kurs ortografii dla redaktorów G.W.? Chociaż pewnie to przez te upały i emocje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yossasrian Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 23:50 Zidane powinien wybic temu palamtowi zeby a nie walic w klate. Zato nie cierpie Wlochow i Portugalczykow - prowokuja innych w chamski sposob, wymuszaja faule, a nie potrafia grac. Zidane jest pilkarzem mistrzostw i wszechczasow a materac to j%#$^&&^^ szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manleg Materac... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.07.06, 23:50 Wolę już śmierć w falach niż ocalenie na materacu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annexin Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.roswellpark.org 12.07.06, 23:50 Uwazam, ze Zidane postapil slusznie i zgadzam sie z jego matka! Facet ma honor i go broni! More power to him!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 23:55 Zizi to chłop z yayami.Materazzi to szmaciarz i oszust.Bramkę też zdobył faulując obrońcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Zidane to śmieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:16 żałośni fani najbardziej chamskiego gracza w historii piłki nożnej - zizou nie przyrównójcie go do Maradonny Pele czy platiniego bo w porównaniu do nich jest zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kora Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:59 Ja również straciłam szacunek dla Zidane'a. Czy tak postępuję piłkasz jego klasy?? Na pewno nie. Tłumaczenia nic nie zmienia. Szkoda tylko, że tak zakończył karierę i że ktoś taki dostanie Złotą Piłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike__Scottish Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.res.st-and.ac.uk 13.07.06, 00:07 Wiecie co Materazzi powiedzial do Zidana : "To twoj ostatni mecz a od teraz bedziesz trenowac Polakow" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.toya.net.pl 13.07.06, 00:11 Popieram Zizu...matka to swieta osoba,tym bardziej dla makaroniarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszon Zidane zapierdział o 19.40 IP: *.3web.net 13.07.06, 00:20 Uwaga Napinacze! Najpierw Ojczyzna, a dopiero potem honor i rodzina bo jak sami dobrze wicie z rodziną to się piknie wychodzi ale na zdjęciu , nie prawdaż ??? zdejmijcie sobie klapki z oczu i załóżcie łokulary , a szare komórki odświeżcie sobie rycyną! to że żabojady rozgrzeszyli zezula to się im nie dziwię bo to jest naród obłudny , zakłamany i rasistowski z dużą domieszką allachów. ale to że wy poloki uwielbiacie go tak samo jak deyne czy lubańskiego, a bronicie go jak ziomka swego to już mi się w dupie nie mieści. .......... mam kuzyna , któren jest piłkarzem w pewnej lidze i to co on mi opowiada po meczach , jak się fajnie faulują , jak symulują i jak wyzywają , to uszy mi już prawie nie zwiędły bo ja wpuszczam to jednym uchem , a drugim wypuszczam. obecnie na boisku taki styl to jest normalka , ale z reguły gwiazdy na chamskie wybryki to sobie nie pozwalają ( z malymi wyjątkami jak zizul czy w przeszłości maradona). od czarnej roboty są takie wyrobniki jak materac i jemu podobni , tylko wielkość gwiazdy polega na tym żeby nie reagować na prowokacje (bo to teraz należy do taktyki gry, za którą odpowiada trener). teraz dopiero wszyskie matołki zrozumieją dlaczego trener lipka odrazu po ochłonięciu z emocji, a także i ze strachu podał się do dymisji choć mógł za darmochę obwozić się po całej italii i sycylię jeszcze odwiedzić. matka zezula podobno bardzo lubi jaja wsadzane na śniadanie i właśnie na bieżąco zażyczyła sobie na talerzu dwa jaja z materaca , a potem może też i od lipki będzie miała życzenie ? jak to dobrze że to nasza squadra-repra nie stanęła na drodze żabkojadów (te udka są naprawę smaczne , ale żeby się nimi najeść to ja muszę zabić ze 22 żabki). A co by tera zrobił paweł janas ? ja nas nie widzę w następnym mundialu przy obecnej polityce szkoleniowej i zarzadzaniu obecnym personelem pzpn-u. w całym futbolu, a zwłaszcza w polskim i italiańskim potrzebne są natychmiastowe zmiany i kto je najskuteczniej wprowadzi ten zasiądzie na tronie za 4 lata. nie mówię że brazylia i argentyna są cacy , oni też potrzebują właściwych zmian , ale śmiem twierdzić, że gdyby wszystko poszło według planów to mielibyśmy piękny finał brasil-argentina . i zezul by odszedł na rente jako boży-szcze francuzów, a także niektórych polaków oraz innych kmiotków , a o materacu nikt by nawet nie wspomniał , no bo czym on się wyróżnił poza jęzorem i wzrostem ? Winą za to wszystko co się stało obarczam leniwych brazylijczyków i nie dość zmotywowanych argentyńczyków oraz nędznym sędziowaniem i sędziami do dupy! Te igrzyska dobitnie pokazały , że cały sportowy świat idzie do przodu , a piłka kopana niestey - NIE !!! Rolę sędziego trzeba będzie ograniczyć w "niedalekiej przeszłości" tylko do dmuchania w gwizdek na początek oraz na koniec meczu !!! mnie i nie tylko mnie znudziły się już "drukowane" mecze bo to przecież wypacza piękno zawodów ! a także wyłania innego zwycięzcę , niekoniecznie tego co powinien nim zostać ! To ,że zezul walnął z byka w materac (czy by bylo na odwrót , to wsio ryba) to był sygnał dla wszystkich , fifa, uefa, partyzanów i hooliganów na całym świecie aby wspólnym wysiłkiem ulepszyć ten pieprzony football, soccer , czy też w naszym interesie: tą zasraną piłkę kopaną !!! Ps. pozdrawiam prawdziwych fanów piłki nożnej, a do napinaczy i innych smarkaczy mówię : idżta tam gdzie królowa brytyjska i król górnej-volty zawsze sami się udają ....... i wcale nie udają , że srają. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Moze FIFA odbierze tytul Wlochom? 13.07.06, 00:38 Nowy regulamin przewiduje taka kare dla druzyny w takiej sytuacji. A poniewaz wlosi i tak nie zasluzyli na ten tytul, byloby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky11 Marzyciel IP: 212.160.172.* 13.07.06, 07:46 Wiem ze "poprawność polityczna" w UE doszła do granic absurdu. Ale to jest FIFA a nie UE, i Włosi są za moci żeby dać się w ten sposób okraść. Całe szczęście, bo rozdawanie tytułów przy zielonym stoliku do reszty skompromitowałoby piłkę nożną. Idąc twoim tokiem rozumowania należałoby powtórzyć mecz Francja - Hiszpania, bo Francja zdobyła gola po symulacji Henry'ego. Nalezałoby wszcząć śledztwo w sprawie Figo, udawania Portugalczyków, udawania Włochów, udawania Francuzów itd. oraz wszystkich mozliwych prowokacji. Podejrzewam że docinki, obrażanie i inne prowokacja miały miejsce na każdym meczu MŚ i dotyczą nie tylko piłki ale także innych dyscyplin sportu i życia. Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista a pomyślałeś o konsekwencjach? 13.07.06, 12:35 Wiesz, jakie rozpętało by się piekło? Po każdym przegranym meczu Czarnoskórzy, Arabowie, Azjaci, Indianie, Metysi, Mulaci, Eskimosi oskarżali by oponentów ze zwycięskiej drużyny o rasizm. Wywierali presję za pośrednictwem mediów. Wynik meczu byłby definitywnie znany po pół roku, w następstwie wnikliwego postępowania sądowego, po przesłuchaniu kilkudziesięciu świadków i kilkunastu ekspertów od czytania z ruchu warg. Ma to sens? Jedyne, co można zrobić to: 1) nałożyć surową karę na Zizu; 2) przesłuchać Materazziego i w razie udowodnienia mu winy (to będzie trudne!) ukarać go równie surowo, jak Zizu, a może nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Chyba tu sporo sku..synow... 13.07.06, 00:40 Widac sporo tu takich, ktorzy od dziecka slyszeli "ty sku..synu" i dziwia sie, ze mozna na takie slowa reagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky11 Cóż za słownictwo IP: 212.160.172.* 13.07.06, 07:46 Kolega po zawodówce ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Beznadziejny ten Zizi 13.07.06, 00:53 Widać to musi być prawda co wydmuchał Materac, skoro Zizi tak się wściekł. Może siostra Ziziego leżała wcześniej na Materacu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Beznadziejny ten Zizi IP: *.acn.waw.pl 13.07.06, 01:00 popijajac_piwo napisała: > Widać to musi być prawda co wydmuchał Materac, skoro Zizi tak się wściekł. Może > siostra Ziziego leżała wcześniej na Materacu, co? Że też takie proste dziewki rejestrują na stronie GW... smutne. zieeeew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabsu@o2.pl do m (acn.waw.pl) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 02:02 moglbys sie odezwac do mnie na maila? chetnie podyskutuje zdala od tego pelnego smieci forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKTYFIKACJA Re: Beznadziejny ten Zizi IP: *.60.103-84.rev.gaoland.net 13.07.06, 12:12 Znajac jego rodzine moge ci powiedziec, ze nie, jego siostra nie byla prostytutka, jest ona bardza przyzwoita osoba !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzki tiaaaa IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 13.07.06, 01:12 o ile oczywiście można mu wierzyć.... posiedział, poczekał, po czym wybrał z tytułów pasowych co mu pasuje i te słowa przypisał Materazziemu? Być może nie, ale chętniej bym uwierzył w jego słowa, gdyby powiedział je zanim "spece" od czytania z ruchu warg walną swoje domysły, tak by mógł się na nie powołać... No i poza tym - mógł Materazziemu odpowiedzieć tym samym. Walnięcie go z byka nie było bronieniem honoru tylko wyładowaniem frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektyfikacja Re: tiaaaa IP: *.60.103-84.rev.gaoland.net 13.07.06, 12:00 Musze zrektyfikowac wasze zarzuty. Zidane nie zkorzystal z analiz specow zeby sie na nich powolac. Informacje o narzutach Materazziego zostaly wydane publicznie przez zurnalistow, innych futbolistow i bliskich Zidane'a, kilka minut po meczu i nawet w czasie konca meczu na telewizjach francuskich. Analizy specow tylko daly konfirmacje. Zdania Materazziego byly bardzo obrazajace, zwlaszcza ze dotyczyly jego mame, siostre i dzieci. Nie chce dac racji Zidanowi, jego gest nie byl fair-play (byl to gest auto-defense), ale trzeba po prostu powiedziec prawde w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKTYFIKACJA Prawda o sprawie Zidane IP: *.60.103-84.rev.gaoland.net 13.07.06, 12:02 Musze zrektyfikowac wasze zarzuty. Zidane nie zkorzystal z analiz specow zeby sie na nich powolac. Informacje o narzutach Materazziego zostaly wydane publicznie przez zurnalistow, innych futbolistow i bliskich Zidane'a, kilka minut po meczu i nawet w czasie konca meczu na telewizjach francuskich. Analizy specow tylko daly konfirmacje. Zdania Materazziego byly bardzo obrazajace, zwlaszcza ze dotyczyly jego mame, siostre i dzieci. Nie chce dac racji Zidanowi, jego gest nie byl fair-play (byl to gest auto-defense), ale trzeba po prostu powiedziec prawde w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 01:29 Zidane to zwykły frajer. Bo tylko frajer potrafi walić w mordę jak nie ma innych argumentów(w tym wypadku piłkarskich). Jakby Zidane trafił do pierdla robił by za parówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
yossasrian Re: Zidane przemówi o 19.40 13.07.06, 01:40 ODPOWIEDZIAł ZNAWCA byles cw..em, ze wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Zidane straciles moj szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 02:02 obrazal twoja matke i siostre ?>??? to wszytsko to smieszne . dales sie podejsc materraziemu jak dziecko . jestes sportowcem powinienes byl byc na to przygotowany . zagrales tak jak ci Matera zagral . zatanczyles . bylo warto ? zrobilbys to jeszcze raz ? tak . to dopiero zalosne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKTYFIKACJA Re: Zidane straciles moj szacunek IP: *.60.103-84.rev.gaoland.net 13.07.06, 12:08 Wiedz, ze matka Zidana jest dzisiaj bardzo chora, w czasie mundialu miala przeprowadzone operacje i Zidana bardzo to martwilo. Jak wiec sie nie zloscic kiedy w tej sytuacji, Materazzi ja oklamnia, widac ze nie wiesz co on o niej powiedzial. Nie chce dac racji Zidanowi, gdyz jego gest nie byl fair-play (byl to gest auto-defense), ale materazzi tez nie byl. I trzeba powiedziec prawde o tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedałek Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.zol.univ.szczecin.pl 13.07.06, 02:39 No już Cioty wygłaszać opinię że to nie moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bokser Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.abhsia.telus.net 13.07.06, 05:37 Po co mieszasz tutaj boksera Pana Ciote? O co chodzi. L<P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.ny325.east.verizon.net 13.07.06, 02:47 po co tak pisales,ON ma ciebie gleboko gdzies,za glupim jestes aby z NIM polemizowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 04:54 Zidane -My HEro,zawsze bedziesz wielki zizou:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walka Psyche Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.abhsia.telus.net 13.07.06, 05:30 jedna z form walko na boisku jest element psychologiczny. Wlosi wykorzystali to w 100% sensytywnie-selektywna slabosc Zidane'a. U Zidane imprint komplexowy zadzialal w 100% na korzysc Wlochow. Pilka nozna to nie tylko precyzyjne kopanie, to tez znajc psychologi, Niemcy sie o tym przekonali no i Francuzi. Gratulacje Wlochom. LP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Zidane jestem z tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 05:54 Jestem z tobą.Mafię i zboczeńców wpóscili na boisko.Gdyby mnie ktoś obrażał też bym przylał,może mocniej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julian_carax Czy tłumaczenie Zidane'a uważasz za wystarczające? 13.07.06, 07:32 a co tu tłumaczyć? co to jest? tak nie zachowuje się proifesjonalista!!! a te głupoty napisane przez piarowców adidasa może zobie wsadzić w .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky11 Spece od PRu Zidane działają IP: 212.160.172.* 13.07.06, 07:40 W 100% popieram. Firmy w których reklamowkach występuje Zidane są w szoku !!!!!!!!!!! Zrobią wszystko żeby go wybielić, ponieważ jeśli tego nie zrobią straci na tym ich wizerunek i co za tym idzie może spaść sprzedaż. Tak to jest jak sponsoruje się gwiazdy !!!!!!!! Wielkie korzyści ale też wielkie ryzyko w przypadku nieodpowiedzialnego zachowania gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKTYFIKACJA Re: Spece od PRu Zidane działają IP: *.60.103-84.rev.gaoland.net 13.07.06, 12:14 Nieodpowiedzialny to Materazzi byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roccky11 Zidane na 99% kłamie IP: 212.160.172.* 13.07.06, 07:35 Cham chce się oczyścić w oczach kibiców aby nie stracić sponsorów. Co naprawdę zaszło nigdy się nie dowiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKTYFIKACJA Re: Zidane na 99% kłamie IP: *.60.103-84.rev.gaoland.net 13.07.06, 12:18 No coz Zidane nie klamie. To co powiedzial jest prawda, i wiem to z otoczenia Zidane'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Zidane jest wielki IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 13.07.06, 07:35 qszy.ovh.org/galaxy/register.php?id=648 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roockyy11 Chyba wielki cham ... IP: 212.160.172.* 13.07.06, 07:37 A to jego tłumaczenie to tylko próba wybielenia swojego chamstwa, żeby sponsorzy nie uciekli i żeby jeszcze mógł powystępować w reklamówkach Pepsi. HAHAHAHAHAHAHAHA. Zidane - żałosny cham. Forza Italia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mistrzowie świata !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś