Dodaj do ulubionych

baloo, oxy, westin...

16.01.03, 09:40
zauwazam brak ich paraf naliscie obecnosci. sporzadzam wiec liste zaginionych
bez usprawiedliwienia.

a. kadrowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: viki2lav Re: baloo, oxy, westin... IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:41
      obciac im pensje?
      • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 09:45
        ja mysle ze ta przedluzajacasie nieobecnosc to na skutek zmianw kodeksie pracy
        wlasnie. chca kaske zapierwszy dzien nieobecnosci wyłudzic, uwazam
        • Gość: viki2lav Re: baloo, oxy, westin... IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 09:46
          bez zw. lekarskiego to tylko fige bez maku moga dostac a to tez nie malo ....
          • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 09:53
            yhy uwazam ze zeznajomoscią technik wywabiania atramentu (nabywanych zwykle w
            wieku podstawowym) poradzą sobie z tym jakos
            • mmpm Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:09
              Przysiągłbym, że Baloo przed chwilą widziałem. Choć w zupełnie innym miejscu.
              No, ale tam to on jest prezesem...;-)))

M. wcale nie donoszący
              • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:14
                o.

(to okrzyk rozczarowania byl)
                • mmpm Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:18
                  Aha.
    • timit Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:21
      mnien to juz nikt nie szuka....hlip, hlip...
      • viki2lav Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:28
        oj timit jak to cie nie szuka, to ciebie nigdy nie ma
        • timit Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:35
          jakby mnie ktos szukal to bylby jakis post skierowany do mej osoby a tu
          nic...gdzie jest refor??

co befana przyniosla?
          • timit Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 19:20
            znowu zostalem olany i to przez ciebie!!!aaaa!
    • westin Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:24
      Odnalazłem się:))) Czy dostanę jakąś nagrodę za odnalezienie siebie?
    • mmpm Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:27
      A ja chciałbym przypomnieć, że niejaka Ja.Ty zaginęła bez wieści już tak dawno
      temu, że już od zeszłego gołębi nie wpuszcza...
      • viki2lav Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:29
        co.ty?
        • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 10:35
          yhy westin :))) a ja_Ty gdzies niewidziales w ty niebycie?
    • baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 11:15
      Jestem. Kto mnie wolal , czego chcial ? Mialem krotki flirt z ciurkiem ;o)
      Klade na liscie obecnosci wielka parafe w ozdobnej doniczce.
      • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 11:18
        yhy slyszala skadinad ze w roznych sie obracach towarzystwach. roznych od
        naszego. nene nie mam zalu i bez wyrzutu co go slychacw moim glosie o tym
        napomykam. ottak tylko w kosmos uwage rzucam
        • baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 11:28
          Juz ide pozbierac popiol z popielniczek w celach posypywania glowy.
          Wlosiennice i bacik tez ide tanio kupic
          ;oD
          • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 11:52
            aha od czasow pana lutera (nie kinga) odpusty wyszly ze sprzedazy
            bialorynkowej. ani tanio ani drogo nabycnie zdolasz sie obawiam. o czym pelna
            obawy donoszę.
            • baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 12:23
              Etam, Sie zorganizuje specjalna strefe ekonomiczna off-shore, z produkcja i
              sprzedaza odpustow. Mozna tez ustawic platny konfesjonal z szerokim zestawem
              uslug konfesyjno-pokutniczych (dostosowanych do indywidualnych potrzeb ,
              upodoban i zasobow finansowych klientow)
          • piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 12:20
            Baloo już zacząlem podejrzewać że cie szafka z eksponatami w jakimś kącie
            przycisnęła i wyjśc nie możesz :)
            • baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 12:33
              To nie jest tak do konca. Oprocz oddawania sie nalogowi forumowania, wzielem i
              weszlem w ostatni etap ciurkania w obiecnej ciurkowni , co powoduje znaczny
              wzrost natezenia ciurkania i takiz wzrost napiecia . Ponadto usiluje znalezc
              nowego ciurka, ktory zechcialby zaczac eksploatowac mnie za kilka miesiecy ,
              najchetniej bez koniecznosci zbyt drastycznej zmiany otoczenia i warunkow
              ekspolatacji ;oD
              Z ciurkiem bywa roznie, ale bez ciurka to moze byc jednak tak sobie. Jak
              wiadomo, miedzy ciurkiem a plazowaniem istnieja jednak pewne dialektyczne
              powiazania (i nie sa tylko sprzecznosci, wbrew pozorom)

Hej
              • piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 12:43
                Ładnie to ująłeś , Wielu jest tu takich co bez ciurka by nie mogli plażowac ,
                ale jeszcze więcej takich co by nie potrafili długo ciurkac bez plaży ( np. ja)
                • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 13:30
                  ehhhh... mowcie co chcecie, ale ja Wam powiem, że koni jednak żal...:(
                  • piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 13:44
                    Anielu , w ten poetycki sposób chcesz powiedziec że brak ci Baloo i innych
                    zniknętych z Plaży , czy tak?
                    • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 13:59
                      takich wlasnie uwag wybrednych parę rzucam bo wnastroj refleksyjny sie
                      wprowadzilam.
                    • Gość: basia! Re: baloo, oxy, westin... IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 14:00
                      aha, brak,oj brak :( i jeszcze tirego na listę zaginionych wpisz,może w ramach
                      tur de poloń jakąś polonię zagraniczną odwiedza.
                      • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 14:09
                        y-y sama go sobie wpisz...
                        • maga34 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 14:21
                          czyżbyś mu jeszcze nie wybaczyła grzechów jego Anielu, całkiem nie po
                          chrześcijańsku?
                          • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 14:30
                            nene nie bede nikomu belek z oka wyciagac zwlaszcza jesli liczba ich bardzo
                            mnoga.
                            ale wracajac do adremu to jeszcze nie ma Ellen, choc moglabym przysiąc ze ja na
                            forum o dilbercie widzialam, na ktore zabladzilam po sladach idac.
                            • mmpm Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 14:42
                              Ja np. w tym roku jeszcze nie widziałem Iw1 i Kiciaf...
                              • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 14:48
                                i ... nanty (hyhyhy)
                                • Gość: viki2lav Re: baloo, oxy, westin... IP: proxy / 213.255.126.* 16.01.03, 15:31
                                  o przyznam, ze tirka mi brak...
                                  • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 15:36
                                    atam,nie bede z Wami dyskutowac o gustach bo to zlym guscie byloby
                                    • maga34 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 15:47
                                      oj chyba leon by Ci tego nie darował, o mariolce nie wspomnę :)
                                      • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 15:55
                                        yhyhyh zachichocze nerwowo zeby zmienic temat na korzystniejszy dla mnie liczac
                                        wedlug sredniegokursu z dnia rozmowy
                      • piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 16:00
                        Wspomne jeszce zaginioną Ziri, oraz Benię która tylko raz się pojawiła w naszym
                        gronie
                        • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 16:10
                          zapalmy im świeczki (i zakaz odpalania petow od swiec powiesmy)
                          • maga34 Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 16:12
                            a druh ugu też by mógł choć na kawę wpaść
                            • piotr_c Re: baloo, oxy, westin... 16.01.03, 16:18
                              I Laelia
                      • tiresias Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 09:21
                        Gość portalu: basia! napisał(a):

> aha, brak,oj brak :( i jeszcze tirego na listę zaginionych wpisz,może w
                        ramach
                        >
                        > tur de poloń jakąś polonię zagraniczną odwiedza.

dziękuję Ci basiu kochana za życzliwą pamięć.stop. jestem w trasie ale już
                        niedługo....stop.
                        • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 10:13
                          sprawiedliwosc musi byc naprawde bardzo slepa jesli na tyle zagninionych osób
                          odnaleźć się musiał akurat tire
                          (bez urazy :) )
                          • baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 10:15
                            czuje zapach dymu ;o)
                            • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 10:21
                              ktos odpala pety od swieczek zapalonych zaginionym???????
                              • baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 12:21
                                nie wiem. Tak tylko wspomnialem, w razie gdyby ktos tego dymu szukal. Ze jest,
                                ze latwo go znalezc

;oD
                                • Gość: aniela Re: baloo, oxy, westin... IP: *.mst.gov.pl 17.01.03, 12:49
                                  to pewnie z tego kaganka pod strzechy niesionego. oswiaty kaganka. opresyjnie
                                  niesionego.

ps. cokowiek powiem niech wykorzystane bedzie przeciwko mnie wyłącznie,
                                  nalegam :)
                                  • baloo1 Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 13:19
                                    Mozliwe. Widac tylko, ze dym ow pchany jest przez swiezutko zasiany wiatr.

;oD
                                    • aniela_ Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 13:29
                                      grochem o ścianę pchany jest. odbrzęknięcie słychać było jedynie z dalekiej
                                      gawry :) wyleciało skowronkiem (odbrzęknięcie) i niech tak wróci.
                          • basia! Re: baloo, oxy, westin... 17.01.03, 11:31
                            skoro moc mojego wzdychnięcia?..wzdechu?..wzdychania?(jak to się qurka
                            pisze????)..za zaginionymi jest tak wielka,powzdycham zatem za wymienionymi w
                            tytule wątku :)))

--
                            leon siedził na fotelu i nie oddychał..-Coś ty leon jogę ćwiczysz ? -zapytała
                            mariolka.
                            -e-e ,czkawkę mam - odpowiedział siny na twarzy leon
    • iw1 Re: baloo, oxy, westin... 20.01.03, 13:24
      hmmm... nie wiem, Anielo, czy chodziło Ci o mężczyzn wyłącznie, ale ja
      wszystkich zainteresowanych informuję, że pogrążyłam się w odmętach sesji.
      czego i Państwu (części studiującej) życzę :)
      • Gość: aniela Re: baloo, oxy, westin... IP: *.mst.gov.pl 20.01.03, 15:02
        o. tak to wyglądało? a to że szukałam ellen to działa chyba na moją korzyść.
        a życzenia przyjmuję jakby nagimi były mieczami albowiem czlowiek sie cale
        zycie uczyc musi a fakt ukonczenia studiowtego niestety nie zmienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka