Gość: Mika Pani profesor Malgorzata Bednarczyk???? IP: 193.170.62.* 06.05.04, 09:42 Az trudno uwietrzyc!!! Nie tak dawno mialam z nia zajecia. I mimo ze generalnie studenci za nia nie przepadaja to jednak wydawala sie byc osoba na poziomie. A tu SAMOOBRONA. Jest mi niezmiernie smutno i wstyd, za pania, pani profesor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko [...] IP: *.burkert.com 06.05.04, 09:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK No wreszcie widac kto bedzie reprezentwal biednych IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.05.04, 09:45 czyli podstawowy elektorat Leppera. Zycze Wam szczescia, chyba bedzie bardzo potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika I jeszcze jedno IP: 193.170.62.* 06.05.04, 09:46 Popieram bojkot Air Polonia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyleper Re: I jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 09:57 A niech tymi liniami lata tylko i wyłącznie elektorat tredowatego, to momentalnie ta przeswietna firma pójdzie z torbami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: 81.219.226.* 06.05.04, 09:59 Trzeba mu pozazdrościć że tak potrafi omamić ten totalnie i bezdennie głupi naród który nigdy nie nie nauczy na swoich błedach niczego. Przekonać żeby bezrobotni, głupki, nieudacznicy i odpadki po PRLu głosowały na bogatych biznesmenów, to trzeba docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrrr BOJKOT sklepów POPIERAJĄCYCH LEPPERA. Kto za?? !!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 06.05.04, 10:01 Wpisujcie się, coś możecie zrobić w końcu. Lepper zamierza prowadzić kampanię w oparciu o sieci sklepów, które go poparły. Jeśli zobaczycie jego plakat w sklepie lub wiecie, że właściciel popiera tego oszusta nie wchodźcie tam. Wydane przez was pieniądze zwrócą się przeciwko wam w postaci katastrofy gospodarczej i totalitarnych rządów samoobrony. TO JEST COŚ, CO NAPRAWDĘ MOŻEMY ZROBIĆ. ROZPROPAGUJCIE TĘ IDEĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: BOJKOT sklepów POPIERAJĄCYCH LEPPERA. Kto za? IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.04, 12:56 Jestem za! Totalny, ogolnopolski bojkot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrrr BOJKOT sklepów POPIERAJĄCYCH LEPPERA. Kto za?? !!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 06.05.04, 10:01 Lepper zamierza prowadzić kampanię w oparciu o sieci sklepów, które go poparły. Jeśli zobaczycie jego plakat w sklepie lub wiecie, że właściciel popiera tego oszusta nie wchodźcie tam. Wydane przez was pieniądze zwrócą się przeciwko wam w postaci katastrofy gospodarczej i totalitarnych rządów samoobrony. TO JEST COŚ, CO NAPRAWDĘ MOŻEMY ZROBIĆ. ROZPROPAGUJCIE TĘ IDEĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwietnik Re: BOJKOT sklepów POPIERAJĄCYCH LEPPERA. Kto za? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 10:05 Mnie facjata mulata tak odpycha, że nie ma mozliwości bym się nawet do takich sklepów zbliżył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: BOJKOT sklepów POPIERAJĄCYCH LEPPERA. Kto za? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:07 Ja tez nie wejda do takiego sklepu...brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrrr Przekonajcie jeszcze innych. Uświadomcie im, jakie IP: *.ghnet.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 10:15 konsekwencje będzie miało kupowanie w tych sklepach. To zasilanie kont so. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogryzek BOJKOT - LISTA SPLEPOW LEWIATANA IP: *.nll.se 06.05.04, 10:59 Na stronie www.lewiatan.pl jest lista sklepow lewiatana, sprawdz zanim pojdziesz na zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogryzek Re: BOJKOT - LISTA SPLEPOW LEWIATANA IP: *.nll.se 06.05.04, 11:12 UPDATE: jest tam tez kontakt z lewiatanem, mozna wyslac maila ja juz to zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.f.ddk / *.61.243.22.host.de.colt.net 06.05.04, 10:11 Formula 1 ??? ciekawe gdzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.nl.compuware.com / *.uniface.compuware.com 06.05.04, 10:13 Boze bron Polske!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 06.05.04, 10:24 Nigdy wiecej nie polece tymi liniami i naprawde dziwie sie ze tak totalna glupota i bezmozgowie ogarnela czesc spoleczenstwa .Jak patrze na te ,,intelygentne ,,twarze poslow tej partii to zbiera mi sie na wymioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Paszkwile do Air Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:49 Piszcie paszkwile do Air Polonii www.airpolonia.com.pl - nastepnie trzeba kliknac "kontakt". Ja juz to zrobilem. Moze ich prezes sie opamieta, jak zostanie zalany lawina takich paszkwili. W przeciwnym razie moja noga nie stanie wiecej na pokladzie ich samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Samoobrona z tego artykulu wynika, ze jest to... IP: *.ipt.aol.com 06.05.04, 10:49 ...bardzo sensowna partia (na tle tych innych mongolow z UW, PO, SLD itd.) A haslo "Potraktujmy Unie Europejska jak dojna krowe" to chyba pierwsze bezpretensjonalne, latwo zrozumiale i w interesie narodowym haslo jakie slyszalem. Na pohybel obecnym koruptom - Samoobrona was przewietrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek i A'Tomek Tytus idz sie uczlowieczac! IP: *.nll.se 06.05.04, 11:19 Dzizas, sa jeszcze jacys co to zyja zludzeniami co do biznesowo-marketingowo- hohsztaplerskiego przedsiewziecia jakim jest Samoobrona! Nawet gdybys sie nie przedstawil, wiedzialbym, ze to pisze malpa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Tytus idz sie uczlowieczac! IP: *.ipt.aol.com 06.05.04, 13:37 Osly jestescie. Ja napisalem co wynika z artykulu, a nie co ja o tym mysle. A mysle, ze Samoobrona to lajdacy. I oni stwarzaja konkurencje obecnie rzadzacym lajdakom. Powinno to miec pozytywny wplyw na rozwoj kultury politycznej. Tak jak w biznesie: kazdy chce zarobic (czytaj: tez krasc) ile wlezie. Konkurencja oslabia te zapedy. Dlatego Polska potrzebuje Leppera nie zeby nia rzadzil, ale aby strach przed nim wyplenil to lajdactwo. A jak nie: to bedzie to sami bedziecie sobie winni jak Was Lepper za pyski wezmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek i A'Tomek Re: Tytus idz sie uczlowieczac! IP: *.nll.se 06.05.04, 14:17 A to przepraszamy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyleper Re: Samoobrona z tego artykulu wynika, ze jest to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:05 Tytusiku sam się idź przewietrz. ten mulat jedyne co robi to wymyśla populistyczne hasła i na tym się kończy. Poza takimi hasłami nie wymyślił jeszcze nic konstruktywnego i nie wymyśli, bo po pierwsze ma za mały móżdżek a po drugie nie o to mu chodzi zeby cokolwiek w tym kraju poprawiać, liczy się tylko koryto! Ale samo w sobie hasło nawet mi sie podoba :) Boże chroń nas przed trądem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 11:01 no i co my mamy z tego Leppera?... co my z tego Leppera mamy? Spróbujcie powiedzieć coś przeciw Samoobronie na spotkaniu z Lepperem. Od razu was wyrzucą, bo jesteście na pewno z PO. Taka jest demokracja Leppera....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_lepper w skokach na kase wyspecjalizowali sie wszyscy IP: *.goniadz.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 11:03 od prawa do lewa z towarzyszami (dawnymi dzialaczami PZPR) z samoobrony włacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosny Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: 5.5R* / *.nokia.com 06.05.04, 11:51 oni juz maja to gdzies...i kilkanascie tys Euro na miesiac ,zeby latwiej im bylo zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fret Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 11:52 mam tylko jedno pytanko: skoro tak głośno wszyscy krzyczą rzeby oddzielić politykę od biznesu to znaczy że p. Lepper wali w huja i mówi jedno a robi drugie, a kasa leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Wyborczy biznes Leppera IP: 149.156.58.* 06.05.04, 12:04 Przepraszam bardzo. Na polityce się nie znam, za to na sporcie trochę. I w związku z tym chciałem zapytać na jakiej podstawie Pana Wierczuka przedstawia się jako byłego kierowcę formuły 1 ? Słyszałem o pewnym talencie nazwiskiem Wierczuk ale on jeździł w F 3 i F 3000 i ciągle się rozwijał. Ale F 1 oglądał chyba przez płot albo był co najwyżej w garażu któregoś zespołu F1 na wycieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przykra_prawda Za ZŁOTÓWKĘ - do Klewek; AirP one-way ticket! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 06.05.04, 12:07 Na powrót już i tak was stać nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.damovo.com 06.05.04, 12:20 A czy przypaskie Samoobrona nie była przeciw wejściu do Unii?? Jesli tak, to powinni byc konsekwentni i olac parlament europejski. No...chyba, że Endrju planuje rozpirzyć UE od środka. Tylko co mu to da... co da to Europie... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogryzek Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.nll.se 06.05.04, 13:22 Co mu to da? Ano diete europarlamentarzysty mu da, i nawet dobrze, moze wreszcie splaci dlugi i bedzie mial na grzywny, ktore mu sady zasadzily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.ub.Uni-Osnabrueck.DE 06.05.04, 12:47 BAGNO po tej i po SLD-owskiej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_lepper Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.allianz.pl 06.05.04, 12:56 To pokazuje ze samoobronna i lepper mieszaja sie w polityke TYLKO dla KASY!!! a nie jak mowia zeby poprawic byt najbiedniejszym, ten byt o ktory tak sie troszcza to ich WLASNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrokon Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:21 Prokuratorzy i sędziowie tworzą zorganizowane grupy przestępcze gdzie stosowane jest prawo wymyślone przez nich samych i tylko dla ich potrzeb. Takie postępowanie uzasadniają, swoją niezawisłością, udając, że niezawisłość to wolność w podejmowaniu decyzji bez stosowania się do obowiązującego prawa. Jednostki nadrzędne utrzymują w mocy debilistyczne wyroki i postanowienia, zagrażając w ten sposób całemu krajowi zarówno materialnie (wypłaty odszkodowań oraz kary z Unii Europejskiej), jak i utrzymaniem pokoju i stabilizacji Państwa ( demonstracje brak zaufania) Kolejne Rządy pozostawiają ten problem a nawet umacniają III władzę pozostawiając ją bez żądnych możliwości dozoru. A przecież to naród sprawuje władze, a zatem ma prawo do sprawowania przynajmniej kontroli nad nią. Od 1996 r. prowadzone są procesy cywilne o odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu po wypadku komunikacyjnym, ZUS na podstawie badań swoich lekarzy, których nazywa orzecznikami uznaje mnie za zdolnego do pracy jako kierowca TIR- a. Sąd na podstawie swoich lekarzy biegłych. Potwierdził, że jestem zdolny do prowadzenia wszelkich pojazdów. Badania wykonane przez lekarzy medycyny pracy w Olsztynie, przez Instytut Medycyny Pracy w Łodzi, przez normalnych lekarzy mających uprawnienia do badań kierowców uznały, że nie jestem zdolny do wykonywania żadnej pracy. Zabroniono mi wykonywania swego zawodu a Urząd Miasta Olsztyn odebrał mi prawo jazdy. Stwierdzono u mnie inwalidztwo 1 grupy, ale nie otrzymuję ani renty ani odszkodowania, sędziowie udają, że się spieszą z rozstrzygnięciem mojej sprawy, ale liczą tylko na moją śmierć. Prokuratura wykryła, że lekarze ZUS i biegli sądowi nie posiadali uprawnień do wykonywania badań kierowców jednak nie podjęli przeciwko nim śledztwa, ponieważ lekarze stwierdzili, że nie badali mnie pod kątem zdolności do pracy tylko do nauki. Pomimo że jest to całkowity debilizm i nie zgodne z ustawą o emeryturach i rentach to prokuratorzy olsztyńscy i nie tylko chronią tych przestępców. Problem polega na tym, że informowałem o nieprawidłowościach wszystkich i teraz wszyscy ci są przestępcami. Jedyne, co uzyskałem do dnia dzisiejszego to oskarżenie przez podstawionych policjantów o obrazę majestatu. Według nich powiedziałem kiedyś na policjanta, że jest debilem i za to po pół roku od zdarzenia zostałem aresztowany i osadzony w więzieniu, w Barczewie. Następnie zmieniono mi areszt na ograniczenie wolności i już chyba od roku muszę dwa razy w tygodniu zgłaszać się na komendzie. To nic, że nie istnieje żaden przepis, który zezwala tym bandytom na takie traktowanie chorego człowieka (po urazie krąg szyjny wraz z towarzyszącym mu krążkiem centralnie uciska na rdzeń kręgowy i jest nie stabilny, co powoduje utraty przytomności i wszelkie istniejące dolegliwości bólowe, rwy kulszowe, ramienne i liczne niedowłady lewej połowy ciała) skorumpowani sędziowie twierdzą, że po powiedzeniu na policjanta, że jest debilem trzeba uciekać za granicę. Ale chyba mają rację, że jeśli żądasz renty, na którą płaciłeś państwowym molochom ZUS i PZU to lepiej było uciekać. PZU dopiero po 9 latach wypłacił odszkodowanie, ale bez odsetek, ponieważ sąd twierdzi, że tak chciał mój adwokat, moje żądania i prawo do odsetek się tu nie liczy. Mój adwokat z urzędu Edward Ośko uśmiechnął się jedynie i powiedział może pan podać mnie do sądu ja jestem ubezpieczony. Olsztyn to najbardziej skorumpowane miasto świata i nie liczcie na sprawiedliwość od skorumpowanej zorganizowanej grupy przestępczej, III władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogryzek Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.nll.se 06.05.04, 14:14 Rozumiem, ze piszesz ten list, bo myslisz, ze jak Samoobrona porzadzi, to sady beda sadzic sprawiedliwie, odszkodowania beda wyplacac w terminie, a adwokata z urzedu Oske bedzie mozna wychlostac publicznie na rynku w Olsztynie. Tu cie wyprowadze z bledu, bedzie tak samo. Sady beda skorumpowane, promowany bedzie brak wiedzy, wiec biegli ZUSU i sadow beda tacy sami, tzw klasa polityczna to beda cwaniacy z "pegeerowska mentalnoscia", ktorzy tak jak kiedys kradli worek zboza tak teraz beda kradli milion albo stanowisko dla swojego ziecia, bo chlop sie przeciez musi jakos utrzymac. A adwokata Oski nie wychlostasz, bo on sie tez zapisze do samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contri Będzie czym spłacać zaciągnięte kredyty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej T. POLSKA JEST RAJEM DURNIOW IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.04, 13:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej T. POLSKA JEST RAJEM DURNIOW IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.04, 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zajmijcie sie bezrobociem a nie Lepperem IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 06.05.04, 14:29 Znaj proporcje mocium panie... Wszystkie media o Lepperze , nikt o 20% bezrobotnych, ofiarach tego skoku na kase RP, jaka miala miejsce w czasie transformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Samoobrona - co sobą reprezentuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:42 Samoobrona czyli jej przewodniczący Lepper chce tylko jednego. Pieniędzy. Niczego więcej. Władza jest mu potrzebna do wyciągania pieniędzy. Czym większa władza tym większe pieniądze do zabrania. Dlaczego mało kto to rozumie ? Lista kandyatów nie nastraja optymistycznie. To są ludzie wiedzący jak zarabiać, ale nie mają pojęcia o polityce. Teraz gdy jesteśmy w Unii potrzebni sa politycy z prawdziwego zdarzenia. Znający się na tym. W przeciwnym razie będziemy co dzień tracić zyski które moglibyśmy mieć od Unii i z handlu oraz produkcji. Ktoś jednak znający na wskroś politykę musi pilnować naszych interesów a nie patrzeć jak zdobyć dla siebie jak najwięcej. Najbiedniejsi liczą na pieniądze jakie obiecuje Lepper ale jej nie dostaną bo to nie jest możliwe gospodarczo bez zniszczenia naszego rozwoju. Pan Lepper obiecując takie rzeczy powinien, albo wykazać źródło dochodu i udowodnić, że nie będzie to niekorzystne dla gospodarki. Powinno się poszukiwać swoich kandydatów wśród uczciwych polityków bo jest takich kilku. Należy też zarządać od sejmu aby zostały zmienione przepisy wyborcze i nie głosowało się na listy, tylko na konkretnych ludzi. Ten z największą ilością wygrywa a nie ten który jest pierwszy na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 18:23 Czego boi się Gazeta Wyborcza ? cd. Otóż boi się ,że Samoobrona i LPR wygrają wybory do parlamentu europejskiego i polskiego.Co będzie dalej ? Niech boją wszyscy,którzy przczynili się do zbrodni na narodzie polskim.Będą rozliczni za:sprzdane polskie banki,za zniszczenie polskiej gospodarki,za katastrofalne bezrobocie,za wprowadzenie libertyńkiej reformy oświaty,za narkotyki w szkołach,za ruinę polskiej służby zdrowia i systemu ubezpieczeń społecznych.Będą rozliczani złodzieje majątku narodowego /patrz kulczyk,stoklosa,wieczerzak,jamroży , ich rodziny znajomi itd./Gazeta Wyborczcza/patrz michnik,wałesa/czuje że wczśniej czy póżniej NARÓD POLSKI,SUWEREN PAŚTWA POLSKIEGO ROZLICZY SIĘ Z UZURPATORAMI/patrz Historia Polski/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyleper Do ira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:48 Brawo !!!!!!! Ale najpierw ten twój idol niech zacznie rozliczanie od siebie, a potem przedstawi JAKIKOLWIEK program, bo samo stwierdzenie Balcerowicz musi odejść jakoś nie przekonuje mnie, że od tego nam wszystkim nagle sie poprawi. Wiecej nie chce mi sie pisać bo mi szkoda klawiatury poczytaj moje wcześniejsze posty o swoim bożku. Boże chroń nas przed trądem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Czy to prawda,ze oni chca przeniesc stolice Polski IP: *.arc.ab.ca 06.05.04, 21:12 gdzies do Klewek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lange Re: Czy to prawda,ze oni chca przeniesc stolice P IP: *.internode.on.net.au 07.05.04, 00:48 prawda, ale tylko na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś