hrasier_2 24.07.24, 10:59 I pani Lampart. Ulubienica Tuska i żuli. Czy Hołownia wpuści ją na galerię do sejmu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: Protest kobiet 24.07.24, 11:02 No, wróciliśmy z dalekiej podróży. Nie wiem, co trzeba mieć ku**a w głowie, żeby pomyśleć, że my kiedykolwiek przestaniemy. Okazaliście się ch**ami, to nam się znudziło i pójdziemy do domu? Nie znudziło nam się! Wypier***ać! Co to ku**wa jest? Ludzie stali do 3 nad ranem, żeby zagłosować. Stołki PSL dostał dzięki kobietom i młodym ludziom. Dzięki ludziom, dla których legalna aborcja to jeden z głównych postulatów. Którzy popierają legalizację aborcji w 90 proc. – krzyczała. – Ale "tygrysek" idzie pewnie w ślady Kurskiego, załatwia sobie rozwodzik kościelny, więc musi być grzeczny – jak ci wszyscy je**ni hipokryci. No więc nie odpuścimy. Dostaliście te stołki dzięki nam, więc teraz je ku**wa oddajcie, jak się wam elektorat nie podoba, jak się wam poglądy elektoratu nie podobają. To jest demokratyczny rząd? Wy jesteście ch**e, a nie demokracji, wypier***ać! Koalicję poznaje się po tym, jak głosuje, a co ktoś z kimś po cichu podpisał, wypier***ać! I mamy dwie koalicje. Jedna to jest Lewica i KO, a druga to jest jeb**y PiS, jeb**a Konfederacja i je***y PSL. Głosują razem, to jest ta nowa demokratyczna koalicja – stwierdziła oburzona. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Protest kobiet 24.07.24, 11:03 Mnie się spodobało jedynie że wspomniała Jagodno. Reszta to patolo. Odpowiedz Link
negativum Re: Protest kobiet 24.07.24, 12:00 hrasier_2 napisał: > Mnie się spodobało jedynie że wspomniała Jagodno. Reszta to patolo. Na forum zamieściłem Żyda i jego opinię. Problem w tym, że do władzy w Polsce pretendują osoby, które reprezentują wąski interes społeczny. Nawet dla mojej byłej żony zabicie dziecka jest nie do pomyślenia, choć jest oddana całym sercem Lemaprt i Sutrykowi. Są rzeczy, których się nie robi. Dziecko dla kobiety to stały element dochodu. Alimenty + 800+. Nasze sądy rodzinne są opanowane przez kobiety. Znajomy policjant doradził mi, bym nie brał mecenasa mężczyzny w sprawach rodzinnych, bo z założenia przegram. Mecenas kobieta to jest to. Nikt jej nie zarzuci, że jest antykobieca. Kilka dni temu koło 5 nad ranem, na przystanku MPK, do kobiety przyczepił się kloszard. Ale utrzymywał dystans. Wymieniłem tylko z tą kobietą kontakt wzrokowy, że jakby co to będę używał siły fizycznej. Od tego są samce, by bronić kobiet. Do niczego nie doszło - od dziewczyny w tramwaju usłyszałem podziękowanie, pożyczyliśmy sobie miłego dnia i git. Takie kobiety się broni. A takie, jak Lempart rzuca na pożarcie tygrysom. Sytuacja sprzed dekad, pl. Grunwaldzki (rejon uczelni, Uniwersytet przyrodniczy, UWr, Politechnika Wrocławska, Uniwersytet Medyczny). W tramwaju mnóstwo wolnych miejsc. Jedno krzesełko zajmuje Murzyn. Wsiada kobieta w średnim wieku, podchodzi do Murzyna i domaga się w sposób ordynarny, żeby jej ustąpił miejsce. Choć dookoła jest pełno wolnych miejsc. Murzyn wstał, ustąpił jej miejsca, ale powiedział przy tym przepiękną polszczyzną, głośno "wie pani, że takie kobiety, jak pani, się u nas zjada". Kobieta wysiadła na następnym przystanku, jak cały tramwaj się rechotał, ze słów Murzyna. Obrażała Murzyna, tylko za to , że jest bardziej opalony. To nie był żaden migrant. Znał doskonale polski. Mówił bez akcentu. A że urodził się ciemniejszy to nie wybierał. W latach 70-80 rodziło się we Wrocławiu sporo Murzynów (Mulatów). Rząd Gierka otworzył polskie uczelnie na Afrykę. Kobiety się otworzyły na Murzynów i Arabów. Ci ludzie zostali doskonałymi lekarzami, weterynarzami, inżynierami. Przejechali do Polski, by się uczyć. Wielu z nich robi światową karierę. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Protest kobiet 24.07.24, 15:10 Policja Warszawa @Policja_KSP · Follow W związku z wczorajszym zgromadzeniem przed Sejmem i wystąpieniem publicznym jednej z liderek demonstracji policjanci z Komendy Rejonowej Policji Warszawa I jeszcze tego samego dnia wszczęli czynności wyjaśniające w sprawie o wykroczenie z artykułu 141. Trwa analiza materiałów. W sobotę w nocy jakieś małżeństwo wyprowadziło psa pod moje okna. Jest tam trawa rosną drzewa jarzębinowe. Na zwróconą uwagę, że jest późno i mogą sobie iść dalej na pobliski skwer Sokołów, zwany teraz sralnią dla psów. Facet mocno pijany wybuchnął agresją. Nie chciałem schodzić na dół bo i po co. Wody też nic użyłem na rozgrzany łeb. Nawet na swoim osiedlu, wychowanym od dziecka może cię spotkać przykrość. Odpowiedz Link
hordol Re: Protest kobiet 25.07.24, 06:05 schamienie obyczajów od dołu do góry i od góry do dołu a w/w " policyjne czynności wyjaśniające" skończą się niczym Odpowiedz Link