czan-dra 05.08.11, 21:00 czy Kaczyński pozwoli na to aby go pożegnał były współpracownik Richard Czarnecki, w końcu to on go wydobył z niebytu, a tak przy okazji, czy Kaczyński będzie na pogrzebie człowieka którego zgnoił, po prostu za nic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzi1a Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:04 koalicyjny kumpel będzie w tym czasie najprawdopodobniej przy ....niedomagającej mamusi. rydzyk też się czymś wytłumaczy. wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3472740.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder_eu Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:10 Watpie, by stchórzył i nie przyszedl na pogrzeb. PiS stracil by kilka puntkow procentowych. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:16 Weź pod uwagę to, że na pogrzebie mogą Kaczyńskiego zeżreć żywcem, i wcale bym się nie zdziwił, za to co ta szmata zrobiła sam bym mu w twarz napluł, choć mnie to nie powinno wzruszać... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:20 Członkowie Samoobrony mogli by na modłę PiS wygwizdać i wybuczeć Jarkacza na cmentarzu?! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 22:13 zoil44elwer napisał: > Członkowie Samoobrony mogli by na modłę PiS wygwizdać i wybuczeć Jarkacza na cm > entarzu?! Pewnie mogliby, ale - paradoksalnie - są kulturalniejsi od prezesa i jego wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 23:01 Na cmentarzu to nie,ale poza to Jarkacz mógłby sztachetą być potraktowany. Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff nie Czarnecki, ale Tymochowicz 05.08.11, 21:24 Jeżeli już, to z "niebytu wydobył Leppera" niejaki Tymochowicz, dziś sfraternizowany z Palikotem. Czarnecki był li tylko jednym ze skrzydłowych, jednym z wielu skrzydłowych Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: nie Czarnecki, ale Tymochowicz 05.08.11, 21:29 Ty chyba nie rozumiesz co pisze, Czarneckiego wydobył z nicości Lepper, przestań to pić, to ci szkodzi, tracisz połączenie z rzeczywistością, pomijam, że i tak kruche... Odpowiedz Link Zgłoś
piq Lepper był świadkiem Giertycha w procesie... 05.08.11, 21:32 ...przeciw Jarosławkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box Re: Lepper był świadkiem Giertycha w procesie... 05.08.11, 21:59 Czyli sprzątnęli go ludzie żoliborskiego. Ten kżysz o tym świadczy, siepacze żoliborskiego mają jakiegoś fioła na punkcie tej figury geometrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Ciekawe? 05.08.11, 21:36 Ciekawe czy ktokolwiek z PiS na tym pogrzebie się pokaże? Że Kaczor i Czarnecki nie przyjdą, to niemal pewnik! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Nie będę! 05.08.11, 21:50 Z dwóch powodów: -Mieszkam w drugim końcu Polski! -Z Lepperem nic i nigdy nie miałem wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Ciekawe? 05.08.11, 21:48 Wyobraź sobie na pogrzebie Ziobre, i mamy pierwszy w historii powojennej lincz, co mi by nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol dobrze zę choć gw zawsze broniła leppera 05.08.11, 21:46 i była po jego stronie Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: dobrze zę choć gw zawsze broniła leppera 05.08.11, 21:50 Ty masz niespotykany talent pisania nie na temat, co post, to obok, ty to robisz celowo, czy od momentu wypadnięcia z wózeczka na twarz Ci się tak porobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Tymochowicz oskarzył Gazetę wyborcżą 05.08.11, 21:54 o samobójstwo Leppera. może ustosunkujesz się do tego? czy to nie po linii partyjnej? gnida Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tymochowicz oskarzył Gazetę wyborcżą 05.08.11, 22:04 Sorry, to gnida, to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tymochowicz oskarzył Gazetę wyborcżą 05.08.11, 22:08 czan-dra napisał: > Sorry, to gnida, to do mnie? Do Tymochowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 21:51 Ciekawe, gdyby ktoś policzył, ile postów powstało w ciągu kilku godzin, w których z marnie kamuflowanym zacieraniem rąk dowalano nielubianym politykom lub userom? A czasem ci nielubiani politycy mają np. ciężko chorego syna, i osobiste problemy jak Himalaje, wiec wypadałoby w tym przypadku nie martwić się, czy da się tą śmiercią dowalić PiSowi, Tuskowi, komukolwiek i pokazać się błyskotliwym do mdłości, ale trochę się nad sobą zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 22:01 O tym pisałem w wątku zzardy, że mógł nie wytrzymać presji banków, choroby syna, podobno kłopotów rodzinnych... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 22:16 Nie wiemy nic o prawdziwych przyczynach, ale wiemy chociaż tyle, że mamy już - dzięki takim wątkom - caaaaly ocean wiedzy na temat, komu by warto dokopać: PiSowi, Kaczyńskiemu, GW, Tuskowi, Tymochowiczowi, Palikotowi, Hojarskiej, Gronkiewicz-Waltz (jakoś Napieralskiego o dziwo jeszcze nie wypatrzyłem) - wszyscy już obrzuceni od stóp do głów. Czyli, norma. ale ta norma przy takim temacie to trochę nie tego się prezentuje, a może się mi tylko wydaje i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 22:25 Zauważ, że ten wątek nie jest o tym, dlaczego, tylko o tym, czy na pogrzebie będą byli współpracownicy Leppera, a zwłaszcza Czarnecki, no i powinien być Kaczyński jako że był jego przełożonym, i jestem ciekaw reakcji ludzi, po raz pierwszy Kaczyński będzie miał przed sobą tłum rozsierdzionych ludzi, i o to mi chodzi, czy scykorzy, czy też nie Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 22:31 czan-dra napisał: > Zauważ, że ten wątek nie jest o tym, dlaczego, tylko o tym, czy na pogrzebie bę > dą byli współpracownicy Leppera, a zwłaszcza Czarnecki, no i powinien być Kaczy > ński jako że był jego przełożonym, i jestem ciekaw reakcji ludzi, po raz pierws > zy Kaczyński będzie miał przed sobą tłum rozsierdzionych ludzi, i o to mi chodz > i, czy scykorzy, czy też nie Czarnecki wolałby, żeby ludzie zapomnieli o jego służbie w SO. Podobnie Jarek będzie podkreślał, że wywalił go z rządu, a SO z koalicji. Tak więc JarKacz na pogrzebie nie odważy się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:53 ale pozwolisz do nędzy urwy? Żadnego szacunku? Serio serio , za dni dwa Ci odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Okropny ten wątek 05.08.11, 22:04 Mam pytanie, czy nie czujesz się w tym momencie kimś ważnym? Kimś, kto ma waaadzę, i może kogoś wyklikać? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Okropny ten wątek 05.08.11, 22:05 czan-dra napisał: > Mam pytanie, czy nie czujesz się w tym momencie kimś ważnym? > Kimś, kto ma waaadzę, i może kogoś wyklikać? Jedyne co czuje to smutek, że muszę wyklikac twój wątek, bo jesteś jednym z moich forumowych ulubieńców.. Ale nie mam wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:26 czan-dra napisał: > Twój wybór.....:( To nie jest kwestia wyboru tylko sumienia. Pomyśl o tym co teraz przeżywa jego najbliższa rodzina - ktora poza ojcem samobójcą ma w szpitalu smiertelnie chorego syna. Pomysl o Lepperze jako o człowieku, a nie polityku. I zastanów się, czy Kaczyński jest wart tego żeby umieszczać go w kontekście ludzkich uczuć. Wszyscy dali ciała - nie tylko ty. Jego najbliżsi przyjaciele a to oskarżają Kaczyńskiego a to Gazetę Wyborczą. Zero refleksji, zero zadumy, zero przeżywania smutku- kretyńskie komentarze i tu i w mediach. - jakim trzeba byc zdeterminowanym, zeby zrobić coś takiego. W tej chwili nieważne są powody, nieważne dla rodziny dlaczego tak się stało- ojciec rodziny popełnił samobójstwo i wszyscy strasznie cierpią, przezywają tę tragedię- swoją tragedię. To nie jest ani twoja ani moja sprawa. ani Tymochowicza ani Begerowej ani nikogo innego. Dużo bardziej paskudne jest to co się odbywa teraz w TVN24. Kretyńskie odpowiedzi na jeszcze głupsze pytania. Ale to nie znaczy, że mamy do nich równac. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:34 czan-dra napisał: > OK Kasujmy... To dla mnie niezwykle ważne, że się ze mną zgadasz... Jestem w szoku..ale od dzisiaj lubię cię jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:40 A co w tym dziwnego, że jeśli mnie ktoś przekona, to nie mogę zmienić zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:53 czan-dra napisał: > A co w tym dziwnego, że jeśli mnie ktoś przekona, to nie mogę zmienić zdania? Bardzo się cieszę, że zmieniłeś zdanie, a jeszcze bardziej że ten wątek nie wyladował na ośle - chociaz na to naciskałam. Na taki obrót sporawy nie liczyłam - jestem zachwcycona twoją reakcją na to co napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:37 Chapeau bas. czan-dra napisał: OK Kasujmy... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:39 tytanya napisała: > Chapeau bas. > Kłaniam się tobie Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:55 tytanya napisała: > A ja Tobie. A ja tobie bardziej hi hi No dobra, dosyć tych czułości bo jeszcze ktoś pomyśli, że się lubimy. nie zniosłabym tego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa [...] 05.08.11, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wyborcza zaszczula A.L 05.08.11, 22:28 kecawa napisał: > Wyborcza zaszczuła A.L- pamiętacie kjak szydzono z niego gdy pytał się o talibó > w w Polsce ? Tymczasem dzisiaj już wiemy lądowały z nimi samoloty w Szymanach! > To całkiem niedaleko od owych słynnych Klewek > > Wyborcza zaszczuła A.L Kwa, kwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Pragnę odwołać wszystkie moje kliknięcia 05.08.11, 22:58 w tym wątku. mam nadzieję, ze tym razem sie uda i admiralicja nie zepsuje userom rozmowy na tematy, które je interesują. Jestem sceptyczna wielce ale cuda się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:21 co do tej pory napisałam na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:24 Skasujmy cały wątek, i po problemie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:25 czan-dra napisał: > Skasujmy cały wątek, i po problemie.... Myślę, że wręcz przeciwnie. Ten wątek to soczewka opinii Polaków. powinien zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:31 Nie sądzę, nie o tym myślałem zaczynając ten wątek, po prostu chciałem zwrócić uwagę na obojętność klasy politycznej na takie tragedie Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:32 czan-dra napisał: > Nie sądzę, nie o tym myślałem zaczynając ten wątek, po prostu chciałem zwrócić > uwagę na obojętność klasy politycznej na takie tragedie wierze Odpowiedz Link Zgłoś