Gość: kolos IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 17:07 Moja propozycja: Nie pochwalam picia alkoholu! A mogę sobie obrać pomarańczkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: porter Re: najlepsze cytaty z Chandlera IP: *.ppp.polbox.pl 25.08.01, 02:23 "byla lagodna, jak buldog ciagniety za ogon" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMT Re: najlepsze cytaty z Chandlera IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 10:51 Kłopoty to moja specjalność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: najlepsze cytaty z Chandlera IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 10:07 w pokoju stał stół. Pochodził pewnie z arki Noego. Był juz używany kiedy Noe go kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: najlepsze cytaty z Chandlera IP: *.teleaudio.com.pl 27.08.01, 12:56 "...jakby Cię trochę odpucować, to może byś się nadał.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: najlepsze cytaty z Chandlera IP: 172.25.24.* / *.ciech.waw.pl 27.08.01, 14:35 "[...] rzucał za siebie słowa jak zwój liny [...]" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porter Re: najlepsze cytaty z Chandlera IP: *.ppp.polbox.pl 28.08.01, 01:40 Zgial mnie. Nie jestem ratuszem. Mozna mnie zgiac. Patrzylem na lozko. Zrobiono je dla (znanej aktorki), ale bylo dla niej za miekkie. To urocza starsza dama, a jezeli myla wlosy od czasu pierwszej kadencji Coolidge''a, to podejmuje sie zjesc swoje zapasowe kolo razem z obrecza. Nie pora niczego rozlewac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: najlepsze cytaty z Chandlera IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:28 1. Co pan o niej sądzi? Założę sie że często gubi majtki. 2. Przebiera w klientach jak skrzynka pocztowa. Odpowiedz Link Zgłoś