Dodaj do ulubionych

Świetna gra!

12.11.10, 12:41
doskonały pomysł drodzy pisurynianie. Porgram palce lizać..
Czy ten produkt jest stworzony przez przemysł, o którym wasz szanowny prezes J.Kaczyński mówi - przemysł nienawiści?
politykier.pl/kat,1025795,wid,12840457,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Świetna gra! 12.11.10, 12:46
      Rewelacja! Uwielbiam to siermiężno-słomozbutowe prawackie poczucie humoru.
      • kkuubba1 Re: Świetna gra! 12.11.10, 12:49

> Rewelacja! Uwielbiam to siermiężno-słomozbutowe prawackie poczucie humoru.

to pewnie lubisz popularne wsrod prawackiej mlodziezy haselko giertych do wora, wor do jeziora.
        prawacy sie super bawia
        • tw_wielgus Re: Świetna gra! 12.11.10, 12:52
          Oj coraz bardziej się KÓba narażasz, podejrzewam iż ukryłeś się w toalecie jak były bęcki w pociągu dlatego teraz tak chojraczysz.
          • kkuubba1 Re: Świetna gra! 12.11.10, 12:55
            idz stad faszysto wstretny.
            popatrz sobie na hakenkrojca to ci ulzy
            • tw_wielgus Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:02
              Nawąchałeś się kleju?
              Tak tylko pytam bo po raz kolejny wyjeżdżasz z tym samym tekstem.
              • kkuubba1 Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:05
                a idzze naziolu w diably...
                • tw_wielgus Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:13
                  Czy ja Ci obiecałem kanapkę z serem, że się do mnie tak łasisz?
                  • kkuubba1 Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:22
                    faszyta, faszyta!
                    • tw_wielgus Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:37
                      Tia, za wszelką cenę i z dużą dozą powodzenia uprawdopodabniasz twierdzenie: "niedaleko pada Polak od jabola"...
                      • kkuubba1 Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:50
                        "niedaleko pada Polak od jabola"...

wspaniale twiedzenie.wspaniale.
                        faszysta jestes i tyle
                        • tw_wielgus Re: Świetna gra! 12.11.10, 14:03
                          kkuubba1 napisał:
                          > faszysta jestes i tyle

Przyjeli Cię go greckiego chóru?
        • alistair-p Re: Świetna gra! 12.11.10, 12:55
          Przygryzłeś super!Przy samej pupie,zobacz czy ci zęby nie zrobiły się żółte.
      • tw_wielgus Re: Świetna gra! 12.11.10, 12:54
        Poczucie humoru?! Podejrzewasz ich..?
    • zoil44elwer Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:03
      POPiSowe gry styropianowych przyjaciół z drzewa(lipy) "S".
      • tw_wielgus Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:07
        Oooo za to SLD oferuje miłość, za darmo... wszystkim w powiecie.
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,118626308,118626308,czy_SEKS_to_jedyne_co_maja_do_zaproponowania.html
    • kochamjaktusk A czy cos sie zmienilo od ostatnich deklaracji 12.11.10, 13:17
      Tusko-Komorowszczyzny, nawolujacych do opanowania sie i powsciagliwosci?
      Przemysl nienawisci nadal kwitnie i sie rozwija podsycany przez zdegenerowana GWniane media. To sa rowniez owoce tej nagonki. Ludzie maja juz dosyc tej jednostronnej zabawy i wnosza do niej nowe elementy.
      • tw_wielgus Re: A czy cos sie zmienilo od ostatnich deklaracj 12.11.10, 13:22
        Coś mi ten Twój propagandowy bełkot nie pasuje do sytuacji w której ktoś zamieszcza w niecie grę propagującą zamach na prezydenta Polski Pana Komorowskiego.
        Co ma z tym wspólnego tusko-kormorowszczyzna ( zakładając oczywiście, że wiem co się kryje pod tym określeniem)
        • kochamjaktusk Ja nie widze tam wcale propagowania zamachu 12.11.10, 13:36
          na Prezydenta, czy kogokolwiek. Natomiast stwierdzenie Komorowskiego nt. otwarcia sezonu polowania na kaczki uwazam jak najbardziej za takie propagowanie.
          A propos belkotu, jakos nie jestes taki wrazliwy na propagandowy belkot swoich duchowych kolesiow na tym i innych forach. Czyzby przebijala mentalnosc murzyna?
          • zoil44elwer Re: Ja nie widze tam wcale propagowania zamachu 12.11.10, 13:42
            Tuszczyzm-komorowszczyzm przebił w hipokryzji nawet dulszczyzm nie mówiąc już o marksizmie-leni_nizmie.
            • tw_wielgus Re: Ja nie widze tam wcale propagowania zamachu 12.11.10, 13:46
              mieszanki marksizmu z leninizmen nic nie jest w stanie pokonać.
              Hitler przez parę lat próbował konkurować ale mu nie wyszło.
          • tw_wielgus Re: Ja nie widze tam wcale propagowania zamachu 12.11.10, 13:43
            He he he wibitny znawca mentalności murzyna z Ciebie.
            Nosisz napis "White Power" na koszulce?

Z tego co wycedziłeś przez zęby odnoszę wrażenie, że popierasz takie akcje.
            Wypowiedź Komorowskiego, którą przypomniałeś, była głupia, niegodna męża stanu, ale nie wykraczała poza pewien średnio-niski standard jakim się od lat posługują polscy politycy.
            • anwad Re: Ja nie widze tam wcale propagowania zamachu 12.11.10, 20:20
              :))) A to Komorowski ma jakiekolwiek zadatki na męża stanu?
              • zoil44elwer Re: Ja nie widze tam wcale propagowania zamachu 13.11.10, 00:13
                anwad napisała:

> :))) A to Komorowski ma jakiekolwiek zadatki na męża stanu?

Może i ma zadatki na męża stanu ale w wieku 57 lat raczej ich już nie rozwinie.
    • homosovieticus Świetna gra! To prawda! Może być ta gra drogą 12.11.10, 13:28
      do umocnienia się dwóch obozów politycznych w Polsce bez formalnego udziału posłów "michnikowszczyzny", UW, PSL-u i SLD.
      Nazwy partii jakie powstaną w ramach tych dwóch obozów nie są jeszcze znane. Znane są, a raczej znane w domyśle, natomiast są ich profile polityczne.
      • tw_wielgus Re: Świetna gra! To prawda! Może być ta gra drog 12.11.10, 13:39
        Co?
        Ale o co Ci kamon?
        • wos9 Re: Świetna gra! To prawda! Może być ta gra drog 12.11.10, 14:52
          tw_wielgus napisał:

> Co?
          > Ale o co Ci kamon?

Forumowy mędrzec się odezwał, nic więcej.
    • obraza.uczuc.religijnych Piotr Zaremba miał rację, to przemysł pogardy 12.11.10, 13:48
      względem prezydenta RP. Zdzisław Krasnodębski z pewnością gardzi twórcami tej gry.
      • zoil44elwer Re: Piotr Zaremba miał rację, to przemysł pogardy 12.11.10, 13:56
        Murzynkowie Kali z Platformy siem śmiali gdy w Kwacha jajcami ciepali.Teraz są na POważnie oburzeni?
        • tw_wielgus Re: Piotr Zaremba miał rację, to przemysł pogardy 12.11.10, 14:00
          A to Kwacha można jajem zabić?
          • zoil44elwer Re: Piotr Zaremba miał rację, to przemysł pogardy 12.11.10, 14:06
            tw_wielgus napisał:

> A to Kwacha można jajem zabić?

A hrabiego można zabić GRĄ?
            • tw_wielgus Re: Piotr Zaremba miał rację, to przemysł pogardy 12.11.10, 14:22
              Co ja się będę rozpisywał. Przeczytaj to co twierdzą mądrzejsi w tym temacie ode mnie
              odnir.republika.pl/index_pliki/Page1312.htm
              Rzucanie jajkami(pomidorami) w polityków ma długą tradycję i jeszcze jakoś żadnemu z nich krzywdy nie zrobiło.
    • marta.von.zpalacu Re: Świetna gra! 12.11.10, 13:54
      A jeszcze niedawno nasi pislamisci kablowali do prokuratury za byle brzydkie slowko na temat PiCu nazywajac to podrzeganiem do zbrodni.
    • zoil44elwer Re: Świetna gra! 12.11.10, 14:17
      Platformerskie:CBA,CBŚ,KW,WW,ŻW,SW,SKS,UC,US,GW,TVN,Policja,Prokuratura i inne mundurowe,tajne i dwupłciowe do roboty bo szykuje się zamach na majestat prezydęta III RPRL.
      • tw_wielgus Re: Świetna gra! 12.11.10, 14:23
        Dawniej wystarczyło jedno - SB.
        • zoil44elwer Re: Świetna gra! 12.11.10, 14:32
          A teraz aż 13 darmozjadowych,zbrojnych formacji sił bezpieczeństwa.Przy takim poparciu,ponad 50 % rządzącej partii?
          • wos9 Re: Świetna gra! 12.11.10, 14:58
            zoil44elwer napisał:

> A teraz aż 13 darmozjadowych,zbrojnych formacji sił bezpieczeństwa.Przy takim p
            > oparciu,ponad 50 % rządzącej partii?

Kiedyś 99,9% ci nie przeszkadzało.
            • zoil44elwer Re: Świetna gra! 12.11.10, 16:17
              Cha cha,Platformie daleko bardzo do takiego poparcia przez Naród.
    • qqazz Może założymy watek z rekordami? 20.11.10, 20:30
      tylko daj linka do gierki;)

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka