Gość: al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 12:22 na plażę jak się zrobi chłodno i porywisty wiatr. A Wy nie przeszkadzajcie sobie w smażeniu się. Ale radzę dobrze zabezpieczyć się przed UV. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: al Re: Wypełznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 20:26 aniela napisała: > aha a imie Twoje bedzie Izabelin. Takie nie będzie, bo ja nie z tego studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wypełznę IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 21:32 z innej bajki jestes znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Wypełznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 10:44 Gość portalu: aniela napisał(a): > z innej bajki jestes znaczy? Występuję w tej samej co wszyscy, tylko o innych porach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Wypełznę 26.09.03, 10:51 o. a dzis pory sie nam zderzyly. a okolicznosci sie zbiegly. czy to zmiana czasu dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Wypełznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 11:01 aniela napisała: > o. a dzis pory sie nam zderzyly. a okolicznosci sie zbiegly. czy to zmiana > czasu dzis? Owszem. Ale na plażę najchętniej przyłażę jak jest pogoda sztormowa i wszystkich plażowiczów z niej wywieje. Nie ma obawy, że nastąpię komuś na brzuch, i że nie ogorzeję od słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Wypełznę 26.09.03, 11:03 myslales o zalozeniu prywatnego podforum "dzika plaża" z opisem pogody w opisie>? i zakazem wstepu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wypełznę 22.09.03, 22:06 Gość portalu: al napisał(a): > aniela napisała: > > > aha a imie Twoje bedzie Izabelin. > > Takie nie będzie, bo ja nie z tego studia. a z jakiego studia wypelzniesz? Z gucwinskiego studia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Wypełznę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 10:41 buggi napisała: > Gość portalu: al napisał(a): > > > aniela napisała: > > > > > aha a imie Twoje bedzie Izabelin. > > > > Takie nie będzie, bo ja nie z tego studia. > > > a z jakiego studia wypelzniesz? Z gucwinskiego studia? Znam tylko studio Izabelin. Oprócz mieszkania mam tylko piwnicę, ale w niej niczego nie nagrywam. Odpowiedz Link Zgłoś