Dodaj do ulubionych

powoli odpływam

18.07.03, 15:47
uczciwie powiem, wykończył mnie ten dzień.
Uff.
Obserwuj wątek
    • misiania Re: powoli odpływam 18.07.03, 15:48
      a ja właśnie powoli przytomnieję :)
    • brezly Re: powoli odpływam 18.07.03, 15:48
      U mnie w miare jak uplywal robilo sie coraz milej.
      Ale jeszcze mi brzmi: The conqueror Lion of Judea...
      • piotr_c Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:00
        To wygląda na to, że wszyscy mieli dziś wariacki poranek, a teraz rozkoszują
        sie upałem ( oczywiście ci nieklimatyzowni )
        • pierans Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:01
          nic nie mów, niki mi sie pomieszały a klima wieje jak nie powiem gdzie.
          biomed zły
          • pierans Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:04
            a radio włączone na jaką stację będzie?
        • aniela Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:03
          ja sie dzis bede rozposzowac podrozą w upalne lipcowe wieczory. klimatyzujac
          sie przy otwartym oknie z lokciem wystawionym na wiatr.
          • pierans Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:05
            to miało iść tu -
            a radio włączone na jaką stację będzie?
            • aniela Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:10
              zawsze bylo na radiostacje (do momentu kiedy nieuwaznie mi radio wyrwano,
              drugie radio nie styka na popsutych przez zlodzieja łączach.teraz slucham płyt)
              • pierans Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:12
                fajnie masz, mi ukradli wszystko, wyrali z korzeniami i żyję bez muzyki.
                Słuchałaś radionoweli Dwa Braty w Radiostacji? Swego czasu?
              • the_ladybird Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:13
                dzisiaj widziałam jednego takiego co płyt słuchał. nawet musiałam go
                przeskoczyć.
                • aniela Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:16
                  aha sluchalam ale nieregularnie. mi tez wyrwali z korzeniami ale odbudowalam od
                  korzeni.
                  a tamci co plyt sluchali siegneli bruku jak jakis ideał moze?
                  • the_ladybird Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:18
                    by precyzyjnym być, to do bruku zostało jeszcze jakieś dziesięć centymetrów
                    krawężnika :)
                  • pierans Re: powoli odpływam 18.07.03, 16:19
                    nie mam weny by odbudowywać, bo znów mi wyrwą i znów z ulubiono płyto w śierodku
                    A 2 Braty były dostępne w gazecie.pl tez jako mp3 ale wywalili
                    • Gość: aniela Re: powoli odpływam IP: *.acn.waw.pl 18.07.03, 17:06
                      a nene. wystarczy pamietac zeby schowac je (radio) pod siedzenie wychodząc.
                      • misiania Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:13
                        albo do zamykanego schowka pod tablicą rozdzielczą (jak kto ma). znaczy nie
                        znam z autopsji, to koleżanka tak czyni.
                        • pierans Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:16
                          albo taka zaślepka na radio, że niby tego radia nigdy nie było.
                          to podobno kosztuje niezle pieniądze. płacić z iluzję na tym świecie?
                          • Gość: ainela Re: powoli odpływam IP: *.acn.waw.pl 18.07.03, 17:17
                            albo nad tym zaslaniaczem od slonca. jesli sie ma wyciagany panel.
                          • Gość: aniela Re: powoli odpływam IP: *.acn.waw.pl 18.07.03, 17:18
                            jest wiele miejsc znanym zlodziejom samochodow gdzie mozna przed nimi ukryc
                            radio.
                          • misiania Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:18
                            znaczy, ja nie mam radia w samochodzie, więc problem jest mi poniekąd obcy. za
                            to tanio mi wychodzi.
                            • pierans Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:19
                              tylko nudno jak się jedzie samemu
                              • misiania Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:20
                                a nene, mi ze sobą nigdy nie jest nudno. taką osobowość mam chyba alboco.
                                • Gość: aniela Re: powoli odpływam IP: *.acn.waw.pl 18.07.03, 17:23
                                  aha spiewasz sobie akapela
                                  • misiania Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:26
                                    a tego artysty nie znam akurat ;)
                                    • Gość: aniela Re: powoli odpływam IP: *.acn.waw.pl 18.07.03, 17:27
                                      no ja np to go na plytach nie mam wcale wiec Ci nawet nie pozycze ;)
                                • mmpm Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:23
                                  Znaczy lubisz sie obracać w dobrym towarzystwie? ;-)
                                  • misiania Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:26
                                    aha. tak sobie jadę i się obracam właśnie :))
                                    • mmpm Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:27
                                      Tylko nie za często, żeby stłuczek nie było... ;-)
                                      • oxycort Re: powoli odpływam 18.07.03, 19:18
                                        A ja, to se do sniadania rano radio nastawiam i słucham o korkach, jak siedzą
                                        te ch... w tych swoich jeb... autach.
                                        ~~
                                        ox
                                        • mmpm Re: powoli odpływam 18.07.03, 19:24
                                          Oxy! Ty i takie słownictwo?!

M. oburzony
                                          • oxycort Re: powoli odpływam 18.07.03, 19:30
                                            Noco? Myślałem, że już nikogo nie ma...
                                            ~~
                                            ox
                                          • oxycort Re: powoli odpływam 18.07.03, 19:36
                                            Ale masz rację... To z tego zmęczenia!!! Muszę odpocząć, wyjechać. Pójdę jutro
                                            do dr Malejki.
                                            ~~
                                            ox
                    • pierans Re: powoli odpływam 18.07.03, 17:10
                      hyhy, prezent z radia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka