pan.sajgon 07.04.11, 17:56 Podpisal zmiany w OFE. Tusk szczesliwy ze nie zostanie zlicytowany fotel premiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.sajgon napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:05 henry-k-log napisał: > twój najmniejszy "dureń prezydent" i biedak nie zdążył tylko zameldować wykonan > ia zadania panuprezesu. pojechal i dziabnal duren minister ? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:09 Gdyby twoj paranoik Yarek K; , nie daj Bog by zostal prezydentem , to ani chwili by sie nie zastanowil powtarzajac manewr Orbana z ichnimi OFE na Wegrzech ... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:12 jacekm22 napisał: > Gdyby twoj paranoik Yarek K; , nie daj Bog by zostal prezydentem , to ani chwil > i by sie nie zastanowil powtarzajac manewr Orbana z ichnimi OFE na Wegrzech ... Twoje gdybanie nawet mnie nie szokuje przeciez kazdy moze sobie pogdybac ze jest Napoleonem. A badz i Napoleonem ja ci nie zaluje cesarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:23 Balcerowicz ma więc rację? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:24 1tomasz1 napisał: > Balcerowicz ma więc rację? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:31 Balcerowicz jest zwolennikiem prywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
poinsencja Re: napisalbys to samo o Geremku ? 07.04.11, 18:25 Weszłam dzisiaj na to forum i oczom nie wierzę ile tu POszczekiwaczy. Rozumiem, święta żółtego kuraka ( bo chyba nie Wielkanocy dla niewierzących) się zbliżają i trza na jajo w majonezie zapracować. Ech, trudna robota - tak siedzieć i dosrewać pisowczykom, kasować posty, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: wykonał zadanie - "Poleciał i Spadł" to 07.04.11, 18:10 henry-k-log napisał: > > Napisałem to, co większość myśli i już się nie obawia głośno wyrażać mową i pis > mem i żaden wyznawca PiSu w twoim rodzaju nie odwróci Alika ogonem , lub białeg > o na czarne nie zmieni. Potrafisz cos wydukac bez podpierania sie nienawiscia do Kaczynskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: wykonał zadanie - "Poleciał i Spadł" to 07.04.11, 18:16 henry-k-log napisał: > > twój najmniejszy "dureń prezydent" i biedak nie zdążył tylko zameldować w > ykonania zadania > > panuprezesu. > > Napisałem to, co większość myśli i już się nie obawia głośno wyrażać mową > i pismem i żaden > > wyznawca PiSu w twoim rodzaju nie odwróci Alika ogonem , lub białego na c > zarne nie zmieni. > > Te PiSdak, ty zaś nie możesz się oprzeć przymusowi lizania tyłka homosiowi Jark > owi? A co to ja jestem pan henryk zebym facetom tylek lizal. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Komorowski wykonal zadanie 07.04.11, 19:17 Przynajmniej miał na tyle odwagi by się postawić OFE. Jarek nie byłby do tego zdolny. Odpowiedz Link Zgłoś
w.bulu.i.nadzieji-gajowy Re: wykonał zadanie - "Poleciał i Spadł" to 07.04.11, 19:32 henry-k-log napisał: > > twój najmniejszy "dureń prezydent" i biedak nie zdążył tylko zameldować w > ykonania zadania > > panuprezesu. > > Napisałem to, co większość myśli i już się nie obawia głośno wyrażać mową > i pismem i żaden > > wyznawca PiSu w twoim rodzaju nie odwróci Alika ogonem , lub białego na c > zarne nie zmieni. > > Te PiSdak, ty zaś nie możesz się oprzeć przymusowi lizania tyłka homosiowi Jark > owi? A Ty Tuskowi wkładasz głowę w dupsko z wazeliną czy bez? Z tego co piszesz cioto to raczej bez, spróbuj z wazeliną, zmniejszy tarcie. Odpowiedz Link Zgłoś