wiosnaludzikow 20.03.14, 06:40 Działania i dowcipasy Leszka Millera nie przynoszą efektu. SLD w stosunku do potencjału ma fatalny wynik. www.tvn24.pl/najnowszy-sondaz-dla-tvn24-i-faktow-tvn-wybory-wygraloby-pis,409470,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelorus Procentuje tęsknota za "radzieckimi" 20.03.14, 07:24 i z trudem skrywana sympatia do Putina. Bezzębny już wilk Miller zazdrości siły swojemu wschodniemu idolowi. Teraz to z całą pewnością powoduje spadek poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Procentuje tęsknota za "radzieckimi" 20.03.14, 07:27 pelorus napisał: > i z trudem skrywana sympatia do Putina. Bezzębny już wilk Miller zazdrości siły > swojemu wschodniemu idolowi. > Teraz to z całą pewnością powoduje spadek poparcia. Tez tak sądzę jeżeli chodzi o główną przyczynę. Niejednoznaczność wypowiedzi. Poseł SLD, który pojechał za pieniądze Putina jako "obserwator" aby potwierdzić prawidłowość wyborów itd Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Procentuje tęsknota za "radzieckimi" 20.03.14, 07:32 Niejednoznaczność wypowiedzi. Poseł SLD, który pojechał za pieniądze Putina jako "obserwator" aby potwierdzić prawidłowość wyborów itd Poseł, który przeszedł do SLD od Palikota. Wyjazd posła Kępińskiego nie był uzgadniany ani utożsamiany ze stanowiskiem klubu i szefostwa SLD. Ale co sobie z rana naplułeś na SLD, tego Ci nikt nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Procentuje tęsknota za "radzieckimi" 20.03.14, 07:37 gtxl napisał: > Poseł, który przeszedł do SLD od Palikota. No i co z tego ? Jest w klubie SLD ? > Wyjazd posła Kępińskiego nie był uzgadniany ani utożsamiany ze stanowiskiem klu > bu i szefostwa SLD. Skoro nie był uzgadniany a SLD nic z tym nie robi (a o to chodzi) to dołujcie dalej. No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Procentuje tęsknota za "radzieckimi" 20.03.14, 07:42 Skoro nie był uzgadniany a SLD nic z tym nie robi (a o to chodzi) to dołujcie dalej Maja go postawić przed plutonem egzekucyjnym? Będziemy dołować ku waszej wiosna uciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Procentuje tęsknota za "radzieckimi" 20.03.14, 07:59 gtxl napisał: > Maja go postawić przed plutonem egzekucyjnym? Co za sofistyka :) Istnieja inne metody niż znane w postkomunistycznych ugrupowaniach, genetyczne : strzał w potylicę. Nagana, wykluczenie z klubu. > Będziemy dołować ku waszej wiosna uciesze. Nie cieszę się z tego. Bardziej ucieszyłbym się gdyby SLD miało ze 20 procent. Natomiast krytyka Millera i działań SLD dołujących popularność powoduje krytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD dołuje 20.03.14, 07:29 Działania i dowcipasy Leszka Millera nie przynoszą efektu. SLD w stosunku do potencjału ma fatalny wynik. Wiem, że to Cię cieszy. Ale druga partia, którą nazywasz lewicową, balansuje na granicy 5%. Szkoda,że na czele tej partii stoi skończony pajac, bo razem obie partie miałyby ok.20%. Taki wynik spowodowałby u Tuska zimne poty. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: SLD dołuje 20.03.14, 07:34 wiosnaludzikow napisał: > Działania i dowcipasy Leszka Millera nie przynoszą efektu. SLD w stosunku do po > tencjału ma fatalny wynik. Jakież to działania i dowcipasy ? Kawa na ławę - konkretnie. Sondaż to tylko sondaż......każdego dnia inny wynik....w zależności od humoru respondentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: SLD dołuje 20.03.14, 07:38 > Sondaż to tylko sondaż......każdego dnia inny wynik....w zależności od humoru r > espondentów :) Gdzie jest to SLD co to miało (też niewiele) ale 12-14 %. Miało mieć wynik około 20 procent. .... a teraz Miller zdołował je na 7 % :( Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: SLD dołuje 20.03.14, 07:43 wiosnaludzikow napisał: > > Sondaż to tylko sondaż......każdego dnia inny wynik....w zależności od hu > moru r > > espondentów :) > Gdzie jest to SLD co to miało (też niewiele) ale 12-14 %. Miało mieć wynik okoł > o 20 procent. .... a teraz Miller zdołował je na 7 % :( Nie jawiłeś mi się panie Wiosenko jako zwolennik SLD...a tak to wygląda :) No cóż zachowania pewnych posłów i sprawy z przeszłości mogą mieć wpływ na to jak dana partia jest postrzegana przez ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD dołuje 20.03.14, 07:49 Nie jawiłeś mi się panie Wiosenko jako zwolennik SLD...a tak to wygląda :) Zzadra (użytkownik) np. jawi się jako zwolennik Palikota, a przecież wszyscy wiedzą, że to wierny żołnierzyk i sługa PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: SLD dołuje 20.03.14, 07:52 gtxl napisał: > Nie jawiłeś mi się panie Wiosenko jako zwolennik SLD...a tak to wygląda :) > > Zzadra (użytkownik) np. jawi się jako zwolennik Palikota, a przecież wszyscy wi > edzą, że to wierny żołnierzyk i sługa PO. Farbowany lis ? PS ja długo Wiosenki nie mogłam sklasyfikować ( przynależność ) a tu proszę.....jest zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD dołuje 20.03.14, 07:55 PS ja długo Wiosenki nie mogłam sklasyfikować ( przynależność ) a tu proszę.....jest zaskoczenie. To "ludowiec" zwolennik PSL i dawnego Witosa. Zresztą ma prawo być sympatykiem PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: SLD dołuje 20.03.14, 08:02 gtxl napisał: > > PS ja długo Wiosenki nie mogłam sklasyfikować ( przynależność ) a tu proszę.... > .jest zaskoczenie. > > To "ludowiec" zwolennik PSL i dawnego Witosa. Zresztą ma prawo być sympatykiem > PSL. Jesli tak to forumowy rodzynek. Zresztą tu na forum na temat PSL to tylko incydentalnie.... Jak najbardziej ma prawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: SLD dołuje 20.03.14, 09:26 > To "ludowiec" zwolennik PSL i dawnego Witosa. Zresztą ma prawo być sympatykiem > PSL. Szukasz uproszczeń zamiast argumentów. Nie jestem na pewno zwolennikiem nepotycznych chłopków. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD dołuje 20.03.14, 09:29 wiosnaludzikow napisał: > > > To "ludowiec" zwolennik PSL i dawnego Witosa. Zresztą ma prawo być sympat > ykiem > > PSL. > Szukasz uproszczeń zamiast argumentów. Nie jestem na pewno zwolennikiem nepotyc > znych chłopków. Przecież nie mam do Ciebie o to pretensji. Napisałem, że to Twoje prawo z jaką opcją sympatyzujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: SLD dołuje 20.03.14, 13:56 gtxl napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > > > > To "ludowiec" zwolennik PSL i dawnego Witosa. Zresztą ma prawo być > sympat > > ykiem > > > PSL. > > Szukasz uproszczeń zamiast argumentów. Nie jestem na pewno zwolennikiem n > epotyc > > znych chłopków. > > Przecież nie mam do Ciebie o to pretensji. Napisałem, że to Twoje prawo z jaką > opcją sympatyzujesz. Ależ ja też nie mam a tylko informuję Cię , że chłopków żerujących jak mało kto na państwowym ńie popieram a Ty upraszczają dyskusję stosując szufladki. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD dołuje 20.03.14, 14:41 Ależ ja też nie mam a tylko informuję Cię , że chłopków żerujących jak mało kto na państwowym ńie popieram a Ty upraszczają dyskusję stosując szufladki Z całym szacunkiem, ale Ty również. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: SLD dołuje 20.03.14, 17:06 gtxl napisał: > Ależ ja też nie mam a tylko informuję Cię , że chłopków żerujących jak mało kto > na państwowym ńie popieram a Ty upraszczają dyskusję stosując szufladki > Z całym szacunkiem, ale Ty również. Co upraszczam ? Pisząc, że S|LD jest słabiuchne i bez dobrego programu ? Gdzie jest Piekarska ? Gdzie kadry ekonomiczne i inne SLD ? > Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: SLD dołuje 20.03.14, 08:01 Nie jestem zwolennikiem SLD ale zwolennikiem lewicy w kształcie znanym w tzw "wolnym świecie" a nie postsowieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: SLD dołuje 20.03.14, 08:03 wiosnaludzikow napisał: > Nie jestem zwolennikiem SLD ale zwolennikiem lewicy w kształcie znanym w tzw "w > olnym świecie" a nie postsowieckim. Dobrze a któż to jest przedstawicielem takiej lewicy ? Młode wilki ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD dołuje 20.03.14, 08:08 wiosnaludzikow napisał: > Nie jestem zwolennikiem SLD ale zwolennikiem lewicy w kształcie znanym w tzw "w > olnym świecie" a nie postsowieckim. Przyznaj, że w tym momencie brakuje Ci obiektywizmu. SLD nie upatruje w Rosji swojego sojusznika i stara się tylko nie upatrywać również wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD dołuje 20.03.14, 07:47 wiosnaludzikow napisał: > > Sondaż to tylko sondaż......każdego dnia inny wynik....w zależności od hu > moru r > > espondentów :) > Gdzie jest to SLD co to miało (też niewiele) ale 12-14 %. Miało mieć wynik okoł > o 20 procent. .... a teraz Miller zdołował je na 7 % :( Macie rację wiosnaludzików, tylko musicie koniecznie odwiedzić okulistę. www.tvn24.pl/najnowszy-sondaz-dla-tvn24-i-faktow-tvn-wybory-wygraloby-pis,409470,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: SLD dołuje 20.03.14, 08:04 Masz rację rzeczywiście od dłuższego już czasu odkładam tę wizytę :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: SLD dołuje 20.03.14, 09:34 wiosnaludzikow napisał: > > Gdzie jest to SLD co to miało (też niewiele) ale 12-14 %. Miało mieć wynik okoł > o 20 procent. .... a teraz Miller zdołował je na 7 % :( > SLD, to mydłek Napieralski zdołowł. "Kanclerz" je praktycznie z niebytu podniósł. Gdyby nie strach przed politycznym doświadczeniem Millera, to nikt by o tej partii nawet nie wspomniał. Strach przed powrotem SLD do władzy powoduje tą forumową sraczkę...A swoją drogą dlaczego nikt nie pisze, ze jakby nie było, to SLD jest trzecią polityczną siłą w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: SLD dołuje 20.03.14, 10:45 simera16 napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > > > > Gdzie jest to SLD co to miało (też niewiele) ale 12-14 %. Miało mieć wyni > k okoł > > o 20 procent. .... a teraz Miller zdołował je na 7 % :( > > > SLD, to mydłek Napieralski zdołowł. "Kanclerz" je praktycznie z niebytu podniós > ł. Gdyby nie strach przed politycznym doświadczeniem Millera, to nikt by o tej > partii nawet nie wspomniał. Strach przed powrotem SLD do władzy powoduje tą for > umową sraczkę...A swoją drogą dlaczego nikt nie pisze, ze jakby nie było, to SL > D jest trzecią polityczną siłą w Polsce? W czasach kryzysu aby lewica miała 9 procent to obciach. Miller zawiódł. ...a gdzie jest Piekarsk bo to chyba jeszcze zdrowy fragment tego zombie. Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 08:07 wiosnaludzikow napisał: > Działania i dowcipasy Leszka Millera nie przynoszą efektu. SLD > w stosunku do potencjału ma fatalny wynik. > rel="nofollow">www.tvn24.pl/najnowszy-sondaz-dla-tvn24-i-faktow-tvn-wybory-wygraloby-pis,409470,s.html Przyznaj że w tym sondażu SLD ma największy (choć wciąż za mały) przyrost. Jednak to tylko sondaże. Ważniejsze, czego oczekujemy od wybieranej partii. Od SLD należy oczekiwać że obniży lub wymusi obniżenie wieku przejścia na emeryturę i zaproponuje dotyczące tego nowocześniejsze rozwiązania. Należy też od SLD oczekiwać że wprowadzi lub będzie wymuszać skracanie obowiązkowego przeciętnego czasu pracy do średniej, jeżeli nie europejskiej to chociaż do średniej OECD - to zadanie jest o tyle łatwiejsze że administracja UE przy pomocy europarlamentu też będzie wymuszała takie rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 08:12 adherent1 napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > Działania i dowcipasy Leszka Millera nie przynoszą efektu. SLD > > w stosunku do potencjału ma fatalny wynik. > > rel="nofollow">www.tvn24.pl/najnowszy-sondaz-dla-tvn24-i-faktow-tvn-w > ybory-wygraloby-pis,409470,s.html > Przyznaj że w tym sondażu SLD ma największy (choć wciąż za mały) przyrost. Tu si pomyliłem co wytknął mi słusznie GLX > Jednak to tylko sondaże. Ważniejsze, czego oczekujemy od wybieranej partii. Ja oczekuję aby SLD miał lewicowy program oparty na zasadzie : wpierw powiemy jak wypracujemy środki a dopiero później jak będziemy je dzielić ...po wypracowaniu, Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 08:15 Ja oczekuję aby SLD miał lewicowy program oparty na zasadzie : wpierw powiemy jak wypracujemy środki a dopiero później jak będziemy je dzielić ...po wypracowaniu Przeczytałeś chociaż program SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 09:31 > Przeczytałeś chociaż program SLD? Oczywiście. Zbiór pustosłowia obecnie. Natomiast kiedy SLD szło po władzę po AWS dysponowało najlepszym i najnowocześniejszymi programem jaki wogóle po rządzie Mazowieckiego do dziś dnia powstał. Był to program europejskiej , nowoczesnej lewicy, który spiep....l właśnie Miller z Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 09:39 wiosnaludzikow napisał: > > Oczywiście. Zbiór pustosłowia obecnie. > Natomiast kiedy SLD szło po władzę po AWS dysponowało najlepszym i najnowocześn > iejszymi programem jaki wogóle po rządzie Mazowieckiego do dziś dnia powstał. B > ył to program europejskiej , nowoczesnej lewicy, który spiep....l właśnie Mille > r z Kwaśniewskim. > Apod czyim przywództwem SLD po tą władzę szło? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 08:14 Niech SLD odpowie programem co skorzysta firma, która zatrudni realnie 100 [pracowników, jakie gwarancje dostanie itd. itp. Inaczej to tylko występy w TV jak to czyni Miller latając z kanału do kanału o egoistycznie promując się. Gdzie jest Piekarska ? No gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 08:20 wiosnaludzikow napisał: > Niech SLD odpowie programem co skorzysta firma, która zatrudni realnie 100 [pra > cowników, jakie gwarancje dostanie itd. itp. > Inaczej to tylko występy w TV jak to czyni Miller latając z kanału do kanału o > egoistycznie promując się. > Gdzie jest Piekarska ? No gdzie ? Startowała także w wyborach parlamentarnych w 2011 z pierwszego miejsca listy SLD w okręgu podwarszawskim, kolejny raz nie uzyskała mandatu poselskiego[3]. 14 kwietnia 2012 bez powodzenia ubiegała się o ponowny wybór na stanowisko przewodniczącej mazowieckiego SLD, a dwa tygodnie później przestała być wiceprzewodniczącą partii. Nie wiem gdzie jest. Użytkownik kzet informował tu na forum ,ze często kontaktuje eis z Kasią Piekarską. Wtedy był jeszcze zwolennikiem tej naćpanej hołoty. Rysiowi Kaliszowi też się wydawało, że bez niego SLD się rozpadnie teraz nawet nie chce startować z list E+TR. Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 08:26 wiosnaludzikow napisał: > Niech SLD odpowie programem co skorzysta firma, która zatrudni > realnie 100 pracowników, jakie gwarancje dostanie itd. itp. Jak widać twoje oczekiwania są chyba indywidualne. Wydaje się jednak, że SLD powinno przedstawiać i doskonalić taki program który potencjalnie spełni oczekiwania i aspracje 50% + 1% biedniejszej części społeczeństwa. Dlatego że to partia lewicowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Oczekiwania wyborców SLD. 20.03.14, 09:12 wiosnaludzikow napisał: > Niech SLD odpowie programem co skorzysta firma, która zatrudni realnie 100 [pra > cowników, jakie gwarancje dostanie itd. itp. Pobożne życzenia ....w biznesie nikt nie da gwarancji. > Inaczej to tylko występy w TV jak to czyni Miller latając z kanału do kanału o > egoistycznie promując się. Mamy kampanię przedwyborczą...to naturalne. Nie lata...jest zapraszany a to różnica. > Gdzie jest Piekarska ? No gdzie ? Bardzo często jest gościem w Tvn24 - Babiniec :) Poguglaj....to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 SLD to partia historyczna 20.03.14, 09:10 Miller jeszcze raz postawił na resentymenty czasów komuny. Czyli każdy ma pracę i odnawia swoją biologię - dzień w dzień. Perspektywą polepszenia sobie bytu jest tzw. partyjność. Ale oni wymierają na potęgę. To właściwie wszystko o tej ideologii komucha. Partyjniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD to partia historyczna 20.03.14, 09:22 To właściwie wszystko o tej ideologii komucha. Partyjniaka. Ani słowa o kościelnych komuchach? Duch w Tobie już upada? tracisz werwę? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: SLD to partia historyczna 20.03.14, 09:34 Ależ nigdy nie ukrywam, że Kościół Katolicki zastąpił ideologię PZPR. Oni, komuchy, radośnie dołączyli do wspólnego interesu. Tylko splunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: SLD to partia historyczna 20.03.14, 09:57 haen2010 napisał: > Ależ nigdy nie ukrywam, że Kościół Katolicki zastąpił ideologię PZPR. Oni, komu > chy, radośnie dołączyli do wspólnego interesu. > > Tylko splunąć. Pluj,pluj. Przypomnij sobie co robił Palikot jeżeli chodzi o Kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Nie widziałem tego akurat. 20.03.14, 10:36 Ale czytając jego wcześniejsze wypowiedzi, to za plucie na Putina i Rosję mógłby się ubiegać o honorowe członkostwo w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 06:47 ....ale prorosyjski wpis zaświadcza o SLD wszak jesteś zwolennikiem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:01 wiosnaludzikow napisał: > ....ale prorosyjski wpis zaświadcza o SLD wszak jesteś zwolennikiem SLD. Nie, każdy wpis zaświadcza o jego autorze. Wszak w każdym ugrupowaniu znajdują się i rusofoby i rusofile. Chociaż tych ostatnich u prawiczków jak na lekarstwo, rzeczywiście. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:05 taziuta napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > ....ale prorosyjski wpis zaświadcza o SLD wszak jesteś zwolennikiem SLD. > > Nie, każdy wpis zaświadcza o jego autorze. Wszak w każdym ugrupowaniu znajdują > się i rusofoby i rusofile. Chociaż tych ostatnich u prawiczków jak na lekarstwo > , rzeczywiście. ;) Częściowo jednak zaświadcza. Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:16 wiosnaludzikow napisał: > Częściowo jednak zaświadcza. Strzyżono czy golono? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:29 adherent1 napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > Częściowo jednak zaświadcza. > Strzyżono czy golono? W Moskwie siedzibie ulubionej władzy Tornsona czy w Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:30 adherent1 napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > Częściowo jednak zaświadcza. > Strzyżono czy golono? To, co napisał wiosnaludzików jest po prostu śmieszne,głupie i infantylne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:31 gtxl napisał: > adherent1 napisał: > > > wiosnaludzikow napisał: > > > Częściowo jednak zaświadcza. > > Strzyżono czy golono? > > > > To, co napisał wiosnaludzików jest po prostu śmieszne,głupie i infantylne. A tak w temacie ? Brak argumentów kontrujących mpją opinię woęc poyechałeś na pustosłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:35 A tak w temacie ? Brak argumentów kontrujących mpją opinię woęc poyechałeś na pustosłowie. W jakim temacie? Oceniłem jedynie Twoją idiotyczną wypowiedź o odpowiedzialności zbiorowej tych,którzy sympatyzują z SLD. Przemyśl to, co napisałeś do tornsona. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:44 gtxl napisał: > A tak w temacie ? > Brak argumentów kontrujących mpją opinię woęc poyechałeś na pustosłowie. > > W jakim temacie? > Oceniłem jedynie Twoją idiotyczną wypowiedź o odpowiedzialności zbiorowej tych, > którzy sympatyzują z SLD. > Przemyśl to, co napisałeś do tornsona. Nie pisałem o odpowiedzialności zbiorowej. Pisałem, że Tornson jest tutaj zwolennikiem SLD i jego pogląd obciąża dla mnie SLD. Tal samo jak Macierewicz obciąża PiS a Protasiewicz PO. Nie potrafisz opanować nigdy emocji , z bezsilności, jak argumenty w stosunku do SLD są trafne. Odpowiedzialność zbiorowa ?! He he Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:47 Nie potrafisz opanować nigdy emocji , z bezsilności, jak argumenty w stosunku do SLD są trafne. Odpowiedzialność zbiorowa ?! He he Bez komentarza. Nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Przypomina to RP magnacka 21.03.14, 08:34 taziuta napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > ....ale prorosyjski wpis zaświadcza o SLD wszak jesteś zwolennikiem SLD. > > Nie, każdy wpis zaświadcza o jego autorze. Wszak w każdym ugrupowaniu znajdują > się i rusofoby i rusofile. Chociaż tych ostatnich u prawiczków jak na lekarstwo > , rzeczywiście. ;) Czym innym jest stosunek do Rosjan, a czym innym stosunek do ich führera, na którego wybór Rosjanie mieli taki wpływ, jak pingwiny na fazy Księżyca. Przypomina się RP magnacka. Tylko, że dzieje się to w XXI wieku. Magnatów broni SLD, niczym Zawisza :) Bo czymże są ukraińscy czy rosyjscy oligarchowie, jak nie magnatami XXI wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:28 wiosnaludzikow napisał: > ....ale prorosyjski wpis zaświadcza o SLD wszak jesteś zwolennikiem SLD. Co za bzdury..... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:30 gtxl napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > ....ale prorosyjski wpis zaświadcza o SLD wszak jesteś zwolennikiem SLD. > > Co za bzdury..... Co za argument :) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: O w mordę, pomyłka, nie ten wątek! 21.03.14, 07:37 wiosnaludzikow napisał: > gtxl napisał: > > > wiosnaludzikow napisał: > > > > > ....ale prorosyjski wpis zaświadcza o SLD wszak jesteś zwolennikiem > SLD. > > > > Co za bzdury..... > Co za argument :) O tym argumencie mówisz?.......wiosnaludzikow napisał: > ....ale prorosyjski wpis zaświadcza o SLD wszak jesteś zwolennikiem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Jakby trochę statystyki 21.03.14, 08:02 To pięcioro posłów (w tym jedna posłanka) okazało się przysłowiowym g. przyczepionym do okrętu palikociarni. Wszyscy co jednego dzisiaj plują sobie w brodę - czworo z PSL i Kępiński. Wszystkie obiecanki jakie dostali są dzisiaj guzik warte. Odnośnie pierwszych wyborów to ekipa E+TR wydaje się dużo bardziej rozpoznawalna od sztancy SLD. I kto jak kto, ale Palikot miał zawsze ostrą kampanię. To już widać. Odpowiedz Link Zgłoś