Gość: Łukasz IP: 193.111.144.* 26.02.04, 17:45 nie wim co mam o tym myslec-chłopcy mają ciezki orzech do zgryzienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek_ogorek Poznański Chór Chłopięcy liże rany IP: *.softel.elblag.pl 26.02.04, 17:46 Niech oni tam się lepiej nie liżą. Bo znowu będzia jakaś heca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swebe Re: Poznański Chór Chłopięcy liże rany IP: *.chello.pl 26.02.04, 20:29 nawet się nie zająkniecie kto zrobił ten teledysk? to ja wam powiem - Paweł Althamer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrygent [...] IP: *.chem.uw.edu.pl 27.02.04, 09:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy [...] IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 26.02.04, 20:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemagrecjioddawna Re: Poznański Chór Chłopięcy liże rany IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.04, 20:47 co ty chrzanisz? a poza tym zauważ, że tylko w dzisiejszej kulturze PANOWIE ...nigdy PANIE,. panienki, panny,...tylko panicze maja takie problemy. Niech was szlag trafi, zboczeńcy. Gdybym była jednym z was dawno bym se urżnąć kazała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Poznański Chór Chłopięcy liże rany IP: 140.247.126.* 26.02.04, 21:46 A pfe, pan Obcy jestes brzydki homophob, i w dodatku nieposprawny politycznie, o jak bardzo. To tak nieladnie mowic o mniejszosci, ze kocha sie inaczej i nawet jesli jest to prawdziwie. Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariunio Wydrukowac liste wszystkich HIVowcow w Polsce!!!! IP: *.pp.htv.fi 26.02.04, 20:57 Niech Gazeta wydrukuje liste wszystkich zarazonych HIV w Polsce!!!!! Jak sie powiedzialo "a" to trzeba rowniez powiedziec "B" i tak dalej.. Czy inni ludzie zarazeni HIVem maja byc przez pana Michnika traktowani ulgowo tylko dlatego, ze nie sa dyrygentami choru chlopiecego? Przeciez oni tez mogli zarazac innych, i podazajac za tlumaczeniem gazety, jest naszym obowiazkiem by ich ostrzec, ze ten i tamten maja adidasa i ze trzeba sie od nich trzymac z daleka. Panie Michnik, jak sie nie dopilnowalo swojega dziennikarza i ten palna gafe, to trzeba miec odwage i sie do tego przyznac, a nie zamydlac mi oczy pierdolami o moralnosci i obowiazku! Gazeta wkroczyla na droge, z ktorej bedzie bardzo trudno zawrocic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beryllus oraz listę tych bez napletka IP: *.visp.energis.pl 26.02.04, 22:29 tez mozna złamac tajemnice lekarską w imie ochrony przed epidemią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuj Ale jaja! Sukces tych homosków - to występy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:42 z Take 6! Hehehehehe, soulowy zespół... Też banda pedałków, tyle tylko, że starszych niecho, to przecież boysband, też skądionąd lubiany oprzez kręgi klerykalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Ale jaja! Sukces tych homosków - to występy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 23:18 Tak ponizajacy tytul artykulu maga napisac tylko warszawskie media - lizac to sie moga psy.Dlaczeg wyborcza uzywa nazwy SLOWIKI,przeciez POLSKIE SLOWIKI juz nie istnieja ale istnieja ( i przezywaja dramat)POZNANSKIE SLOWIKI Stefana Stuligrosza.Czego chcecie ,zeby chozysci popelnili samobujstwo.Tylko jedno rodzi sie pytanie czyWYBORCZA ZACZYNA ZABIJAC ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyra Re: Ale jaja! Sukces tych homosków - to występy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:41 Już parę miesięcy eksploatuje się temat który interesuje niewiele osób... od czego to towarzystwo odwraca uwagę ....od dobrodziejstw uniii,,, Wszyscy jednym chórem we wszystkich brukowcach i dziennikach TVP... Niezależne media ...osioł by się uśmiał,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bziuk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 23:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palmer Eldritch [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.04, 01:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilquad Kakofonia! IP: 213.199.221.* 27.02.04, 03:09 Słyszałem kawałek tego utworu. Toż to totalna kakofonia! Już nawet hip-hop jest bardziej melodyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilquad Kakofonia i beztalencie. IP: 213.199.221.* 27.02.04, 03:44 Posłuchałem całego, obejrzałem i jestem więcej niż zdegustowany. Szkoda mi tych dzieci, bo mają teraz paskudne życie, ale i tak piosenka jest beznadziejna. Ale to tylko moje wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Kakofonia i beztalencie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 07:37 a moglbys napisac skad to mozna sciagnac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvart no i co dziennikarze GW jesteście z siebie dumni? IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.02.04, 09:08 czytając treść niektórych głosów na forum myślę sobie co teraz przeżywają w szkole te dzieciaki z zespołu po Waszej wspaniałej publikacji na temat HIV Wojciecha K. Mam nadzieję, że ktoś doradzi rodzicom tych dzieci żeby pozwać Was o odszkodowanie i może to Was czegoś nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtr Re: no i co dziennikarze GW jesteście z siebie du IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:09 Życzę GW w dalszym ciągu tak *udanych* pierwszych stron jak w przypadku publikacji o sprawie poznańskiej - gratulacje panowie dziennikarze - życzę gwałtownego spadku nakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella dziwny ten teledysk IP: *.1-136-217.adsl.skynet.be 27.02.04, 14:56 przegadany i w ogole , jakis ciezki Odpowiedz Link Zgłoś