Dodaj do ulubionych

Kto tu w LIPCU ??

13.07.16, 20:51
Kto jeszcze robi Oxy?? Wpisujcie się. Ja się zbyt późno załapałam na czerwcowe dietowanie :P
Kto, co i jakie cele?! :)))
Obserwuj wątek
    • luccina Re: Kto tu w LIPCU ?? 27.07.16, 19:54
      No ja zaczęłam właśnie! Wróciłam z wakacji, poużywałam sobie a teraz czas wrócić na Oxy!
      Tłumów tutaj się w lipcu i siepniu nie spodziewaj :P Wszyscy na wakacjach i ogródkach :P
      A jak u Ciebie gabinca? Byłaś już na urlopie?
      • gabinca Re: Kto tu w LIPCU ?? 28.07.16, 22:12
        Mi się udało całkiem ładnie zlecieć w czerwcu, więc lipiec też plus minus na Oxy (no w 100% to trudno w okresie wakacyjnym jednak). Teraz w sierpniu chciałabym zrobić tak na 100% bo potem pewnie wyjeżdżam za granicę, a jeszcze kilka kilo zostało (ale lwia większość już z dupki zeszła :P)
        • ulkasu91 Re: Kto tu w LIPCU ?? 30.07.16, 00:01
          A ja sobie zrobiłam trochę pauzę na lipiec. Wakacje to wakacje i mają swoje prawa. Od poniedziałku znów na Oxy, ale już tak spokojnie i bez spięcia. Swoje na tej dietce zgubiłam i jestem hepi.
          A nawiązując - próbowałyście może tego www.dietaoxy.pl/oxytea ?
          Dobre, smaczne? Dziewczyny chwalą, że niby przechodzi apetyt na słodkie!
          • gabinca Re: Kto tu w LIPCU ?? 30.07.16, 23:33
            No nie, ale to nowa rzecz. Czytałam gdzieś o tym naparze, ale nie miałam okazji próbować jeszcze
            • luccina Re: Kto tu w LIPCU ?? 31.07.16, 11:22
              ja to znam tylko z ich facebooka, wiec tez nie pomoge :)
              Kurcze stanęła mi troszkę waga..
    • siula5 Re: Kto tu w LIPCU ?? 10.08.16, 20:50
      Ja dziś 19 dzień i 4 kg zgubione, tydzien przerwy zrobie lub dwa i znowu wejdę na nią, smaczne jedzenie, są rzeczy których nie lubie : seler naciowy, avokado, tzatziki ale idzie przeżyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka