petra79 06.08.02, 12:43 bo... bo..... ja dzisiaj zapomniałam...a skóra już mi się czerwieni. Chyba, że ktoś mnie przygarnie pod parasol słoneczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 13:19 Petra, czy jestes pewna że chodzi ci o olejek do opalania a nie przypadkiem przeciwdeszczowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 13:32 Petro99, gdzie się obecnie znajdujesz, zaraz tam jadę. Bo kalosze już mi przemokły Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 16:28 oddam olejek za gumofilce i berecik... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 16:30 Nie wyschłaś jeszcze?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 16:32 wyschlam ale zmarzlam bo u mnie klima daje jak szalone bez wzgledu na to czy za oknem jest upal czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 16:33 a my dzisiaj nastawiliśmy na "heat" i na dwadzieścia kilka stopni i cieplutko jest i milutko jest Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 16:34 aha mow mi tak jeszcze podla babo... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 16:36 przed wyjściem ustaw na "heat" i na dwadzieścia kilka stopni to chociaż jutro jak wejdziesz do biura to będzie cieplutko i milutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny IP: 217.119.69.* 06.08.02, 17:05 u mnie w scianie mozna zrobic tylko zimniej - nie przewidzieli zmarzlakow tego kalibru co ja... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 06.08.02, 17:17 Ktoś marznie w środku lata???? Poczekaj z tym, tekilko, chociaż na listopad Odpowiedz Link Zgłoś
petra79 Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 07.08.02, 09:38 Piotrze_c, wczoraj u mnie było baaardzo gorąco. A deszczyk nie padał już chyba ze 2 tygodnie. Chętnie wezmę od Ciebie parę deszczowych godzin - bo te ciepło powoli mnie wykańcza. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 07.08.02, 09:41 to moze wez sobie tez moja zalaną piwnice i metro zalane tez sobie mozesz wziac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
petra79 Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 07.08.02, 09:50 _tequila_ napisała: > to moze wez sobie tez moja zalaną piwnice i metro zalane tez sobie mozesz > wziac... :) dzięki za propozycję. dzisiaj jest chłodniej to sobie odpocznę :-) i baardzo mi przykro w związku z Twoją piwnicą i zalanym metrem... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 07.08.02, 09:53 heehe nie przejmuj sie - metrem nie jezdze a z piwnicy i tak juz dawno mi ktos wszystko wyniosl... Odpowiedz Link Zgłoś
petra79 Re: Olejek do opalania pilnie potrzebny 07.08.02, 09:56 ufff... ulżyło mi, bo już poczułam się współwinna temu zalaniu... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś