iza.bella.iza 16.02.04, 01:44 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,1914641.html Chyba Robert nie polubi poniedziałków. Ostatni dzień urzędowania i do tego dwa procesy. Jak on sobie biedaczek poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum Re: Kataryna! Co Ty na to? 16.02.04, 01:49 Kwiatkowski poluzuje Kutzowi i pospieszy na rozprawe Rywina,bo jak sie wyda ,ze w trojke mieli cala kasiore zgarnac to rzeczywiscie bedzie chryja. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Pamietajmy o wybuczeniu Roberta zaczynam! 16.02.04, 09:34 Sorry, nie jestem pewien czy będę mogł zacząć.Od samego rana w samochodzie ale może buczenie zaczniemy dzisiaj po północy? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Kataryna! Co Ty na to? 16.02.04, 12:05 "... Kazimierzowi Kutzowi o to, że ten nazwał go "ćwokiem" i "politrukiem"" ja to osobiscie podziwiam opanowanie pana Kutza i jego delikatność . Ja bym użył gorszych słów. pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Kataryna! Co Ty na to? IP: *.dialup.dn.farlep.net 16.02.04, 15:21 iza.bella.iza napisała: > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,1914641.html > Chyba Robert nie polubi poniedziałków. Ostatni dzień urzędowania i do tego > dwa procesy. Jak on sobie biedaczek poradzi? Biedny Robert :) Ale ja w niego wierze, poradzi sobie, zwlaszcza, ze bedzie z nim przeciez ojciec Stanislaw, ktory z pewnoscia zaswiadczy, ze nie odcial Roberta od kultury i wrazliwosci estetycznej. Najbardziej zaluje, ze nie moge byc o 9 przed sadem, zeby pozegnac konczacego Roberta tesknym spojrzeniem. PS. Byly tu pomysly, zeby Roberta w ostatni dzien urzedowania wybuczec. Jakby co, wiadomo gdzie go szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Lupusie IP: *.dialup.dn.farlep.net 16.02.04, 15:54 Ciesze sie, ze Cie widze :) Odezwe sie jak mi sie w koncu uda wejsc do swojej skrzynki (i uzyc poza backspace i delete jakichs innych klawiszy bo to zdaje sie moze byc powazny problem, wczoraj sie z nim dluuuugo i nadaremno zmagalam, ale co ja Ci bede mowic, sam wiesz jak to bywa z tym backspacem). Pozdrawiam :) k Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Lupusie 16.02.04, 16:25 :) Kiedyś problemem był pusty kałamarz,złamane pióro lub kończacy się wkład. Teraz nie można dostać się do skrzynki :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kataryna! Co Ty na to? 16.02.04, 15:38 Gość portalu: kataryna napisał(a): > Biedny Robert :) Tyś jest najwierniejsza z wiernych:) Choćbyś na księżycu była to na wieść, że Robertowi krzywdę chcą zrobić lecisz z pocieszeniem:) > Ale ja w niego wierze, poradzi sobie, zwlaszcza, ze bedzie z nim przeciez > ojciec Stanislaw, ktory z pewnoscia zaswiadczy, ze nie odcial Roberta od > kultury i wrazliwosci estetycznej. Najbardziej zaluje, ze nie moge byc o 9 > przed sadem, zeby pozegnac konczacego Roberta tesknym spojrzeniem. > > PS. Byly tu pomysly, zeby Roberta w ostatni dzien urzedowania wybuczec. Jakby > co, wiadomo gdzie go szukac. Niestety za daleko mam:) Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Kataryna! Co Ty na to? IP: *.dialup.dn.farlep.net 16.02.04, 16:00 basia.basia napisała: > Gość portalu: kataryna napisał(a): > > > Biedny Robert :) > > Tyś jest najwierniejsza z wiernych:) Choćbyś na księżycu była > to na wieść, że Robertowi krzywdę chcą zrobić lecisz z pocieszeniem:) Bedzie mi go brakowalo. Dworak wyglada na strasznego nudziarza co to pozwu nie jest w stanie sklecic. A z Robertem przynajmniej wesolo bylo. > > Ale ja w niego wierze, poradzi sobie, zwlaszcza, ze bedzie z nim przeciez > > ojciec Stanislaw, ktory z pewnoscia zaswiadczy, ze nie odcial Roberta od > > kultury i wrazliwosci estetycznej. Najbardziej zaluje, ze nie moge byc o 9 > > > przed sadem, zeby pozegnac konczacego Roberta tesknym spojrzeniem. > > > > PS. Byly tu pomysly, zeby Roberta w ostatni dzien urzedowania wybuczec. Ja > kby > > co, wiadomo gdzie go szukac. > > Niestety za daleko mam:) Ale forumowicze z Warszawy mogliby sie zjawic, otuchy mu dodac. A moze emerytka zRzeszowa powinna sie wybrac, w koncu nie wiadomo jak czesto Robert bedzie mial widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Kataryna 16.02.04, 16:25 Już Ci miałem odpisać na FoF, ale zobaczyłem, że admini usunęli oba moje wątki. Dobrze się spisali i jestem im wdzięczny :) Wyślę Ci link mailem i napiszę, o co chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus zaczynam buczenie i konsultuję formę 16.02.04, 20:28 W temacie watku bedzię stało;Zegnaj Prezesie BUUUUUUUUUUUUUUU co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś