aniela_ 16.01.03, 09:40 zauwazam brak ich paraf naliscie obecnosci. sporzadzam wiec liste zaginionych bez usprawiedliwienia. a. kadrowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki2lav Re: baloo, oxy, westin... IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:41 obciac im pensje? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 09:45 ja mysle ze ta przedluzajacasie nieobecnosc to na skutek zmianw kodeksie pracy wlasnie. chca kaske zapierwszy dzien nieobecnosci wyłudzic, uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: baloo, oxy, westin... IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:46 bez zw. lekarskiego to tylko fige bez maku moga dostac a to tez nie malo .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 09:53 yhy uwazam ze zeznajomoscią technik wywabiania atramentu (nabywanych zwykle w wieku podstawowym) poradzą sobie z tym jakos Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:09 Przysiągłbym, że Baloo przed chwilą widziałem. Choć w zupełnie innym miejscu. No, ale tam to on jest prezesem...;-))) M. wcale nie donoszący Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:14 o. (to okrzyk rozczarowania byl) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:21 mnien to juz nikt nie szuka....hlip, hlip... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:28 oj timit jak to cie nie szuka, to ciebie nigdy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:35 jakby mnie ktos szukal to bylby jakis post skierowany do mej osoby a tu nic...gdzie jest refor?? co befana przyniosla? Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 19:20 znowu zostalem olany i to przez ciebie!!!aaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:24 Odnalazłem się:))) Czy dostanę jakąś nagrodę za odnalezienie siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:27 A ja chciałbym przypomnieć, że niejaka Ja.Ty zaginęła bez wieści już tak dawno temu, że już od zeszłego gołębi nie wpuszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:35 yhy westin :))) a ja_Ty gdzies niewidziales w ty niebycie? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 11:15 Jestem. Kto mnie wolal , czego chcial ? Mialem krotki flirt z ciurkiem ;o) Klade na liscie obecnosci wielka parafe w ozdobnej doniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 11:18 yhy slyszala skadinad ze w roznych sie obracach towarzystwach. roznych od naszego. nene nie mam zalu i bez wyrzutu co go slychacw moim glosie o tym napomykam. ottak tylko w kosmos uwage rzucam Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 11:28 Juz ide pozbierac popiol z popielniczek w celach posypywania glowy. Wlosiennice i bacik tez ide tanio kupic ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 11:52 aha od czasow pana lutera (nie kinga) odpusty wyszly ze sprzedazy bialorynkowej. ani tanio ani drogo nabycnie zdolasz sie obawiam. o czym pelna obawy donoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 12:23 Etam, Sie zorganizuje specjalna strefe ekonomiczna off-shore, z produkcja i sprzedaza odpustow. Mozna tez ustawic platny konfesjonal z szerokim zestawem uslug konfesyjno-pokutniczych (dostosowanych do indywidualnych potrzeb , upodoban i zasobow finansowych klientow) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 12:20 Baloo już zacząlem podejrzewać że cie szafka z eksponatami w jakimś kącie przycisnęła i wyjśc nie możesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 12:33 To nie jest tak do konca. Oprocz oddawania sie nalogowi forumowania, wzielem i weszlem w ostatni etap ciurkania w obiecnej ciurkowni , co powoduje znaczny wzrost natezenia ciurkania i takiz wzrost napiecia . Ponadto usiluje znalezc nowego ciurka, ktory zechcialby zaczac eksploatowac mnie za kilka miesiecy , najchetniej bez koniecznosci zbyt drastycznej zmiany otoczenia i warunkow ekspolatacji ;oD Z ciurkiem bywa roznie, ale bez ciurka to moze byc jednak tak sobie. Jak wiadomo, miedzy ciurkiem a plazowaniem istnieja jednak pewne dialektyczne powiazania (i nie sa tylko sprzecznosci, wbrew pozorom) Hej Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 12:43 Ładnie to ująłeś , Wielu jest tu takich co bez ciurka by nie mogli plażowac , ale jeszcze więcej takich co by nie potrafili długo ciurkac bez plaży ( np. ja) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 13:30 ehhhh... mowcie co chcecie, ale ja Wam powiem, że koni jednak żal...:( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 13:44 Anielu , w ten poetycki sposób chcesz powiedziec że brak ci Baloo i innych zniknętych z Plaży , czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 13:59 takich wlasnie uwag wybrednych parę rzucam bo wnastroj refleksyjny sie wprowadzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: baloo, oxy, westin... IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 14:00 aha, brak,oj brak :( i jeszcze tirego na listę zaginionych wpisz,może w ramach tur de poloń jakąś polonię zagraniczną odwiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 14:21 czyżbyś mu jeszcze nie wybaczyła grzechów jego Anielu, całkiem nie po chrześcijańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 14:30 nene nie bede nikomu belek z oka wyciagac zwlaszcza jesli liczba ich bardzo mnoga. ale wracajac do adremu to jeszcze nie ma Ellen, choc moglabym przysiąc ze ja na forum o dilbercie widzialam, na ktore zabladzilam po sladach idac. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 14:42 Ja np. w tym roku jeszcze nie widziałem Iw1 i Kiciaf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: baloo, oxy, westin... IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 15:31 o przyznam, ze tirka mi brak... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 15:36 atam,nie bede z Wami dyskutowac o gustach bo to zlym guscie byloby Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 15:47 oj chyba leon by Ci tego nie darował, o mariolce nie wspomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 15:55 yhyhyh zachichocze nerwowo zeby zmienic temat na korzystniejszy dla mnie liczac wedlug sredniegokursu z dnia rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 16:00 Wspomne jeszce zaginioną Ziri, oraz Benię która tylko raz się pojawiła w naszym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 16:10 zapalmy im świeczki (i zakaz odpalania petow od swiec powiesmy) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 16:12 a druh ugu też by mógł choć na kawę wpaść Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 09:21 Gość portalu: basia! napisał(a): > aha, brak,oj brak :( i jeszcze tirego na listę zaginionych wpisz,może w ramach > > tur de poloń jakąś polonię zagraniczną odwiedza. dziękuję Ci basiu kochana za życzliwą pamięć.stop. jestem w trasie ale już niedługo....stop. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 10:13 sprawiedliwosc musi byc naprawde bardzo slepa jesli na tyle zagninionych osób odnaleźć się musiał akurat tire (bez urazy :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 10:21 ktos odpala pety od swieczek zapalonych zaginionym??????? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 12:21 nie wiem. Tak tylko wspomnialem, w razie gdyby ktos tego dymu szukal. Ze jest, ze latwo go znalezc ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: baloo, oxy, westin... IP: *.mst.gov.pl 17.01.03, 12:49 to pewnie z tego kaganka pod strzechy niesionego. oswiaty kaganka. opresyjnie niesionego. ps. cokowiek powiem niech wykorzystane bedzie przeciwko mnie wyłącznie, nalegam :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 13:19 Mozliwe. Widac tylko, ze dym ow pchany jest przez swiezutko zasiany wiatr. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 13:29 grochem o ścianę pchany jest. odbrzęknięcie słychać było jedynie z dalekiej gawry :) wyleciało skowronkiem (odbrzęknięcie) i niech tak wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 11:31 skoro moc mojego wzdychnięcia?..wzdechu?..wzdychania?(jak to się qurka pisze????)..za zaginionymi jest tak wielka,powzdycham zatem za wymienionymi w tytule wątku :))) -- leon siedził na fotelu i nie oddychał..-Coś ty leon jogę ćwiczysz ? -zapytała mariolka. -e-e ,czkawkę mam - odpowiedział siny na twarzy leon Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: baloo, oxy, westin... 20.01.03, 13:24 hmmm... nie wiem, Anielo, czy chodziło Ci o mężczyzn wyłącznie, ale ja wszystkich zainteresowanych informuję, że pogrążyłam się w odmętach sesji. czego i Państwu (części studiującej) życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: baloo, oxy, westin... IP: *.mst.gov.pl 20.01.03, 15:02 o. tak to wyglądało? a to że szukałam ellen to działa chyba na moją korzyść. a życzenia przyjmuję jakby nagimi były mieczami albowiem czlowiek sie cale zycie uczyc musi a fakt ukonczenia studiowtego niestety nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś