Dodaj do ulubionych

Tomasz Lipiec

06.12.12, 15:23
to jest nazwisko, które powinno się pojawić zawsze, gdy dyskutujemy o walce z korupcja, o CBA, o Tomaszu Kaczmarku i jego "sukcesach" w postaci złapania tej niezwykle skorumpowanej i niebezpiecznej posłanki opozycji. I to samo nazwisko powinno pojawiać się, gdy ktoś pyta dlaczego mainsteamowe media tak nie lubia Tomasza Kaczmarka.
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Beata Sawicka była z PiS 06.12.12, 15:27
      Wiemy to stąd, że M. Kamiński obiecał że będzie patrzył na ręce władzy, a w czasie gdy patrzył na ręce Sawickiej u władzy było PiS.
      • titerlitury Re: Beata Sawicka była z PiS 06.12.12, 15:30
        :)
        • bozon.higsa Re: Beata Sawicka była z PiS 06.12.12, 15:35
          Bezczelne te pisiory i Kamiński.
          Zamiast patrzeć na korupcję w swoich szeregach, zajęli się kryształowo uczciwą posłanką PO.
          • titerlitury Re: Beata Sawicka była z PiS 06.12.12, 15:37
            Uważasz ja za kryształowo uczciwą? Naprawdę?
            • bozon.higsa Re: Beata Sawicka była z PiS 06.12.12, 15:39
              titerlitury napisała:

> Uważasz ja za kryształowo uczciwą? Naprawdę?

Czy posłanka lub poseł PO może być nieuczciwszy?
              Cytując klasyka...samo pomyślenie o tym jest zbrodnią.

• woda_woda Re: Beata Sawicka była z PiS 06.12.12, 15:40
              titerlitury napisała:

> Uważasz ja za kryształowo uczciwą? Naprawdę?

Zaraz, czy była nieuczciwa przed tym, jak agent Tomek ją skorumpował?
              • bozon.higsa [...] 06.12.12, 15:45
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • woda_woda [...] 06.12.12, 15:47
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • bozon.higsa Re: Kosz, bozon, za chamstwo. 06.12.12, 15:50
                    Za prawdę kosz?
                    To nie słyszałaś co sama opowiadała?

Rycząca czterdziecha skorumpowana i rozjechana przez agenta Tomka.

• kotek.filemon Re: Kosz, bozon, za chamstwo. 06.12.12, 15:57
                      bozon.higsa napisał(a):

> Rycząca czterdziecha skorumpowana i rozjechana przez agenta Tomka.

I tu się zgadza - kobita naprawdę musiała mieć ciśnienie, że poderwało ją takie byleco.
                      • bozon.higsa Re: Kosz, bozon, za chamstwo. 06.12.12, 16:06
                        kotek.filemon napisał:

> bozon.higsa napisał(a):
                        >
                        > > Rycząca czterdziecha skorumpowana i rozjechana przez agenta Tomka.
                        >
                        > I tu się zgadza - kobita naprawdę musiała mieć ciśnienie, że poderwało ją takie
                        > byleco.
                        >

Mówiąc szczerze, to ja nie mogę się nadziwić facetowi, że mógł się zdobyć na takie poświęcenie......
                        • kotek.filemon Re: Kosz, bozon, za chamstwo. 06.12.12, 16:17
                          bozon.higsa napisał(a):

> kotek.filemon napisał:
                          >
                          > > bozon.higsa napisał(a):
                          > >
                          > > > Rycząca czterdziecha skorumpowana i rozjechana przez agenta Tomka.
                          > >
                          > > I tu się zgadza - kobita naprawdę musiała mieć ciśnienie, że poderwało ją
                          > takie
                          > > byleco.
                          > >
                          >
                          > Mówiąc szczerze, to ja nie mogę się nadziwić facetowi, że mógł się zdobyć na ta
                          > kie poświęcenie......

To po prostu wolski patriota - ku chwale ojczyzny gotów jest na wszystko. I tu wyobraziłem sobie serial HBO "Gotowi na wszystko" o dzielnych agentach CBA.
                          • bozon.higsa Re: Kosz, bozon, za chamstwo. 06.12.12, 16:51
                            To po prostu wolski patriota - ku chwale ojczyzny gotów jest na wszystko. I tu wyobraziłem sobie serial HBO "Gotowi na wszystko" o dzielnych agentach CBA.

Mieszanka wybuchowa, wolski agent i rycząca czterdziestka z PO.
                            Wybuch był przewidywany od początku.

• fiu-bzdziu2010 Re: Beata Sawicka była z PiS 06.12.12, 15:41
            jedyny sukces ajentów z ABC!!!!
            a ile to kosztowało???? te fury, garnitury........i tylko jedyne 100 tysięcy łapówki wręczyli
          • obraza.uczuc.religijnych Rysiu, głuptasku 06.12.12, 18:05
            Mariuszek Kamiński powiedział że będzie patrzył na ręce władzy po czym wziął się za opozycję. Przecież to kretyn.
    • ayran Re: Tomasz Lipiec 06.12.12, 18:14
      Przypadku Tomasza Lipca nie rozumiem.
      Nie wiem, po co takiemu majętnemu gostkowi, do tego szybko awansującemu w stosunkowo młodym (wówczas) wieku, takie śmieszne przekręty jak zatrudnianie opiekunki do dziecka na koszt podatnika. Nie rozumiem ludzi, którzy schylają się po tak kompletnie głupią kradzież.

Ciekawostka: Lipiec to szkolny kolega (chyba nawet siedzieli w liceum w jednej ławce) Artura Piłki, bohatera afery narkotykowej w kancelarii prezydenta Kaczyńskiego.
      • titerlitury Re: Tomasz Lipiec 07.12.12, 10:22
        Juz przy mianowaniu Lipca na stanowisko ministerialne środowisko sportowe przypominałao o jego przygodzie z dopingiem. To jest facet, który po prostu jest nieuczciwy.
      • ave.duce Re: Tomasz Lipiec 07.12.12, 10:29
        ayran napisał:

> Ciekawostka: Lipiec to szkolny kolega (chyba nawet siedzieli w liceum w jednej
        > ławce) Artura Piłki, bohatera afery narkotykowej w kancelarii prezydenta Kaczyń
        > skiego.

Nie dziwi nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka