kiciaf Re: Do Misiani.. 08.10.02, 16:30 Wysławszy wpierw pustą kopertę ad rem przechodzę. Zbieżność korka charakterystyczną w twej wczorajszej wypowiedzi zauważyłam. Zbyt charakterystyczną aby mogło to być co innego. Kierunki podróży mamy generalnie zgodne. Zadziwiające nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Do Misiani.. 08.10.02, 16:53 Kiciaf widzialam dzisiaj tlumy z nareczami kwiatow podazajace w Twoja strone.... masz jakas okazje czy po prostu szli sie podlizac? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Do Misiani.. 14.10.02, 06:43 tylko podlizać dowody wdzięczności w każdej postaci przymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Do Misiani.. 09.10.02, 09:07 a co, dzisiaj też w korku? ja akurat popadłam w zadumę i ocknęłam się po zakończeniu rzeczonego korka. ale zauważyłam jedną rzecz - kilka dni treningu sprawiło, że kierowcy sprawniej w tym korku się poruszają. nikt się specjalnie nie bawił w slalom, ciach ciach, zderzak przy zderzaku w zasadzie, wielka gąsienica pełzła niczym T34 i zamiast godziny jak w poniedziałek - jechałam jeno 35 minut. a jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Do Misiani.. 14.10.02, 06:42 a ja się juz przyzwyczaiłam - jak mogę to jeżdzę wcześniej. Tak czy tak to chore. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Do Misiani.. 14.10.02, 06:58 a i jeszcze wam powiem że wkurzona ciągłymi próbami pozbawienia mnie jedynego środka lokomocji zamieniłam go na lepszy model. Lepszy tzn taki którego nie kradną. Odpowiedz Link Zgłoś