hansi Re: Hę? 22.10.01, 07:06 rigel napisał(a): > wszyscy lecza kaca? .... ;))) a co, znowu była jakaś imprezka? Czy to tak po Irenie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Hę? 22.10.01, 07:22 rigel napisał(a): > nie wiem jak inni, ale ja tak bez okazji.... czy już nie powinieneś pomysleć o zaszyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego cześc, chłopaki!! 22.10.01, 08:04 wpadła tu na chwilę fuego, zeby Wam przesłać poranne całusy ;) a teraz idę odpisywać na maile...beware...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Hę? IP: *.man.lodz.pl 22.10.01, 08:14 cześć, Tatku! jak łikend? Mama się skarżyła...;) całuski od fuego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Hę? IP: *.man.lodz.pl 22.10.01, 08:19 noo, Mama...;) Ta sama co zwykle...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Hę? 22.10.01, 08:19 dzien dobry, witam wszystkich, mocno sciaskam milego tygodnia pracy zycze ;) ale mnie energia rozpiera, chyba do pracy sie wezme ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Hę? IP: *.man.lodz.pl 22.10.01, 08:21 Cze, Nanta!! Tylko Ciebie jeszcze brakowało w tej radosnej gromadce...;) całuski Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Hę? 22.10.01, 08:22 nanta!!! napisał(a): > dzien dobry, witam wszystkich, mocno sciaskam > milego tygodnia pracy zycze ;) > ale mnie energia rozpiera, chyba do pracy sie wezme ;)) Uważaj na siebie, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Hę? IP: 195.116.214.* 22.10.01, 08:21 przepraszam rigel, ale nie o Ciebie mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! no co, moi kochani jest? 22.10.01, 08:35 no co tak smutno? nie dobijajcie mnie ;) ja po lykendzie w dobrym humorze i pozytywnie do zycia nastawiona jestem :)) usmiechnac sie :))) szerzej, szerzej..... no, nie wiedze zabkow, no... pieknie, teraz prawie moze byc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 08:43 nanta!!! napisał(a): > no co tak smutno? nie dobijajcie mnie ;) > ja po lykendzie w dobrym humorze i > pozytywnie do zycia nastawiona jestem :)) > usmiechnac sie :))) szerzej, szerzej..... > no, nie wiedze zabkow, no... > pieknie, teraz prawie moze byc ;)) mama zabroniła pokazywać wsystkie tsy ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 08:45 to pokaz jeden, ale ten z tylu ;) moze zalicze jako usmiech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: no co, moi kochani jest? IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 08:46 radio samochodowe z odtwarzaczem cd kupię. nie musi byc nowe. moze byc moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: no co, moi kochani jest? IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 08:48 raz mi sie zdarzylo nie wyjać tylko. z zakupow wracalam, w ferworze wiec bylam, to mnie chyba usprawiedliwia? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 08:52 usprawiedliwiona jestes. ale i bez radia. bedziesz musiala sama spiewac. zniesiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: no co, moi kochani jest? IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 08:57 aha anielskie śpiewy jak uslyszysz to bedzie znaczylo ze przejezdzam obok. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:01 Aniele nie spiewaj prosze..... nie w tej chwili, nie dzis..... w ogole nie spiewaj ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:01 anielskie spiewy? ale co konkretnie? ja ostatnio mecze DIDO, calkiem niezla plytka, i spiewanie wychodzi ok, jesli jest na full. inaczej moje uszy nie wytrzymuja. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:07 Witam wszystkich Dołączam się do anieli. Lusterko lewe i wycieraczkę potrzebuję. Rozrywki kulturalne drogie się być okazały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: no co, moi kochani jest? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 09:09 Witam,witam ..... całuski dla wszyskich Odpowiedz Link Zgłoś
rigel giełda czesci to nie tutaj 22.10.01, 09:09 dziewczyny, wezcie sie za cos innego, a nie za samochody, skoro ponosicie same straty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: giełda czesci to nie tutaj IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 09:13 rigel napisał(a): > dziewczyny, wezcie sie za cos innego, a nie za samochody, skoro ponosicie same > straty :)) No tak na tym forum nic nie tracimy (chyba ,że pracę) ,a możemy wiele zyskać np: dobrą radę od rigla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: no co, moi kochani jest? IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 09:10 jesli idzie o lewe lusterko to od razu dwie sztuki. moje trzyma sie na tasmie klejącej nie wiem jak dlugo jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:15 To już drugi raz w ciągu dwóch tygodni.poprzednio na zakupach w jankach straciłam tez lewe (prawe jest oznakowane to i nie chodliwe). Rigiel - czy myślisz że złodzieje wiedzieli że to kobieta nim jezdzi i dlatego się nim zainteresowali - smuga perfum się za nim ciągnęła czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:18 smuga perfum, pewnie najtańszych, ze Stadionu X-lecia PRL.... A trzeba było swojego czasu inwestować w pewexach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: no co, moi kochani jest? IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 09:18 feromonami bylo czuc te lusterka. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:18 dziewczyny! Nie przyznawać się!!!Oni tylko na to czekają...a potem spotkają sie przy piwie i będą mówić, że kobiety to nawet do pasów w samochodzie dotykać się nie powinny... Pozdrawiam Was wszystkie Całuski I pa, bo juz uciekam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:25 Więcej lusterek i wycieraczek już w zapasach wszelakiego szajsu mego lubego nie ma. Jak mi teraz rąbną to bedzie rzeczywiście klęska. Za to mam jeszcze radio. a i byłam na imprezie kulturalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: no co, moi kochani jest? IP: 195.116.214.* 22.10.01, 09:26 ...... dopiero wpoldodziesiatej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: no co, moi kochani jest? IP: 195.116.214.* 22.10.01, 09:33 .....eeee nieeee... dopiero ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: no co, moi kochani jest? IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 09:37 na jakiej imprezie bylas kiciaf mianowicie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:40 Gość portalu: aniela napisał(a): > na jakiej imprezie bylas kiciaf mianowicie? na jakiejś kiciafowej, niechybnie Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: no co, moi kochani jest? 22.10.01, 09:48 kabaret w piątek w sali kongresowej. Mój luby zrobił był mi tym niespodziankę. Dlatego też poczuł sie do znalezienia lusterka i wycieraczki... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! i co to ma byc? 22.10.01, 10:27 moj dobry humor maleje w oczach. wszyscy tu wresz zieja negatywnym nastawieniem do zycia. nie bede pokazywac paluchem, ale niektorzy przeginaja i prosza sie o radykalne kroki z mojej strony. i nie uwierze ze praca, szef.... za uszy z katow bede wyciagac ;) ps. jesli nikt sie nie odezwie w ciagu 5 minut to ostrzegam, nie wroce na forum i juz. jest to dobry sposob zeby sie mnie pozbyc na zawsze, mozna korzystac, jedyna taka okazja. darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: i co to ma byc? 22.10.01, 10:32 czy wiesz, jaka przykrosc sprawiles niektorym osobom? wrecz czekali i odliczali w skupieniu, ale nic straconego ja moge odejsc. z ciezkim sercem to zobie .;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:31 witaj Nantusiu ;)))) nie znikaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:33 w ostatniej chwili sie zalapales ;) co z tym Twoim nastrojem dzisiaj? przeciez jestes moja ostoja optymizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:35 mój nastroj jest ok! (chyba), tylko fizycznie czuje sie nietego..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:39 fizycznie nietego? pilo sie. no ladnie, teraz pretensje tylko do siebie i towarzystwa ;) ale na forum masz tryskac optymizmem i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: nie minelo jeszcze 5 minut IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 10:36 tata ! kurdebele. a ja stoper włączyłam wierząc w beznantowe nowe wspaniałe forum huxleyowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:38 nic straconego, dzisija spelniam wszystkie zyczenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:39 to ja mam jedno: podeślij mi troche potasu, prosze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:41 czego? potasu? ok, juz leci.... poszloooooooooo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:48 chcialem odrobine, a nie caly worek... ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:41 nanta!!! napisał(a): > nic straconego, dzisija spelniam wszystkie zyczenia. ;) Tak? To poproszę o bułkę z serem i pokój na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:42 odwroc sie, buleczka leze na biureczku po prawej stronie. z pokojem bedzie troche gorzej, ale postaram sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:51 O boże, ci znowu zaczynają.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 10:52 kiciafa, wyluzuj sie....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: nie minelo jeszcze 5 minut 22.10.01, 12:37 Tu znowu o jedzeniu. Jestem strasznie głodny, zacząłem juz nawet przeglądać przepisy kucharskie w internecie. A nasze obiady jeszcze nie dotarły :() Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dosc. Aniela spelniam Twoje zyczenie. 22.10.01, 10:55 zartowalas Nantusiu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dosc. Aniela spelniam Twoje zyczenie. IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 12:00 w zlotą zamienila się rybkę. bez glosu, jak to ryba. hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: Hę? IP: *.isns.uw.edu.pl 22.10.01, 11:00 Witam wszystkich na poczatku nowego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! znowu pusto..... 22.10.01, 13:13 ja tego nie pojmuje. jak ja nie rusze kijkiem to nic sie nie rusza. Co bedzie jak mnie zabraknie? ;) wiem, wiem, nic nie bedzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: znowu pusto..... 22.10.01, 13:32 Cześć Moj obiad dotarł do mnie więc moge nysleć o innych tematach. A na forum coś zeczywiście podejrzanie spokojnie, nawet zdążam przeczytać to co sie pojawia na bierząco !? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: znowu pusto..... 22.10.01, 13:40 za spokojnie jak dla mnie. moze to cisza przed burza, ale strasznie dluga ta cisza i to mnie przeraza ;) i nie wiem kto mial by te burze rozpetac? ja sie nie nadaje, kompletnie zamarzlam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: znowu pusto..... 22.10.01, 13:49 Jak widać mój obiad nadal za mna chodzi :) Nie ma rady trzeba spotkac sie realnie,np Aniela poszła na zakupy (relacji nadal nie widać :< ) Wtedy pojawia sie nowe tematy, szpilki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: znowu pusto..... IP: *.uk.ihost.com 22.10.01, 13:42 Cześć Moj obiad dotarł do mnie więc moge nysleć o innych tematach. A na forum coś zeczywiście podejrzanie spokojnie, nawet zdążam przeczytać to co sie pojawia na bierząco !? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! to juz koniec... 22.10.01, 13:47 wszystko robi mi na zlosc, rozmawiam z zacinajacym sie serwerem Piorta_c, czas umierac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: to juz koniec... 22.10.01, 13:58 za to możesz w kilku podejściach uzgodnic pogląd na omawiany temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: to juz koniec... 22.10.01, 14:00 ciekawe podejscie do sprawy ;) ile razy bede mogla to zrobic ? ps. spotkanie w realu? kolejne? masz ochote? bo ja tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c powtórki 22.10.01, 15:05 Naprawdę sie obsmiałem jak zobaczyłem te echo :-)))). Mój serwer cenzuruje mi korespondencje: obciął mi 3 listy i powielił x3 trzy inne=w sumie jestem na plusie ;-) a co ze spotkanien do którego sie przymierzałaś z Fuego i chyba z Kwiatkiem? Może bym mógł się urwać i pokazać się choc na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: powtórki IP: 19.150.112.* 22.10.01, 15:15 moze rzucimy w eter i wtedy cos z tego wyjdzie? z tamtego nici ;) a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c spotkanie 22.10.01, 15:36 Sama pamiętasz ile było przy tym biegania => samo nie wyjdzie. temat można rzucić co nam szkodzi ale bez kogoś kto wokół pochodzi to nie wypali. Chris zamilkł zupełnie, ja też jestem nieżle obstawiony w najbliższe weekendy (i mimo wczesniejszych deklaracji do Zakopanego bym się chyba chwilowo nie mógł wybrać :-{ ). "Samo" to może wypalic w skali 2-4 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: spotkanie 22.10.01, 15:48 mozemy sie zwalic do Lodzi, w rewanzu dla Fuego ;) i niedaleko pojechaliby Ci co naprawde chca sie niezle zabawic nie bedzie sie robilo zamieszania jak wczesniej ja moge pojechac samochodem, zabralalbym ludzi z W-wy lub po drodze? co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: spotkanie 22.10.01, 15:56 Brzmi ciekawie, ciekawe czy Fuego czuje juz co sie święci? Zostaje sprawa kiedy, a tu na razie nie moge podac konkretów. Może jutro bym miał jakieś typy. I napewno wezme całą baterię aparatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: to juz koniec... IP: *.uk.ihost.com 22.10.01, 14:05 za to możesz w kilku podejściach uzgodnic pogląd na omawiany temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: to juz koniec... IP: 19.150.112.* 22.10.01, 14:08 no nie, poddaje sie.;) ja chce porozmawiac a ciagle mam powtorke z rozrywki ;) litosci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: to juz koniec... IP: 195.205.13.* 22.10.01, 15:18 czy to sie w koncu uspokoi!!???? nie dadza spokojnie poczytac czlowiekowi! Nanta komu tak podpadlas, ze znowy wywalaja z Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: to juz koniec... IP: 19.150.112.* 22.10.01, 15:25 ja nie wiem, moze jakiemus facetowi ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! zegnam sie na dzisiaj 22.10.01, 15:54 Uciekam juz sobie caluje mocno i sciskam slicznym szaliczkiem ;)) pa pa Odpowiedz Link Zgłoś