emusia 11.04.03, 11:47 jutro mam. a w związku, że z wiekszościa z was jutro się nie spotkam, jako że jest to sobota, to ja proszę składać prezenty na tym oto stoliku. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioszka Re: bierzmowanie 11.04.03, 12:16 aha no to trzecie kościelne w takim razie i uczynki miosierdzia względem ciała prosze wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: bierzmowanie 11.04.03, 12:20 a co jest łatwe? Aha i jakie będzie twoje nowe imię ? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: bierzmowanie 11.04.03, 12:32 łatwe? trzy cnoty boskie: wira nadzieja miłość :-) a co do imienia to sprawdzałam, czy św. Marioli nie ma, ale nie ma, więc wybrałam pierwsze lepsze jakie mi sie nawinęło. czyli Joanna, tak jak moja mama. ale szkoda, ze nie ma tej marioli, bo bym tak plazowo miała. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: bierzmowanie 11.04.03, 14:37 a ja mam dopiero 24!Na imię wzięłam sobie Aniela:),bo chciałam Ariadna ale nie było św.Ariadny.Bardzo dobrze,że wzięłaś Joanna,bo ja też tak mam ale pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_p Re: bierzmowanie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 12:30 To nie jest takie trudne, trudniejsze sa te wzgledem duszy. Może dlatego, że ciało ma każdy, a dusze nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: bierzmowanie 11.04.03, 13:16 prezenty,prezenty, ależ ta młodzież materialna jest Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: bierzmowanie 11.04.03, 22:20 Aha, Emusia wymień no imiona dwunastu synów Jakuba, podaj nazwisko Judasza i wyjaśnij kim był ojciec synów Zebedeusza. Razraz! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: bierzmowanie IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 22:46 aha a czy masz juz wybrane imie? (noco?) Odpowiedz Link Zgłoś