Dodaj do ulubionych

Jak żyć...

IP: *.saint 17.10.02, 15:43
...z niemytą ręką?
Moi mili plażowicze, poradźcie!
Pan Ambasador uścisnął moją wymanikirowaną prawicę dwa razy (sic!!). Prezes
też. To teraz co? Ja pod prysznic a rękę na zewnątrz wystawić?
Dobrze że zmywarkę pisiadam przynajmniej to odpada....
Obserwuj wątek
    • the_ladybird Re: Jak żyć... 17.10.02, 15:48
      możesz zakupić gumowe rękawiczki :)
      • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 15:49
        A co myślisz o wysmarowaniu ich od wewnątrz formaliną?
        • piotr_c Re: Jak żyć... 17.10.02, 15:57
          Może spryskaj grubo lakierem bezbarwnym w sprayu, tylko jakiś taki elastyczny
          by trzeba znaleść
          • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:10
            Ale wtedy zniknie ten dyskretny zapach wielkiego świata! High society!
            • piotr_c Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:18
              No ale formalina też go nie zakoserwuje :( Obawiam sie że będzie to bardzo
              u/lotna pamiątka.
              • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:20
                Znaczy dzisaj nic tylko siedzę i podziwiam dłoń... Już te posty pisze tylko
                lewą reką (konkretnie jednym palcem lewej ręki :)
                • norma_jean A w ogóle.. 17.10.02, 16:22
                  To dalczego nie zjawiłeś się rano na serniczek???? Tyle napiekłam..
                  • piotr_c Re: A w ogóle.. 17.10.02, 16:26
                    Pewnie z powodu kataru, mój nos, zdrajca, napewno wyczuł twój serniczek ale mi
                    nic nie powiedział :(
                    • norma_jean Re: A w ogóle.. 17.10.02, 16:40
                      Jutro o 9:30 serniczek i żebyś nie zapomniał!
                      • piotr_c Re: A w ogóle.. 17.10.02, 16:42
                        Stoję słupka i merdam entuzjastycznie :)
                        • norma_jean Re: A w ogóle.. 17.10.02, 16:45
                          Z rodzynkami i skórką pomarańczową ma być?
                          • piotr_c Re: A w ogóle.. 17.10.02, 16:54
                            :))))))))))))))))
                            • norma_jean Re: A w ogóle.. 17.10.02, 16:58
                              No! To czekam :)
                              A na katarek to mama mi inhalacje robiła :)
                              • piotr_c Re: A w ogóle.. 18.10.02, 09:33
                                Melduje sie!

Węch mi podpowiada że cos w tej szafce ładnie pachnie :)
                • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:23
                  A to ja mam pytanie - czym się taki ambasador różni np. ode mnie? ;-)
                  • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:25
                    No a czy ja powiedziałam że jak uścisnę Ci dłoń to natychmiast polecę ją
                    umyć? :))
                    • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:29
                      To już wolę się nie dopytywać, co by się stało, gdybym dotknął np. Twojej
                      twarzy.;-) O innych częściach ciała nie wspominając...;-)))
                      • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:36
                        No przeciez nie moge żyć cała.... niemyta :))))
                        • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:44
                          Doświadczenie mi podpowiada, że po takich ambasadorach, ministrach czy innej
                          swołoczy to najwięcej zarazków łazi, dobre pole do rozwoju mają...:-(

Powinnaś nie tylko umyć, ale i zdyzenfekować! ;-)))
                          • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:46
                            Hmmm.... zdrowo wyglądali....
                            Ale licho wie i nie śpi :)))
                            • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:49
                              Oj, już żałuję, że mnie jutro rano nie ma... I jeszcze ten serniczek... ;-(((
                              • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:50
                                Serniczka Ci zostawie kcesz?
                                • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:52
                                  Aha, tylko duuuuuży kawałek... :-)

M. smakowicie sie oblizujący
                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:56
                                    Ale przynieść coś wiesz...ja bym chciała Bailey'sa :))
                                    A zresztą nieważne co byle ściorało jak mawiał mój kolega z akademika :)
                                    • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:58
                                      Ech, jak tu się pojawię (jesli się pojawię), to i z kim już nie będzie brudzia
                                      wypić...:-(

Ale na wszelki wypadek w odpowiednie akcesoria się zaopatrzę... :-)
                                      • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 17:01
                                        No wiesz przez łykend mi się ciastko zeschnie, to na moment zajrzyj!
                                        Ciurek jutro?
                                        • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 17:08
                                          Trochę, ale głownie dlatego, że na spółkę z komputera korzystam. Jutro kolej
                                          szanownego współpracownika... Może o 16.00 już wybędzie...

Z Twojej ręki nawet truciznę bym przyjął, a cóż dopiero leciutko zeschnięty
                                          serniczek! Twoją ręką upieczony będzie mi zawsze smakował!:-)))
                                          • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 17:14
                                            :))))
                                            Wypatruję oczęta o 16, sernika będe bronić własną........ umytą ręką :)))
                                            • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 17:17
                                              Spróbuję, niczego nie obiecuję.:-)

Przed Piotrem zwłaszcza trzeba będzie bronić. Nie rozpieszczaj go tam zbytnio!
                                              W jego stanie zbyt dużo słodyczy nie jest wskazane...;-)))
                                              • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 17:29
                                                A czy Piotruś znajduje się w stanie odmiennym???? Świadomości na ten przykład..
                                                • mmpm Re: Jak żyć... 17.10.02, 17:32
                                                  Przy Tobie - to chyba każdy... :-)))

M. z zawrotami w głowie

Uciekam, do kiedyśtam. :-)))
                                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 17:34
                                                    Papatki buziaczki :))))
    • emperor Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:31
      Norma, gdybym ja uscisnal twoja, muzeum juz dawno by ja od ciebie posmiertnie
      odkupilo:)))

Gość portalu: norma_jean napisał(a):

> ...z niemytą ręką?
      > Moi mili plażowicze, poradźcie!
      > Pan Ambasador uścisnął moją wymanikirowaną prawicę dwa razy (sic!!). Prezes
      > też. To teraz co? Ja pod prysznic a rękę na zewnątrz wystawić?
      > Dobrze że zmywarkę pisiadam przynajmniej to odpada....
      • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:38
        Ja nawet przedśmiertnie Twoja odkupię tylko nie zapodawaj na FT gdzie
        przebywam! Mi tu dobrze na tych leżaczkach...
        • emperor Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:41
          wyluzuj, nie obchodzi mnie co masz z innymi ani tez co inni maja z toba,
          ale fajnie ze jestes chociaz tutaj:)
          • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:43
            Nawet mi się tu o wiele bardziej podoba :))
            I nosze podkolanówki i aparat na ząbkach :))
            • emperor Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:50
              wiem, wiem, i sluchasz Britney Spears i kochasz sie w Leonardo DiCaprio,
              a po katach palisz papierosy:)))

tutejszych ludzi nie znam, dawnie tu bywalem od czasu do czasu ale juz mi
              przeszlo:)))
              ale widze ze teraz tu bede czesciej zagladal:))
              • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 16:52
                Na Britney nie wpadłam! Zastanowię sie i może wpisze w image :))
                Przyjdź jutro na sernik i kawkę :)
                • aniela_ Re: Jak żyć... 17.10.02, 18:16
                  o. norma jest kobietą po przejsciach a epmerator mezczyzna z przeszloscią moze?
                  i nie wiecie co zrobic co zrobic z ta miiloscia?
                  • norma_jean Re: Jak żyć... 17.10.02, 18:18
                    Iiii Anielciu nic takiego :)) Z jednego miasta jesteśmy :)))
                    • aniela_ Re: Jak żyć... 17.10.02, 18:20
                      o. to jakas stara milosc szkolna moze nawet jeszcze co nie zardzewiala?

• norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 09:40
                        Aniela na tropie romansu!
                        Ale to fałszywy trop....
                      • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 10:33
                        hahahahahaaaa....... liczysz na "Przeminelo z wiatrem?" :)))

aniela_ napisała:

> o. to jakas stara milosc szkolna moze nawet jeszcze co nie zardzewiala?
                        >
                • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 10:29
                  gdzie na Wole J. ? To nie po drodze:)))))

norma_jean napisała:

> Przyjdź jutro na sernik i kawkę :)
                  >
                  • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 10:52
                    Serniczek podaję kilka wątków wyżej :))
                    • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 11:00
                      ale tam jest jak w jakiejs jadlodajni! myslalem ze bedzie bardziej
                      romantycznie:))))

norma_jean napisała:

> Serniczek podaję kilka wątków wyżej :))
                      > ***
                      >
                      • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 11:05
                        Spotkanie przy świecach o 11 rano??? No coż to dośc oryginalne :)))
                        • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 11:38
                          a kto powiedzial ze zjemy ja tutaj? :))
                          nie ma sie co ograniczas do jednego kontynentu!
                          moge zaprosic cie na biegun polnocny, bedzie duzo czasu bo tam akurat jest noc
                          polarna:)))
                          • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 11:42
                            Rozumiem że najpierw dostnę jakieś pienkne futro z norek coby na ten biegun
                            pojechać? :))
                            • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 11:54
                              to jeszcze nie masz futra z norek? :)))
                              a tak wogole to odemnie nie dostaniesz, to ma byc ekstremalna wyprawa,
                              moge jakiegos eskimosa olupic i dostaniesz futro z foki:)))
                              pozatym w iglo ci ono nie bedzie potrzebne:)))
                              • aniela_ Re: Jak żyć... 18.10.02, 11:56
                                futro z eskimosa.
                                • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 11:58
                                  A na spacery chodzić nie będziemy? Nie kcem przez pół roku w igloo siedzieć!
                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:16
                                    Anielka, nie slyszalas? zaprojektowane przez Versace :)

Norma, na spacer? chcesz sobie na sankach pojezdzic? :))
                                    --
                                    EmperorHorde
                                    • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:18
                                      Na łyżwach po oceanie (jakikolwiek tam jest bo nie znam się na geografii :))))
                                      • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:22
                                        nie znasz geografii? to dobrze, nastepnym miejscem w jakie pojedziemy bedzie
                                        cieple i przytulne o nazwie - Sahara:)))
                                        • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:25
                                          Hi hi hi nigdzie nie jadę! Tam byłam w maju i wcaaale mi siem nie podobało!
                                          Chociaż ciepełko ok i wielbłądy mają fajne!
                                          Inne miejsce proszę!
                                          • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:31
                                            Wiec moze Czarnobyl Zdroj?
                                            mozna niezle wypoczac i odzyskac duzo energi:)))
                                            • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:44
                                              Do wód jadziem? OK!
                                              • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:50
                                                a pamietasz jeszcze cel naszej podrozy? :))
                                                • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:54
                                                  Yyy....a był jakiś????
                                                  Alzheimera mam.
                                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 12:59
                                                    kolacja kobieto!!!! :)))
                                                    chyba ze zostaniesz do sniadania, to zmieni horyzontalnie cel naszej wyprawy:))
                                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 13:06
                                                    Aaa! Kolacja! Romantyczna? No to co Ty mi tu proponujesz?
                                                    Powinna być jakaś romantyczna wyspa, Mauritius, czy co (Bali nie dodam, bo to
                                                    chyba nienajlepszy pomysł)
                                                  • piotr_c Re: Jak żyć... 18.10.02, 13:12
                                                    Bali , dlaczego nie najlepsza? Czy to z powodu Vampireformatorskiego ukąszenia?
                                                    Juz działa ?
                                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 13:22
                                                    Ne ne, w tajemnicy przed Reforkiem wzięłam antidotum, ale nic mu nie mów :)
                                                    Ale bazooka nie zmieści mi się do walizki na Bali a mogłaby się przydać :)
                                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 14:19
                                                    Norma, a moze w kosmos? do gwiazd? bedziesz miala wszystko na wyciagniecie
                                                    reki!!!!!:))))
                                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 14:35
                                                    To jedna z ciekawszych propozycji jakie mi złożono :))
                                                    Możesz zarezerwować bilety na najbliższy wahadłowiec:)
                                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 14:41
                                                    ok, w strone slonca czy przeciwna? :)
                                                    wiesz ze to jest ponad ziemia i wszystkimi ziemskimi sprawami, a czas tam stoi
                                                    w miejscu? :)
                                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 14:47
                                                    Ach to będę wiecznie młoda!!!
                                                    Lecimy na Wenus!
                                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 14:53
                                                    wiecznie mloda bogini Wenus? :)))))
                                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 14:59
                                                    Wenus powstała z piany, więc to nie ja tylko Aniela :)))
                                                    Bogini??? Nie to stanowisko też mi nie odpowiada...
                                                    Menagere planety proszę :)))
                                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 16:16
                                                    nie wspominaj o Anieli, bo Aniele ja stworzylem, ulepilem ja z gliny i tchnalem
                                                    w nia zycie:)))
                                                    a jezeli tobie nie odpowiada bycie boginia, moge umiescic cie na niebie jako
                                                    samotnie blyszczaca gwiazdke, wskazujaca w ciemnosci droge zaginionym :))
                                                  • ellen Re: Jak żyć... 18.10.02, 16:20
                                                    Jesteś ojcem anieli emperor?
                                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 16:28
                                                    nie, jam jestym ktory was stworzyl:))
                                                    (nie mylis z "splodzil")
                                                  • Gość: norma_jean Re: Jak żyć... IP: *.saint 18.10.02, 16:32
                                                    Gwiazdeczka? No...może być, tak jest ładnie :)))
                                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 16:46
                                                    aaaaaaahhhhh, spac mi sie juz chce, bo o gwaizdkach zaczynasz pisac:))
                                                    mam nadzieje ze twoj blask nie pozwoli mi zasnac:)
                                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 16:53
                                                    Aaa, aaa, były sobie kotki dwa :)))
                                                  • emperor Re: Jak żyć... 18.10.02, 16:57
                                                    juz musze spadac, nara Noremka, fajnie i milo sie z toba rozmawialo,
                                                    a teraz weekend, juz czuje w sobie ponadludzka sile i energie,
                                                    jeszcze 3 minuty i swiat znow nalezy do
                                                    mnie....hahahahahahaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
                                                    ))))))))))))
                                                  • norma_jean Re: Jak żyć... 18.10.02, 17:01
                                                    Papatki :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka