Dodaj do ulubionych

Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy

02.04.13, 10:48
wg prof. Ireny Lipowicz, Rzecznika Praw Obywatelskich, nie spełniało polskich i międzynarodowych standardów.

... nie rozumiem nawet przyczyny zatrzymania. Mam wątpliwości, czy było legalne ...

Z uwagą przeczytam pismo do prokuratora gen., które ma się pojawić tutaj:

www.rpo.gov.pl/
Obserwuj wątek
    • haen2010 Współczuję ci 02.04.13, 11:01
      Jakbyś myślała, że jedno państwo solidaruchów wykole oko drugiemu państwu solidaruchów.

Warto już porzucić te pensjonarskie mrzonki.
      • ave.duce A ja - Tobie 02.04.13, 11:04
        haen2010 napisał:

> Warto już porzucić te pensjonarskie mrzonki.

To rzucaj, kto Ci broni?
        • haen2010 Ze złudzeń dawno mnie obdarto. 02.04.13, 15:54
          Ostatecznie wtedy, kiedy Donald i platfusy zaczęli grać Smoleńskiem. Tu już trzeba było wyrafinowanych i bezwzględnych łotrów politycznych.
    • ponte_aronte nareszcie! 02.04.13, 11:22
      przecież to było ewidentne od samego początku!
      • 1borgia Re: nareszcie! 02.04.13, 12:13
        armina, co bylo ewidentne od samego poczatku?

borgia
        • ponte_aronte nie było podstaw do zatrzymania 02.04.13, 12:18
          Ta armina to do mnie?
          • 1borgia Re: nie było podstaw do zatrzymania 02.04.13, 13:00
            tak do ciebie. nie podoba sie imie? to olej je zwyklym sikiem i ustosunkuj sie do wlasnego zdania lub tematu w watku.
            proste.

wiec co bylo ewidentne?
            borgia
            • ponte_aronte przecież napisałem 02.04.13, 13:08
              ale mogę powtórzyć, bo zdaje się mam do czynienia ze specjalnym przypadkiem - nie było podstaw do zatrzymania (i rewizji)
              • 1borgia Re: przecież napisałem 02.04.13, 13:25
                acha.
                nie bylo podstaw do zatrzymania?
                acha.
                ciekawe spotrzezenie nt.
                borgia
                • simera16 Re: przecież napisałem 02.04.13, 15:58
                  1borgia napisał:

> acha.
                  > nie bylo podstaw do zatrzymania?
                  > acha.
                  > ciekawe spotrzezenie nt.
                  >
                  A były? prócz politycznego zapotrzebowania PiS trudno tam dostrzec przesłanek procesowych. Uniewinnienie "Alexis" świadczy o tym, ze materiał dowodowy w stosunku do Blidy był żaden. Nie widzę tam również znamion dających podstawę do zatrzymania byłej posłanki.
                  • 1borgia Re: przecież napisałem 02.04.13, 18:16
                    o tutaj:
                    A były? prócz politycznego zapotrzebowania PiS trudno tam dostrzec przesłanek procesowych. Uniewinnienie "Alexis" świadczy o tym, ze materiał dowodowy w stosunku do Blidy był żaden. Nie widzę tam również znamion dających podstawę do zatrzymania byłej posłanki.

trzy zdania wyczerpujace wszystkie pytania w watku
                    borgia
    • ave.duce Do Prokuratora Generalnego ws. śmierci B. Blidy 02.04.13, 12:00
      www.rpo.gov.pl/content/do-prokuratora-generalnego-ws-%C5%9Bmierci-b-blidy
    • cookies9 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 12:21
      Życia to Barbarze B.nie zwróci,ale inicjatorzy nagonki być może postawieni w stan oskarżenia...
      • 99venus Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 13:50
        mam dziwne przekonanie,że to nigdy nie nastąpi.kruk krukowi oka nie wykole a prokuratura jest przesycona ziobrzystami.
        • taziuta Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 14:07
          99venus napisał:

> mam dziwne przekonanie,że to nigdy nie nastąpi.kruk krukowi oka nie wykole a
          > prokuratura jest przesycona ziobrzystami.

Prokuratura przesycona jest ludźmi o mentalności Ziobry, bolszewicka szkoła...
          • 99venus Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 14:26
            taziuta napisał:
            bolszewicka szkoła...

a jaka ma być jak PiS jest partią bolszewicką?
          • hummer Raczej AWSowska 02.04.13, 15:25
            taziuta napisał:

> 99venus napisał:
            >
            > > mam dziwne przekonanie,że to nigdy nie nastąpi.kruk krukowi oka nie wykol
            > e a
            > > prokuratura jest przesycona ziobrzystami.
            >
            > Prokuratura przesycona jest ludźmi o mentalności Ziobry, bolszewicka szkoła...

Tusk miał dość czasu na wyjaśnienie sprawy, gdyby chciał.
            A, że słupki lecą na łeb i Urban kupił mikrofon kierunkowy, to nagłe skierowanie na Blidę.
            • taziuta Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 15:57
              hummer napisał:

> Tusk miał dość czasu na wyjaśnienie sprawy, gdyby chciał.
              > A, że słupki lecą na łeb i Urban kupił mikrofon kierunkowy, to nagłe skierowanie na Blidę.

Chcesz powiedzieć, że RPO jest ręcznie sterowana przez Tuska? :/
              • hummer Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 17:56
                taziuta napisał:

> hummer napisał:
                >
                > > Tusk miał dość czasu na wyjaśnienie sprawy, gdyby chciał.
                > > A, że słupki lecą na łeb i Urban kupił mikrofon kierunkowy, to nagłe skie
                > rowanie na Blidę.
                >
                > Chcesz powiedzieć, że RPO jest ręcznie sterowana przez Tuska? :/
                >

Granie na przedawnienie. Takie mamy prawo, że zbrodnie AWSowskie ulegają przedawnieniu.
                Spanie na materacu nie. Można sobie wycenić jak Czuma czy inny styropian.
            • veglie Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 18:08
              hummer napisał:

> taziuta napisał:
              >
              > > 99venus napisał:
              > >
              > > > mam dziwne przekonanie,że to nigdy nie nastąpi.kruk krukowi oka nie
              > wykol
              > > e a
              > > > prokuratura jest przesycona ziobrzystami.
              > >
              > > Prokuratura przesycona jest ludźmi o mentalności Ziobry, bolszewicka szko
              > ła...
              >
              > Tusk miał dość czasu na wyjaśnienie sprawy, gdyby chciał.
              .
              > A, że słupki lecą na łeb i Urban kupił mikrofon kierunkowy, to nagłe skierowani
              > e na Blidę.
              >
              >
              Otóż to.....
              • 1borgia Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 18:14
                58 wpisow od arminy w trojcy jedynej i zadnej odpowiedzi, chociaz jedna sensowna zauwazylem. zaraz klikne.
                a smierc kennediego tez potraficie wyjasnic?
                borgia
                • simera16 Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 18:18
                  1borgia napisał:

> 58 wpisow od arminy w trojcy jedynej i zadnej odpowiedzi, chociaz jedna sensown
                  > a zauwazylem. zaraz klikne.
                  > a smierc kennediego tez potraficie wyjasnic?
                  > borgia
                  >
                  A ty jakieś sensowne pytanie zadałeś/aś?
                  forum.gazeta.pl/forum/w,28,143614809,143621714,Re_przeciez_napisalem.html
                  • 1borgia Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 18:25
                    ja nie zadawalem zadnych pytan oprocz tego o rozszerzenie pewnego zdania. ja nie mam pytan w temacie smierci blidy.
                    borgia
                    • simera16 Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 18:37
                      1borgia napisał:

> ja nie zadawalem zadnych pytan oprocz tego o rozszerzenie pewnego zdania. ja ni
                      > e mam pytan w temacie smierci blidy.
                      >
                      Czyli twój wpis, to zwykły trolling... :(
                      • 1borgia Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 18:42
                        dlatego juz nie pisze wiecej. nie jecz.
                        pa!
                      • 1borgia Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 18:46
                        ps. przy okazji zauwazylem., ze wstydzisz sie zacytowanej przeze mnie wlasnej logiki wypowiedzi, znaczy, ze nie nalezysz do swietej trojcy jedynej:)
                        a myslalem juz ze wniosek jednak boski, a tu matka Boska przyjechala...:)

bez odbioru jw.
                        temat jak i reakcje uwazam dla mnie samego za zakonczone.
                        borgia
                        • simera16 Re: Raczej AWSowska 02.04.13, 19:14
                          1borgia napisał:

> ps. przy okazji zauwazylem., ze wstydzisz sie zacytowanej przeze mnie wlasnej l
                          > ogiki wypowiedzi, znaczy, ze nie nalezysz do swietej trojcy jedynej:)
                          > a myslalem juz ze wniosek jednak boski, a tu matka Boska przyjechala...:)
                          >
                          > bez odbioru jw.
                          > temat jak i reakcje uwazam dla mnie samego za zakonczone.
                          >
                          Uwielbiam takie pseudo inteligenckie interpretacje... :D
              • hummer Judoką Jackiewiczem 02.04.13, 19:19
                veglie napisał:

> > A, że słupki lecą na łeb i Urban kupił mikrofon kierunkowy, to nagłe skie
                > rowani
                > > e na Blidę.
                > >
                > >
                > Otóż to.....

Żaden ROP SIOP czy HOP lub RPO się nie zainteresuje, a facet ma dokonanie. Zmiksował obywatela na śmierć. Wcześniej go ścigając po mieście. Ot, obrona własna.
                • taziuta Re: Judoką Jackiewiczem 02.04.13, 19:43
                  hummer napisał:

> Żaden ROP SIOP czy HOP lub RPO się nie zainteresuje, a facet ma dokonanie. Zmiksował
                  > obywatela na śmierć. Wcześniej go ścigając po mieście. Ot, obrona własna.

Myślę, że brak odpowiedniego zapytania...
      • dekameron2 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 16:39
        to był cały przemysł - Ziobro jako prokurator generalny , Święczkowski ,Wełna , ci z literami na plecach ... Kaczyński , cała plejada PISmaków Gargas, Jachowicz , Pospieszalski ...
        to dopiero był system mafijny
    • remez2 Jestem zaskoczony. ntx 02.04.13, 12:26
      • ave.duce Kim/czym? ntx 02.04.13, 16:28
        • remez2 Re: Kim/czym? ntx 02.04.13, 17:01
          Wystąpieniem RPO. Pozytywnie.
          • ave.duce Re: Kim/czym? 02.04.13, 17:13
            To tak jak ja :)
    • dystans4 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 12:59
      Idzie to bardzo powoli i z oporami. Ale idzie.
      Miejmy nadzieję, że w końcu pójdzie.
      --
      buldog.
      • 1borgia Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 13:01
        tez mama ndzieje, ze w koncu ruszy.
    • zgred-zisko Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 13:29
      No i bardzo dobrze! Może w końcu się wyjaśni, dlaczego do zatrzymania wysłano ekipę filmową zamiast prawdziwych funkcjonariuszy. Gdyby tam poszedł zwykły "krawężnik" z psarkiem (policyjny przewodnik i opiekun psa), to zrobili by to lepiej.
      • dystans4 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 13:44
        Myślę, że trzeba to powiedzieć.
        Bezpośrednio (kilka godzin) po śmierci P. Barbary Blidy rozmawiałem z kimś, czyja koleżanka była w tej ekipie. Sens jego wypowiedzi był taki, że koleżanka miała zapewnić aresztowaniu odpowiednią oprawę. Śmierć Barbary Blidy go ucieszyła.
        --
        buldog.
        • 99venus Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 13:52
          dziwnych masz znajomych.
          twoja informacja pewnie nie wywoła żadnej reakcji prokuratury.
          • dystans4 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 15:12
            Fakt, dziwne i przypadkowe. Miałem, przestałem mieć.
            --
            buldog.
        • zgred-zisko Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 13:58
          To, co tam zrobiono, to nie były błędy szkolne, tylko przedszkolne.
          Najgłupszy policjant po kursach wieczorowych wie, że jeśli trzeba zatrzymać kogoś podejrzanego o sprawy gospodarcze, to najważniejsze jest zabezpieczenie dokumentów.
          Tymczasem "funkcjonariusze" wpuszczają zatrzymywaną do niszczarki pt. kibel, bez sprawdzenia co ma w kieszeni i co jest w tym pomieszczeniu.
          Im się nie dziwię, bo to spece od dokumentacji, ale ten dureń co ich tam wysłał, powinien za to odpowiadać karnie.
          • dekameron2 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 16:34
            widać ,że naczytałeś się opowieści kryminalnych .
            Im nie chodziło o dowody winy ,a o wyprowadzenie Blidy we fleszu kamer .
            Niestety "szczęka nie chciała się zgodzić na współpracę z kastetem " ,no to ją zabili.
      • ave.duce Ciekawe, jak się czuje kpt. P.? 02.04.13, 14:28
        Kolejna "nerwowa" w sprawie wykształcenia (niczym Kempa B.) i niekompetentna do imentu:

Z notatki z maja 2007 r. sporządzonej dla szefa ABW wynika, że
        naruszyła wszystkie procedury związane z zatrzymaniem.
        Naruszyła, bo ich nie znała.

Instrukcja śledcza była znana tylko funkcjonariuszom z pionu dochodzeniowego, ci z operacyjnego - jak kpt. P. - jej nie znali.

wyborcza.pl/1,76842,6973358,Miala_zlamac_Blide_.html
        • 99venus Re: Ciekawe, jak się czuje kpt. P.? 02.04.13, 16:45
          mam dziwne przeczucie,że czuje się niewinna.czysta jak łza.
          • ave.duce Re: Ciekawe, jak się czuje kpt. P.? 02.04.13, 17:14
            Może nawet pokrzywdzona.
            • 99venus Re: Ciekawe, jak się czuje kpt. P.? 02.04.13, 18:48
              być może gdyby nie smierć Blidy byłaby dzisiaj majorem?a może dzisiaj już jest majorem,tylko majorem?
      • simera16 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 16:01
        zgred-zisko napisał:

> No i bardzo dobrze! Może w końcu się wyjaśni, dlaczego do zatrzymania wysłano e
        > kipę filmową zamiast prawdziwych funkcjonariuszy. Gdyby tam poszedł zwykły "kra
        > wężnik" z psarkiem (policyjny przewodnik i opiekun psa), to zrobili by to lepie
        > j.
        >
        A i to byłoby zbędne.... Wystarczyło zwykłe wezwanie przesłane pocztą.
        • dekameron2 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 16:21
          miało być widowiskowo i z przytupem .

Nigdy nie wierzyłem w samobójstwo Blidy .
          Informacje o zacieraniu śladów przez ABW , zamiana kurtk przez funkcjonariuszkę czy wytarcie odcisków palców na broni tylko potwierdzały moje zdanie
          Blida to twarda Ślązaczka . Jeśli sięgnęła po broń ,to nie po to by się zastrzelić .
          Zakładam ,że doszło do szarpaniny między Nią a agentką .Broń wystrzeliła i stało się nieszczęście ....

I pomyśleć ,że nie byłoby tej śmierci ,gdyby nie chęć bawienia się przez Ziobrysstów w studio nagraniowe .

• dekameron2 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 16:36
        A może wreszcie się dowiemy po co w ogóle do Niej poszli ? wystarczyło wezwać listownie .
    • gat45 A pan Ziobro na to elegancko "odgrzewane kotlety" 02.04.13, 15:09
      Nie wie widać, bidulinek, że za długo przechowywane kotlety bardzo się psują i po odgrzaniu wydają woń tym intensywniejszą i wielce, wielce nieprzyjemną.
      • ave.duce Re: A pan Ziobro na to elegancko "odgrzewane kotl 02.04.13, 16:08
        Może niebawem i Ziobro będzie się smażył?

... PO złożyła w sejmie wnioski o postawienie Kaczyńskiego i Ziobry przed TS pod koniec ubiegłego roku. Zarzuca b. premierowi oraz b. ministrowi sprawiedliwości naruszenie konstytucji, ustawy o Radzie Ministrów oraz ustawy o działach administracji rządowej. W uzasadnieniach obu wniosków jest też mowa o działaniach nakierowanych na "walkę z układem". W uzasadnieniu wniosków PO powołuje się m.in. na materiały dowodowe dwóch komisji śledczych: ds. śmierci Barbary Blidy oraz ds. nacisków ...

Może wreszcie TS się zajmie Kaczyńskim i Ziobrą.
        • ave.duce Ziobro sądzi wg ... Pi$ > vide: RPO Kochanowski 03.04.13, 10:32
          ... To polityczna decyzja rzecznik, która została wybrana przez polityków PO ...
    • adalberto3 Z jakiegos powodu czegos sie obawiala. 02.04.13, 15:46
      W mafii obowiazuje zmowa milczenia. Jezeli ktos uwaza, ze jest za slaby na ewentualne sledztwo ma obowiazek popelnic samobojstwo. Blida trzymala pistolet w lazience, w najlepszym miejscu, by w przypadku aresztowania przynajmniej na moment pozostac bez nadzoru. Wyglada na to, ze czula sie winna.
      • ponte_aronte a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 16:03
        nie zarzucał jej działaności mafijnej? jeśli wiesz coś więcej o udziale Barbary Blidy w mafii, to podziel się z nami!
        • dekameron2 Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 16:11
          Oni tam w PIS mają jedno- idą w zaparte .
          Nigdy ,przenigdy nie przyznają się do winy .
          Nigdy nikogo nie przeproszą .

Mnie tylko zastanawia jedno ,dlaczego nie ponoszą winy za swoje czyny ?
          • simera16 Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 16:16
            dekameron2 napisała:

> Oni tam w PIS mają jedno- idą w zaparte .
            > Nigdy ,przenigdy nie przyznają się do winy .
            > Nigdy nikogo nie przeproszą .
            >
            > Mnie tylko zastanawia jedno ,dlaczego nie ponoszą winy za swoje czyny ?
            >
            Bo wszystkie działania PiSolubnych wyczerpują znamiona art. 31. § 1 kk....
            • dekameron2 Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 16:31
              też tak myślę..
          • remez2 Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 17:06
            dekameron2 napisała:

> Oni tam w PIS mają jedno- idą w zaparte .
            > Nigdy ,przenigdy nie przyznają się do winy .
            > Nigdy nikogo nie przeproszą .
            >
            > Mnie tylko zastanawia jedno ,dlaczego nie ponoszą winy za swoje czyny ?
            "Jestem szefem partii rządzącej i uważam, że partia rządząca nie powinna działać przy pomocy środków karnych wobec liderów opozycji, nawet jeśli się ma 100-procentowe przekonanie, że oni bardzo złych rzeczy narobili w przeszłości. I dlatego jestem sceptyczny, bo wiem, że to nigdzie dobrze nie wygląda, czy to jest Francja, czy Ukraina” - powiedział w czwartek Tusk dziennikarzom w Brukseli.
            • ave.duce Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 17:18
              TS to środek karny?
              • simera16 Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 17:23
                ave.duce napisała:

> TS to środek karny?
                >
                Wbrew pozorom tak. Specyficzny, ale skoro Trybunał wydaje wyrok, to sankcjonowanie czynu można nazwać stosowaniem "środka karnego"....
                • ave.duce Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 17:30
                  pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Arodek_karny
                  Środek karny > dodatkowa dolegliwość wymierzana sprawcy przestępstwa lub wykroczenia obok lub niekiedy zamiast kary (...) okres ten rozpoczyna bieg dopiero po zakończeniu kary pozbawienia wolności, mimo że konsekwencje orzeczenia środka biegną również w czasie odbywania kary.

Czyli w tym przypadku - zamiast kary?
                  • simera16 Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 17:41
                    ave.duce napisała:

> pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Arodek_karny
                    > Środek karny > dodatkowa dolegliwość wymierzana sprawcy przestęps
                    > twa lub wykroczenia obok lub niekiedy zamiast kary (...) okres ten rozpoczyna b
                    > ieg dopiero po zakończeniu kary pozbawienia wolności, mimo że konsekwencje orze
                    > czenia środka biegną również w czasie odbywania kary.

>
                    > Czyli w tym przypadku - zamiast kary?
                    >
                    No tak, bo TS nie rozpatruje spraw pod katem kk, czy kw, a pod katem "politycznym, społecznym"(?) i stad nie kara, a środek karny
              • remez2 Re: a co robi ta mafia? czemu nawet Ziobro 02.04.13, 17:26
                ave.duce napisała:

> TS to środek karny?
                Są dwie możliwości:
                - wiele działań podpadało pod kk,
                - znajomość prawa wśród historyków nie jest przesadnie wysoka.
                Na zasadzie efektu synergii wyczerpują całość zagadnienia. :-)
              • remez2 Re: a co robi ta mafia? czemu awet Ziobro 02.04.13, 17:28
                ave.duce napisała:

> TS to środek karny?
                Są dwie możliwości:
                - wiele działań podpadało pod kk,
                - znajomość prawa wśród historyków nie jest przesadnie wysoka.
                Na zasadzie efektu synergii wyczerpują całość zagadnienia. :-)
                • ave.duce Re: a co robi ta mafia? czemu awet Ziobro 02.04.13, 17:33
                  Nie mam czasu, żeby "rozpracować" teraz sędziów TS, bo od tego - niestety - wiele zależy (o ile wniosek zostanie w ogóle poparty przez Sejm).
      • simera16 Re: Z jakiegos powodu czegos sie obawiala. 02.04.13, 16:05
        adalberto3 napisał:

> W mafii obowiazuje zmowa milczenia. Jezeli ktos uwaza, ze jest za slaby na ewen
        > tualne sledztwo ma obowiazek popelnic samobojstwo. Blida trzymala pistolet w la
        > zience, w najlepszym miejscu, by w przypadku aresztowania przynajmniej na momen
        > t pozostac bez nadzoru. Wyglada na to, ze czula sie winna.
        >
        No popatrz, ona czuła się winna, a sądy Barbarę K. uniewinniły...
      • iq-ok Re: Z jakiegos powodu czegos sie obawiala. 02.04.13, 16:06
        > Wyglada na to, ze czula sie winna.

Wygląda na to, że jesteś idiotą.
        EOT
      • dekameron2 Re: Z jakiegos powodu czegos sie obawiala. 02.04.13, 16:09
        tak ,tak i dlatego zaraz po dokonaniu samobójstwa wytarła ślady na broni dokładnie .

Zacieranie śladów to jest dowód na winę nie Blidy ,a zbirów z ABW
      • sclavus A ty jak się czujesz??? 02.04.13, 16:17
        Jak Ziobro??
        Jak Kaczyński (J)??
        Jak obaj????
        Daj ci bóg (jeśli jest!) zdrowie bo na minimum rozumku zbyt późno jest...
    • zbysio45 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 19:01
      Odgrzewanie na siłe starych KOTLETOW A ŁAPOWNICZKA BEDZIE NADAL ŁAPOWNICZKA BO INACZEJ NIE POPEŁNIŁABY SAMOBOJSTWA.
      • simera16 Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 19:17
        zbysio45 napisał:

> Odgrzewanie na siłe starych KOTLETOW A ŁAPOWNICZKA BEDZIE NADAL ŁAPOWNICZKA BO
        > INACZEJ NIE POPEŁNIŁABY SAMOBOJSTWA.
        >
        Naplucie ci w mordę, byłoby dla ciebie bucu honorem... Jednakowoż po takim jak twój wpis uznaję, że nie posiadasz zdolności honorowych...
      • podmiot_faktu Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 19:37
        zbysio45 napisał:
        > Odgrzewanie na siłe starych KOTLETOW A ŁAPOWNICZKA BEDZIE NADAL ŁAPOWNICZKA BO
        > INACZEJ NIE POPEŁNIŁABY SAMOBOJSTWA.

Jesteś nie dość że gó...arz, to jeszcze oszczerca.

• ave.duce Re: Śledztwo ws. śmierci Barbary Blidy 02.04.13, 21:10
        A swołocz pozostanie swołoczą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka