Dodaj do ulubionych

Lepper nie żyje, ale

05.08.11, 21:00
czy Kaczyński pozwoli na to aby go pożegnał były współpracownik Richard Czarnecki, w końcu to on go wydobył z niebytu, a tak przy okazji, czy Kaczyński będzie na pogrzebie człowieka którego zgnoił, po prostu za nic....
Obserwuj wątek
    • dzi1a Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:04
      koalicyjny kumpel będzie w tym czasie najprawdopodobniej przy ....niedomagającej mamusi.
      rydzyk też się czymś wytłumaczy.

wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3472740.html
      • marouder_eu Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:10
        Watpie, by stchórzył i nie przyszedl na pogrzeb. PiS stracil by kilka puntkow procentowych.
        • czan-dra Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:16
          Weź pod uwagę to, że na pogrzebie mogą Kaczyńskiego zeżreć żywcem, i wcale bym się nie zdziwił, za to co ta szmata zrobiła sam bym mu w twarz napluł, choć mnie to nie powinno wzruszać...
          • zoil44elwer Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:20
            Członkowie Samoobrony mogli by na modłę PiS wygwizdać i wybuczeć Jarkacza na cmentarzu?!
            • wos9 Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 22:13
              zoil44elwer napisał:

> Członkowie Samoobrony mogli by na modłę PiS wygwizdać i wybuczeć Jarkacza na cm
              > entarzu?!

Pewnie mogliby, ale - paradoksalnie - są kulturalniejsi od prezesa i jego wyznawców.
              • zoil44elwer Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 23:01
                Na cmentarzu to nie,ale poza to Jarkacz mógłby sztachetą być potraktowany.
    • dirloff nie Czarnecki, ale Tymochowicz 05.08.11, 21:24
      Jeżeli już, to z "niebytu wydobył Leppera" niejaki Tymochowicz, dziś sfraternizowany z Palikotem. Czarnecki był li tylko jednym ze skrzydłowych, jednym z wielu skrzydłowych Leppera.
      • czan-dra Re: nie Czarnecki, ale Tymochowicz 05.08.11, 21:29
        Ty chyba nie rozumiesz co pisze, Czarneckiego wydobył z nicości Lepper, przestań to pić, to ci szkodzi, tracisz połączenie z rzeczywistością, pomijam, że i tak kruche...
    • piq Lepper był świadkiem Giertycha w procesie... 05.08.11, 21:32
      ...przeciw Jarosławkowi.
      • spam_box Re: Lepper był świadkiem Giertycha w procesie... 05.08.11, 21:59
        Czyli sprzątnęli go ludzie żoliborskiego. Ten kżysz o tym świadczy, siepacze żoliborskiego mają jakiegoś fioła na punkcie tej figury geometrycznej.
    • dupetek Ciekawe? 05.08.11, 21:36
      Ciekawe czy ktokolwiek z PiS na tym pogrzebie się pokaże? Że Kaczor i Czarnecki nie przyjdą, to niemal pewnik!
      • hordol a ty bedziesz? 05.08.11, 21:47
        • dupetek Nie będę! 05.08.11, 21:50
          Z dwóch powodów:
          -Mieszkam w drugim końcu Polski!
          -Z Lepperem nic i nigdy nie miałem wspólnego!
      • czan-dra Re: Ciekawe? 05.08.11, 21:48
        Wyobraź sobie na pogrzebie Ziobre, i mamy pierwszy w historii powojennej lincz, co mi by nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie...
    • hordol dobrze zę choć gw zawsze broniła leppera 05.08.11, 21:46
      i była po jego stronie
      • czan-dra Re: dobrze zę choć gw zawsze broniła leppera 05.08.11, 21:50
        Ty masz niespotykany talent pisania nie na temat, co post, to obok, ty to robisz celowo, czy od momentu wypadnięcia z wózeczka na twarz Ci się tak porobiło?
      • ex.mila Tymochowicz oskarzył Gazetę wyborcżą 05.08.11, 21:54
        o samobójstwo Leppera.

może ustosunkujesz się do tego? czy to nie po linii partyjnej?

gnida
        • czan-dra Re: Tymochowicz oskarzył Gazetę wyborcżą 05.08.11, 22:04
          Sorry, to gnida, to do mnie?
          • ex.mila Re: Tymochowicz oskarzył Gazetę wyborcżą 05.08.11, 22:08
            czan-dra napisał:

> Sorry, to gnida, to do mnie?

Do Tymochowicza!
    • honeyr Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 21:51
      Ciekawe, gdyby ktoś policzył, ile postów powstało w ciągu kilku godzin, w których z marnie kamuflowanym zacieraniem rąk dowalano nielubianym politykom lub userom?
      A czasem ci nielubiani politycy mają np. ciężko chorego syna, i osobiste problemy jak Himalaje, wiec wypadałoby w tym przypadku nie martwić się, czy da się tą śmiercią dowalić PiSowi, Tuskowi, komukolwiek i pokazać się błyskotliwym do mdłości, ale trochę się nad sobą zastanowić.
      • czan-dra Re: Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 22:01
        O tym pisałem w wątku zzardy, że mógł nie wytrzymać presji banków, choroby syna, podobno kłopotów rodzinnych...
        • honeyr Re: Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 22:16
          Nie wiemy nic o prawdziwych przyczynach, ale wiemy chociaż tyle, że mamy już - dzięki takim wątkom - caaaaly ocean wiedzy na temat, komu by warto dokopać: PiSowi, Kaczyńskiemu, GW, Tuskowi, Tymochowiczowi, Palikotowi, Hojarskiej, Gronkiewicz-Waltz (jakoś Napieralskiego o dziwo jeszcze nie wypatrzyłem) - wszyscy już obrzuceni od stóp do głów.

Czyli, norma. ale ta norma przy takim temacie to trochę nie tego się prezentuje, a może się mi tylko wydaje i wszystko jest ok.
          • czan-dra Re: Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 22:25
            Zauważ, że ten wątek nie jest o tym, dlaczego, tylko o tym, czy na pogrzebie będą byli współpracownicy Leppera, a zwłaszcza Czarnecki, no i powinien być Kaczyński jako że był jego przełożonym, i jestem ciekaw reakcji ludzi, po raz pierwszy Kaczyński będzie miał przed sobą tłum rozsierdzionych ludzi, i o to mi chodzi, czy scykorzy, czy też nie
            • wos9 Re: Agresja jako jedyna reakcja na śmierć? 05.08.11, 22:31
              czan-dra napisał:

> Zauważ, że ten wątek nie jest o tym, dlaczego, tylko o tym, czy na pogrzebie bę
              > dą byli współpracownicy Leppera, a zwłaszcza Czarnecki, no i powinien być Kaczy
              > ński jako że był jego przełożonym, i jestem ciekaw reakcji ludzi, po raz pierws
              > zy Kaczyński będzie miał przed sobą tłum rozsierdzionych ludzi, i o to mi chodz
              > i, czy scykorzy, czy też nie

Czarnecki wolałby, żeby ludzie zapomnieli o jego służbie w SO. Podobnie Jarek będzie podkreślał, że wywalił go z rządu, a SO z koalicji.
              Tak więc JarKacz na pogrzebie nie odważy się pojawić.
    • jola.iza1 Re: Lepper nie żyje, ale 05.08.11, 21:53
      ale pozwolisz do nędzy urwy? Żadnego szacunku? Serio serio , za dni dwa Ci odpowiem.
    • ex.mila Okropny ten wątek 05.08.11, 21:55
      do wyklikania

kosz
      • czan-dra Re: Okropny ten wątek 05.08.11, 22:04
        Mam pytanie, czy nie czujesz się w tym momencie kimś ważnym?
        Kimś, kto ma waaadzę, i może kogoś wyklikać?
        • ex.mila Re: Okropny ten wątek 05.08.11, 22:05
          czan-dra napisał:

> Mam pytanie, czy nie czujesz się w tym momencie kimś ważnym?
          > Kimś, kto ma waaadzę, i może kogoś wyklikać?

Jedyne co czuje to smutek, że muszę wyklikac twój wątek, bo jesteś jednym z moich forumowych ulubieńców.. Ale nie mam wyjścia.
          • czan-dra Re: Okropny ten wątek 05.08.11, 22:10
            Twój wybór.....:(
            • ex.mila Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:26
              czan-dra napisał:

> Twój wybór.....:(

To nie jest kwestia wyboru tylko sumienia. Pomyśl o tym co teraz przeżywa jego najbliższa rodzina - ktora poza ojcem samobójcą ma w szpitalu smiertelnie chorego syna. Pomysl o Lepperze jako o człowieku, a nie polityku. I zastanów się, czy Kaczyński jest wart tego żeby umieszczać go w kontekście ludzkich uczuć.

Wszyscy dali ciała - nie tylko ty. Jego najbliżsi przyjaciele a to oskarżają Kaczyńskiego a to Gazetę Wyborczą.

Zero refleksji, zero zadumy, zero przeżywania smutku- kretyńskie komentarze i tu i w mediach.

- jakim trzeba byc zdeterminowanym, zeby zrobić coś takiego. W tej chwili nieważne są powody, nieważne dla rodziny dlaczego tak się stało- ojciec rodziny popełnił samobójstwo i wszyscy strasznie cierpią, przezywają tę tragedię- swoją tragedię. To nie jest ani twoja ani moja sprawa. ani Tymochowicza ani Begerowej ani nikogo innego.

Dużo bardziej paskudne jest to co się odbywa teraz w TVN24. Kretyńskie odpowiedzi na jeszcze głupsze pytania. Ale to nie znaczy, że mamy do nich równac.
              • czan-dra Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:28
                OK Kasujmy...
                • ex.mila Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:34
                  czan-dra napisał:

> OK Kasujmy...

To dla mnie niezwykle ważne, że się ze mną zgadasz... Jestem w szoku..ale od dzisiaj lubię cię jeszcze bardziej.
                  • czan-dra Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:40
                    A co w tym dziwnego, że jeśli mnie ktoś przekona, to nie mogę zmienić zdania?
                    • ex.mila Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:53
                      czan-dra napisał:

> A co w tym dziwnego, że jeśli mnie ktoś przekona, to nie mogę zmienić zdania?

Bardzo się cieszę, że zmieniłeś zdanie, a jeszcze bardziej że ten wątek nie wyladował na ośle - chociaz na to naciskałam. Na taki obrót sporawy nie liczyłam - jestem zachwcycona twoją reakcją na to co napisałam.
                • tytanya Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:37
                  Chapeau bas.

czan-dra napisał: OK Kasujmy...
                  • ex.mila Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:39
                    tytanya napisała:

> Chapeau bas.
                    >
                    Kłaniam się tobie
                    • tytanya Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:40
                      A ja Tobie.
                      • ex.mila Re: Człowiek popełnił samobójstwo 05.08.11, 22:55
                        tytanya napisała:

> A ja Tobie.

A ja tobie bardziej

hi hi

No dobra, dosyć tych czułości bo jeszcze ktoś pomyśli, że się lubimy. nie zniosłabym tego:-)
    • kecawa [...] 05.08.11, 22:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wos9 Re: Wyborcza zaszczula A.L 05.08.11, 22:28
        kecawa napisał:

> Wyborcza zaszczuła A.L- pamiętacie kjak szydzono z niego gdy pytał się o talibó
        > w w Polsce ? Tymczasem dzisiaj już wiemy lądowały z nimi samoloty w Szymanach!
        > To całkiem niedaleko od owych słynnych Klewek
        >
        > Wyborcza zaszczuła A.L

Kwa, kwa.
    • ex.mila Pragnę odwołać wszystkie moje kliknięcia 05.08.11, 22:58
      w tym wątku.

mam nadzieję, ze tym razem sie uda i admiralicja nie zepsuje userom rozmowy na tematy, które je interesują.

Jestem sceptyczna wielce ale cuda się zdarzają.
      • ex.mila pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:21
        co do tej pory napisałam na tym forum
        • czan-dra Re: pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:24
          Skasujmy cały wątek, i po problemie....
          • ex.mila Re: pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:25
            czan-dra napisał:

> Skasujmy cały wątek, i po problemie....

Myślę, że wręcz przeciwnie. Ten wątek to soczewka opinii Polaków. powinien zostać.
            • czan-dra Re: pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:31
              Nie sądzę, nie o tym myślałem zaczynając ten wątek, po prostu chciałem zwrócić uwagę na obojętność klasy politycznej na takie tragedie
              • ex.mila Re: pragnę odwołać wszystko 05.08.11, 23:32
                czan-dra napisał:

> Nie sądzę, nie o tym myślałem zaczynając ten wątek, po prostu chciałem zwrócić
                > uwagę na obojętność klasy politycznej na takie tragedie

wierze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka