mr.sajgon 17.06.10, 13:23 To kiedy panie marszalku oglosi sie pan Napoleonem ? Komorowski pisze sam do siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Komorowski pisze sam do siebie ;-) 17.06.10, 13:25 mr.sajgon napisał: > To kiedy panie marszalku oglosi sie pan Napoleonem ? za duży nie tylko wzrostem głupek z WSI heheeheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Napoleonem to bedzie chcial sie oglosic 17.06.10, 13:26 Ale palnie cos w stylu ze generalissimus to moglby sie od niego (BMK) uczyc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Napoleonem to bedzie chcial sie oglosic 17.06.10, 13:28 qqazz napisał: > Ale palnie cos w stylu ze generalissimus to moglby sie od niego > (BMK) uczyc. > > > pozdrawiam Dopoki siedzial w cieniu Donka nikt sie nim nie zajmowal ale teraz daje ciala raz za razem. Jego nawet lemingi juz zaczynaja sie wstydic. No kto to slyszal lopatami gaz wydobywac ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Skrupulatne przestrzeganie prcedur 17.06.10, 13:29 mr.sajgon napisał: > Ko > morowski pisze sam do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Skrupulatne przestrzeganie prcedur 17.06.10, 13:30 wygląda mi to raczej na schizofrenię Gajowego...też rozmawia sam z sobą??? hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Skrupulatne przestrzeganie prcedur 17.06.10, 13:34 witoldzbazin napisał: > wygląda mi to raczej na schizofrenię Gajowego...też rozmawia sam z sobą??? > hehehehehehehe I pewnie dlatego zona Anna sie skarzy, ze zamiast z nia on sam z soba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin [...] 17.06.10, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Skrupulatne przestrzeganie prcedur 17.06.10, 22:44 mr.sajgon napisał: > witoldzbazin napisał: > > > wygląda mi to raczej na schizofrenię Gajowego...też rozmawia sam z sobą?? > ? > > hehehehehehehe > > I pewnie dlatego zona Anna sie skarzy, ze zamiast z nia on sam z soba ;-) No jasne. Sam z sobą ma piątkę dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Skrupulatne przestrzeganie prcedur 17.06.10, 13:32 Te nudne procedury! Czas je zmienić. Zdąży? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: Komorowski pisze sam do siebie ;-) 17.06.10, 13:43 r.sajgon napisał: > To kiedy panie marszalku oglosi sie pan Napoleonem ? > > [url=http://www.fakt.pl/Komorowski-pisze-sam-do- > siebie,artykuly,74847,1.html]Komorowski pisze sam do siebie. Napoleonem nawet dziesięć czyności naraz wykonywał. Bronek pretenduje do miana specjalisty od wpadek. Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Czasami tak się robi np. w firmach 17.06.10, 16:08 mr.sajgon napisał: > Ko > morowski pisze sam do siebie Czasami tak się robi. Np. w firmach szef (który jest równocześnie pracownikiem) musi np. jako szef napisać do siebie do siebie samego jako do pracownika pismo. To wynika z niektórych zapisów kodeksu pracy. Głupio to wygląda, ale jeśli tego brakuje, to potem np. inspekcja pracy się czepia (i wlepia mandaty, co bardziej boli). A tak? Napisze, podpisze, potwierdzi, że otrzymał i porządek w papierach jest. Dziwić się temu, co teraz musi robić pan Komorowski, może tylko ktoś, kto nigdy w firmie nie pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Czasami tak się robi np. w firmach 17.06.10, 16:12 bezpocztyonline napisała: > Np. w firmach szef (który jest równocześnie pracownikiem) musi np. jako szef > napisać do siebie do siebie samego jako do pracownika pismo. To wynika z > niektórych zapisów kodeksu pracy. a-ha heheheheheheeh to ja gratuluję firmy gdzie Bronek jest zatrudniony,czy bedzie też sam się karał lub premię wypłacał??? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Re: Czasami tak się robi np. w firmach 17.06.10, 20:02 witoldzbazin napisał: > to ja gratuluję firmy > czy bedzie też sam się karał > lub premię wypłacał??? Dobre porównanie. Osoba odpowiedzialna za naliczanie płac (główny księgowy, dyrektor finansowy czy dyrektor personalny) nalicza przecież i swoje płace. Sobie samemu też wystawia potwierdzenie np. opłaconych składek do ZUS (dokument ubezpieczenia). I jest to honorowane. Nie może tego brakować. Więcej: sam też sobie wystawia np. zaświadczenie o zatrudnieniu i zarobkach, jeśli takie jest np. wymagane przez bank w celu udzielenia kredytu. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Komorowski pisze sam do siebie ;-) 17.06.10, 20:07 mr.sajgon napisał: > To kiedy panie marszalku oglosi sie pan Napoleonem ? Nie jest tak źle z panem Bronkiem-zauważyłem,że pióro jest zwrócone w prawidłowy sposób,nie tak jak książką z którą zrobił sobie fotkę. Odpowiedz Link Zgłoś