scoutek 07.08.10, 12:35 tak powiedzial dzisiaj prezes PiS na konferencji, w kontekscie relacji Komorowski-Palikot chcialabym poznac przyjaciol Jaroslawa Kaczynskiego, znacie jakies nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Moim zdaniem on nie ma przyjaciół. 07.08.10, 12:36 scoutek napisała: > tak powiedzial dzisiaj prezes PiS na konferencji, w kontekscie relacji > Komorowski-Palikot > chcialabym poznac przyjaciol Jaroslawa Kaczynskiego, znacie jakies nazwiska? > Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Moim zdaniem on nie ma przyjaciół. 07.08.10, 12:49 wos9 napisała: jesli tak jest to tez o czyms swiadczy, prawda? zalozmy, ze jego jedynym przyjacielem byl brat Lech i ze Jaroslawowi to wystarczalo (Lechowi nie, mial zone i rodzine) to, czy, wg teorii prezesa, jego brat-przyjaciel swiadczy o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Moim zdaniem on nie ma przyjaciół. 07.08.10, 17:39 scoutek napisała: > wos9 napisała: > > jesli tak jest to tez o czyms swiadczy, prawda? > zalozmy, ze jego jedynym przyjacielem byl brat Lech > i ze Jaroslawowi to wystarczalo (Lechowi nie, mial zone i rodzine) > to, czy, wg teorii prezesa, jego brat-przyjaciel swiadczy o nim? > Oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 12:38 Jadwiga Kaczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 12:40 Mówisz o tej przywódczyni Powstania Warszawskiego co to ze starachowickiego wzgórza bitwą kierowała? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 12:54 mao111 napisał: > Mówisz o tej przywódczyni Powstania Warszawskiego co to ze starachowickiego > wzgórza bitwą kierowała? o tej samej, pseudonim powstańczy TW"Albina" na liście Wildsteina pod nr IPN BU 00945/548 Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Brat mial jednego, 07.08.10, 12:45 Brat mial jednego, ale on to chyba nie ma nikogo. img826.imageshack.us/img826/6663/zamach.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Brat mial jednego, 07.08.10, 12:52 chyba ten to tez nie byl przyjacielem. Wystarczy popatrzec z jaką ironia patrzy na wystraszonego kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Brat mial jednego, 07.08.10, 13:20 wanda43 napisała: > chyba ten to tez nie byl przyjacielem. Wystarczy popatrzec z jaką ironia patrzy > na wystraszonego kaczora. To mialem na mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: Brat mial jednego, 07.08.10, 13:26 Dżugaszwili ani chybi. ja też po pijaku nazwisk kumpli nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Brat mial jednego, 07.08.10, 13:30 ruski99 napisała: > Dżugaszwili ani chybi. ja też po pijaku nazwisk kumpli nie pamiętam. No to nie jestem jedyny z tym problemem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 13:25 Wielcy ludzie nie potrzebuja przyjaciół ,im wyznawcy wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalny_czlowiek Kolega Ścierwa z Biłgoraja prezydentem RP. 07.08.10, 13:29 scoutek napisała: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" ---> Czego więc można się spodziewać po urzędniku państwowym z taką rekoMENDAcją? Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: Kolega Ścierwa z Biłgoraja prezydentem RP. 07.08.10, 13:31 wIELKIM człowiekiem trzeba być a nie funkcjonować jak Breżniew na wrotkach. Kij ci na grób Lechu wawelski. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 14:34 chcialabym poznac przyjaciol Jaroslawa Kaczynskiego, znacie jakies nazwiska? > Cały salon24, niezależna, Gazeta Polska, Radio Maryja, Rzepa (ale to już szosrtka przyjaźń) i na tym forum ma wielu przyjaciół. Nie wiem tylko, czy odwzajemnia ich uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 14:40 vuvuzela napisała: > chcialabym poznac przyjaciol Jaroslawa Kaczynskiego, znacie jakies nazwiska? > > > > Cały salon24, niezależna, Gazeta Polska, Radio Maryja, Rzepa (ale to już > szosrtka przyjaźń) i na tym forum ma wielu przyjaciół. Nie wiem tylko, czy > odwzajemnia ich uczucia. nie wiem czy wymienieni przez Ciebie to przyjaciele to raczej ci, ktorym sie wydaje, ze stawiaja na wlasciwego konia i ze im z nim po drodze a jesli chodzi o odwzajemnianie uczuc, to sadze, ze bedzie jak z Joanna K-R, wykorzysta i porzuci Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 14:44 scoutek napisała: > vuvuzela napisała: > > > chcialabym poznac przyjaciol Jaroslawa Kaczynskiego, znacie jakies nazwis > ka? > > > > > > > Cały salon24, niezależna, Gazeta Polska, Radio Maryja, Rzepa (ale to już > > szosrtka przyjaźń) i na tym forum ma wielu przyjaciół. Nie wiem tylko, cz > y > > odwzajemnia ich uczucia. > > nie wiem czy wymienieni przez Ciebie to przyjaciele żartowałam cała Polska Plus to przyjaciele marnotrawni, z odzysku. Mieli wrócić na łono prezesa, ale nie wiem czy po ostatnich występach wodza nie zmienią zdania. I tak za karę dostaliby osttanie miejsce na listach, a PiS w parlamentarnych za rok nie przekroczy 15%. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 15:37 vuvuzela napisała: > żartowałam tak myslalam za to, gdy mowi sie o JK, latwiej wymieniac jego przeciwnikow Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 17:49 scoutek napisała: > vuvuzela napisała: > > żartowałam > > tak myslalam > > > za to, gdy mowi sie o JK, latwiej wymieniac jego przeciwnikow > Nie mówiąc już o jego ukrytych przeciwnikach, których jest wcale niemało. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 17:44 Widzę, że są trudności z tymi przyjaciółmi, to może chociaż jakieś przyjaciółki? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: "Po przyjaciolach sie ludzi poznaje" 07.08.10, 17:50 zgred-zisko napisał: > Widzę, że są trudności z tymi przyjaciółmi, to może chociaż jakieś > przyjaciółki? Bez wątpienia Szczypińska. Odpowiedz Link Zgłoś