Dodaj do ulubionych

siedzę sama w domu

22.03.03, 15:42
i przygotowuje sie duchowo do spotkania telepatycznego z plażowiczami. miłej
zabawy zyczę i pomyślcie sobie choć raz o emusi (co z tego, że przeczytacie
to dopiero w pon)
Obserwuj wątek
    • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 15:45
      dlaczego ja nie mam tych pieprzonych 18 lat?! zaraz pojde ochranic mamusie, że
      mogła mnie 2 lata wczesniej urodzić
      • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 15:51
        pewnie już się zaczęliście schodzić
        • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 15:59
          no i właśnie zaczeło się spotkanie plażowe. ja tez chce tam byc.
          • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:20
            trzeba patrzeć sie na świat optymistycznie. jakbym miała 18 lat to bym musiała
            wybulić kase na pociąg (albo na benzynę. nie wiem czy mi sie uda zrobic
            prawko). no i czemu nie czuję się lepiej?
            • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:24
              nikogo nie ma, żebym z nim mogła pogadać??
              • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:31
                zobaczycie, ze jak tylko spotkanie w Krakowie będzie, to przyjdę. zobaczycie.
                • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:34
                  a jak będe miała 18 lat to przyjade nawet na koniec świata (o ile mi kto podróż
                  fundnie)
                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:38
                    to będzie mój własny wątek
                      a co nie można?
                        może przy okazji jakiś okragły post mi sie stuknie
                        • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:39
                          co my teraz mamy na liczniku?
                          • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:40
                            145429 no proszę. ten post będzie okrągły. a mianowicie 145430. zero na końcu
                            czyli okrągły
                            • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:40
                              czy ja już mówiłam, ze mi się nudzi?
                              • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:41
                                może zadanie z majcy zrobię, co by się w niedziele nie męczyć?
                                • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:41
                                  e aż tak to mi sie nie nudzi
                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:42
                                    pomaluje sobie paznokcie. przynajmniej przez jakis czas z oczywistych wzgeldów
                                    nie bedę pierdół czytać
                                    • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:42
                                      pisac nie czytać
                                      • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:50
                                        kur.. pochlapałam sobie lakierem spodnie. buuuuuu
                                        • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:53
                                          udoło się je uratowac. ufff
                                          • rupercik Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:59
                                            siedź, siedź, może zmądrzejesz i się odkochasz, i zostawisz w spokoju
                                            Dawidka ;))
                                            witaj Mała :))
                                            • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:01
                                              nie zostawię w spokoju. ja go odnajdę i zawrę z nim bliższą znajomość. to jest
                                              mój cel w życiu. przecież nie zostawię takich niebieskich oczu, zeby sobie
                                              poszły w siną dal.
                                              • rupercik Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:04
                                                nawet jak ma dziewczynę? ja Ci nie wystarczę? :))
                                                • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:06
                                                  nie, bo powiedziałeś, że mam wielki tyłek (czy cos w tym stylu, sens zachowany)
                                                  • rupercik Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:14
                                                    niosę Ci bukiet wiosennych tulipanów z przeprosinami :)))) chciałem Cię tylko
                                                    zmobilizować, serio :))
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:17
                                                    jak znajdziesz konwalie i bzy w marcu to ci wybaczę
                                                  • rupercik Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:19
                                                    wymagająca jesteś! dobrze, poszukam, a jak znajdę?
                                                    :)
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:20
                                                    to ci wybaczę
                                          • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 16:59
                                            noi juz godzine umprezujecie
                                            • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:04
                                              dostanę zdjęcia ze spotkania?
                                              • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:07
                                                i sprawozdanie? prooooooszę!
                                                • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:13
                                                  złamał mi się paznokieć
                                                  • rupercik Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:16
                                                    podpiłuj i będzie ładnie.
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:19
                                                    tak wlaśnie zrobiłam
                                                  • rupercik Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:24
                                                    wiedziałem, że się na tym znasz.
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:25
                                                    ja się na wszystkim znam

E. wszechstronnie uzdolniona
                                                  • rupercik Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:30
                                                    wiesz kto to jest Rupert Brooks?
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 17:52
                                                    i znowu zostałam sama. a ten rupercik mi zmącił budowę wątka :-)
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 18:03
                                                    i już 2 godzina moja.
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 18:04
                                                    nie moja tylko mija :-)
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 18:06
                                                    mama mi zawsze mówiła, ze tu jest kraków a warszawiacy sa be.
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 18:07
                                                    w tym momencie oddałabym pół zycia (no może lekka przesada), żeby być
                                                    warszawianką
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 18:16
                                                    fajnie sie bawicie?
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 18:16
                                                    głupie pytania zadaję
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 18:29
                                                    moim najwiekszym w tym momencie marzeniem jest być w warszawie.
                                                  • emusia Re: siedzę sama w domu 22.03.03, 18:40
                                                    zbliża się trzecia godzina
    • Gość: MMPM Re: siedzę sama w domu IP: *.crowley.pl / 172.20.68.* 22.03.03, 23:41
      Pomyśleliśmy nie raz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka