venus99 20.10.10, 10:25 jak widać są ludzie którzy na trumnach chcą za wszelką cenę dojechać do żłobu.trwające w tej chwili wystąpienie prezesa pewnej partyjki,pełne jadu i agresji jest tego najlepszym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon Re: jeździec trumienny 20.10.10, 10:28 venus99 napisał: > jak widać są ludzie którzy na trumnach chcą za wszelką cenę dojechać do żłobu.t > rwające w tej chwili wystąpienie prezesa pewnej partyjki,pełne jadu i agresji j > est tego najlepszym dowodem. Przeciez wystarczy nie mordowac ludzi z PIS i nie bedzie trumien wiec i Kaczynski nie bedzie mial na czym "jezdzic". Widzisz jakie to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: jeździec trumienny 20.10.10, 10:31 Kolejna,niewinna smierc niczego w zachowaniu,sposobie bycia i stylu wypowiedzi JarKacza i innych posłów PiS nie zmieni. Koniecznie chcą wygrać wybory i te i te nastepne,albo po prostu odebrać w wyniku zamachu stanu władzę.Im chodzi o przejęcie władzy w Polsce. Tylko tyle i az tyle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: jeździec trumienny 20.10.10, 10:38 problem polega na tym,że prezes nie przyjmuje do wiadomości,że trzeba wygrać wybory żeby rządzić.nigdy nie pogodzi się z kolejną porażką i będzie dążył do przejęcia władzy metodami pozaparlamentarnymi.to naprawdę jest człowiek chory. dzisiejsze jego wystąpienie dowodzi tego w sposób niezbity. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: jeździec trumienny 20.10.10, 10:36 Ja już dawno nazwałam go "trumnorolkarzem". Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Mgła,mgła,mgła. 20.10.10, 10:56 I brzoza.Znam Łódż.Niedaleko biura PIS rośnie złamana brzoza. Sprawa jest jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: jeździec trumienny 20.10.10, 10:51 To naprawdę mistrzostwo świata, żeby pod pozorem apelu o złagodzenie obyczaju wygłosić mowę podżegającą do nienawiści do swego przeciwnika politycznego. A już przywołanie słynnego powiedzenia Gomułki, że władzy raz zdobytej nigdy nie odda, podczas gdy samemu, jako premier się krzyczało: Jeśli myślicie, że odzyskacie władzę....! (Ja jestem mało gramotna w internetowych poszukiwaniach, ale na pewno do znalezienia jest stosowny filmik), to majstersztyk. W jednym prezes miał rację - trzeba dokładnie zbadać wszystkie możliwe wyjaśnienia tej zbrodni, również to, czy to nie była prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: jeździec trumienny 20.10.10, 11:00 Od dawna nie widziałem takiego błysku zadowolenia w oczach Kaczyńskiego jak wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś