e.silver 15.12.03, 14:37 Herbatkę z owoców leśnych świeżo zaparzoną stawiam - z wielką ilością witamin i mikroelementów - na rozruszanie, bo tak tu spokojnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 14:38 pewno, że spokojnie. a najspokojniejszy jest serwer, nigdzie mu się nie spieszy, posty pięć razy przeczyta, nim wyśle na forumy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 14:42 Mnie wylogowało :) A taki był miły do tej pory, ten serwer. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 14:39 o... bo juz mi czarno przed oczami się porobiło od kawy Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 14:49 czy zamiast herbatki moge dostac porcje pozytywnej energii? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 14:51 a negatywną wyrzuciłaś, żeby pozytywnej zrobić miejsce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 14:54 e-e razem z ciurem siedza mi na plecach, dlatego przybieglam po pomoc na plaze... w Was jedyna nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 17:15 Jeśli można , ja bym sie też podładował. I napił herbatki z sokiem malinowym i lipą. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 14:53 Uwielbiam moje literówki :))) Pisałam sobie właśnie życzenia i wyszło mi coś takiego: Proszę przyjąć najlepsze bzyczenia ... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 15:00 hyhy urocze... ciekawe w ktorym kierunku lewitowaly twoje myli kiedy to pisalas Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 15:04 Piekne. Po prostu piekne. Chcesz kopirajt, silverko ? Cze Tekilska. Wyrznij ciurem w bruk ulicy, Twoja jest krew, a ich jest nafta, pamietaj. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 15:06 hyhy "najlepsze bzyczenia" przebiły chyba "wszystkiego najdłuższego" :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Wątek popołudniowy 15.12.03, 15:09 uhm, w mojej poprzedniej ciurkowni bukiet biurowy kiedyś wysmarował taką laurkę: Najdroższemu Dresowi dla jasności dodam, że Prezes w dresach się raczej nie pokazywał w miejscu pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś