Dodaj do ulubionych

Lepper szuka lidera na Opolszczyźnie

IP: *.ca.astound.net 06.08.04, 06:28
Lepsza Samoobrona niż żydo-postkomunistyczna mafia GW pracująca przeciw
Polsce dla syjonistów, nazywana psiarnią Michnika.
W normalnym praworządnym państwie takie obce agentury jak Gazeta Wyborcza,
Nie ..etc byłyby dawno zlikwidowane, a agenci jak Michnik, Geremek, Urban i
także Kwaśniewski postawieni do odpowiedzialności sądów i skazani na
wieloletnie więzienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: polak [...] IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 07:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: z ciemniakowa Każdy pazerny z Samoobrony jest żydem przez małe ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:16
        Jak ktoś pożycza i nie oddaje to jest żyd, jak wasz Lep. Jak ktoś udaje ,że
        wierzy jak ci ludzie to też żyd! Kto dla pokazu polewa się święconą wodą to tez
        żyd!
    • Gość: Janek Re: Lepper szuka lidera na Opolszczyźnie IP: *.crowley.pl 06.08.04, 08:04
      A może by tak zacząć walczyć z LPR-em -prawdziwym zagrożeniem dla demokracji?
      • Gość: kolo Re: Lepper Plus Roman LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:25
        Sluszna uwaga, to jest dla Polski grozniejsze
    • Gość: frustrat Re: Samoobrona wolna, Tyma w LPR IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 08:08
      Dobrze, że Tyma Poseł poszedł sobie do LPR, bo tam dopiero narobi im bałaganu i
      amoże nawet i trochę wstydu i jak wszystko wyjdzie na jaw będzie LPR miał kaca
      giganta. Tylko pogratulować LPR, który tropi afery do swych szeregów
      przyjmuje ...... Tymę Posła.
    • Gość: frustrat Re: Tyma - czołowy polityk Samoobrony? IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 08:16
      Czy poseł - bo o polityku to w ogóle trudno mówić, bo sama przynależnośc do
      partii jeszcze z nikogo nie robi polityka - który z trybuny sejmowej nawet nie
      potrafi płynnie przeczytać napisanego tekstu i składnie - tzn. zgodnie z
      regułami języka polskiego wypowiedzieć kilku zdań od siebie - może uważać się
      za czołowego polityka jakiegoś ugrupowania? Mie mówię o wkladzie merytorycznym
      w prace polityczną! Taki brak samokrytycznego odejśia do siebie świadczyć tylko
      o tym jakiego kalibru "polityka w osobie Pana Tymy Posła zafundowali wyborcy
      Samoobrony Opolszczyznie.
    • Gość: Krzysztof Re: Lepper szuka lidera na Opolszczyźnie IP: *.oepd.com.pl / 83.136.227.* 06.08.04, 08:23
      Wypowiadał się niejaki Aaron - a to odpowiedź dla niego - facet jesteś chory idź
      się leczyć. Lepper to trąd (samo nazwisko na to wskazuje) to zaraza która musi
      zniknąć z życia publicznego wraz z jego pachołkami. Jak może człowiek
      posiadający wykształcenie wyższe niż podstawowe nie czuć że ma doczynienei z
      kretynem ? Jeżeli łaczy się z Lepeprem, nawet na krótki czas, znać że jest
      niedouczonym burakiem i powinien zapisać sie do wieczorówki aby zdać maturę i
      stać się dojrzałym człowiekiem. Wstyd wam panowie - wstyd.
    • Gość: Zenon Re: Lepper szuka lidera na Opolszczyźnie IP: *.mofnet.gov.pl 06.08.04, 08:26
      nic nie umiem, jestem leniem i nierobem, dobrze piję, mam pięć wyroków
      skazujących, pięć wziętych kredytów z których się śmieję, kłamię jak z nut,
      obecuję cuda, rodacy i bliźni interesują mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, moim
      martzeniem jest władza i kasa- spełniam więc wszystkie warunki i kryteria bycia
      czołowym "politykiem" Samoobrony. Lepper weź mnie, zrobię ci takie struktury na
      Opolszczyźnie jakich nie ma nikt.
    • Gość: ZZ Strzelce Opolskie IP: *.top.net.pl 06.08.04, 09:11
      Przecież jest duże więzienie w Strzelcach Opolskich. Tak trudno znaleźć
      przestępcę dużego kalibru do zbudowania struktur Selbstschutzu?
    • Gość: Pol emigranci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:23
      Ciekawe, ze na roznych forach najbardziej zjadliwe i chore wypowiedzi pojawiaja
      sie z zagranicy? Ci ludzie maja chyba solidnie zachwiana psychoke a przy tym
      nie maja zielonego pojecia o Polsce, takiej jaka jest dzisiaj. No ale coz, wg.
      starej zasady: nieobecni nie maja racji.
      • Gość: Pol jak i Ty Re: emigranci IP: 195.205.44.* 06.08.04, 10:22
        Może to dlatego, że z zewnątrz lepiej widać. Czasami, jak siedzisz w gównie, to
        nawet nie wiesz, że to gówno, a wszyscy wokoło chodzą z zatkanymi nosami...
        • Gość: Pol Re: emigranci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 10:39
          Tez masz problemy? Wspolczuje ale nie podzielam..
          • Gość: .. Re: emigranci.. odpowiedz. IP: *.gotadsl.co.uk 06.08.04, 10:57
            zgadza sie, dopiero jak sie troche wychylisz z tego bagna, poznasz zachodnia
            cywilizacje, to zauwaszysz jakis syf panuje w Polsce. 95% swojego zycia
            spedzilem w Polsce, wiec doskonale wiem co sie tam dzieje. Mieszkalem rowniez
            pare lat w USA, miesiace w innych krajach, a teraz przebywam w Anglii. Mam juz
            nieco szerszy poglad na te sprawe i musze przyznac, ze kompletnie dobija mnie to
            co sie w Polsce dzieje. Zwlaszcza na scenie (arenie?) politycznej. Zenada.
            Nigdzie nie ma idealnego panstwa, wiadomo - jednak w kazdym cywilizowanym kraju
            przynajmniej z zalozenia panstwo ma sluzyc jego mieszkancom. Szkoda, ze u nas
            tak nie ma. Mimo wszystko kocham Polske i zawsze chetnie do niej wracam.
            Najbardziej szkoda mi mlodych ludzi, ktorzy marnuja swoje talenty, nie maja jak
            ich rozwijac, brakuje im perspektyw. Straszne. Za granica natomiast bardzo
            rzadko kiedy Polak jest chetnie przyjmowany do pracy na wyzszych stanowiskach,
            jako, ze jestesmy traktowani tak jak Ukraincy u Polsce. Gorsza kategoria ludzi
            ze wschodu. Tego nie zmienimy. Wiadomo, ze zdazaja sie wyjatki. Nawet liczne.
            Ale nie zmienia to faktu, ze przytlaczajaca czesc jest tu traktowana jak gowno.
    • Gość: borch Re: Lepper szuka lidera na Opolszczyźnie IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 06.08.04, 09:26
      co ty pierdolisz???
      wiesz co mowisz, czy powtarzasz jakis slogan!!
    • michall2 z innej beczki: czym różni się PSL od Samoobrony? 06.08.04, 10:36
      ok, są ładniej ubrani. ale to dwa rodzaje tej samej mafii rolnej
      istnieją tylko dla dopłat do rolnictwa, skupu interwencyjnego itp pompowania
      państwowych pieniędzy, których normalny rolnik w zyciu nie widział.
      po co ja to piszę? a, bo sie wkurzyłem;)
    • bopin a ja 06.08.04, 10:36
      Ja, ja, weźcie mnie, mnie wybierzcie, ja ,ja, ja chcę sie załapać, tu
      popatrzcie na mnie, weźcie mnie!!
    • Gość: somogon Moze pralat pomoze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 10:44
      Oni przeciez tak sie koleguja ostatnio.. To co pralat gdanski nie ma wtyczek
      gdzie trzeba?
    • Gość: anarchożydkomunist Re: CHOROBA WŚCIEKŁYCH.... IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.08.04, 10:47
      stary proponuję jak najszybszą wizytę u specjalisty i izoację w zakładzie
      psychiatrycznym.
      niestety gąbczaste zwyrodnienie mózgu nie jest uleczalne ale bardzo zaraźliwe
      więc izolacja była by jak najbardziej wskazana.
      Zabierz też znajomych z podobnymi do swoich obiawami, jeśli poprosicię to
      zamkną was w jednej salce gdzie stworzycie w końcu swój mały słowiańsko-aryjski
      światek, i w tak małej społeczności będzie wam łatwiej bronić się przed NIMI i
      ICH eliminować.
      A jeśli będą zbyt natarczywi to elektrowstrząsik czy szybka lobotomia i po
      sprawie, i po co się męczyć.
      To będzie takie małe ostateczne rozwiązanie, a społeczeństwo odetchnie z ulgą
      pozbywając się raz na zawsze świrów i idelogicznych zboczeńców.

pozdrawiam i życzę rychłego powrotu do zdrowia
      ________________________________ANARCHOŻYDOKOMUNISTYCZNY-MASONHOMOSEKSUALISTA
      • Gość: x Re: CHOROBA WŚCIEKŁYCH.... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.08.04, 10:59
        pierdol sie
    • Gość: ember Re: Lepper szuka lidera na Opolszczyźnie IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 06.08.04, 11:19
      A w czym lepsza jest ta twoja Samoobrona- partia zlodziei /ze sprawami w
      sadach/,kombinatorow i demagogow zbijajacych kapital na ludzkiej biedzie. Jak
      tak to zniechecali ludzi do Unii postulowali bojkotowanie doplat a sami pierwsi
      zlozyli podania o doplaty do ich swietnie funkclonujacych gospodarstw, w sejmie
      przoduja w "wykorzystywaniu" funduszu np. na samochody sluzbowe m.in. wysylajac
      kierowcow po wódę podczas imprez /notabene rowniez za nasze pieniadze /.Wiele
      by jeszcze mozna bylo pisac o tych "obroncach ludzi biednycz", ale szkoda czasu
      i nerwow. To sa zwykle smiecie- podobnie jak komunisci. Narodzie przejrzyj na
      oczy!!!
      • Gość: http://pamietamy.t Re: maja wzory z PO-Lsd i lsd pis psl ktorych IP: *.cegs.itesm.mx 06.08.04, 13:05
        na pewno nie doscigna w skali przekretow
        wiec LPR i SO sa jak szczepionka z oslabionych zarazkow bolszewi
        trzeba sie zasczepic by polska demokracja
        nie zginęla w szponach czarnej dzumy z PO_lsd lsd pis psl

LEPPER bierz ICH

pamietamy.tripod.com
        • Gość: http://pamietamy.t Re:moze tak wiecej o tajnej umowie podzialu lupow IP: *.cegs.itesm.mx 06.08.04, 13:07
          w krakowie z udzialem ziobry i rokity
          i to nie stanowisk politycznych tylko w spolkach

pamietamy.tripod.com
        • Gość: polak Re: wywiad IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 17:57
          no gratulacje, w tym mexyku macie naprawde dobry wywiad, tak wszystko wiecie co
          sie w polsce dzieje, pewnie duchem bywacie na wszystkich spotkaniach z wodzem...
          hmmm co prawda pojecie bolszewzmu nieco macie popsute;-) bo wiekszego bolszewika
          niz wódz endrju to ja w biednej polsce nie znam...
    • Gość: babcia Wojna Michnika IP: 131.184.96.* 06.08.04, 23:10
      Te wszystkie "artykuliki" Michnika to cicha wojna
      zydo-komuny. Temat nie wazny jaki, prowokacja, pomowienia nie ma znaczenia dla
      Michnika i zydostwa. Nie jestem zwolenikiem Leppera ani
      Samobrony. Niemniej dla samej "przeciwagi" jest to pozadana frakcja polityczna.
      Zydo-Komuna niszczy nasz kraj juz 60 lat i cos z tym trzeba zrobic.
    • Gość: fredzio Re: Lepper szuka lidera na Opolszczyźnie do Gali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:19
      galopedofilu ty palancie, nikt idioto nie bedzie ciebie kretynie prosił do
      montowania szefa, bo ty palancie niegodny jesteś nawet wejśc na zjazd
      samoobrony. Ty i ten tylak przekret to won na drzewo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka