Dodaj do ulubionych

Komorowski wykonal zadanie

07.04.11, 17:56
Podpisal zmiany w OFE. Tusk szczesliwy ze nie zostanie zlicytowany fotel premiera.
Obserwuj wątek
    • pan.sajgon napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:05
      henry-k-log napisał:

> twój najmniejszy "dureń prezydent" i biedak nie zdążył tylko zameldować wykonan
      > ia zadania panuprezesu.

pojechal i dziabnal duren minister ?
      • jacekm22 Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:09
        Gdyby twoj paranoik Yarek K; , nie daj Bog by zostal prezydentem , to ani chwili by sie nie zastanowil powtarzajac manewr Orbana z ichnimi OFE na Wegrzech ...
        • pan.sajgon Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:12
          jacekm22 napisał:

> Gdyby twoj paranoik Yarek K; , nie daj Bog by zostal prezydentem , to ani chwil
          > i by sie nie zastanowil powtarzajac manewr Orbana z ichnimi OFE na Wegrzech ...
          Twoje gdybanie nawet mnie nie szokuje przeciez kazdy moze sobie pogdybac ze jest Napoleonem. A badz i Napoleonem ja ci nie zaluje cesarzu.
          • 1tomasz1 Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:23
            Balcerowicz ma więc rację?
            • pan.sajgon Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:24
              1tomasz1 napisał:

> Balcerowicz ma więc rację?

Tak.
              • 1tomasz1 Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:31
                Balcerowicz jest zwolennikiem prywatyzacji.
          • poinsencja Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:25
            Weszłam dzisiaj na to forum i oczom nie wierzę ile tu POszczekiwaczy. Rozumiem, święta żółtego kuraka ( bo chyba nie Wielkanocy dla niewierzących) się zbliżają i trza na jajo w majonezie zapracować. Ech, trudna robota - tak siedzieć i dosrewać pisowczykom, kasować posty, ech...
    • pan.sajgon Re: wykonał zadanie - "Poleciał i Spadł" to 07.04.11, 18:10
      henry-k-log napisał:

>
      > Napisałem to, co większość myśli i już się nie obawia głośno wyrażać mową i pis
      > mem i żaden wyznawca PiSu w twoim rodzaju nie odwróci Alika ogonem , lub białeg
      > o na czarne nie zmieni.

Potrafisz cos wydukac bez podpierania sie nienawiscia do Kaczynskich ?
    • pan.sajgon Re: wykonał zadanie - "Poleciał i Spadł" to 07.04.11, 18:16
      henry-k-log napisał:

> > twój najmniejszy "dureń prezydent" i biedak nie zdążył tylko zameldować w
      > ykonania zadania
      > > panuprezesu.
      > > Napisałem to, co większość myśli i już się nie obawia głośno wyrażać mową
      > i pismem i żaden
      > > wyznawca PiSu w twoim rodzaju nie odwróci Alika ogonem , lub białego na c
      > zarne nie zmieni.
      >
      > Te PiSdak, ty zaś nie możesz się oprzeć przymusowi lizania tyłka homosiowi Jark
      > owi?

A co to ja jestem pan henryk zebym facetom tylek lizal.
    • makova_panenka Re: Komorowski wykonal zadanie 07.04.11, 19:17
      Przynajmniej miał na tyle odwagi by się postawić OFE.
      Jarek nie byłby do tego zdolny.
    • w.bulu.i.nadzieji-gajowy Re: wykonał zadanie - "Poleciał i Spadł" to 07.04.11, 19:32
      henry-k-log napisał:

> > twój najmniejszy "dureń prezydent" i biedak nie zdążył tylko zameldować w
      > ykonania zadania
      > > panuprezesu.
      > > Napisałem to, co większość myśli i już się nie obawia głośno wyrażać mową
      > i pismem i żaden
      > > wyznawca PiSu w twoim rodzaju nie odwróci Alika ogonem , lub białego na c
      > zarne nie zmieni.
      >
      > Te PiSdak, ty zaś nie możesz się oprzeć przymusowi lizania tyłka homosiowi Jark
      > owi?

A Ty Tuskowi wkładasz głowę w dupsko z wazeliną czy bez? Z tego co piszesz cioto to raczej bez, spróbuj z wazeliną, zmniejszy tarcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka