IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 08:48
To miejsce to porozmawiania, a nie przekomarzania, wytrzyj buty i pisz co
najmniej dwie linijki, bez cytowamia. I dwa razy sie zastanów co piszesz.
Dla niewtajemniczonych, że nie bluzgali, albo co, powiem, ze zlozenie salonu
jest FlirtFilter.
Obserwuj wątek
    • rigel Re: salon 11.09.01, 08:49
      zajrzalem tu z ciekawosci, ale juz spadam ... ;-)))))
      • Gość: aniela Re: salon IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 08:52
        limit wieku jest i stażu? i żadnych rozmigdalonych parek w czułym uścisku?
        fotel dla mnie i stołek na zapleczu dla mrecka?
      • chris_45 Re: salon 11.09.01, 08:53
        cześć !
        Czy dobrze rozumiem, że tu się nie flirtuje ?
        • Gość: mreck Re: salon IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 08:54
          Cze chris. Trochę moznam ale z umiarem bo packa na muchy. Ta dama na fotelu na
          kółkach to aniela, poznajcie się, a to berlo to packa na rigla jak zacznie
          flirować.
        • Gość: aniela Re: salonowe maniery IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 08:55
          aha. ustalmy oddolnie reguły może:
          1. zakaz apsztyfikanctwa
          • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 08:56
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha. ustalmy oddolnie reguły może:
            > 1. zakaz apsztyfikanctwa

he, he, he ;-)))) to po co tu wlazicie? ;-))))
            • Gość: aniela Re: salonowe maniery IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 08:58
              żeby obmawiac nieobecnych ;)
              • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 08:59

> żeby obmawiac nieobecnych ;)

moze stane sobie cichutko w kaciku i popilnuje miotelki? ;-))))
                • Gość: nanta Re: salonowe maniery IP: 19.150.112.* 11.09.01, 09:00
                  wiem ,juz ide!!!
                  lepiej obmawiac obecnych
                  nie czuc potem kwasu na jezyku...
                  • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 09:02
                    a potem wyrzuca nas oboje ... ;-((((
                    • Gość: aniela Re: salonowe maniery IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 09:05
                      rigel łyżew popilnuj raczej :))
                      nantna czy ochrona Cię legitymowała? :)
                      • Gość: nanta do Anieli IP: 19.150.112.* 11.09.01, 09:12
                        legitymowala az za bardzo i nic, wpuscili!!!!
                        • rigel Re: do Anieli 11.09.01, 09:13
                          ochrona raczej do zwolnienia, mnie tez wpuscili ;-)))))
                    • Gość: nanta Re: salonowe maniery IP: 19.150.112.* 11.09.01, 09:06
                      ide, ide juz!!
                      Rigel, jak nas wywala to zalozymy swoje salony, a co!!
                      albo wrocimy oknem... he he
              • Gość: mreck Re: salonowe maniery IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 09:05
                pozwólmy żywym dojść do głosu. Ja wiem że w ten sposób nie pobijemy rekordu, i
                nie wymalujemy dwustu postów w jeden dzień i wątek troche spadnie, ale przez
                szacunek dla innych forumowiczów, (i tak okazali wiele cierpliwości) odpuścmy
                troche. Rigel słyszałeś?
                • Gość: aniela Re: salonowe maniery IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 09:08
                  nie jestem pewna czy nie czuję wymownego spojrzenia kaprawych mreckowych oczków.
                  zapewniem jednakoż, że chętnie strzykne jadem w kierunku innych forumowiczó,
                  którzy nieopatrznie w pobliżu się znajdą.
                • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 09:08
                  Gość portalu: mreck napisał(a):

> pozwólmy żywym dojść do głosu. Ja wiem że w ten sposób nie pobijemy rekordu, i
                  > nie wymalujemy dwustu postów w jeden dzień i wątek troche spadnie, ale przez
                  > szacunek dla innych forumowiczów, (i tak okazali wiele cierpliwości) odpuścmy
                  > troche. Rigel słyszałeś?

ja tam nie jestem od bicia rekordow! szacunek dla innych? prosze bardzo, ale
                  chyba nie dla wszystkich! I nie bede odpuszczal, przynajmniej nie wszystkim ;-)))
                  • chris_45 Re: salonowe maniery 11.09.01, 09:18
                    Skorzystam z tego saloniku, żeby zapytać czy kogoś jeszcze
                    interesuje impreza w dniu 22.IX.
                    Ponieważ nie widzę zainteresowania - nikt tam nie zagląda, nie podaje
                    orientacyjnej godziny, nie potwierdza przyjścia lub rezygnacji -
                    chcę oddać prowadzenie sprawy spotkania w dobre ręce.
                    Kto chętny i czy to jeszcze ma jakiś sens ?

Z salonowym pozdrowieniem..Chris
                    • Gość: mreck Re: salonowe maniery IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 09:29
                      no co kurka wodna, co taka cisza zapadla?
                      • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 09:30
                        wlasnie! czy ktos z was nie wyrzucil Nanty????
                        • Gość: mreck Re: salonowe maniery IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 09:32
                          właziła kominem, moze utknęła?
                          • Gość: nanta Re: salonowe maniery IP: 19.150.112.* 11.09.01, 09:42
                            oknem, pacanie oknem a nie kominem
                            ja nie jestem nie-swiety mikolaj.
                            wywalilo mnie i wiem kto to zrobil!!!
                            i nie podaruje ;))
                            mreck, Ty pierwszy, juz nie ma zlituj sie.:)
                            • Gość: mreck Re: salonowe maniery IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 09:44
                              nie ma że boli. Jak w filtr to filtr.
                          • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 09:43
                            Mreck, nie tlumacz sie! razem z Aniela wywaliliscie ja z forum!!
                            ale juz sie znalazla, he, he, he, ;-)))))
                            • Gość: nanta Re: salonowe maniery IP: 19.150.112.* 11.09.01, 09:47
                              mreck, bedzie bolalo ale tylko przez chwile
                              potem juz nic nie bedziesz czul, obiecuje ze
                              znieczulenie bedzie jak dla szuwarka, odpowiednie.;)
                              • chris_45 Re: salonowe maniery 11.09.01, 09:52
                                Czy ktos tu czyta moje posty ???
                                No to jeszcze raz...

Skorzystam z tego saloniku, żeby zapytać czy kogoś jeszcze
                                interesuje impreza w dniu 22.IX.
                                Ponieważ nie widzę zainteresowania -
                                nikt tam nie zagląda, nie podaje
                                orientacyjnej godziny, nie potwierdza
                                przyjścia lub rezygnacji -
                                chcę oddać prowadzenie sprawy spotkania
                                w dobre ręce.
                                Kto chętny i czy to jeszcze ma jakiś
                                sens ?

• rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 09:54
                                  chris_45 napisał(a):

> Czy ktos tu czyta moje posty ???
                                  > No to jeszcze raz...

wszyscy czytają, a Tobie dobrze idzie i nie ma potrzeby zmieniac koordynatora ;-))
                                  • Gość: nanta Re: salonowe maniery IP: 19.150.112.* 11.09.01, 09:58
                                    mam wrazenie, ze wszyscy sobie gdzies poszli ;(
                                    Rigel, to przez nas??? dobra, juz sobie ide, na zawsze!!
                                    buuuuu, jak mozecie??? ja taka towarzyska jestem
                                    i w saloanch bylam grzeczna, prawda Rigel???
                                    • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 10:00
                                      Gość portalu: nanta napisał(a):

> mam wrazenie, ze wszyscy sobie gdzies poszli ;(
                                      > Rigel, to przez nas??? dobra, juz sobie ide, na zawsze!!
                                      > buuuuu, jak mozecie??? ja taka towarzyska jestem
                                      > i w saloanch bylam grzeczna, prawda Rigel???

gdzie leziesz, co??? jak to wszyscy? ja zostalem!
                                      • Gość: nanta Re: salonowe maniery IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:02
                                        Rigel, wiem ze Ty zostales
                                        ale dowcip polega na tym, ze to NAS mialo tu nie byc
                                        a wychodzi na to, ze tylko MY tu jestesmy!!!
                                        to chyba jakas paranoja!!!
                                        • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 10:03
                                          bo filtr zadzialal przeciwko operatorom!!!
                                          ciesz sie, ze nie ma tloku!!
                                          • Gość: nanta Re: salonowe maniery IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:05
                                            tloku nie ma, to fakt, wykonczylismy i ten watek!!!
                                            juz na drugim watku jestesmy sami, a
                                            Ty masz ochote na lody. ;))
                                            • rigel Re: salonowe maniery 11.09.01, 10:08
                                              jeszcze jaką!!!
                                              • Gość: nanta Re: salonowe maniery IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:11
                                                to uwazaj,
                                                przesylam wielkie lod czekoladowe z polewa
                                                oraz wspaniala kawusie, mrozona ;))
                                                tylko sie ie oblizuj, bo znowu bedzie na mnie!!
                                              • Gość: aniela Re: filtr na flirt IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 10:15
                                                zakładam. włożę teraz swoje wymanikirzone dłonie w sprawy wagi państwowej. ale
                                                wróc:) takie jak ja zawsze wracają.
                                                ps. rigel i nanta niech siądą w osobnych kątach salonu.
                                                • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:16

> ps. rigel i nanta niech siądą w osobnych kątach salonu.

to nic nie da, on ma baaardzo dlugie rece .;))
                                                  • Gość: mreck Re: filtr na flirt IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 10:48
                                                    to proszę trzymać paluszki na buzi. Rigel! łapy przy sobie. Dostał loda z
                                                    likierem czy co?
                                                  • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:50
                                                    a Ty skad wiesz o lodzie, co?
                                                  • Gość: aniela Re: filtr na flirt IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 10:56
                                                    aha ja się dowiedziałam np o lodzie od przypadkowo napotkanego przechodnia
                                                    imieniem poliszynel, który zdradził mi tajemnice.
                                                  • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:56
                                                    a czy ten poliszynel nie mial na nazwisko mreck albo jakos tak???
                                                  • Gość: mreck Re: filtr na flirt IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.09.01, 10:56
                                                    czy dostał coś jeszcze? nie żebym był ciekawy, ale zachowuje sie dziwnie.
                                                  • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 10:59
                                                    dziwnie? nie wiem, moze ma problemy z dojsciem do ....kompa?
                                                  • Gość: aniela Re: filtr na flirt IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 11:03
                                                    widziałam w skrzyni po wapnie kogos podobnego z twarzy do rigla .
                                                  • rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 13:06
                                                    juz jestem sloneczko. Steskniona??? ;-))))
                    • Gość: piotr_c Re: salonowe maniery IP: *.uk.ihost.com 11.09.01, 12:43
                      Cześć Chris
                      Ja swój udział podtrzymuje, zarezerwowałem sobie cały dzień więc z godzina tez
                      nie bedzie problemu. Podtrzymuje moją propozycje przesunięcia się na pobliski
                      mostek. Pod samą kolumną , przy ładnej pogodzie, będą tłumy.
                      Nie załamuj się. Organizowałem kiedys zlot naszej klasy z technikum 10 lat po
                      maturze. Wiem co czujesz , to jest ciezkie zadanie. Ale było warto!
                      • Gość: aniela Re: filtr na flirt IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 13:08
                        to nie rigel, to jakas podróba :)
                        • rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 13:09

> to nie rigel, to jakas podróba :)

PODROBA??? calkiem oryginal jestem ;-))))
                          • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 13:16
                            wywalilo??? ;)
                            • rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 13:20

> wywalilo??? ;)

yhy, ale juz chyba jestem ;-)))
                              • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 13:29
                                do kogo bylo to sloneczko? to aby uniknac ewentualnych
                                pomylek w przyszlosci!!!
                                steskniona? ktora ? (w powiazaniu do pyt. nr 1??)
                                mnie tez wywala

• rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 13:35
                                  odpowiadam na pytanie nr 1: do Ciebie
                                  a na pytanie nr 2 odpowiedz dotyczy głównie Ciebie, ale mialem nadzieje, ze
                                  wszyscy sie steksnili ;-)))))
                                  ps. odnosnie wywalania, to zlozymy pisemna skarge na moderatora portalu obetna
                                  mu premie ;-))))))
                                  • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 13:40
                                    prawidlowe odpowiedzi, 2 pkt dla pana R.
                                    masz u mnie duzego buziaka :)) jesli bedziesz mial ochote ;)

chetnie zrobie kipisz z admi tego forum. to juz zakrawa na kpine.
                                    • Gość: aniela Re: filtr na flirt IP: *.mst.gov.pl 11.09.01, 13:42
                                      aha nie apsztyfikować się. patrzę na Was z góry więc się zachowujcie. gdzie ten
                                      pikuś mreck?
                                    • rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 13:43

> prawidlowe odpowiedzi, 2 pkt dla pana R.
                                      > masz u mnie duzego buziaka :)) jesli bedziesz mial ochote ;)
                                      czekam z niecierpliwoscia ;-))))

> chetnie zrobie kipisz z admi tego forum. to juz zakrawa na kpine.
                                      to juz jest nas dwoje ;-))) przeladowanie bazy danych (czy jak to sie u nich
                                      nazywa) mozna chyba robic w nocy, jak malo kto jest na forum, nie? ;-)))
                                      • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 13:56
                                        troche cierpliwosci a potem bedziesz plakal z ...radosci ;)
                                        w nocy to ja mam co innego do roboty a nie przesladowanie
                                        ducha tego forum.
                                        a ze jest nas do tego dwoje (do przesladowania w dzien) to fakt
                                        Aniela
                                        my przeciez spokojni jak te baranki ;))
                                        • rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 14:12

> troche cierpliwosci a potem bedziesz plakal z ...radosci ;)
                                          > w nocy to ja mam co innego do roboty a nie przesladowanie ducha tego forum.

hmm... nie smiem nawet spytac co?
                                          • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 14:24
                                            rigel napisał(a):

> > w nocy to ja mam co innego do roboty a nie przesladowanie ducha tego forum
                                            > hmm... nie smiem nawet spytac co?

pytaj, pytaj, nie mam nic do ukrycia i odpowiem zgodnie z prawda. ;))
                                            • rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 14:25
                                              pewnie spisz, bo co mozna robic w nocy???? ;-)))))))
                                              • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 14:28
                                                to Ty spisz w nocy????
                                                • rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 14:29

> to Ty spisz w nocy????

tez, coz zdarza sie. w ciagu dnia czasami nie ma czasu ;-)))))
                                                  • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 14:33
                                                    rigel napisał(a):

> Gość portalu: nanta napisał(a):
                                                    >
                                                    > > to Ty spisz w nocy????
                                                    >
                                                    > tez, coz zdarza sie.
                                                    biedaku, zdarza Ci sie spac w nocy??? oj, ze tez ja nic nie moge na to
                                                    poradzic, przykro mi ;))

• rigel Re: filtr na flirt 11.09.01, 14:34
                                                    > oj, ze tez ja nic nie moge na to poradzic, przykro mi ;))

jak bys tylko chciala to bys mogla i na to poradzic ;-))))))
                                                  • Gość: nanta Re: filtr na flirt IP: 19.150.112.* 11.09.01, 14:37
                                                    taaak? ja bardzo chce ale musisz mi co nieco pomoc
                                                    bo inaczej nie da rady ;)
    • Gość: nanta Re: salon IP: 19.150.112.* 11.09.01, 08:49
      o, to ja tu doskonale pasuje ;)))
      Dzien dobry!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka