Dodaj do ulubionych

Pogruchamy?:)))

06.12.02, 11:02
Mam chwile czasu, ale młyn w pracy...........
Obserwuj wątek
    • oxycort Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 11:10
      No to się ciesz, że nie masz takiej np. karuzeli z łosiem, hyhyhy
      ~~
      ox
      • jagular1 Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 11:12
        Widziałem.......okropnosc. Przyszły tydzien mam przesrany, chyba nie bede zagladał na forum
    • jagular1 Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:13
      Moze jeszcze spi???:)))
      • aniela_ Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:14
        wszystie 7 lejdich spi? to nie moze byc przypadek...
        • oxycort Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:17
          Aha, całe dwa tłumy i pół pary Lejdi śpią.
          ~~
          ox
          • aniela_ Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:18
            i ja miedzy nimi
            • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:21
              z braku lejdich spróbuj, drogi jagularze, pogruchać z butelką lejdejską może,
              podpowiadam życzliwie.

M. życzliwa jak zawsze
              • aniela_ Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:27
                nmei chce nic mowic, ale chyba zgasilas wątek misianiu jak nieprzymierzajac
                norma czy piotr w poczatkach dzialalnosci plazowej hhyhy
                • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:35
                  aha, zbyt życzliwie nastawiona byłam, nieprawdaż? to onieśmiela...
              • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:28
                Ha, juz nie spie!
                Przygladam sie tylko z boczku.
                WITAJCIE.
              • oxycort Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:28
                Yhyhy, możesz też poeksperymentować z puszką Faraday'a
                ~~
                ox
                • aniela_ Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:29
                  aha albo z puszka okocimia ewentuyalnie pandory
                  • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:37
                    Ja sie pojawlam to moj kotek gdzis zniknal. :-(
                    Cscie z nim zrobili?
                    • oxycort Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:40
                      może pobiegł z pęcherzem? (razem pobiegli)
                      ~~
                      ox
                      • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:41
                        Ooooooooooooo, to bardzo mozliwe.
                        • oxycort Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:45
                          A nie, to nie pęcherz. Wygląda to raczej na jakieś problemy jelitowe. Wspominał
                          coś o tem w otwierającym poście.
                          ~~
                          ox
                          • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:46
                            hyhy, poszedł szukać butelki...
                          • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:47
                            Oj biedny kicius!!!!!!!!!!! :-(
                            • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:48
                              A kim jest butelka? ;-))))))))
                              • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:50
                                wyczytałam wczoraj w mediach, że nerwicę natręctw można skutecznie leczyć
                                operacyjnie. yyyyy, to ja idę skserować tę belkę w moim oku ;)))
                                • the_ladybird Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:51
                                  Ino funkcji zmniejszania włączyć nie zapomnij :D
                                  • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:53
                                    Biedronka :)))
                                    • aniela_ Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:55
                                      o lejdi ;)

w peesie poprosze o jakis przepis na jednoosobową obiado-kolację. dzis
                                      odpoczywam we wlasnym gronie ;)
                                      • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 11:58
                                        W piatek wieczor w pojedynke!? :-(
                                        Ojej, to niedobrze.
                                        • aniela_ Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:01
                                          nene wyprawiam wspollokatora do wód celowo przeciez.
                                          • Gość: jagular Re: Gdzie moja Lady??? IP: 195.115.130.* 06.12.02, 12:04
                                            dlaczego to nie ja bede?????
                                        • Gość: jagular Re: Gdzie moja Lady??? IP: 195.115.130.* 06.12.02, 12:02
                                          Jestes nareszcie moja Lady. Jak Ci sie spało Kochanie?
                                      • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:02
                                        makaron z sosem keczupowo-majonezowym i kompot z bobu ;))) albo wyskoczyć do
                                        szezlotreka ;;;)))
                                        • aniela_ Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:08
                                          nene zamowie raczej pizze w nadziei ze przyniesie ja blondyn lub brunet
                                          • the_ladybird Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:08
                                            na pewno będzie ruda :)
                                        • ziri Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:08
                                          o, nowe jakieś postaci na arenie dziejów widzę, ktoś mnie może przedstawi
                                          • the_ladybird Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:09
                                            aha, też mnie to publiczne mizianie onieśmiela...
                                            • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:16
                                              aha, aspołeczni są, całkiem jakby z innego Towarzystwa ich przywiało.
                                              • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:26
                                                Czy wy nie czujecie, ze to prowokacja ?:)))))
                                                • the_ladybird Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:27
                                                  a wiesz, że jakoś nie?
                                                  • ziri Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:30
                                                    i kataru nie mamy, uściślę ;)
                                                  • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:31
                                                    Ale troche was ten watek romansowy zainteresował. Zawsze to jakas odmiana.
                                                  • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:34
                                                    yhy, a teraz zaspokoiłam już moją ciekawość i klasycznie, zwyczajem Anieli,
                                                    oddalam się z tego wątku lekko kołysząc biodrami.
                                                • misiania Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:27
                                                  nudę czujemy przede wszystkim.
                                                  • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:30
                                                    Ja tez i to jest przykre.
                                                  • ziri Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:35
                                                    i zimno, zimno ... brrr
                                                  • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:44
                                                    Ma byc bardzo zimno w nocy....
        • Gość: jagular Re: Gdzie moja Lady??? IP: 195.115.130.* 06.12.02, 12:01
          nie ja doprowadziłem do ich osłabienia :))
          • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:07
            No! Jestes kochanie.
            Dziekuje spalo mi sie cudownie.
            Snilam o Tobie! ;-)
            • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:18
              Co robilismy w Twoim snie?:)
              • jagular7 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:19
                mnożyliśmy sie jak króliki.
                • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:21
                  Widziałes gdzies Lady7?
                  • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:22
                    A co 7 tez jestes zainteresowany?
              • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:20
                To samo co potrafimy robic w realu! ;-)
                • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:24
                  Co tu sie dzieje?. Czy Ty masz innego kochanka?. Kim jest jagular7?
                  • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:26
                    Kochanie,posadzasz mnie o zdrade?
                    Jak mozesz!?
                    • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:29
                      To skad pan7?
                      • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:31
                        Scena?
                        OK!
                        W takim razie skad te wszystkie inne lady's???????????????????
                        • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:32
                          Nie było tu innych....
                          • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:34
                            No jasne:
                            I znow wszystko na mnie!!!!!!!!!!
                            • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:37
                              Przyznałem sie jak to jest, przeciez nie bedziemy ich wiecznie okłamywali :)))))
                              • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:40
                                Przeciez umiem czytac! ;-D
                                • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:43
                                  Wiem:))).
                                  Jak sie bawiłas?
                                  • lady_makbet1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:44
                                    A jak sadzisz?
                                    Przciez wszystkie spostrzezenia wymienialismy w @!
                                    • szarywilk Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 12:49
                                      Rączki całuje pięknej Pani:)) <tu ukłon i pocałunek na cudnej dłoni składam>
                                      • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 12:50
                                        Witam ponownie.
                                        Jak milo, ze znow sie pojawiles. ;-)
                                        • szarywilk Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:09
                                          A tak:-)) Mając chwile czasu postanowiłem bliżej zapoznać się z cudną panią, i
                                          nieco podenrwować jagulara;-)
                                          • Gość: jagular Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) IP: 195.115.130.* 06.12.02, 13:16
                                            Szary, Ty zawsze wchodzisz mi w parade :)))
                                            • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:19
                                              W jaka znowu parade?
                                              Przeciez sie przyznalismy............!!!
                                              • jagular1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:23
                                                Ale Szary jest chyba nieswiadomy :))))
                                                • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:25
                                                  I co chcesz w zwiazku z tym zrobic?
                                                  ;-)))))))))))
                                                  • jagular1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:32
                                                    Szary to równy gosc, zna sie na zartach, mozna z nim konie krasc.
                                                    mysle ze wciagnie sie do zabawy.
                                                • szarywilk Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:32
                                                  Do czego sie przyznajemy???? I czego nie wiemy????
                                                  • jagular1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:37
                                                    Ja nic nie mówiłem.......:)))
                                                  • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:38
                                                    A czy ktos cos mowil?
                                                  • jagular1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:42
                                                    Szary, odczep sie od mojej Lady.
                                                    Kochanie nie daj sie poderwac!!!
                                                  • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:44
                                                    a wlasciwie,to czemu nie?
                                                    Ups, wymsklo mi sie.
                                                  • jagular1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:44
                                                    co czemu nie???????
                                                  • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 13:47
                                                    Nie,nic.
                                                    Czy ja cos powiedzalam nie tak?
                                                  • szarywilk Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 14:01
                                                    No właśnie, czemu nie?;-) Masz racje jagularze zawsze wchodze w paradę ale to z
                                                    sympatii:-)))))))))))
                                                    Lady, może Pani zaszczyci mnie tańcem?:-)))
                                                  • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 14:02
                                                    Z wielka przyjemnoscia!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    :-)
                                                  • szarywilk Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 14:18
                                                    Co też Pani sobie zyczy usłyszć? Muzyczke skoczną, czy namiętną czy też
                                                    subtelną?;-))
                                                  • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 14:25
                                                    Wybor pozotawie zentelmenowi.
                                                    Niech to bedzie niespodzianka.
                                                  • Gość: jagular Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) IP: 195.115.130.* 06.12.02, 14:31
                                                    No ładnie gruchacie za moimi plecami.....:)))
                                                  • lady_makbet1 Re: Wchodzi czarny charakter (raczej szary) 06.12.02, 14:33
                                                    O jestes, a ja juz mialam isc.
                                                    Ale z Toba jeszcze chwilke zostane.
                                    • jagular1 Re: Gdzie moja Lady??? 06.12.02, 12:49
                                      Tak jak ja:)))).
                                      Musiałem wszystko wyjawic, bo prawdopodobnie w przyszłym tygodniu
                                      nie bede miał czasu na forum. Jak juz pisałem, bede miał bardzo duzo pracy.
                                      Juz dzisiaj jest goraco z powodu ich pzyjazdu.
    • lady_makbet1 Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 14:31
      ulatniam sie na jakis czas.
      Do nastepnego napisania.
      ;-))))))))))))
      • Gość: jagular Re: Pogruchamy?:))) IP: 195.115.130.* 06.12.02, 14:32
        Cholera, dzisiaj sie mijamy.
        • lady_makbet1 Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 14:34
          Myslalam,ze juz omnie zpomniales.
          ;-(
          • lady_makbet1 Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 14:42
            No i gdzie jestes kotku?
            ja postanowilam jeszcze zostac, a Ty sobie poszedles!
            ;-(
            • lady_makbet1 Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 14:57
              Tym razem zmykam juz napewno.
              Pa. ;-)
              • jagular1 Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 15:00
                Co za pech........brak słów, teraz moge chwile popisac
            • szarywilk Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 14:58
              Ale jestem za to ja:-)))))
              • jagular1 Re: Pogruchamy?:))) 06.12.02, 15:02
                Cholera Szary co za dzien. W pracy młyn, przygotowania na przyszły tydzien i do tego
                restrukturyzacja w zakładzie. nie mozemy sie dogadac co do podziału obowiazków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka