istota 21.11.02, 07:58 dzisiaj w promocji testujemy nowy produkt - serek Danio - jest pełny wybór proszę się częstować do tego oczywiście napoje stosowne, a gdyby ktoś wolał pełnowartościowe śniadanie są drożdżówki - smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: degustacja 21.11.02, 08:00 kurdebele wyprzedzilas mnie :) otoz danio (poza nazwą) zasluguje na uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: degustacja 21.11.02, 08:02 Witam z rana:))) Czy jest danio o smaku ajerkoniakowym? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: degustacja 21.11.02, 09:17 To ja poprosze Danio o smaku £yskaczowym (nie mylic z £yskasowym). A obok, w ramach wzajemnosci stawiam poranny kociolek z fondue serowym. I znikam we mgle , cieplutkie papatki zostawiajac na dowod bytnosci ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: degustacja 21.11.02, 09:32 aha to ja pierwsza przy tym fondue! (pepewu zamawiam hhyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: degustacja 21.11.02, 09:33 Prosze bardzo. masz sluszna racje, Aniele, nie ma to jak kociolek lekkostrawnego fondue z rana ;oD mniamusne to jest, doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: degustacja 21.11.02, 09:37 odchudzające i cholesterolfri. aha baloo wygladasz mi na kogos kto sie zasiedzi dzis na plazy? dobrze zgaduje szerolk co jest we mnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś