Gość: basia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 21:49 ..ale wydaje mi się ,że wątek calr...coś tamt..joanny jest bez sensu ,dodam szczerze ,że nie przeczytałam wszystkich postów,ale nie lubię czytać pamiętników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 21:50 nie mialam smialosci werbalizowac wrazen, ale podpisac sie pod cudzymi moge. xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 21:53 Gość portalu: aniela napisał(a): > nie mialam smialosci werbalizowac wrazen, ale podpisac sie pod cudzymi moge. > > xxx mój wątek jest Waszym wątkiem ,czujcie się jak u siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 21:55 gdzie jest lodowka i barek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 21:57 lodówka w kuchni,a barek na kółkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 22:01 o, to zupelnie nietypowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 21:50 że są hmmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 21:51 takie ...no sensacyjne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re:baloooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:01 litości!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re:baloooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:07 cóżeś nam uczynił :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Przepraszam 02.02.03, 22:18 02 ii 2003 Myślałam, że nikomu nie będzie przeszkadzać, jak się na moim wątku będę wyrzywać. Ma to zapobiec temu, żebym na innych wątkach głupot nie wypisywała... Jak komuś mój wątek przeszkadza, to proszę powiedzieć, to sobie znajdę inną możnliwość wyrzywania się artystycznie, bo to jest forum wspólne i nikomu tu nie chcę przeszkadzać, a jak komu przeszkadzam, to se pójdę. Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Pe-es 02.02.03, 22:22 02 ii 2003 W pewnym momencie przestałam wypisywać moje myśli na tych ślizgawkach. A poza tym muszę powiedzieć, że Was podziwiam, żeście mieli siłę chociaż część tego wątka przeczytać. Moja uszanowanie, Szalom, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:22 o,mądrze powiedziane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Przepraszam IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 22:25 szczerze sie nie wypowiadam przez wzglad na krew baloo co w zylach malej plynie joanny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: sorry.. 02.02.03, 22:29 Przepraszam, że nie na swoim forum i nie na swoim wątku, ale chciałem zwrócić wam uwagę: cóż takiego wam ta kobieta zrobiła? Nie naśmieciła, nie nabałaganiła, tylko ćwiczyła w sobie właściwy zapewne sposób na osobnym wątku - kto nie chce, niech nie czyta, nie musicie jej okazywać od razu niechcęci. Wszystko o co prosze dla niej (choć nie znam jej), to o odrobinę wyrozumiałości. Z góry dziękuję Andreas Baader. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:32 powiedziałeś co chciałeś ,ja też .Nie pytam się Ciebie co uczyniła ona dla Ciebie i mnie się nie pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 22:34 "normalnym jest nie lubic nieznajomych po co tu przychodza do k nedzy nic tu po nich" ;))) to byl zart. niewybredny, bo takie lubie najbardzuej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:36 eee..ja tam lubię nieznajomych ,szczególnie dekarzy;) ps.to nie był żart;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 22:38 aha dekarze sa tacy...sensacyjni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: sorry.. 02.02.03, 22:49 Rozumiem że też podpadłem, bo raczyłem zwrócić uwagę na uprzedzenia. Trudno. Kwestia jednak pozostanie "czy trzeba"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 22:51 nene Twoje szanse na przezyycie tu sa wprost proporcjonalne do wielkosci dloni.bym tak to ujela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: sorry.. 02.02.03, 22:57 "Z jednej strony cos głaszcze, z drugiej strony coś wali" - tu Basia! odpowiada jakbym poruszył naprawdę drażliwy temat, za chwilę z kolei spotykam się z jakimś regionalżartem, którego nie rozumiem. A rzeczowej odpowiedzi jak nie było tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:52 pierwszy raz Cię widzę ,nie zdąrzyłeś mi podpaść choćbyś chciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:54 a tak apropos,przeczytaj sobie jeszcze raz wątek ..joanny,bo jak sądzę już czytałeś i zaiteresował Cię bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: sorry.. 02.02.03, 23:00 owszem, czytałem, choć ciężko było tam znaleźć cokolwiek do czytania. Niemniej nie wszyscy mają tego typu obiekcje - widziałem tam kogoś komu to się nawet spodobało. W czym więc problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:02 ja nie szukam problemów,staram się ich unikać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Nie jestem kobietą [bez tekstu] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:59 tylko proszę bez lania wody;) Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Powyższy tekst... 02.02.03, 22:59 ... nie poszedł na moje konot, tylko na Mamy. Bardzo przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 22:58 dobrej nocy życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: sorry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:03 Gość portalu: aniela napisał(a): > wisniowych snow ;-) pod warunkiem ,że w malinowym chruśniaku;) Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna To co w końcu? 02.02.03, 23:03 Mam pisać, czy nie? Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: To co w końcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:04 pisz do nas ,nie do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To co w końcu? IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:09 o. czyzby mnie jednak posluchala? a ja tylko wybrednie zazartowalam Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:15 Troszke spozniony, ale epiej pozno niz wcale ... Eklerka, schowaj sie za mnie, w razie cus. Wujek Cie obroni. Grupie Baader-Meinhof chcialem niniejszym podziekowac za podtrzymywanie Malolata na duchu i za podjecie nierownej walki. Basiu i Anielu. W mylnym tkwicie bledzie. Eklerka jest osobka wielce kulturalna. Zrobila sobie watek na boczku, nikomu w szkode nie wlazla, a roznica miedzy jej "slizgawkami" a riglowym odliczaniem czy tez naszymi sinusoidkami polega glownie na dlugosci "stazu na plazy". Bez przesady - wezcie to na miekko, kolezanki plazowczki. Eklerka - pisz. Ale nie staraj sie za bardzo ... Po prostu pisz ;o) Baloo wieczorowa pora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:17 zawistne jestesmy jak to damy z wielka klasa, wiec nie dziw sie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:27 Gość portalu: aniela napisał(a): > zawistne jestesmy jak to damy z wielka klasa, wiec nie dziw sie No cos Ty ??? Ty Zawiszczasz ? I Basia bynajmniej? eeeeeeeee nie .... nie wierze. I dziwie sie zatem w ciagu dalszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:28 zartowalam (to juz trzeci raz w jednym watku) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:40 nie wierze ;o) zanim kur zapial , po trzykroc sie zaparlas swoich postow ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:44 zaprawde godne to bylo i sprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:53 i sluszne, a dla nas zbawienne ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anie;a Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:55 o, zaczynam sie wdawac w budowe schodow i slizgawek. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:59 ;oD no chyba, zeby dla odmiany, jakas szybka sinusoidke na boczku, co ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 00:02 nene jeszcze mnie beda do kotla porownywac co to przyganial garnkowi. a mam ambicje bardziej w kierunku krysztalow (charakter) raczej i porcelany (cera) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 03.02.03, 00:05 Zartowalem . Dopiero po raz pierwszy sie zaparlem tego wieczora, zauwaz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 00:06 aha krewny (hyyh znow zobacz nomen) mi jestes 2 zarciki jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 03.02.03, 00:11 Ech - kula w plot. Akurat pokrewienstwa z Toba nie mam zamiaru sie wypierac ani zraz i pozostawie Cie w tej niezrecznej sytuacji , skoro sie sama przyznalas ;oDDD. Chyba , ze zaczynasz druga trojke wyparc , pod drugiego kogucika ? Swoja droga coraz wiecej tych krewnych i pokrewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 00:13 aha w linii krzywej, wrecz sinusoidalnej to pokrewienstwo odnajduje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 03.02.03, 00:18 Takie okazuja sie znienacka calkiem bliskimi byc , nistadnizowad ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 00:21 zwlaszcza na zakretach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:18 weź pod uwagę drogi ballo,że do pisania na boku są bloki ..tfu blogi (tak to się chyba mówi) a poza tym nie sądzę ,że ktoś tu musi kogoś bronić ,szczególnie grupą .Nikt tu nikogo nie atakuje Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:24 Gość portalu: basia! napisał(a): "nikogo nie atakuje" Hahaha ! No to skoro nie, to tym odwazniej wystapie w obronie. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:27 grzeczniej jest smiac sie za plecami niz w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:28 chwileczkę,chwileczkę...drogi ballo ,zapędziłeś się ..a przyjaciół wybieram sobie sama ,protekcją nic nie zrobisz ,każdy powinien się sam przedstawiać,a ona zrobiła to na swój sosób ,który mi akurat nie odpowiada i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:29 aha u mnie zdzialasz protekcja. zwlaszcza platna. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:33 Bierzesz jak ja - 30 srebrnikow , czy inna taryfe nieulgowa stosujesz , Anielo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:35 aha 30 srebrnikow plus lichwiarski procent. to chyba uczciwy uklad? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:39 Tak, to normalna tutejsza stawka ;oD Lichwiarski procent szardoneja moze byc ? Ile toto ma procentow ? Bo natenprzyklad jednym z moich ulubionych procentow pozostaje jednak 40 ... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:44 nene ja ponizej odsetek ustawowych zostane, przy 12 %. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:50 Narobilas mi smaku, Anielu, chyba tez pojde zadowolic sie jakims bardziej ludzkim procentem. Lichwa lagodzi obyczaje, czy mi sie zdaje tylko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:54 aha co ona temu WINNA (nomen hyhy omen) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 03.02.03, 00:02 Jak najbardzeij WINNA. Absolutnie. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:31 Nojakzetotak ? Etam protekcja ... zobaczycie , ze mialem racje. Chyba, ze mi calkiem siostrzeniczke przeploszylyscie ;oDDD atozgagi ... Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: No , jestem wreszcie ... 02.02.03, 23:28 Ta kobieta wie coś o mnie, to mi pochlebia. Może tym razem nie strzelę sobie w łeb w celi? Cóż, czas ruszać na inne fora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: No , jestem wreszcie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:32 nic mi o tym nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna To ja posłucham... 02.02.03, 23:10 Baadera, bo a) z Was wszystkich trzech go najbardziej polubiłam b) rozumie moją sztukę c) był to okropnie przystojny facet Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To ja posłucham... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:13 clairejoanna napisała: > Baadera, bo > > a) z Was wszystkich trzech go najbardziej polubiłam nie kieruj sie w zyciu sentymentem :) > b) rozumie moją sztukę kazdy rozumie choc nie kazdemu sie podoba ;)) > c) był to okropnie przystojny facet tak. to jest jakis powod. > > Pozdrowienia, > > Mała Joanna > Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: To ja posłucham... 02.02.03, 23:17 A Eklerke i takjwszyscy tu w koncuu polubia. Nie ma mocnych, jakem Mis. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: To ja posłucham... 02.02.03, 23:19 Beda sobie jeszcze te, no, lakiery, pomadki i inne takie tam pozyczac, zobaczycie ... Aha. I obgadywac Przstojnych Plazowiczow za plecami tez beda razem... Zarazy jedne. B. co z niejednego foruma chleb wyjadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: To ja posłucham... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 23:23 wtrącę tu mały pościk,żeby nie było ,że się nowej modzie poddajesz,ze względu na starą przyjaźń tu wtrącam. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: To ja posłucham... 02.02.03, 23:25 ;oD Juz mi lepiej, Basiu! Dzieki ;o) PS : tak wyszlo, siemi trzy rzeczy w trzech kolejnych poniewczasach przypomnialy ;oDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: To ja posłucham... IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:26 o macie jakies tajemnice? poliszynel. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 02.02.03, 23:56 Wlasnie polalem cala Plaze wiatrocydem o duzym stezeniu, wiec mam nieplonna nadzieje, ze z tego zasianego wiatru chyba burzy juz zebrac sie nie da. Zasadzam wokol cale narecze na swem lonie hodowanych galazek oliwnych, a plomien i zar traktuje po harcersku. Ooooooo.... juz sie nie tli nawet ... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 02.02.03, 23:58 to ja posiedze jeszcze zeby ogien podtrzymac. z karnisterskiem benzyny sie dosiade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 00:01 O, caly kanisterek (przepraszam : karnisterek, oczywiscie )? A zakaske masz czy tez pierwszego karnisterka nie zakanszamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 00:04 hyyhyh miziasz mnie bolesnie po pietach moich achillesowych. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 00:07 a propos piet achillesowych, to wlasnie zimne nozki w galarecie bylyby jak znalazl pod ten karnisterek. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 00:10 hyyh odloz pogrzebacz moj drogi Baloo bo Ci sie odciski porobia na rece trzeciej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 00:15 Juz. Juz jestem godny i dystyngowany . Ppppffffffffffff..... przepraszam. Juz OK. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 00:17 to znaczy ze moge sie skierowac w kierunku Sinej Dali bez obawy ze bedziesz mi w plecy w procy strzelal:) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 00:20 Jak najbardziej. Nawet gdybym chcial , to pozegnalne lzy naszarpnelyby precyzje strzalu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: sorry.. IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 00:22 moje szerokie plecy (przez duze eSZ) poniopslyby kule. badz podrowiony Ty i Twoja siostrzenica :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 00:25 Chlip, chlip ... zostaw chociaz jakis rekaw albo nogawke (moze jednak nie te , ktore Emusi uzyczalas) ;oD Hej Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: sorry.. 03.02.03, 07:25 03 ii 2003 Ja sobie obiecywałam, że nigdy nie będę rano wypisywać posty. Ale raz spróbuję. Po pierwsze cieszę się, że mam tutaj Wujka i terrorystę. Po drugie schodków i ślizgawek nie wolno robić, bo je opatentowałam. Po trzecie nie lubię ani pomadek ani lakierek i chyba już nigdy nie polubię. Po czwarte nie jestem kobietą, tylko dziewczyną, i nic na to wskazuje, że kiedykolwiek zostanę kobietą (w duchu). I to piątek przez dziesiąte: Pozdrowienia, Mała Joanna PS: Mama aktualnie usiadła na moje śniadanie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sorry.. 03.02.03, 09:15 cóż... (zyczliwym wypowiedziane "Cóż" tonem) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: sorry.. 03.02.03, 09:18 o. stanowcza osoba pojawiła się na plaży, zauważam z boku. to ja się herbatki napiję może. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: sorry.. 03.02.03, 09:26 albowiem ładną mamy ostatnio pogodę, w rzeczy samej. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 09:30 Eklerko, napisałas : > Ja sobie obiecywałam, że nigdy nie będę rano wypisywać posty. Ale raz spróbuję. <<<<<< Obietnic (zwlaszcza tych sobie samemu skladanych) nalezy dotrzymywac. I pisze sie "postow" (zawsze dbajacy o Twa edukacje wujek) > Po pierwsze cieszę się, że mam tutaj Wujka i terrorystę. <<<<<< wujek zawsze murem za Toba, ale .... > Po drugie schodków i ślizgawek nie wolno robić, bo je opatentowałam. <<<<<< Nie grozi. Pamitaj jednak, Eklerko , by z tego patentu korzystac z umiarem bynajmniej. Ja wiem, ze korci, ale ... Plaza to takie dziwne miejsce, gdzie Wejscia Smokow raczej nieczesto spotykaja sie z aplauzem. Klasyczny umiar zachowaj, przeciez umiesz. Dzien dobry mowimy, grzecznie dygamy (ewent. szuramy nozka), kawke lub bawarke mietowa proponujemy, krotochwile rzucamy ot tak od niechecenia , potem druga, i dalej jakos samo idzie. Chyba o to Basi! sie rozchodzilo ... > Po trzecie nie lubię ani pomadek ani lakierek i chyba już nigdy nie polubię. <<<<< Sie zobaczy. > Po czwarte nie jestem kobietą, tylko dziewczyną, i nic na to wskazuje, że kiedy kolwiek zostanę kobietą (w duchu). <<<<< Osmielam sie przypuscic, ze na z gory przegranej pozycji stoisz, droga Siostrzenico. Na szczescie. Wiec zaprawde powiadam Ci : lepiej sie z wdziekiem poddac niz beznadziejna walke z Fatum prowadzic. ;oD Wuj Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sorry.. 03.02.03, 09:35 baloo1 napisał: Chyba o to Basi! > sie rozchodzilo ... aha bagatelizujesz moje zachniecie sie widze/ Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 09:39 Anielu, Nie bagatelizuje ,ale to Basia byla autorka tego watku , a poza tym Twoje zachniecie zdalo mi sie bynajmniej lagodniejsze ;o) ale niech tam, niech bedzie , ze sie zachasz ;o) B. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: sorry.. 03.02.03, 10:33 Aha, zwabił mnie tu zapach balsamu, który Baloo ręką hojną do rany przykłada :) Albowiem do miłujący pokój się zaliczam. A co do błędów to nie szkodzi. Jest tam na dole link taki szary na tę okoliczność. Nie wiem jak to działa, ale jest tam (może to spelczeker jest nawet?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 10:50 Oxy ;o) Czy zauwazyles, ze reakcje na pojawienie sie nowej pary podkolanowek na Plazy mozna ZAWSZE podzielic na te z Marsa i te z Wenus ? ;oD Niewiedziecczemu ;oD B. PS: spelczeker izapisofszit. "Uczyc sie i jeszcze raz uczyc sie " (fragment starego rekopisu znalezionego w Poroninie) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: sorry.. 03.02.03, 10:55 lagodnosc mojej reakcji swiadczy o tym ze z okolic Złotego Srodka jestem, sprawdze jeszcze co mam w dowodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: sorry.. 03.02.03, 11:22 Aha, to się zdaje się polaryzacja płciowa nazywa. Może poabstrahuję od układu odniesienia, ale (po raz drugi dzisiaj) mam wrażenie, że Joanka ma z pewnością wiele nie odkrytych zalet ;) A poza tym napisane jest nie sądźcie powierzchownie, abyście powierzchownie sądzeni nie byli. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 11:32 Eno, poznanie powierzchowne ma tez swoje zalety. To zalezy od typu powierzchni i zestawu zaangazowanych zmyslow (instrumentow poznawczych, znaczy sie). Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: sorry.. 03.02.03, 11:41 Powiem tak: nie wiem ile Ty wiesz - zanadrze masz wybrzuszone nieznacznie jakby. Ja zaś ślizgałem się tylko :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 12:07 To wybrzuszenie to pakiecik wielce pozytywnych doznan ;o) Nie zeby od razu beczka soli (czasu za malo), ale wrazenia z pierszej napoczetej solniczki (nieplazowej ofkoz) byly zachecajace, stad watek introdukcyjno-protegujacy ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: sorry.. 03.02.03, 12:10 aaaaaaa, no właśnie!! ox! jeszcze tydzień i poproszę cię o te przyobiecane łyżwy, na których tak umiejętnie się ślizgasz Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: sorry.. 03.02.03, 17:01 baloo1 napisał: > Eklerko, > > napisałas : > > Ja sobie obiecywałam, że nigdy nie będę rano wypisywać posty. Ale raz > spróbuję. > <<<<<< Obietnic (zwlaszcza tych sobie samemu skladanych) nale > zy dotrzymywac. I > pisze sie "postow" (zawsze dbajacy o Twa edukacje wujek) >************************************************************* !!!!>>>>>>>>>>>>Dobra, postów... Za to wiem, dlaczego "-ów" się pisze przez u z !!!!kreską i jak się to dowiedziałam, stwierdziłam, że zostawię tę całą Libię i !!!!archeologię i idę studiować starosłowiajńskocerkiewny! ***************************************************** ******************************************************* > > Po pierwsze cieszę się, że mam tutaj Wujka i terrorystę. > <<<<<< wujek zawsze murem za Toba, ale .... ************************************************************* ************************************************************ > > Po drugie schodków i ślizgawek nie wolno robić, bo je opatentowałam. > <<<<<< Nie grozi. Pamitaj jednak, Eklerko , by z tego patentu korzystac z umiarem bynajmniej. Ja wiem, ze korci, ale ... Plaza to takie dziwne miejsce, gdzie Wejscia Smokow raczej nieczesto spotykaja sie z aplauzem. Klasyczny umiar zachowaj, przeciez umiesz. Dzien dobry mowimy, grzecznie dygamy (ewent. szuramy nozka), kawke lub bawarke mietowa proponujemy, krotochwile rzucamy ot tak od niechecenia , potem druga, i dalej jakos samo idzie. Chyba o to Basi! sie rozchodzilo ... ********************************************************************* !!!!>>>>>>>>>> Schodów na razie nie będę robić, bo muszę znaleść mojego SPIEGEL !!!!o Sadamie i lekcje też by wypadało odrobić... !!!!Klasyczny umiar zachowania... kiedyś muszę się tego nauczyć... *********************************************************************** ************************************************************************** > > Po trzecie nie lubię ani pomadek ani lakierek i chyba już nigdy nie polubi > ę. > <<<<< Sie zobaczy. ******************************************************************* ******************************************************************* > > Po czwarte nie jestem kobietą, tylko dziewczyną, i nic na to wskazuje, że > kiedy kolwiek zostanę kobietą (w duchu). > <<<<< Osmielam sie przypuscic, ze na z gory przegranej pozycji stoisz, droga > Siostrzenico. Na szczescie. Wiec zaprawde powiadam Ci : lepiej sie z wdziekiem poddac niz beznadziejna walke z Fatum prowadzic. ********************************************************************* !!!!>>>>>>>>> Jaka tam walka? Stan faktyczny jest taki, jaki jest: Koń ma cztery nogi, a ja skończę jako professor matematyki z mężem, który będzie siedzieć w domu i wychowywać nasze siedem dzieci. *********************************************************************** ********************************************************************* Pozdrowiania, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 17:12 Eklerko, ... starocerkiewnoslowianski, nie na odwrot ... (to tak na dobry poczatek nauki);oD Wuj uginajacy sie pod brzemieniem obowiazkow edukacyjnych ;oD I jeszcze , a propos planow. Przypomnij sobie jedna z rosyjskich sentencji Ciotki Jutki : "Chcesz rozsmieszyc Pana Boga - zwierz mu sie ze swoich planow zyciowych". ;oDD Baloo - rozsmieszony fatalista Przyjmij moje wujowskie blogoslawienstwo ;oD Do jutra (albo do wieczora) Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: sorry.. 03.02.03, 17:25 baloo1 napisał: > Eklerko, > > ... starocerkiewnoslowianski, nie na odwrot ... > (to tak na dobry poczatek nauki);oD ********************************************** Rozumiesz, nie ma kogo spytać- Mama śpi- jestem zdana na swoją własną główkę (przez o z kreską, bo jest okrągła)... ************************************************* *********************************************** > Wuj uginajacy sie pod brzemieniem obowiazkow edukacyjnych ;oD **************************************************************** **************************************************************** > I jeszcze , a propos planow. Przypomnij sobie jedna z rosyjskich sentencji > Ciotki Jutki : "Chcesz rozsmieszyc Pana Boga - zwierz mu sie ze swoich planow > zyciowych". ;oDD ************************************** U nas się mówi:"Nie kupuj dziecku kombinezonu." Wujek Trujek (inny Wujek) tak kiedyś Mamie powiedział, jak Mamusia z pełnym zachwytę opowiadała, jaka jamże uzdolniona matematycznie i, że na pewno to będę stuiować. Wujek na to:"....., nie kupuj dziecku zaraz kombinezona, jak tylko wyrazi chęć zostania astronautem!" ****************************************** ****************************************** > Baloo - rozsmieszony fatalista > > Przyjmij moje wujowskie blogoslawienstwo ;oD > Do jutra (albo do wieczora) ********************************** Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: sorry.. 03.02.03, 17:16 Wybacz mi, młoda (tak wynika z wypowiedzi innych) damo, ale nikt mnie nie ma. Chyba że bardzo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: Kto Cię nie ma? [bez tekstu] 03.02.03, 17:23 Powiedziałaś, że masz wujka i terrorystę. Otóż nie. Jestem tu jedynie przejazdem, przypadkiem. Ale jeśli chcesz, mogę tutaj zostac na jakiś czas. Kto wie, może nie robiąc sobie nic ze stałych bywalców, będziemy się świetnie bawić? Przy okazji możemy ruszyć z posad bryłe świata - o ile dobrze pamiętam, to był mój cel w życiu, skruszyć konsumpcyjnie nastawiony ład. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Kto Cię nie ma? [bez tekstu] 03.02.03, 17:30 baader-meinhof napisał: > Powiedziałaś, że masz wujka i terrorystę. Otóż nie. Jestem tu jedynie przejazde, przypadkiem. >>>>>>Mały Książe, c'est toi? Ale jeśli chcesz, mogę tutaj zostac na jakiś czas. Kto wie, może nie robiąc sobie nic ze stałych bywalców, będziemy się świetnie bawić? >>>>>>>>>>>>>>Oj, jestem pewna, że będziemy się świetnie bawić! Zostań! Przy okazji możemy ruszyć z posad bryłe świata - o ile dobrze pamiętam, to był mój cel w życiu, skruszyć konsumpcyjnie nastawiony ład. Co Ty na to? >>>>>>>>>>>>>Eeee, jak to powiedzieć? Jestem za konsumpcją i nastawionym ładem... RAF się zaczęłam interesować z innego powodu. Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: Kto Cię nie ma? [bez tekstu] 03.02.03, 17:35 Dlaczego Cię zainteresował RAF? Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Kto Cię nie ma? [bez tekstu] 03.02.03, 17:45 baader-meinhof napisał: > Dlaczego Cię zainteresował RAF? Uważam to za fascynujące, że kiedy u nas na Zachodzie w '68 pierwsi socjaliści szli na ulice w Paryżu, to u nas w Polsce socjaliści bili żydów a w Czechach czołki wierzdżali do miast. Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: Kto Cię nie ma? [bez tekstu] 03.02.03, 17:50 Czy chodzi CI o fakt, że tęskni się zazwyczaj za tym, czego nie można mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Kto Cię nie ma? [bez tekstu] 03.02.03, 17:54 baader-meinhof napisał: > Czy chodzi CI o fakt, że tęskni się zazwyczaj za tym, czego nie można mieć? Można to tak powiedzieć. W tym samym roku, w tych samych miesiącach po jednej stronnie muru walczyło się za komunizm, a po drugiej przeciw. Na razie uciekam. Będę za jakieś 15 min, ale raczej dopiero za godzinne/ dwie. Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: sorry.. 03.02.03, 09:30 Proszę państwa. Ox jestem. Nikt tu nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje, wprost przeciwnie - ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnościa. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: sorry.. 03.02.03, 09:34 Oxy, W tak sprzyjajacych okolicznosciach przyrody, pragnalbym zauwazyc, ze bardzo mi przykro.... Jeszcze troche i zaczniemy sie nawzajem do sekcji gimnastycznej przesuwac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: sorry.. IP: proxy / 213.255.126.* 03.02.03, 17:08 ty nie jestes sidoroski, chyba?? zakochaliscie sie w joannie kler , zakonnicy?? oo to juz forum psychologia sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: sorry.. 03.02.03, 17:11 Gość portalu: viki2lav napisał(a): > ty nie jestes sidoroski, chyba?? > zakochaliscie sie w joannie kler , zakonnicy?? oo to juz forum psychologia > sie klania Odpowiem w stylu emusi: A to tam by się chciał we mnie zakochać? Dlaczego? Po co? Po kiego grzyba (przez rz, bo z dwóch części)? Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Do Rote Armee Fration 03.02.03, 19:00 Sprawdziłam w tej chwili w wyszukiwarce Twoje wpisy. Tyśta jeszcze krócej tutaj, niż ja! Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: Do Rote Armee Fration 03.02.03, 19:08 zmieniam nicki średnio raz na 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Do Rote Armee Fration 03.02.03, 19:27 Aha. Dlaczego? Dla niepoznaki? Szpieg? Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: Do Rote Armee Fration 03.02.03, 23:41 Szpieg? Takie z Krainy Deszczowców? Carramba! Bo lubię zmiany? Bo mi się nudzą nicki? Bo zazwyczaj tak mieszam, że musze zniknąć? Wszystkie te odpowiedzi sa jednakowo poprawne jak i błędne. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Do Rote Armee Fration 04.02.03, 01:31 No tak. Raczki nie dalbym sobie uciac, ale ze dwa-trzy posty Grupy Baader- Meinhof z kims/czyms wziely i siemi skojarzyly. I nie chca sie rozkojarzyc, kurdebalans. B. PS : czy ja pisalem juz kiedys, ze nie lubie zabawy z nickami ? do ewentualnych swiadkow kieruje to pytanie ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś