drzewo_snu 19.08.04, 10:47 ze cisza ni dudu nawet kawy nie pijecie Panstwo drodzy, coby porcelana misnienska nie brzdekac? a ja se poszumie w ramach nurtu alterplazowego ssssszzzzzzzzuuuuuuuuuhhhhhh................ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzewo_snu Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:10 to bylo niechcacy! tak sie jakos galazka zamachlelom, za cicho podszedles... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:18 --- Ze dwie wiorsty za wsio stało drzewo wisielców. Nie wieszali tam już od wielu lat ale zawsze kiedy chłopi szli na pola (lub na plażę) i musieli minąć wzgórze z drzewem, spluwali siarczyście przez głowę, żegnali się znakiem krzyża a niektórzy dawali sobie po studencku kopa w dópe, żeby złego odegnać. Tego ranka, stara maciejowa letkomyślnie, jakby w amoku jakimś co to jej został po obejrzeniu wczorajszego meczu, wzięła kozik i na korze drzewa wisielców wyryła krótki napis ‘yanas hoj’. Zranione drzewo, krwi żądne, zaszumiało złowrogo gałęziami... Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:23 dla towarzystwa to i cygan dał sie powiesić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2l Re: szeptem anonsuje IP: 82.112.197.* 19.08.04, 11:26 od tego sa zwiazki zawodowe lub domy publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:29 a jak nie miał pracy ani pieniędzy, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:31 to straszzna skucha, zreszta napewno "robil na czarno u prywaciarza" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:30 ---- A tuzes mi babo, jadowito, zacofano i nieekologiczno - wysyczalo drzewo z lubelska, wystukujac jednoczesnie jedna z galezi tekst 'Szumi dokolo las' alfabetem Morse'a - -bedziesz miala za swoje. Jak do trzech dni mi tu nie naklonisz nikogo ze wsi albo okolicy do powieszenia sie na mojej galezi, to takie cos na ciebie zesle ze ci zadna kura ani inny zwierz nie spelni norm unijnych, nawet wyprany w Perwollu. Zrozumialas, niecnoto zabobonno mojo wypowiedz? I nie traktuj tego jak oferty negocjacyjnej, zadne ameryckie poradniki cie nie pomoga. Mowiac, brydzowo, jestes babo w przymusie. A moze szachowo? - drzewo sie zamyslilo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:33 Aha, i nie mozna dac po szescdziesiat:-( Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:32 ssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh........ <a moze se dredy wyhoduje...?> ------ nie wiedziala jeszcze nieboga chedoga, ze to nienajgorsze co dzionek ten przyniosl byl razem takoz z opisanym zlowieszczym zaszumem. Ciezkim krokiem poczlapala wydoic krowe dumajac monsylabicznie nad obiadem. - zur.... zur..... zur.... - kolatalo jej sie po glowie w rytm posuwistych ruchow, ktoremi to uwalniala nabrzmiale wymie od nadmiaru bialka. Krowa machnela ogonem i trafiajac macijakowa w glowe, spotegowala transcendentalny nastroj dnia. To przelalo czare. - - KUR......!!!!! - ryknela maciejakowa wieszczac smierc jedynemu kogutowi nie wiedziala jeszcze ze tego dnia stary maciejak postanowil zostac wegetarianinem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:32 a ja ssiade pod Twym lisciem a odpoczne sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:34 a nie krepuj sie prosze, nawet jakbys w samym lisciu chciala siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:47 aha. to raczej kreacja Adama jest. a propos: gdzie Adam? (Adam to forum. [c] Tebe) Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:50 nietonie a czy on aby wzmiankowany Adam nie latal za toba po szkole? bo ja znam takich huncwotow, najpierw lataja, a potem grawerowania im sie zachciewa, szuh, szuh! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:54 znaczy: nosisz tatuaze? w dowod cudzych WNM? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 11:58 jestem alterplazowiczem, musze sie wyrozniac <tu drzewo skrzypi nieskromnie kontente> szuh, szuh! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 12:05 jestes subkulturalny moze? szumisz pogo i nosisz gwozdzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 12:10 pogo - dnie cale szuh! szuh! i nie gwozdzie a cwieki mam tez normalnie lancuch w miejscu intymnem ander - grondowy jestem takoz, na taran sie nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.frost Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 12:39 jest tu moze druzynowy wsród nas Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 13:00 nie ma - patrz strach blady padl cala opalenizna zeszla Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 13:07 zeszla spoza gor i rzek, kiedy wychodzilismy na brzeg Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.frost Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 13:28 aniela napisała: > zeszla spoza gor i rzek, kiedy wychodzilismy na brzeg cos ci przypomina moze widok znajomy ten Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 13:40 Drzewo: aha jesli po angielsku si eulotnila to z dywizjonem 303 sie chyba zabrala? Heniek: usiadzmy, chwycmy sie za rece i pospiewajmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.frost Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 13:47 aniela napisała: > Heniek: usiadzmy, chwycmy sie za rece i pospiewajmy :) przyjedz Aniela na przysięgę albo Heniek drogą maszerował ...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 13:48 a un do wojska był przynależniony, a una za nim pła-ka-ła. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 13:52 aha zeby aby obok drugiego sniadania spakowal tez sobie drugie serce Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.frost Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 13:58 serce nie sługa jak powiedzial religa Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: szeptem anonsuje 19.08.04, 14:05 nie uznaje tej religi. jestem katoliczka! Odpowiedz Link Zgłoś