Dodaj do ulubionych

Niech kiciaf

13.05.02, 16:32
sprawdzi pocztę od czasu do czasu i się ustosunkuje.

Z poważaniem,

E.
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Niech kiciaf 13.05.02, 16:33
      dołączam sie do prośby. w ciemno składam podpis.
      • ellen Re: Niech kiciaf 13.05.02, 16:41
        jak się miewasz, anielllo?
        • aniela_ Re: Niech kiciaf 13.05.02, 16:43
          czekam na limuzyne z czarnym szoferem zeby pedikirem nei wdepnac w kaluze. Ty
          robisz dzis na II zmiane widze? :)
          • ellen Re: Niech kiciaf 13.05.02, 16:44
            W takie upalne dni jak dziś nie wstaję przed 14:00. Wczorajszy wieczór w
            teatrze wymęczył mię okrutnie.
            • aniela_ Re: Niech kiciaf 13.05.02, 16:48
              aha kolesz w oczy wysnobowanymi metodami spedzania wolnego czasu moze?
              bo mi z kolei wczorajszego wieczoru paru stluczek w drodze dlugiej udalo sie
              uniknac, z ktorych kazda bylaby z mojej winy. to mnie wzbogacilo o
              doswiadczenie pewne tez.
              • ellen Re: Niech kiciaf 13.05.02, 17:08
                Czyżbym kłuła? Praca w teatranej szatni nigdy nie wydawała mi się szczytem
                snobstwa.
                Ja od kiedy straciłam moje auto (na które jakiś żeby go, tfu, skręciło,
                łapserdak się połakomił) wolę nie myśleć co by się działo na drodze, którą
                zechciałabym jechać... Rozumiem, że tuszowałaś wpadki wrodzonym osobistym
                urokiem?
                • aniela_ Re: Niech kiciaf 13.05.02, 17:12
                  pisk opon smiechem perlistym zagluszalam a tumany kurzu rozmącałam trzepotem
                  rzęs.
                  dzwonil jakis czarny szofer ze czeka przed brama. z 15 przepisowych minut 10
                  minelo wiec pomalu kapelusz i rekawiczki zakladac zaczne.
                  • Gość: kiciaf Re: Niech kiciaf IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 10:38
                    mam najpierw się ustosunkować a potem sprawdzać czy odwrotnie?

• the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 10:55
                      Najpierw się ustosunkuj - sądzenie po pozorach jest trendy na plaży

b. słownictwem popisująca się :)
                      • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 12:12
                        aha mozesz w ciemno sie stosunkowac. jesli jasnosci miec nie chcesz.
                        • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 12:31
                          Ustosunkowana jestem pozytywnie. W jasno to zrobiłam.
                          k.ostrożna z natury
                          • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 12:34
                            aha pomacajcie skrzynki moze. wizytowke Wam przysłałam.
                            • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 12:51
                              Macam. Zimna, twarda. I co?
                              • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 12:54
                                i ciemna? i glodna? ;)
                                • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 12:56
                                  To z macania nie wynika. Ale ugryźć próbowała... Może głodna, może ręka pańska
                                  ją krzywdzi, bo ja wiem?
                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 12:58
                                    aha ręka i oko pańskie wespół konia tuczaą a skrzynkę krzywdzą.
                                    • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:00
                                      Kto skrzynkę moją krzywdzi, jakby i mnie krzywdził
                                      • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:01
                                        aha cytujesz pisma jak pewien uczony w nich znany nam wszystkim faryzeusz...
                                        • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:04
                                          Uczył się ode mnie tego cytowania. ;)
                                          Znać, że dobrze się wyuczył :)))
                                        • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:05
                                          tez z checia sie ustosunkuje ale macam i macam i nic...
                                          T zawiedziona
                                          • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:06
                                            Najpierw stosunkuj, później macaj. Oto dewiza dnia
                                            • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:09
                                              szukam nerwowo czegos co nadaloby sie do wyslania i patrze blagalnie na znanego
                                              spamera chrisa umierajacego.
                                              • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:11
                                                Na pewno masz pod ręką jakieś superważne i supertajne dokumenty :)
                                                • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:14
                                                  Mogę ewentualnie bilans naszej spółki mejlnąć, chcecie?
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:15
                                                    aha ja mam bilanse cudzych spolek. tanio odsprzedam. z tym ze papier sie
                                                    gniecie przy probie wlozenia go do komputera.
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:16
                                                    Czy posiada odpowiedni certyfikat tajności?
                                                    Czy jest skandalizujący i wielkimi przekrętami pachnący?
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:22
                                                    Albo lepiej - wygrzebię coś z sejfu. Szef ma taki sejfik lśniący, zamykany. Co
                                                    tam bilans, w tym sejfie to muszą być rarytasy!...
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:24
                                                    aha ja pogrzebie w koszu na smieci. mozliwe ze ostatnio z roztargnienia
                                                    wyrzucalam cos z klauzla tajne przez specjalnego znaczenia ;)
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:30
                                                    W niszczarce też coś może być ciekawego, ale tak sklejać te paseczki?... Bo ja
                                                    wiem?...
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:33
                                                    nene najciekawsze rzeczy musza byc w tajnych kajetach wspolpracownikow albo w
                                                    plikach z napisem prywatne.
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:43
                                                    Pod warunkiem jednakże, że rzeczone osoby są nam znane. Przynajmniej z tv
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:45
                                                    Ja z TV to najbardziej lubię Tomeczka Lisa. Dorwać się do jego organizera to
                                                    byłoby coś! Mogłabym na przykład udawać, że przypadkiem wpadam na niego trzy
                                                    razy dziennie.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:51
                                                    aha lisa dyskwalifikuje przedzialek. i klątwy szpetne ktorymi rzuca
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:53
                                                    Przedziałek faktycznie jest nie do przyjęcia. Ale klątwy pokazują tylko, że
                                                    skruszoną bryłą lodu jest :)
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:55
                                                    A nasza duma, M. Kusznierewicz?
                                                    Co ja z tymi blondynami...
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 13:57
                                                    Naszych jakoś mało mnie pociąga. Wolę np. popatrzeć na takiego Nikolasa Kejdża.
                                                    Ta jego chrypka... Mniam
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:01
                                                    No, Nicolas owszem. Ale trochę za rachityczny dla mnie, choć oczy ma modelowo
                                                    spanielowate. Z holywoodzkich kąsków pokusiłabym się na podstarzałego ale za to
                                                    w jakim stylu Redfordzika.
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:05
                                                    No... I jeszcze ten, co to ojcem chrzestnym został... Jak mu tam?
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:09
                                                    brando. marlon brando.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:09
                                                    bo jesli idzie o al pacina to za maly... zamaly...
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:12
                                                    Pierwszy strzał był słuszny. Jestem idolem Marlona Brando :)
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:13
                                                    Na a taki Ser Szon Konery?
                                                    Jak to było? Włochaty cukierek ślazowy?
                                                    I doświadczony i utytuowany...
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:19
                                                    nene harveyowi kaitelowi do odciskow na pietach nie dorasta w kwestii urody
                                                    niezwyklej.
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:21
                                                    Oooooo, harvey i te jego szramy... mlasku mlasku.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:23
                                                    znac po nim ze zawod dekarza nie jest mu obcy...
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:24
                                                    Bo ja wiem...
                                                    Harweja Kajtela okrutnie czas zębem swoim drasnął.
                                                    A Szon forewer jang się wydaje. I fajnie syczy jak szkot w butach.
                                                  • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:24
                                                    syczy mu pewnie waz w kieszeni jak to szkotu czy szkotowi :)
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:26
                                                    nic to. Ty sobie wyobraź jaki syk byłby gdyby Aniela spodnie nosiła
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:32
                                                    aha slysze jak mi ktos kolo pierza robi anielskiego
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:35
                                                    a ad rem: harvey twarz pieknie skorodowana ma.
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:34
                                                    Albo John Malkovich. Nic dodać, nic ująć.
                                                    No ostatecznie Sting.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:36
                                                    a ladniusich twarzy taki dajmynato andy garcia.

ps. czy myslicie ze wloski gagatek tak wlasnie wyglada?
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:38
                                                    E!
                                                    Ja na przykład, gdybym spódnicę nosił, to Żą Reno mój byłby.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:42
                                                    nene musialabym Ci wtedy oczy wydrapac.
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:44
                                                    ?
                                                    Odstąpiłabym Ci przecież tego Garciję
                                                  • basia! Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:44
                                                    czy to jakieś życzenia do św.Mikołaja ,w maju?
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:44
                                                    Jak dla mnie to on za bardzo brunetem jest, aczkolwiek nic mu nie brak. Włochom
                                                    i Francuzom mówię nie.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:46
                                                    ja im mowie si oraz ui. jako ze jezykami mowie ludzi i aniolow choc milosci we
                                                    mnie nie ma. (test na wykrycie faryzeusza robie)
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:46
                                                    Blondasków wolisz?
                                                    Jak dajmy nato Makulaj Kalkin?
                                                  • basia! Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:50
                                                    A taki Harison Ford ,hę ...? jakby co to rezerwuję sobie ;)
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:50
                                                    Niestety, blondasek musi sobą odpowiedni poziom artystyczny reprezentować.
                                                  • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:53
                                                    a to o kregi artystyczne sie tylko rozchodzi?
                                                    bo ja np lubie Michała Jordana (nie zebym interesowala sie szczegolnie sportem)
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:55
                                                    a taki dajmynato swietlicki? to co ze niski?
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:56
                                                    Musi być wysoki, by obcasy dowolne do niego pasowały
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:57
                                                    Albo mój szef? To co że żonaty?
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:58
                                                    hhehe :) albo moja szefowa? to co ze kobieta?
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:01
                                                    Dobra, teraz Was powalę.
                                                    ALFRED
                                                  • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 14:59
                                                    a Waldek od pogody w tvnie ma kolysankowy glos - nawet jak ma padac toco...
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:02
                                                    a tam. alfreda pilnuje kiciaf. musialby wyrwac murom zeby krat zerwac kajdany i
                                                    polamac bat wpierw.
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:04
                                                    Jak go dobrze podjudzimy to kto wie? Ale tak knuć przeciw kici?
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:04
                                                    No to Rasel Krowe, chociaż?
                                                  • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:06
                                                    z ta krową to nie trafiles
                                                  • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:11
                                                    nono tylko was na moment z oka spuścić.
                                                    Oxy - Alfred to Alfred. Do pięt mu nie dorastasz. on jest do celów wyższych
                                                    stworzony jak dekarz jakiś nie przymierzając.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:17
                                                    e. dekarz to dekarz. łapy precz.
                                                    ;)
                                                  • murena Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:20
                                                    Przepraszam, młoda jestem więc nie rozumiem. Aniela uwiodła Małysza?
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:19
                                                    Ale zważ Kiciu, żem nawet nie pretendował. Nie łaknę Ci ja zaszczytów, sławy i
                                                    bogactwa. Jam syn człowieczy marny jest.
                                                  • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:24
                                                    nie pretendowałęś fakt. Krew ciętylko nagła zalała i szlag jasny trafił.
                                                    Zazdrość to może czy inne uczucia?
                                                    Bezinteresowna zawiść na przykład?
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:26
                                                    oha on z prochu jest, to widac golym okiem. w binokl nieuzbrojonym
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:30
                                                    Eeee nie. Ja z tych łagodnych raczej jestem. Łaskawy też jestem, nie szukam
                                                    poklasku i nie unoszę sie pychą.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:31
                                                    aha cichy jestes zeby posiasc ziemie moze?
                                                  • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:34
                                                    ellen aniele listonosz do was puka...
                                                  • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:35
                                                    to ja sie prosic nie bede... pewnie byly redukcje na poczcie bo moj listonosz
                                                    juz nawet jeden raz nie puka
                                                  • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:37
                                                    a do mnie pukał listonosz od ciebie tylko nic nie zostawił. Kilka dni temu
                                                    pukał...
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:36
                                                    może zbyt cichy nawet i serca pokornego. Byli bowiem przede mną tacy co ziemię
                                                    posiedli, ale Ci głośni i butni byli. Tych zaś rozpoznacie po uczynkach ich i
                                                    po blokadach.
                                                    Ja zaś ścieżki prostować wam bedę.
                                                  • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:38
                                                    he he prawie mnie przekonales...
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:39
                                                    O małej wiary...
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:41
                                                    aha z tym ze nie prostuj tych sciezek w kierunku pastwisk zielonych na ktore
                                                    mam rezerwacje. w kierunku manowców ich poprowadz.

• the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:41
                                                    Mi wyprostuj, mi! Nigdy na takiej jednej na zakręcie nie mogę wyrobić!
                                                  • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:42
                                                    ja tam lubie zakrety...
                                                  • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:43
                                                    kto scieżki prostuje ten w domu nie nocuje -
                                                    zauważę sentencjonalnie
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:44
                                                    W czyim domu? dla porządku pytam
                                                  • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:45
                                                    ach w swoim zapewne
                                                    Oxy w czyim domu nocować będziesz?
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:45
                                                    Pójdź za mną. Powiodę Cię na zielone pastwiska, (ale nie te gdzie osty i
                                                    ciernie - to parcela Anieli) i paść będę laską żelazną, a Ty bedziesz jak owca
                                                    bez pasterza.
                                                  • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:46
                                                    Hę?
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:47
                                                    jak wilk w owczej skorze bedziesz raczej(dodam zyczliwie)
                                                  • _tequila_ Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:50
                                                    zaintrygowala mnie talazna laska... :)
                                                  • the_ladybird Re: Niech kiciaf 14.05.02, 15:52
                                                    i we mnie nieufność wzbudziła
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 16:06
                                                    To pewnie tak jak w tym kościele wielebnego Moona! Mąż zaślubiając żonę
                                                    (pierwszą lepszą, że dodam) wali ją żelazną laską po schabach. I wice wersa.
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 16:12
                                                    Nie wiem kto zacz ten Moon. Czy to ktoś kogo znać wypada?
                                                    Niech przyjdzie tu i się przedstawi lepiej.
                                                  • kiciaf Re: Niech kiciaf 14.05.02, 16:13
                                                    nene oxy -lepiej nie bierz z niego przykładu.
                                                    to guru anieli - oddaj mi całą kasę a pobłogosławię cię.
                                                  • ellen Re: Niech kiciaf 14.05.02, 16:18
                                                    He he he.
                                                  • oxycort Re: Niech kiciaf 14.05.02, 16:20
                                                    Nie trafił jak widać na Anielę. Ta i tak błogosławieństo wydarłaby mu z gardła
                                                    i przy kasie została. Jego kasie, zaznaczam.
                                                  • aniela_ Re: Niech kiciaf 15.05.02, 12:42
                                                    o. oceniacie mnie widze po lebkach. swoją miarką przymałą mnie mierzycie. udam
                                                    ze nei slysze ze cos sie dzieje kolo jednegoz moich pior, bede ponad to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka