Gość: aniela IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 21:49 nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: zimno 03.08.03, 21:52 bardzo. chyba jutro ubiore płaszcz zimowy, czapke, szalik i rekawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zimno IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 21:53 aha mam polar trzysetke, chcesz> Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: zimno 03.08.03, 21:54 e tam goraco jest. ja nie powiem w co jestem ubrany by dziatwy szkolnej nie gorszyc. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zimno 03.08.03, 21:56 a widziesz gdzies jakas dziatwe szkolna? bo ja nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 zimno 03.08.03, 22:04 Emusia, zaufanie to trzeba mieć przede wszystkim do siebie. Na cudze zaufanie trzeba sobie zapracować i to wcale nie jest takie prost. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 zimno 03.08.03, 22:42 Emusia, posłuchaj się czasem starszych i bardziej doświadczonych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 zimno 03.08.03, 22:49 Emusia, ale mamy mają czasami dużo racji. Docenisz to po latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zimno IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 21:59 etam zimno. siadz blizej wentylatorka, pozycze Ci goratex Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 03.08.03, 22:10 Ciebie Gitmanku potraktuję jako deser albo rarytasik...hihi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zimno IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 22:10 po obiedzie zamiast deseru dzis musztardę podajemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: zimno 03.08.03, 22:16 niektorzy chcca zeby im dosolic jeszcze albo dopieprzyc (o posilku mowie ;P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zimno IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 22:18 oj. uwazaj zeby nie przesolić. słono byś za to zaplacil ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 zimno 03.08.03, 22:22 Między wódką, a zakąską zawsze jest szkło, a odłamki mogą zrobić krzywdę, chroń na oczy :-P Swoją drogą, żeby uzyskać dobry smak, należy dobrze doprawić ... potrawę. Niektórzy tego nie nauczą się nigdy, jak widać ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 03.08.03, 22:27 ka_27 napisał: > Między wódką, a zakąską zawsze jest szkło, a odłamki mogą zrobić krzywdę, chroń > > na oczy :-P > Swoją drogą, żeby uzyskać dobry smak, należy dobrze doprawić ... potrawę. > Niektórzy tego nie nauczą się nigdy, jak widać ... obudził się Krolewicz <ten od zierenek grochu bodaj>, Towarzysz cnotliwych dziewic...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zimno IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 22:27 wezcie sie nie kloccie w moim watku Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 03.08.03, 22:30 Anielo, bardzo przepraszam, ale musze odpowiedzieć, skoro po raz kolejny czytam inwektywy. Edi, Młoda Damo, ile razy mam powtarzać, żebyś w końcu nauczyła się czytać między wierszami :PPPP Pieprzysz i solisz.... głupoty ..... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 03.08.03, 22:31 Cytrynko Twa mądrość mnie onieśmiela, a zwłaszcza francuskie pocałunki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 03.08.03, 22:34 Młoda Damo, a co Ty wiesz o francuskich pocałunkach :PPPPP Pewnie tyle samo, co o francuskiej miłości :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 03.08.03, 22:37 im dłuższy tym lepszy, co nie???...w końcu jesteś Specjalistka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 03.08.03, 22:39 Nie wiedziałam, że pasy bezpieczeństwa służą jeszcze do innych celów? :PPPP Moje gratulacje, wyobraźnie Ci się lekko rozszalała, chyba podobnie jak nerwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 03.08.03, 22:42 kwasna_cytryna napisała: > Nie wiedziałam, że pasy bezpieczeństwa służą jeszcze do innych celów? :PPPP > Moje gratulacje, wyobraźnie Ci się lekko rozszalała, chyba podobnie jak > nerwy ... tańcz tak dalej tańcz...tylko dla chochoła lepszać jest stodoła...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 03.08.03, 22:43 Tobie Młoda Damo, to i rąbek spódnicy przeszkadza :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 03.08.03, 22:47 numer do Ciebie jest 0-700......???...dryndnę moze i wspomogę Twoje wakacje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 03.08.03, 22:51 A paluszek nie uschnie przy wykręcaniu numeru? A rachunek telefoniczny ma kto zapłacić? :PPPP > numer do Ciebie jest 0-700......???...dryndnę moze i wspomogę Twoje wakacje...; > ) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 04.08.03, 08:54 rachunki reguluję na bieżąco...mało tego - chętnie wesprę ubogich <nie tylko finansowo>...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 04.08.03, 08:58 To widać, tylko pieniądze nie do tej KAsy trafiają :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 04.08.03, 09:00 nie każdy traci swój czas cenny na robieniu zakupów i mierzeniu po raz setny tej samej sukienki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 04.08.03, 09:02 Nie każda pije vodicke w nadmiarze :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 04.08.03, 09:03 dośc już tych Twoich zwierzeń...bo aż się rozziewałam, naprawdę Twe ubogacone CV mnie nie fascynuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 04.08.03, 09:04 Ja mówię o Twoim CV ... po czesku, po włosku i w każdym innym języku ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 04.08.03, 09:07 w słowie piękno i potęga twierdzi C. i dalej gęga...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 04.08.03, 09:11 Obiecanki-cacanki - Edi koleżanki Słowa dotrzymuje tylko jak jej pasuje :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 04.08.03, 09:17 Spytał raz koguta ptasi dziennikarz: "Dlaczego piejąc powieki zamykasz?" A kogut odrzekł: "Dalibóg, nie kłamię-ć! Mój repertuar cały znam na pamięć"...;) PS. Cytrynko, zmień juz płytę, litości...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 04.08.03, 09:22 "Niechaj się nigdy słaby na mocnych nie dąsa. Zaufana w tym pszczoła, że dotkliwie kąsa, Widząc, iż słoń ogromny na łące się pasie, A na nią nie uważa, choć przybliżyła się, Chciała go za to skarać. Gdy kąsać poczęła, Cóż się stało? Słoń nie czuł, a pszczoła zginęła." P.S. Zmieniłam :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 04.08.03, 09:26 Raz małpa nie grzesząca bynajmniej urodą, zaczepiła kangura: "Czy wyglądam młodo? A wie pan, skąd pochodzę, szanowny kolego?" "Jeśli sądzić po zmarszczkach to z Arki Noego..." PS. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: zimno 04.08.03, 09:30 "Rada małpa, że się śmieli, Kiedy mogła udać człeka, Widząc panią raz w kąpieli, Wlazła pod stół - cicho czeka. Pani wyszła, drzwi zamknęła; Małpa figlarz - nuż do dzieła! Wziąwszy pański czepek ranny, Prześcieradło I zwierciadło - Szust do wanny! Dalej kurki kręcić żwawo! W lewo, w prawo, Z dołu, z góry, Aż się ukrop puścił z rury. Ciepło - miło - niebo - raj! Małpa myśli: "W to mi graj!" Hajże! Kozły, nurki, zwroty, Figle, psoty, Aż się wody pod nią mącą! Ale ciepła coś za wiele... Trochę nadto.. Ba, gorąco!... Fraszka! małpa nie cielę, Sobie poradzi: Skąd ukrop ciecze, Tam palec wsadzi. - Aj, gwałtu! Piecze! Nie ma co czekać, Trzeba uciekać! Małpa w nogi, Ukrop za nią - tuż, tuż w tropy, Aż pod progi. To nie żarty - parzy stopy... Dalej w okno!... Brzęk! - Uciekła! Że tylko palce popiekła, Nader szczęśliwa. Tak to zwykle małpom bywa." Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Nagrobek hieny...;) 04.08.03, 09:33 pod tym pachem spoczywa hiena umarła, co by chętnie po śmierci sama siebie zżarła...;) PS. mnostwa rozkoszy podniebień z okazji śniadanka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: urzędnicze gadanie :PPPP 04.08.03, 09:35 "Siedzi sroka na żerdzi I twierdzi, Że cukier jest słony, Że mrówka jest większa od wrony, Że woda w morzu jest sucha, Że wół jest lżejszy niż mucha, Że mleko jest czerwone, Że żmija gryzie ogonem, Że raki rosną na dębie, Że kowal ogień ma w gębie, Że najlepiej fruwają krowy, Że najładniej śpiewają sowy, Że bocian ma dziób zamiast głowy, Że lód jest gorący, Że ryby się pasą na łące, Że trawa jest blaszana, Że noc zaczyna się z rana, Ale nikt tego wszystkiego nie słucha, Bo wiadomo, że sroka jest kłamczucha." Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: urzędnicze gadanie :PPPP 04.08.03, 09:44 Raczej upuściła komuś krwi .... :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: urzędnicze gadanie :PPPP 04.08.03, 09:48 pijawką byłaś ale utyłaś???...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: urzędnicze gadanie :PPPP 04.08.03, 09:53 Motylem byłaś, ale znów trafiłaś, kulą w płot :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: urzędnicze gadanie :PPPP 04.08.03, 09:55 dalej skaczesz Pchełko???...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ptasi mózg :PPPP 04.08.03, 10:01 "Dnia pewnego leśne ptaki Przeczytały napis taki: Tu dla mody i ozdoby Wymieniamy ptasie dzioby! Szlifujemy, poprawiamy I zapłaty nie żądamy. Widzą ptaki: dziupla w drzewie, Kto w tej dziupli jest - nikt nie wie. Powiedziały mądre sowy: - Nowy dziób to kłopot nowy, Poczekajmy z tym do zimy, A na wiosnę - zobaczymy. Słowik nie chciał zmienić dzioba: - Mnie się właśnie mój podoba. Szpak powiedział: - Po co zmiany? Dziób mam pięknie szlifowany. Rzekła pliszka: - Może są tu Jakieś dzioby do remontu, Do poprawek, do przeróbek, Lecz nie mój wytworny dzióbek. Gwizdnął kos: - Znam chwyt najprostszy, Dobrze wiem, jak dziób się ostrzy. Gil-żółtodziób ćwierknął: - Oby Wszyscy mieli takie dzioby! Dzięcioł milcząc w korę pukał, Bo go raz już ktoś oszukał, Pukał w korę i sikorę Ostrzegł jeszcze w samą porę. Z dziupli wylazł lisek rudy, Zaklął: - Na nic wszystkie trudy! Ptakom już nie udowodnię, Że się trzeba nosić modnie. Ptak ma ptasi mózg! Z tej racji Znów zostałem bez kolacji." Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ptasi mózg :PPPP 04.08.03, 10:03 ech ta Cytrynka co się w robotce wynudza...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ptasi mózg :PPPP 04.08.03, 10:09 Ech ta Edi, co szaleństwem ogarnięta ... :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ptasi mózg :PPPP 04.08.03, 10:12 od zawszeć stoicki spokój mnie cechuje...;)...i pamiętliwa nie jestem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ptasi mózg :PPPP 04.08.03, 10:19 Pamiętliwa może nie jesteś, ale za to jesteś nieźle zaprogramowana krwiożerca sokowirówka, albo inny ekspress do kawy :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Nekroromantic-post??? 04.08.03, 10:39 i polała się krew wprost z otwartej aorty...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Nekroromantic-post??? 04.08.03, 15:17 No widzisz... to tej pory mogłam Cię tylko posądzać o krwiożercze instynkty, a teraz to mam pewność. Widocznie aż tak Cię boli ... A mogło nie boleć, sama sobie to zrobiłaś, widocznie masochizm nie jest Ci obcy ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nekroromantic-post??? 04.08.03, 18:24 bom nie z soli ani roli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Nekroromantic-post??? 04.08.03, 18:31 No tak ... Ty nie potrafisz się w słup soli zamienić, choć obiecujesz od dawna, ani chłopskim rozumem się posłużyć .... Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: zimno 03.08.03, 22:29 nie chwytaj za szklo to sie nei pokaleczysz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 zimno 03.08.03, 22:31 To była Twoja wódka i Twoja zakąska, nie mówiąc już o Twoim szkle ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 03.08.03, 22:20 Ty Gitmanku to masz wyczucie sytuacji i wiesz jakie przyprawy stosuję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: zimno 03.08.03, 22:23 sol i pieprz beda dobra przeciwwaga dla cytrynowych slodkosci. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: zimno 03.08.03, 22:25 ona we Francji zdobyła specjalizację, dziwisz się?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zimno IP: *.acn.waw.pl 03.08.03, 22:28 ja sie dziwie. ze mi rozmydlacie watek jakimis osobistymi sprawami, ktore mnie nei interesują Odpowiedz Link Zgłoś