Dodaj do ulubionych

pytanie standard-zdrada

29.03.19, 18:57
Najgorzej mi się stawia osobom, które znam.
Ale czasem trzeba sie pochylić nad problemem znajomej kobitki.
Pytanie konkret: czy zdradził
Odpowiedź kart:
Po pierwsze podczas tasowania prawie ale nie do końca "wypadła" mi 10 Monet.. Ponieważ nie wypadła całkiem tylko się przekręciła, włożyłam do talii.
Po dalszym przetasowaniu pozwoliłam kobitce wyciągnąć jedną kartę- wyciągnęła 10 Monet (?????)
Rozkład z trzech kart do tej 10 Monet to: 2 Miecze/7 Mieczy/ 3 Monety
He, hę?
Moim zdaniem do zdrady nie doszło, ale mu chodziło po głowie i jednak intensywnie o tym myślał. Nie jest szczery ( kobitka go zapytała -hmmmm tylko po co? - ale to moje przemyślenia te pytania i drążenie tematu....po co? ech!). Kręci, usiłuje coś ukryć. Może mu ta druga jednak w głowie siedzi? Ale zaangażowany jakoś jest chociaż moim zdaniem tylko myślowo i może emocjonalnie. Oddala się od partnerki i ....ucieka w pracę ( 3 monety)- to, że w pracę ucieka to potwierdzone. Albo karta mi pokazuje, że ta trzecia to kobitka z pracy.

Jakie ta inna kobieta ma wobec niego zamiary?
Kochankowie/2 Monety / i....Głupiec
Kochankowie - to wiadomo. u mnie na karcie spleciona para kochanków, tiule, i nic więcej.
2 Monety - wiadomo- usiłuje go skłonić do jakiegoś wyboru, albo sama ma dylemat.
Ale Głupiec? Chce z nim zacząć od początku?
Obserwuj wątek
    • donbas Re: pytanie standard-zdrada 29.03.19, 19:28
      Ano cosik mi się pozajączkowało, bo chciałam dopisać jeszcze a tu mi komp się wyłączył.
      No więc jeszcze:
      Jakie on ma zamiary wobec kobitki pytającej czyli obecnej partnerki?
      7 BUŁAW, SŁOŃCE i.... no bez jaj -9 MIECZY.
      Wygląda na to, że on jednak chce utrzymać obecny związek za wszelką cenę, ale chyba czuje się samotny w tym związku. Może lojalność go trzyma w tym układzie, tak trwa przy swoim. Sprawdza? Ale może to też prowokacja w stosunku do partnerki, żeby ożywić jej uczucia i energię w związku(bo to Słońce). Albo walczy z samym sobą? Ale bo co? bo to Słońce? Ale po Słońcu jest 9 Mieczy co też może oznaczać, że walczy z samym sobą bo jednak uczucie Słonce się wypalilo 9 Mieczy?
      jakie można mieć zamiary w 9 Mieczach/ I to po Słońcu?
      Nadmieniam, że właśnie niedawno zdecydował się wziąć kredyt z obecną partnerką i kupić mieszkanie. To jednak miłość czy lojalność i rezygnacja, ze niech będzie jak ma być, bo po co cokolwiek zmieniać?
      No nie wiem.
      • rrozsypana80 Re: pytanie standard-zdrada 30.03.19, 22:34
        Moim zdaniem zdrady nie ma. Dla Pana jednak najważniejsza jest rodzina. Wydaje się że okazja była ale nie ma potwierdzenia, że z niej skorzystał.
        Jesli chodzi o uczucia do obecnej partnerki to wydaje mi się, że ta 9 mieczy mówi o rutynie. W sensie, że niekoniecznie się klei między nimi, że on ma poczucie powiedzmy samotności w związku. Jednak wszystko wskazuje na to, że tak czy siak związek jest dla niego priorytetowy. Ta 7 bulaw moim zdaniem oznacza, że on podejmuje jakieś akcje, walkę, żeby odnowić atmosferę, ożywić związek.
    • tabularasa22 Re: pytanie standard-zdrada 01.04.19, 11:20
      Ciekawa to 10 Monet. Imho obecny związek jest dla niego bardzo ważny. To informacja dla obecnej partnerki, żeby pochopnie nie rezygnowała. On lubi stabilizację, pewność, zależy mu na związku.
      Co do samej zdrady .. moim zdaniem do niej doszło. Co mi pokazuje 2 Mieczy – zagubienie, odcinanie się od swoich wewnętrznych autentycznych uczuć i myśli. Taka trochę paradoksalna karta na zasadzie „ wiem, że się odcinam, ale nie wiem jeszcze od czego”. Od czegoś co nie daje spokoju. 7 Mieczy – u mnie zawsze to źle. Ja też często naciągam znaczenie, ale nie ma. Na końcu i tak okazuje się że osoba ma cos za uszami, ukrywa i gra nieczysto. A 3 monet .. no cóż. Imho skok w bok jak nic.
      Ta inna… ona już widzi oczami wyobraźni ich razem. Uwaga wielka, bo może chcieć go złapać na dziecko ! - Głupiec.
      Zamiary wobec obecnej partnerki – 9 Miecyz myślę ze może mówić o wyrzutach sumienia. Dręczy go to co zrobił. Wie że nie jest w porządku.
      Akurat miałam taką rozmowę kilka dni w tematem zdrady w tle. I spytałam dojrzałego mężczyznę, który ma nieco pogmatwaną sytuację – to czego chcesz ? Czego byś tak naprawdę chciał ? I wiecie co odpowiedział ? Spokoju !
      I bardzo mi się kojarzy to ze Słońcem – z ciepłem, spokojem, harmonią, jawnością działań i myśli. Brak to jednak karty uczuciowej, a jeszcze jest 7 Buław – imho on nie wie za bardzo jak się do tego zabrać. Spodziewa się że obecna partnerka nie będzie chciała dalej tego pociągnąć jeśli dostanie potwierdzenie ?
      Może. Zdrada jest bardzo trudna do przerobienia, i zależy jak długo obecna para byłą ze sobą i co ich łączy. Na pewno dla tej obecnej to wielkie wyzwanie, bo ona też będzie musiała wyjść jemu naprzeciw.
      • donbas Re: pytanie standard-zdrada 01.04.19, 13:55
        Czyli 2 na 1. Ja tak jak rozsypka uważam, że do zdrady nie doszło (jeszcze!). Chociaż chęci duże były i może nawet poważny flirt. Zdrada w kartach trudna do określenia przy niejednoznacznych kartach. Chociaż te 3 monety - hmmm. Faktycznie wyglądają jak "ta trzecia". co do Głupca ( Tabulki) to zupełnie nie przyszło mi do głowy to dziecko. A jak napisałaś, to rzeczywiście ten rozkład na tę Panią, jest bardzo czytelny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka