Gość: paladin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:27 jak widac w tytule. odpowie mi ktos? stay cool Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 18.07.02, 17:31 o legitymujesz mnie? :) jestem ktora jestem przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:34 czesto widze ze sie pojawiasz na forum. chcialem sie nieco dowiedziec, tak z czystej ciekawosci stay cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 18.07.02, 17:36 aha wiele dobrego mozna o mnie powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:38 na przyklad co?? o mnie w zasadzie tez mozna wiele powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 18.07.02, 17:45 aha a widziales tabliczke nad wejsciem : wstep tylko za okazaniem cv dyzurnemu ? (dzis ja mam dyzur) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:46 co chcesz wiedziec Pani Dyzurna?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 18.07.02, 17:49 aha chcesz widze zebym zrobila pierwszy krok w zadawaniu pytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:52 dlaczego nie, na zasadzie wymiany zdan. to jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 18.07.02, 17:55 aha to uczciwy uklad. wymienmy sie zdaniami po korzystnym dla mnie kursie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:59 a mozemy sie wymieniac zdaniami jutro bo dzisiaj koncze juz prace. co? Anielo? stay cool Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 18.07.02, 18:00 aha pozostane chlodna. przyjdz z wlasnym lezakiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 08:09 no, przecież jest ozdobą tej plaży.... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 08:13 no i ma ręce jak... chyba coś pokręciłem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 08:14 cześć ! czemu tylko tak z doskoku na plaży ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 09:25 aha dojrzal i spadl daleko od jabloni i od plazy za daleko :) ps. zauwazyliscie jakie mam powodzenie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 09:33 aniela_ napisała: > aha dojrzal i spadl daleko od jabloni i od plazy za daleko :) > ps. zauwazyliscie jakie mam powodzenie ? ;) aha, masz powodzenie jak wieża ajfla w paryżu, kazdy kto tam był musiał na nią wle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 09:34 kto mial dojrzewac??? i w dodatku na jabloni? a co do plazy to wybieram sie na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 09:26 aniela_ napisała: > aha pozostane chlodna. przyjdz z wlasnym lezakiem ;) hej Aniela_ kupilem lezak i jestem, ale dlaczego chlodna??taka postawa nie jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 09:37 do mrecka: cenie Twoje niezwykle nietrafne porownania :) do palladina: aha zgodnie z poleceniem pozostalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 09:41 ha, co zrobic zeby poprawic cieplote Twojej postawy?? hm? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 09:45 czkoladki ,biżuteria niebanalna... b.życzliwie podpowiadająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 09:54 czekoladki owszem. przesylam mala paczuszke na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 09:48 basia! napisała: > czkoladki ,biżuteria niebanalna... > > > b.życzliwie podpowiadająca jesli chodzi o niebanalna bizutrie to wole te w normie,pasujaca do wszystkiego. wyobraz sobie basiu ze musiala bys nosic np. 5 kilo zlota na szyi - z powodu nienbanalnego naszyjnika Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: pointa 19.07.02, 09:55 aha po tym go wlasnie poznac mozna. nawet nie trzeba go legitymowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: pointa 19.07.02, 09:56 Wykręcił się w marnym stylu. Chociaż poudawać mógł, pomamić! Skąpiec jego imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: pointa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 09:56 ale kogo poznac????co? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 09:55 o. powyzszy mejl nie trafil na wlasciwy wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 09:59 aniela_ napisała: > o. powyzszy mejl nie trafil na wlasciwy wątek ;)] 8) no, no, trzeba uwazac gdzie sie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:00 aha ellen odpowiedzialam juz na wlasciwym watku. aha paladin potrafie sobie wyobrazic te 5 kilo na szyi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:02 Hej aniela_ jak ty to widzisz, chodzi mo 5 kilo zlota w naszyjniku, przeciez to strasznie ciezkie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:07 aha normalnie. im wiecej zlota tymlepiej chyba nonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:09 jasne ze tak, ale zauwaz ze wszystko w nadmiarze jest malo sprzyjajace dla zdrowia.prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:14 to kupisz jej samochód, żeby nie musiała sobie kręgosłupa nadwyrężać jacy ci faceci są niedomyślni, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.man.axelspringer.com.pl 19.07.02, 10:13 Nie chodzi o wage baranku, tylko o to zeby z daleka blyszczalo. Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:17 aha ellen ma jak zwykle swietne pomysly. widac ze naleza sie jej tytuly naukowe od razu to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:18 nie wszystko zloto co sie swieci samochod, hm, zasatanowmy sie - chyba opancerzony zeby nikt tego zlota nie zwedzil. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:22 patrz Anielu i znowu nie o Twoje dobro mu chodzi, tylko o złota ochronę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:24 jakie zloto? rzecz nabyta, jasne ze o okbiete chodzi, a samochod opancerzony na zloto tez sie przyda, prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:20 > > jesli chodzi o niebanalna bizutrie to wole te w normie,pasujaca do wszystkiego. > wyobraz sobie basiu ze musiala bys nosic np. 5 kilo zlota na szyi - z powodu > nienbanalnego naszyjnika ..eee..nie wiesz do czego zdolne są kobiety..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:22 basia! napisała: > > > > jesli chodzi o niebanalna bizutrie to wole te w normie,pasujaca do > wszystkiego. > > wyobraz sobie basiu ze musiala bys nosic np. 5 kilo zlota na szyi - z powo > du > > nienbanalnego naszyjnika > > ..eee..nie wiesz do czego zdolne są kobiety..;) to do czego sa zdolne droga basiu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:23 do wszystkiego. Nie wiesz, że gdzie diabeł nie może tam babę pośle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:26 aniela_ napisała: > aha co ma oznaczac to aha ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:25 no tak. kobieto boski diable. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:27 a przechodząc do konkretów - biżuteria Kruka bardzo niebanalna jest. A markę auta już sobie anielka wybrała? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:27 aha to byl oxymoron moze? w skrocie oxy jak oxycort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:33 the_ladybird napisała: > nie, to była scyro prowdo :) chyba scyro zlota.(od kruka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:30 do elen: a mozna wiedziec jaka marke? do anieli: wiem co to jaest oxymoron, ale dzieki za naprowadzenie, tylko do czego go przypiac? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 10:36 do powyzszego :0 zreszta niewazne, chcialam sie po prostu popisac znajomoscia slow wielosylabowych. aha niech ellen wybierze marke, to ja zabiore na przejazdzke, bedziemy jak telma i luiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 10:41 nie ma sprawy z marka, teraz wszystkie raczej sa dostepne na rynku. dla kobiet wszystko(no prawie). 8) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:04 Tylko skończymy lepiej niż thelma i luiza bo nie będziemy się zadawać z podejrzanymi typkami! Sugerowałabym jakiś sportowy model o opływowej linii, kabrio, bladobłękitny metalik.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:12 yhy zeby pasowal nam kolor do teczowek i do manikiru ps. paladin nosisz okulary wnosze po usmiechu ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:15 to się paladin musi dodatkowo zobowiązać, że po każdym manikirze będzie płacił bez protestu za zmianę koloru lakieru samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:17 aha pisemnie bedzie sie musial zobowiazac zeby jak mu zauroczenie minie nie probowal sie wywinac co byloby typowe nawet Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:22 Paladin, wlasnie na rynku w mojej miescinie stoi piekny limuzyn. Ogolnie dostepny on jest, bo wlasciciel zostawil kluczyki w stacyjce ;o) Nie wiem tylko, czy zdazysz ? Prze tyle gor, lasow,pol i lak (ze o rzekach nie wspomne) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:25 o, mieszkasz w krainie krasnolodkow moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:28 tak nosze okularki, nawet takie gustowne. nie mieszkam za gorami i lasami jak tam drogie panie, moze byc limuzynka? czy raczej jednak sportowy? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:29 i limuzynka i sportowy b. Salomon Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:31 aha sprawiedliwie rozstrzygnela. oglaby zasiadac w sadach najwyzszych i tych ostatecznych tez moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:32 ho,ho. nie za duzo na jeden raz? jak jedna osoba moze jezdzic dwoma samochodami na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:34 dlaczego naraz, raz za razem jeździć będzie, raz jednym, raz drugim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:34 dlaczego jedna? myślisz, że Aniela nie ma przyjaciółek? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:35 o, o, o! Całe mnóstwo ich ma! Więc dwa auta to minimum po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:36 zaraz bedziesz musial zalatwiac autokar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:38 _tequila_ napisała: > zaraz bedziesz musial zalatwiac autokar... hej! to duzo was chce jezdzic?? ten autokar to ma byc jakis rejsowy czy zwykly PKS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:37 chyba z przyjaciolmi to jezdzi sie jednym samochodem a nie oddzielnie kazdy sobie. dobra niech bedzie. jakie marki maja byc? rozumiem ze kolor zmienny - jak kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:37 autokar stylowy nie jest lepiej a small private jumbo jet Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:38 aha w ogole mnie nie zna, ani mnie ani moch przyjacioleczek. i jeszcze warunki zaczyna stawiac. na samym poczatku dobrze zapowiadajacego sie flirtu. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:39 aha, a potem dla zmyłki na wszystko się zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:39 aha i zeby "z odejsciem" byl (tak mowia panowie w sklepach z rowerami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:41 aniela_ napisała: > aha w ogole mnie nie zna, ani mnie ani moch przyjacioleczek. i jeszcze warunki > zaczyna stawiac. na samym poczatku dobrze zapowiadajacego sie flirtu. u, niezle.dobrze zapowiadajacy sie flirt milo mi to przeczytac. jeszcze jedno co mi sie podoba u kobiet to to z jaka latwoscia przeszly od jednego samochodu przez autokar do malego jumbo jeta. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:44 aha przeszly z latwoscia i wdziekiem biodrami kolyszac i zapach perfum ekskluzywnych zostawiajac za soba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:44 od tego aniela ma przyjaciółeczki przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:45 oraz dzialajac na wyobraznie na wszelkie mozliwe sposoby. czyzby przeszly i poszly? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:48 nene takie jak one zawsze wracaja... od tego tez je mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:50 wracaja zeby dokonac calkoitej destrukcji? czy moze dla jakiegos innego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:49 nie poszły, negocjują markę Nnnno to może porsche (ktoś to w końcu musiał powiedzieć)? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:50 aha nie widze sprzeciwu. przyjete przez aplauz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:52 czyli jednak porszak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:51 a nie laepiej zamiast porszaka, na przyklad alfa romeo?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:53 e-e nie nie jestesmy pierwsze drugie ani nawet trzecie naiwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:55 aniela_ napisała: > e-e nie nie jestesmy pierwsze drugie ani nawet trzecie naiwne to na co sie zdecydowalyscie?? co? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:57 na porsche jakiś romeo zawsze się znajdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 11:58 moze to byc romeo przydrozny frasobliwy ktorego my z tej drogi zdejmiemy w tym jego kowbojskim kapeluszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 12:09 aniela_ napisała: > moze to byc romeo przydrozny frasobliwy ktorego my z tej drogi zdejmiemy w tym > jego kowbojskim kapeluszu to zamierzacie jezdzic po stanach? bo w polsce prawdziwych kowbojow juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:59 wysylam do wyboru dwa modele na twoj mail rzuc okiem Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 12:11 aha. Ale porsze to tylko czarne. i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 12:15 aha ktos przechwycil poczte. mozliwe ze to ten kowboj z gnatem wetknietym za kozaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 12:18 to mam wyslac ci te samochodziki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 12:16 nie ma sprawy jesli chodzi o porsche, w zasadzie produkuja czerwone i czarne. innych nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 13:05 kurcze, blekitne? i ja mam to zalatwic, tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 13:12 yhy (mące powietrze firankami rzęs żeby Ci wiary dodac w to ze niemozliwe jest mozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 13:15 wiem, juz nie takie rzeczy sie zdarzaly,poszukam i obym mial szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 13:30 Wracając z tak zwanego lanczu natknęłam się na zaparkowanego jaguara. Naprawdę nie wiem, czy nie lepiej jednak jaguara zamiast tego porsze, anielu... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 13:30 Wracając z tak zwanego lanczu natknęłam się na zaparkowanego jaguara. Naprawdę nie wiem, czy nie lepiej jednak jaguara zamiast tego porsze, anielu... Na bardzo pakowny wyglądał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 13:39 ah te panie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 13:45 czy wyglądał też na odpowiednio drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 13:47 aha to nie jest zly pomysl. jaguar to taki miejski samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:00 szczegunie jak na polskie drogi to jaguar jest ,,dobry" Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: KIM JEST ANIELA?? 19.07.02, 14:06 przez trzy dni się nie zepsuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paladin Re: KIM JEST ANIELA?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:13 ze niby jaguar, ja obstaje jednak za porsche, ale jak panie chca to niech wybiora lepsza obcje Odpowiedz Link Zgłoś