Dodaj do ulubionych

nasi okupanci

17.12.13, 10:43
książkę pod tym tytułem napisał Boy-Żeleński w I połowie ubiegłego wieku.opisał w niej terror dewotów i ciemnoty klerykalnej.od tamtego czasu nic się nie zmieniło w Polsce-teraz do sukienkowych okupantów przyłączył sie prof.Zoll.
Kraków -jedno miasto i dwóch ludzi.lekarz światły i rozumny,prawnik ciemnota parafialna.
będziemy mieli w Polsce Iran.
Obserwuj wątek
    • mariner4 Już dawno doszedłem do wniosku, że 17.12.13, 11:33
      Polaka jest okupowana przez Polaczkowo. Polacy zaś są prześladowani przez plemię Polaczków.
      M.
      • kosel_maruwi Re: Już dawno doszedłem do wniosku, że 17.12.13, 11:51
        mariner4 napisał:

> Polaka jest okupowana przez Polaczkowo.

To nie jest tylko polska sspecjalnosc

Duchowny wmawiał chłopcom, że tylko seks z nim może wypędzić z nich grzech, uratować przed wiecznym potępieniem i oczyścić ich młode dusze z lubieżnych myśli. Jedna z jego ofiar była egzorcyzmowana seksem nawet sto razy! Sędzia uznał winę duchownego, ale nie wsadził go do więzienia. Wydał wyrok w zawieszeniu! Mimo licznych protestów rodziców ofiar księdza, wciąż pozostaje on na wolności

www.se.pl/wydarzenia/kraj/ksiadz-pedofil-rozgrzeszal-seksem-sad-dal-mu-druga-szanse_362276.html
    • cookies9 Re: nasi okupanci 17.12.13, 11:47
      Szkoda,że KK w Polsce jest tak bardzo upolityczniony ,a nie uspołeczniony...
    • remez2 Re: nasi okupanci 17.12.13, 12:03
      Gdziekolwiek wyłoni się paląca kwestia, w której ludzie głowią się i radzą, co czynić, aby na świecie było trochę lżej i trochę jaśniej, natychmiast wysuwa się złowroga czarna ręka i rozlega się grzmiący głos: „Nie pozwalamy! Nie wolno wam nic zmienić, nic poprawić. Wszystko musi zostać po dawnemu; niczego tknąć nie pozwolimy z gmachu ciemnoty i ucisku. Ktokolwiek chciałby ulżyć doli człowieka na ziemi, sprzeciwia się prawu Boga, sprzeciwia się woli bożej”. (…) Nie mogę uwierzyć, aby wola boża miała być zawsze i wszędzie układna wobec bogaczy, a bezlitosna dla biedaków; aby osłaniała swym płaszczem kłamstwo, okrucieństwo i chciwość.
      • gtxl Re: nasi okupanci 17.12.13, 12:57
        remez2 napisał:

> Gdziekolwiek wyłoni się paląca kwestia, w której ludzie głowią się i radzą,
        > co czynić, aby na świecie było trochę lżej i trochę jaśniej, natychmiast wysuwa
        > się złowroga czarna ręka i rozlega się grzmiący głos: „Nie pozwalamy! Ni
        > e wolno wam nic zmienić, nic poprawić. Wszystko musi zostać po dawnemu; niczego
        > tknąć nie pozwolimy z gmachu ciemnoty i ucisku. Ktokolwiek chciałby ulżyć doli
        > człowieka na ziemi, sprzeciwia się prawu Boga, sprzeciwia się woli bożej”
        > ;. (…) Nie mogę uwierzyć, aby wola boża miała być zawsze i wszędzie układ
        > na wobec bogaczy, a bezlitosna dla biedaków; aby osłaniała swym płaszczem kłams
        > two, okrucieństwo i chciwość.

Dobre remez, ale ja pamiętam czerwonę rękę, tę z Moskwy.
        • remez2 Re: nasi okupanci 17.12.13, 13:05
          Dobre remez, ale ja pamiętam czerwonę rękę, tę z Moskwy.
          Czyli były dwie - czarna i czerwona. Tej drugiej nie ma a ta pierwsza zwiększyła swoją aktywność.
          -------------------
          • gtxl Re: nasi okupanci 17.12.13, 13:10
            remez2 napisał:

> Dobre remez, ale ja pamiętam czerwonę rękę, tę z Moskwy.
            > Czyli były dwie - czarna i czerwona. Tej drugiej nie ma a ta pierwsza zwiększył
            > a swoją aktywność.

Jak w fizyce....
    • wtopek kolejna brednia forumowego dyżuranta 17.12.13, 12:59
      W Iranie, gdzie obowiązuje prawo szariatu, aborcja chorego płodu i in vitro są jak najbardziej legalne.
      • 99venus Re: kolejna brednia forumowego dyżuranta 17.12.13, 13:03
        czyli jeszcze gorzej niż w Iranie.islam okazuje się być bardziej ludzki niż polski katolicyzm.
        • wtopek Re: kolejna brednia forumowego dyżuranta 17.12.13, 13:07
          zejdź do podziemia i zbierz oddział zbrojny

co ran sprawdź czy pod łóżkiem nie czai się ksiądz

raporty zamieszczaj bohatersko na forum

jakie jeszcze życiowe nieszczęscia cię gnębią?
          • gtxl Re: kolejna brednia forumowego dyżuranta 17.12.13, 13:12
            co rano sprawdź czy pod łóżkiem nie czai się ksiądz

Sprawdzam codzienne.
            Nie czai się,bo wie,że u mnie nie znajdzie "ciepełka".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka