Dodaj do ulubionych

Błedy na Forum

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 13:49
Ja na przykład wiem gdzie jest Nowa Ruda,ale jeśli chcesz ,żeby ktoś się
zainteresował twoim wątkiem nie rób takich błędów już w tytułowym temacie.
Jeśli odkryjecie jeszcze jakieś błędy wpisujcie je do tego wątku.
Obserwuj wątek
    • mreck Re: Błedy na Forum 31.08.01, 14:05
      czy możesz szerzej uzasadnić swoje stanowisko?
      Moje jest takie:
      sam popełniam b. dużo błedów, a niechciałbym drżeć przed klawiaturą i tracić
      czas na zastanawianie sie jak się to pisze.
      • chris_45 Re: Błedy na Forum 31.08.01, 14:10
        widocznie tylko Paralityk się nie myli....
        czyżbym coś pomylił ? :-)))
        • Gość: Zaba Re: Błedy na Forum IP: 157.25.200.* 31.08.01, 14:12
          Eee tam, od razu drżeć przed klawiaturą. Wystarczy przed wysłaniem przeczytać,
          co się napisało. Ale fajne rzeczy czasami wtedy odkrywam - maturę mam, a w
          głowie sieczka.
    • Gość: Dzidka Re: Błedy na Forum IP: 195.94.212.* 31.08.01, 14:13
      Internet rządzi sie swoimi prawami. Jedna z żelaznych zasad netykiety jest nie zwracanie uwagi na
      błendy ortorografitrzne :-))
      • Gość: mreck Re: Błedy na Forum IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 31.08.01, 15:01
        No właśnie, załozyciel watku Parality, zna zapewne tę zasadę, ale coś musiało
        go mocno zafrapować i zaniepokoić skoro jednak zwrócił naszą uwagę, dlatego
        pozwoliłem sobie poprosić go o uzasadnienie. Posty siłą rzeczy są b.
        lakoniczne, i nie zawsze można wczuć sie w intencje kierujace piszącym. O
        jakich błędach mowa?
        • chris_45 Re: Błedy na Forum 31.08.01, 15:15
          Paralityk ! - czas minął...
        • Gość: Zaba Re: Błedy na Forum IP: 157.25.200.* 31.08.01, 15:21
          Cóż - ktoś napisał "Co wiecie Nowej Rudzie". Może miał na myśli "Co wjedzie
          Nowej Rudzie"? Wjedzie jej samochód w uliczkę.
          • Gość: gosc Re: Błedy na Forum IP: 195.72.79.* 31.08.01, 15:50
            Zaba jestes super!
            • Gość: Zaba Re: Błedy na Forum IP: 157.25.200.* 31.08.01, 16:05
              :))))))
              • Gość: mreck Re: Błedy na Forum IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 16:26
                Żaba ale sobie pozwalasz. W rudzie mogą mieszkać szalikowcy, a oni sie na
                żartach nie rozumieją.
                • Gość: Zaba Re: Błedy na Forum IP: 157.25.200.* 31.08.01, 16:44
                  Nie znajdą mnie! Będą szukali Żaby, a ja jestem Zaba. Przy okazji - uwielbiam,
                  jak znajomi się zapluwają, mówiąc np. "pójdziesz z Zabą". Rzadko, bo rzadko,
                  ale się coś takiego zdarza:))
                  • Gość: mreck Re: Błedy na Forum IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 16:47
                    sorki, Błąd jak najbardziej na wątku:) nie uwazas?
                    Czy ktorys z twoich znajomych nie probował póść na np randke ze zabą?
                    • Gość: Zaba Re: Błedy na Forum IP: 157.25.200.* 31.08.01, 16:52
                      Tak zwana "Zezaba" wychodzi zazwyczaj absolutnie automatycznie. A na randki to
                      ja jednak chodziłam "po imieniu". Ale już nie muszę chodzić, że się tak
                      oględnie wyrażę, więc problem znikł.
                      • Gość: mreck Re: Błedy na Forum IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 17:00
                        rozumiem, Zaba wydoroslała? Randkę przywołałem tak dla przykładu, nie żeby
                        jakaś aluzja, boze broń. Taki tu jestem ostatnio "popularny" że muszę co drugie
                        słowo uzywać przepraszam, proszę, dziękuję. otem potem
                        Zaba, co sądzisz o ludziach którzy przychodzą do zoo ponabijać sie z szympansów?
                        Wiesz czuję sie jak taki szympans, forumowicze wpadaja troche mi poublizaja i
                        kazdy odchodzi w poczuciu dobrze wypełnionego obowiazku. tylko zaponinaja, ze
                        serwery GW to jakby oko urytej kamery. Wszystko jest zapisane.
                        • Gość: Zaba Re: Błedy na Forum IP: 157.25.200.* 03.09.01, 14:50
                          Sorry, Mreck. Dzisiaj był dzień bez komputera - przynajmniej do tej pory, stąd
                          opóźnienie w odpowiedzi na Twoją zoologiczną refleksję. ZOO, mówisz,
                          szympansy... Pamiętam moje osłupienie, kiedy odwiedziłam ZOO już nie jako
                          dziecko. To było przy klatce z papugami - one miały większą radochę oglądając
                          zwiedzających, niż zwiedzający patrzący na papugi. Niemal widać było zachwyt w
                          oczach ptaków, że mogą oglądać takie dziwne, bezpióre stwory. Co pomniejsze ze
                          stworów biegały wrzeszcząc w tę i wewtę, jakby miały śmigiełka w dupkach. Może
                          spójrz na niektórych forumowiczów jak te papugi na zwiedzających?
                          • Gość: mreck Re: Błedy na Forum IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 03.09.01, 15:00
                            Zabko, radochę miały papugi, widziałem też misia polarnego w klatce dwa na dwa,
                            nie miał miny zadowolonej. Raczej obojetną. Pewnie jakby mu dawali walium co
                            godzinę. Jednak najwieksze wrażenie zrobiły na mnie małpy. Czułem sie głupio
                            stojac przed klatką, nie wiedziałem co właściweie czuję. W życiu nie przystapie
                            do koalicji "uwolnić winniczka", i nie wypuszczę małpy z klatki, ale serce do
                            idei zoo straciłem. Przestałem ogladać Gucwińskich. Nie mogę.
      • Gość: mm Re: Błedy na Forum IP: *.pressmedia.com.pl 03.09.01, 20:24
        Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Internet rządzi sie swoimi prawami. Jedna z żelaznych zasad netykiety jest nie
        > zwracanie uwagi na
        > błendy ortorografitrzne :-))

O! a ja znam chyba tę samą zasadę, że nie zwraca się uwagi na literówki,
        przecinki, spacje itp. natomiast ortografy to co innego, jeden czy dwa ujdzie od
        biedy, ale więcej świadczy o nieuctwie i przyjęty jest bojkot takiego pisacza,
        zwłaszcza gdy i w treści brak minimum sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka