Dodaj do ulubionych

Kwiatek zaprasza

IP: 195.116.214.* 05.10.01, 11:29
Zanim zabierzesz głos, zastanow się nad tym co chcesz powiedziec. Nie chcę tu
zadnych złosliwości, zbednych uwag i takich tam.
A swoją drogą ciekawe ile osób potrafi rozmawiac bez uszczypliwości :-)))))
Obserwuj wątek
    • jaga!!! Re: Kwiatek zaprasza 05.10.01, 11:32
      Ty chyba pomyliłaś forum, Kwiatuszku :)))
    • Gość: Tato Re: Kwiatek zaprasza IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:33
      Pewnie nie będzie lekko. Przecież i tak wszyscy skaczą z Kwiatka na Kwiatek
    • Gość: gosia Re: Kwiatek zaprasza IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:34
      myślałam, że Kwiatek zaprasza na jakieś małe party :-(((
      • Gość: aniela Re: Kwiatek zaprasza IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:35
        przynioslam marihuanę. powinna złagodzic obyczaje.
        • Gość: gosia Re: Kwiatek zaprasza IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:37
          a może ktos ma trochę koksu ?...
        • jaga!!! Re: Kwiatek zaprasza 05.10.01, 11:37
          Ja troszeczkę alkoholu różnego rodzaju :))
          • Gość: Tato Re: Kwiatek zaprasza IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:39
            To ja sobie strzelę (z łuku).
            Na zdrowie
            • jaga!!! Re: Kwiatek zaprasza 05.10.01, 11:43
              nie ma jak dobry strzał :))
              Na zdrowie
    • Gość: Kwiatek Re: Kwiatek zaprasza IP: 195.116.214.* 05.10.01, 11:37
      cha..cha..cha.. proszę, proszę dalej
    • nickia Re: Kwiatek zaprasza 05.10.01, 11:43
      Więc widzisz już Kw44444444iatku/8999999 5t sORRY to właśnie napisał mój
      kot.Widzisz wiec Kwiatku ,że jak sobie nie dadzą w żyłę albo nie omamią
      alkoholem nie ma mowy o spokojnej i grzecznej pogaduszce.Pozdrawiam
      • Gość: aniela Re: Kwiatek zaprasza IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:46
        pojde na lancz. przyniosę Wam okruchy ze stolu :)
      • Gość: Kwiatek Re: Kwiatek zaprasza IP: 195.116.214.* 05.10.01, 11:47
        Podrap kotka za uszkiem:-)
        • Gość: nickia Re: Kwiatek zaprasza IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 11:50
          Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> Podrap kotka za uszkiem:-)

Dobra i powiem mu ,że to od Ciebie:-))))
      • jaga!!! Re: Kwiatek zaprasza 05.10.01, 11:51
        nickia napisał(a):

> Więc widzisz już Kw44444444iatku/8999999 5t sORRY to właśnie napisał mój
        > kot.Widzisz wiec Kwiatku ,że jak sobie nie dadzą w żyłę albo nie omamią
        > alkoholem nie ma mowy o spokojnej i grzecznej pogaduszce.Pozdrawiam

Oj, my chętnie grzecznie i spokojnie pogadamy bez żadnych wspomagaczy, ale
        dzisiaj jest piątek. Trzeba więc juz powoli myśleć o zabawie i luzie, bo wolne
        dni się zbliżają :))
        Pozdrawiam, kotka też
        • Gość: Tato Re: Kwiatek zaprasza IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:53
          jaga!!! napisał(a):

> Trzeba więc juz powoli myśleć o zabawie i luzie, bo wolne
          > dni się zbliżają :))
          > Pozdrawiam, kotka też

Samo myślenie nie wystarczy. Do czynów, Jago, do czynów!
          • jaga!!! Re: Kwiatek zaprasza 05.10.01, 11:57
            OK. Wyciągam spod biurka sprzęt grający, karty ( albo kości, cholera nie wiem
            na co się zdecydować) i jeszcze coś :)), i zabieram się do zabawy.
            O widzę odzew wsród moich kolegów. Zapowieda sie niezła zabawa :))
            Zapraszamy!!!!!!
        • Gość: mreck Re: Kwiatek zaprasza IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 05.10.01, 11:55
          jedyne co bez złosliwości i podtekstów przychodzi mi do głowy to: :-)))))
          • Gość: Kwiatek Re: Kwiatek zaprasza IP: 195.116.214.* 05.10.01, 12:01
            Gość portalu: mreck napisał(a):

> jedyne co bez złosliwości i podtekstów przychodzi mi do głowy to: :-)))))

jestem pod wrażeniem, a tyle złego o Tobie na forum, a jedyny umiałes sie
            zachowac . thx.
        • Gość: nickia Re: Kwiatek zaprasza IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 11:58
          Tak więc ży[-----------[00011 to znowu kot.życzę więc udanego wypoczynku
          weekendowego i wesołej zabawy.
          • jaga!!! Re: Kwiatek zaprasza 05.10.01, 12:03
            Ooo, już odchodzisz, zabawa się rozkręca :))
            Fajny rozbójnik z twojego kota :)), pogłaskaj go tak jak lubi ode mnie
    • Gość: guest Bez uszczypliwości :)) IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:55
      Które twoje wcielenia nas zaprasza -kółeczko czy trójkącik
      • Gość: nanta to gdzie ja sie biedna podzieje??? IP: 19.150.112.* 05.10.01, 12:04
        a to przepraszam juz sobie ide;)))
        • Gość: guest Zostań z nami! Zostań z nami! IP: *.*.*.* 05.10.01, 12:07
          • jaga!!! Re: Zostań z nami! Zostań z nami! 05.10.01, 12:10
            przyłączam sie do w/p postulatu :))
            • Gość: nanta Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:12
              skoro tak ladnie prosicie :)))))))))))))
              • Gość: nickia Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 12:14
                Nie zostawaj,nie zostawaj.
                • Gość: nanta Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:15
                  nie da rady, juz przepadlo ;))
                  uczepie sie Was i ju nie pojde ;))
                  Kwiatka sie uczepie, dobra kobieta jest :))
                  • Gość: Kwiatek Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 195.116.214.* 05.10.01, 12:20
                    Gość portalu: nanta napisał(a):

> nie da rady, juz przepadlo ;))
                    > uczepie sie Was i ju nie pojde ;))
                    > Kwiatka sie uczepie, dobra kobieta jest :))

:-))))))). Wskakuj na listka, pobujam :-))))
                    • Gość: nanta Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:28
                      o jak fajnie
                      jak milo ;))
                      lubie Cie ;))) a mozna prosic o zasloniecie sloneczka?
                      tak mi po oczkach swieci ;))
                      • Gość: Tato Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 12:29

> o jak fajnie
                        > jak milo ;))
                        > lubie Cie ;))) a mozna prosic o zasloniecie sloneczka?
                        > tak mi po oczkach swieci ;))

Mogła byś się nieco (przepraszam) posunąć?
                        • Gość: Kwiatek Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 195.116.214.* 05.10.01, 12:34
                          Gość portalu: Tato napisał(a):

> Gość portalu: nanta napisał(a):
                          >
                          > > o jak fajnie
                          > > jak milo ;))
                          > > lubie Cie ;))) a mozna prosic o zasloniecie sloneczka?
                          > > tak mi po oczkach swieci ;))
                          >
                          > Mogła byś się nieco (przepraszam) posunąć?

ekhmmm... ekhmmm.... to są listki, wiecie ... hmm... obawiam się ze nie
                          wytrzymają podwójnego ciężaru, a wiec pokolei, jesli łaska :-)
                          • Gość: nanta Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:35
                            Kwiatek obiecala mnie pobujac, nie Ciebie!!!
                            sio od mojego ulubionego Kwiatka robaku-Tato ;))
                            • Gość: Tato Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 12:37
                              I znowu pech. Niełatwo być niekochanym i przez nikogo niechcianym chłopczykiem
                              w średnim wieku.
                              • Gość: Kwiatek Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 195.116.214.* 05.10.01, 12:40

> I znowu pech. Niełatwo być niekochanym i przez nikogo niechcianym chłopczykiem
                                > w średnim wieku.

Tylko się nie rycz !!! Chłopaki nie płaczą :-))
                                No dobra wskakuj na drugiego listka.
                                • Gość: nanta Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 19.150.112.* 05.10.01, 12:42
                                  Jaka Ty dobra jestes
                                  widzisz Tato, Kwiatek jest dobra kobieta
                                  tylko mogla by to sloneczko troche zaslonic ;)))
                                  • Gość: Kwiatek Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 195.116.214.* 05.10.01, 12:51

> Jaka Ty dobra jestes
                                    > widzisz Tato, Kwiatek jest dobra kobieta
                                    > tylko mogla by to sloneczko troche zaslonic ;)))

Słoneczko zostaje niezasłonięte. Nie może byc az tak miło :-))))
                                • Gość: Tato Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 12:42
                                  To rozumiem. Dzięki. Tylko nie bujaj za bardzo. Choaciaż, jako koniecie, będzie
                                  Ci sie trudno powstrzymać...
                                  • Gość: Kwiatek Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 195.116.214.* 05.10.01, 12:47

> To rozumiem. Dzięki. Tylko nie bujaj za bardzo. Choaciaż, jako koniecie, będzie
                                    >
                                    > Ci sie trudno powstrzymać...

Tato !!!! Moje policzki się zarumieniły
                                    • Gość: Tato Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 12:48
                                      Musisz być klawo zbudowana: tu listki, tam policzki. Fiu, fiu...
                                      • Gość: Kwiatek Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 195.116.214.* 05.10.01, 12:54
                                        A tak, tak jestem, Często mnie wystawiają na wystawie ;-)))
                                        • Gość: Tato Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 12:55
                                          Aha. A doniczka na parapecie oznacza: Kloss, uciekaj?
                                          • Gość: Kwiatek Re: Zostań z nami! Zostań z nami! IP: 195.116.214.* 05.10.01, 13:00

> Aha. A doniczka na parapecie oznacza: Kloss, uciekaj?

Kloss???? Ojej będzie w poniedziałek, mam nadzieję :-))))
                                      • Gość: guest Czy wy przypadkiem IP: *.*.*.* 05.10.01, 12:54
                                        ... nie zaczeliście się znowu e'onanizować?

To chyba miał być wątek przyzwoity.
                                        • Gość: Tato Re: Czy wy przypadkiem IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 13:02
                                          I do tej pory był!
                                          • Gość: Kwiatek Re: Czy wy przypadkiem IP: 195.116.214.* 05.10.01, 13:05
                                            Hmm... jakoś się zniesmaczyłam. Narka.
                                            • Gość: Tato Re: Czy wy przypadkiem IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 14:05

> Hmm... jakoś się zniesmaczyłam. Narka.

Nie przejmuj się.
                                              Uściski i ukłony.
                                              Do poniedziałku.
                                              • Gość: Kwiatek Re: Czy wy przypadkiem IP: 195.116.214.* 05.10.01, 14:08

> Gość portalu: Kwiatek napisał(a):
                                                >
                                                > > Hmm... jakoś się zniesmaczyłam. Narka.
                                                >
                                                > Nie przejmuj się.
                                                > Uściski i ukłony.
                                                > Do poniedziałku.

Miłego weekendu .
                                        • Gość: Tato Re: Czy wy przypadkiem IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 13:06
                                          Gość portalu: guest napisał(a):

> ... nie zaczeliście się znowu e'onanizować?
                                          >
                                          > To chyba miał być wątek przyzwoity.

I widzisz, cóżeś uczynił? Wstydź się.
                                          • Gość: nanta do questa IP: 19.150.112.* 05.10.01, 13:08
                                            mam dziwne wrazenie ze quest nie lubi
                                            ja sie ludzie lubia
                                            i dlaczego? jakies problemy z przeszlosci?
                                            • Gość: guest Re: do questa i nie tylko IP: *.*.*.* 05.10.01, 13:31
                                              > mam dziwne wrazenie ze quest nie lubi
                                              > ja sie ludzie lubia i dlaczego? jakies problemy z przeszlosci?

To temat na odrębny wątek psychologiczny - brutalna analiza mojej osobowości,
                                              shit, nie wiem jak bym to zniósł.

Mój poprzedni komentarz dotyczył szybkości z jaką niektórzy wysyłają
                                              kolejne posty produkując mega-wątki. Gdybyśmy ograniczali się do n-słów
                                              odpowiedzi zamieszczonych w tytule, strona z wątkiem przypominała
                                              by rozmowę a tak mamy masło maślane którego nikt nie jest w stanie śledzić.

• Gość: nanta Re: do questa i nie tylko IP: 19.150.112.* 05.10.01, 13:38
                                                na analize Ciebie nie mam dzisiaj czasu
                                                ale kiedys, jesli sobie zazyczysz;))
                                                moze okaze sie, ze jestes silniejszy niz Ci sie wydaje?

nie wszyscy sa tak oschli jak Ty
                                                przychodza sie wygadac i juz
                                                niech pisza ile chca;)
                                                • Gość: guest OK, poddaję się. IP: *.*.*.* 05.10.01, 13:54
                                                  > nie wszyscy sa tak oschli jak Ty przychodza sie wygadac i juz
                                                  > niech pisza ile chca;)
                                                  Aż do bólu:)
                                                  Nie jestem taki "suchy".
                                                  Najzwyczajniej w świecie jestem w pracy więc ...

• Gość: nanta quest IP: 19.150.112.* 05.10.01, 14:06
                                                    krotka analiza Ciebie:
                                                    jestes malomowny, suchy i mietki ;)
                                                    to na razie ;)

co Ty tutaj robisz czlowieku?
                                                    pozra Cie zywcem ;))
                                                    ps. wszyscy z forum sa w pracy ;)))
                                                  • Gość: Kwiatek Re: quest IP: 195.116.214.* 05.10.01, 14:17
                                                    Dajcie już spokój, miało być miło , sielsko i anielsko.
                                                    Cóż nie wyszło , a więc dokuczajmy sobie nadal, bądźmy zgryźliwi i złośliwi i
                                                    wtedy będzie super :-)))))
                                                  • Gość: nanta Re: quest IP: 19.150.112.* 05.10.01, 14:19
                                                    czesc , wrocilas?
                                                    ja tu probuje sprowokowac questa
                                                    i sie na nim odegrac, ale cos on mietki kapelusz jest
                                                    nic z tego nie bedzie;
                                                    i nie ma co sie dziwic, :)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: Nanta IP: 195.116.214.* 05.10.01, 14:26
                                                    Zlituj się nad nim .......... Diabolique ;))))
                                                  • Gość: nanta Re: Nanta IP: 19.150.112.* 05.10.01, 14:29
                                                    a z jakiej niby racji?
                                                    dlaczego on ma miec taryfe ulgowa? ;))
                                                    no chyba ze sie jakos wkupi ;))
                                                    ale nie wydaje mi sie, on robi wszystko e'
                                                  • Gość: Kwiatek Re: Nanta IP: 195.116.214.* 05.10.01, 14:32
                                                    cha..cha..cha...
                                                  • Gość: guest Nie cha..cha tylko e'cha..e'cha..e'cha oczywiście przez e' IP: *.*.*.* 05.10.01, 14:38

> cha..cha..cha...

• Gość: guest Re: quest IP: *.*.*.* 05.10.01, 14:35
                                                    > Cóż nie wyszło , a więc dokuczajmy sobie nadal, bądźmy zgryźliwi i złośliwi i
                                                    > wtedy będzie super :-)))))

Przecież to tylko niewinne pieszczoty i e'gra wstępna

• Gość: Kwiatek Re: quest IP: 195.116.214.* 05.10.01, 14:39
                                                    Gość portalu: guest napisał(a):

> > Cóż nie wyszło , a więc dokuczajmy sobie nadal, bądźmy zgryźliwi i złośliw
                                                    > i i
                                                    > > wtedy będzie super :-)))))
                                                    >
                                                    > Przecież to tylko niewinne pieszczoty i e'gra wstępna
                                                    >
                                                    :-P
                                                  • Gość: guest Re: quest IP: *.*.*.* 05.10.01, 14:33
                                                    > jestes malomowny, suchy i mietki ;)
                                                    1:0 dla ciebie
                                                    Ale kto właściwie jest suchy i mietki? Co to za typ ludzki?

> ps. wszyscy z forum sa w pracy ;)))
                                                    Are you sure?
                                                  • Gość: nanta Re: quest IP: 19.150.112.* 05.10.01, 14:39
                                                    typ ludzki: quest jest mietki i suchy :))
                                                    a jem szur ;))
                                                  • jaga!!! Re: quest 05.10.01, 14:40
                                                    wszyscy jesteśmy w pracy i wszyscy jesteśmy dobrze zorganizowani. Jest czas na
                                                    pracę i na pogaduszki.
                                                    Ale widać Ty nie umiesz sobie z tym poradzić, dwie rzeczy na raz i już się
                                                    gubisz :)))
                                                  • Gość: nanta Re: quest IP: 19.150.112.* 05.10.01, 14:43
                                                    dziwne ze udaje mu sie oddychac i funkcjonowac
                                                    2 rzeczy jednoczesnie
                                                    prawie e'sukces;)))

• Gość: guest Poddaję się, dobrze wiem że was nie e'przegadam IP: *.*.*.* 05.10.01, 14:55
                                                    Napadacie na mnie jak wygłodniałe kocice a ja już kiedyś sam przyznałem
                                                    że jestem tylko malutkim szowinistycznym wieprzem.
                                                    Przepraszam i proszę o wyrozumiałość ( i tak wiem że z klawiatury wieprza
                                                    brzmi to niewiarygodnie;) )

ps
                                                    Może zmienię ksywę na que'st
                                                  • Gość: nanta quest-malomowny, suchy, mietki, lubi podnosic rece do gory ;)) IP: 19.150.112.* 05.10.01, 15:00
                                                    pochlebiasz sobie jak kazdy facet
                                                    napadalabym na Ciebie GDYBYM cos od Ciebie
                                                    chciala, a nie chce ;))
                                                    nie mowiac o tym, ze nie jestem glodana kocica
                                                    daleko mi do takiej ;)) to juz chyba tez ustalilismy :))
                                                    chcemy sie zabawic i nie ma z kim
                                                    wychodzi ze jest 2:0 dla mnie ;))
                                                    przegrywasz jak Rigel, dawno sie poddal, a szkoda :)))

• rigel Re: quest-malomowny, suchy, mietki, lubi podnosic rece do gory ;)) 05.10.01, 15:02

> przegrywasz jak Rigel, dawno sie poddal, a szkoda :)))

NIGDY sie nie poddaje, rozumiesz NIGDY, zlotko ;)))))
                                                    moge na chwile odpuscic, ale nigdy sie nie poddaje....

• Gość: Kwiatek ZAMYKAM WATEK !!! IP: 195.116.214.* 05.10.01, 15:07
                                                    Do domu !!! Ale już !! Zaczyna sie weekend. Miły.
                                                    Mam taką nadzieję, czego i Wam zyczę.
                                                  • Gość: nanta Re: ZAMYKAM WATEK !!! IP: 19.150.112.* 05.10.01, 15:10
                                                    pa pa milego lykendu zycze
                                                    ja tu jeszcze troche pobede i pomecze za Nas dwie ;))
                                                  • Gość: nanta Rigel, stop sreberko ;) IP: 19.150.112.* 05.10.01, 15:07
                                                    przestan mnie rosmieszac, pamietasz 11:3 dla mnie bylo
                                                    poddales sie juz dawno a ja cie wzielam
                                                    za pozwoleniem twoim i anieli
                                                    i cicho prosze siedziec
                                                    ja tu questa mecze
                                                    chociaz oporny bo..... suchy ;)))
                                                  • Gość: rigel Re: Rigel, stop sreberko ;) IP: 213.77.14.* 05.10.01, 15:10

> i cicho prosze siedziec

nie musze sie odzywac w ogole....
                                                    trzymajcie sie wszyscy... do poniedzialku

• Gość: nanta Re: Rigel, stop sreberko ;) IP: 19.150.112.* 05.10.01, 15:13
                                                    takie sa facety, obraza sie i juz
                                                    bo tak najlatwiej
                                                    zamiast mi cos odpowiedziec to mowi
                                                    do wiedzenia
                                                    wracaj!!!! ja jeszcze z Toba nie skonczylam ;))
                                                  • Gość: rigel Re: Rigel, stop sreberko ;) IP: 213.77.14.* 05.10.01, 15:22

> wracaj!!!! ja jeszcze z Toba nie skonczylam ;))

wrocilem, jak mnie tak ladnie prosisz... ;-)))
                                                  • nanta!!! Re: Rigel, stop sreberko ;) 05.10.01, 15:29
                                                    ostatni raz tak ladnie prosze, obiecuje ;))
                                                  • Gość: rigel Re: Rigel, stop sreberko ;) IP: 213.77.14.* 05.10.01, 15:37
                                                    nanta!!! napisał(a):

> ostatni raz tak ladnie prosze, obiecuje ;))

a ja obiecuje, ze mnie nie bedziesz juz musiala prosic ;)))
                                                  • nanta!!! Re: Rigel, stop sreberko ;) 05.10.01, 15:46
                                                    o Jezu, znaczy sie rozejm
                                                    i nie bedziemy sie klocic??
                                                    nie rob mi tego,
                                                    ja bez klotni zyc nie moge ;))

• Gość: rigel Re: Rigel, stop sreberko ;) IP: 213.77.14.* 05.10.01, 15:47
                                                    nanta!!! napisał(a):

> nie rob mi tego,
                                                    > ja bez klotni zyc nie moge ;))

napisalem "prosic" a nie "kłócic"

• nanta!!! Re: Rigel, stop sreberko ;) 05.10.01, 15:53
                                                    o jej, czepiasz sie ;)))
                                                  • Gość: rigel Re: Rigel, stop sreberko ;) IP: 213.77.14.* 05.10.01, 15:57
                                                    nanta!!! napisał(a):

> o jej, czepiasz sie ;)))

no czepiam sie, zeby byl nowy powod do klotni..... ;)))))

\koncze juz pa, pa do poniedzialku
                                                  • nanta!!! milego lykendu 05.10.01, 16:00
                                                    ja tez juz uciekam
                                                    wypoczynku i zapomnienia zycze
                                                    slodkich snow
                                                    do ustukania
                                                    nanta
                                                  • nanta!!! Rigel, no co jest? 05.10.01, 15:23
                                                    :-(((((((((((((((((((((((((((((((
                                                    buuuuu, smutno mi przez Ciebie
                                                    przepraszam i juz nie bede.
                                                  • Gość: guest Wrrr IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:09
                                                    > napadalabym na Ciebie GDYBYM cos od Ciebie
                                                    > chciala, a nie chce ;))

Trele morele, każda z was mówi że nic nie chce ... a potem zabiera kasę,
                                                    samochód, chałupę, zdrowie i bąble.

• Gość: nanta Re: Wrrr IP: 19.150.112.* 05.10.01, 15:12
                                                    sorka, nic z tych rzeczy mnie nie interesuje
                                                    mozesz sobie zatrzymac ;)
                                                    od czego bable?
                                                    od butow? nie chce, mam swoje ;))

• Gość: quest Re: Wrrr IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:15
                                                    > od czego bable?
                                                    czyli child'y:)

No to peace.
                                                    Choć nadal nie wiem co to suchość spróbuję nad nią popracować przez weekend.

• nanta!!! Re: Wrrr 05.10.01, 15:18
                                                    bable to childy?
                                                    o Jezu, rozsmieszyles mnie do lez

jaki pis?
                                                    nie ma mowy, moj drogi:)
                                                    zastanow sie nad suchoscia a
                                                    moze sobie znajdz kogos do pomocy ;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: Wrrr IP: 195.116.214.* 05.10.01, 15:16
                                                    aaaaah.. to tu jest problem :-)
                                                  • nanta!!! Re: Wrrr 05.10.01, 15:19
                                                    no tak, TU jest problem;))
                                                    a jesli sie dowiem ze jemu tak jak Riglowi
                                                    maleje w oczach to sama rzuce sie pod pociag ;)))
                                                  • Gość: rigel Re: Wrrr IP: 213.77.14.* 05.10.01, 15:24
                                                    nanta!!! napisał(a):

> no tak, TU jest problem;))
                                                    > a jesli sie dowiem ze jemu tak jak Riglowi
                                                    > maleje w oczach to sama rzuce sie pod pociag ;)))

mnie tam nic w oczach nie maleje.... chyba, ze zrenica, ale to juz jest
                                                    niezalezne ode mnie, niestety....:))))
                                                  • nanta!!! Re: Wrrr 05.10.01, 15:27
                                                    a skad wiesz ze maleje Ci zrenica???
                                                    widzisz to czy jak? nie mow, ze czujesz!!!:)))
                                                  • Gość: quest HILFE!!!!!!!! IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:25
                                                    > a jesli sie dowiem ze jemu tak jak Riglowi
                                                    > maleje w oczach to sama rzuce sie pod pociag ;)))

HILFE!!!!!!!!. Nic mi nie maleje (nie wtedy kiedy trzeba)
                                                    HILFE!!!!!!!!. Jak mam sobie poradzić z suchością?
                                                  • Gość: rigel Re: HILFE!!!!!!!! IP: 213.77.14.* 05.10.01, 15:27
                                                    Gość portalu: quest napisał(a):

> HILFE!!!!!!!!. Jak mam sobie poradzić z suchością?
                                                    moze popluj...:))))
                                                  • nanta!!! Re: HILFE!!!!!!!! 05.10.01, 15:28
                                                    ja nie pomoge w kewstii suchosci lub malenskosci ;))

• Gość: guest Re: HILFE!!!!!!!! IP: *.*.*.* 05.10.01, 15:34
                                                    > ja nie pomoge w kewstii suchosci lub malenskosci ;))

Ustaliliśmy już że nam nie maleje!!
                                                    Najpierw mnie zdołowałaś a teraz wykręcasz się sianem.
                                                    Zwyczajnie WYSYCHASZ!!
                                                  • nanta!!! Re: HILFE!!!!!!!! 05.10.01, 15:45
                                                    bardzo lubie dolowac i bede to robic dalej:))
                                                  • Gość: quest No to do wwwzobaczenia IP: *.*.*.* 05.10.01, 16:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka