Dodaj do ulubionych

Zawsze twierdziłem, ze PiS to partia moczymordów

07.04.14, 15:57
I wychodzi na to, ze jak zwykle miałem rację!
Kiedyś Czarzasty powiedział w kropce nad i, ze wy z prawicy to nawet się napić nie potraficie.
I miał rację.
Uzasadnienie;
Karski po pijaku kradnie na Cyprze Meleksa i usiłuje go zwodować.
Hofman po pijaku lata z 'wackiem" w ręku.
Agent tomek nachlał się i chciał bić krzesłem męża swojej narzeczonej.
Wipler w pijackim amoku pobił policjantkę i dostał po ryju od policji.
Teraz były wiceminister rządu PiS nachlany w gaciach rozbija się BMW i strzela do ludzi:
www.tvn24.pl/zajechal-droge-i-strzelal-pijany-wiceminister-zatrzymany,415884,s.html
Skąd się tacy biorą w PiS? Wg jakich kryteriów ich dobierają?
Jak taki idiota mógł być tyle czasu policjantem?
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow z drogi szaraczki bo Pan Pisior jedzie 07.04.14, 16:27
      To dobry człowiek. Mógł zastrzelić tę rodzinę a darował życie strzelając w powietrze.
      Minimum 5 lat pierdla lub psychiatra i odwyk przymusowy.
      • lumpior Re: z drogi szaraczki bo Pan Pisior jedzie 07.04.14, 17:32
        wiosnaludzikow napisał:

> To dobry człowiek. Mógł zastrzelić tę rodzinę a darował życie strzelając w pow
        > ietrze.
        > Minimum 5 lat pierdla lub psychiatra i odwyk przymusowy.
        A spowiedz u Tadka Rydzyka nie załatwi sprawy?
        • zapijaczony_ryj ale skąd @rwa tylu moczymordów w PiS? 07.04.14, 18:10
          lumpior napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > To dobry człowiek. Mógł zastrzelić tę rodzinę a darował życie strzelając
          > w pow
          > > ietrze.
          > > Minimum 5 lat pierdla lub psychiatra i odwyk przymusowy.
          > A spowiedz u Tadka Rydzyka nie załatwi sprawy?
      • zapijaczony_ryj Re: z drogi szaraczki bo Pan Pisior jedzie 07.04.14, 18:09
        wiosnaludzikow napisał:

> To dobry człowiek. Mógł zastrzelić tę rodzinę a darował życie strzelając w pow
        > ietrze.

ŁAskawca bym powiedział
      • zapijaczony_ryj łaskawca mozna powiedzić 07.04.14, 20:48
        wiosnaludzikow napisał:

> ietrze.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Zawsze twierdziłem, ze PiS to partia moczymor 07.04.14, 17:54
      no i ci dzielni James Bondy już od kilku lat na wcześniejszych policyjnych emeryturach- się należy za to bondowanie...... to samo z prokuratorami z pisuaru na wcześniejszych emeryturach.....

i my wszyscy za to płacimy....
      • wiosnaludzikow Re: Zawsze twierdziłem, ze PiS to partia moczymor 07.04.14, 18:01
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> no i ci dzielni James Bondy już od kilku lat na wcześniejszych policyjnych emer
        > yturach- się należy za to bondowanie...... to samo z prokuratorami z pisuaru na
        > wcześniejszych emeryturach.....
        >
        > i my wszyscy za to płacimy....
        To inny temat, inna sprawa. Takie są przepisy . natomiast ten kryminalista naruszył prawo, wystraszył ludzi i zdaje się dziecko.
        • zapijaczony_ryj Re: Zawsze twierdziłem, ze PiS to partia moczymor 08.04.14, 06:18
          wiosnaludzikow napisał:

> fiu-bzdziu2010 napisała:
          >
          > > no i ci dzielni James Bondy już od kilku lat na wcześniejszych policyjnyc
          > h emer
          > > yturach- się należy za to bondowanie...... to samo z prokuratorami z pisu
          > aru na
          > > wcześniejszych emeryturach.....
          > >
          > > i my wszyscy za to płacimy....
          > To inny temat, inna sprawa. Takie są przepisy . natomiast ten kryminalista naru
          > szył prawo, wystraszył ludzi i zdaje się dziecko.

w myśł zasady,że kruk krukowi...
      • zapijaczony_ryj I płacić badziemy więcej jak PiS wygra 07.04.14, 18:22
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> no i ci dzielni James Bondy już od kilku lat na wcześniejszych policyjnych emer
        > yturach- się należy za to bondowanie...... to samo z prokuratorami z pisuaru na
        > wcześniejszych emeryturach.....
        >
        > i my wszyscy za to płacimy....
    • hordol a kiedy ten facet działał w pis? 07.04.14, 18:26

• zapijaczony_ryj Re: a kiedy ten facet działał w pis? 07.04.14, 20:56
        hordol napisała:

>
        W 2007 roku jak jescze nie horholiłaś, a on uważał się tez za normalnego:
        www.gazetaprawna.pl/artykuly/789069,byly-wiceminister-spraw-wewnetrznych-zbigniew-r-zatrzymany-za-strzelanine.html
    • pis_da_deby Re: Zawsze twierdziłem, ze PiS to partia moczymor 08.04.14, 08:37
      zapijaczonyryj.123456789.12345 napisał:

> I wychodzi na to, ze jak zwykle miałem rację!
      > Kiedyś Czarzasty powiedział w kropce nad i, ze wy z prawicy to nawet się napić
      > nie potraficie.

Pan doktor jak widac napic sie potrafi tylko nie potrafi sie po wypiciu zachowywac jak czlowiek.
      No ale jak uczy doswiadczenie-wlos mu z glowy nie spadnie.
      • zapijaczony_ryj Zachodzi pytanie jak przeszedł testy zanim został 08.04.14, 09:23
        pis_da_deby napisał:

> zapijaczonyryj.123456789.12345 napisał:
        >
        > > I wychodzi na to, ze jak zwykle miałem rację!
        > > Kiedyś Czarzasty powiedział w kropce nad i, ze wy z prawicy to nawet się
        > napić
        > > nie potraficie.
        >
        > Pan doktor jak widac napic sie potrafi tylko nie potrafi sie po wypiciu zachowy
        > wac jak czlowiek.
        > No ale jak uczy doswiadczenie-wlos mu z glowy nie spadnie.
        >
        >

policjantem?
        Bo to, ze jest niezrównoważony psychicznie nie podlega żadnej wątpliwości.
    • bogucjusz "Wyższa półka" :-) n/t 08.04.14, 09:29
      • zapijaczony_ryj Re: "Wyższa półka" :-) n/t 08.04.14, 10:37
        bogucjusz napisał:

>

Kulturowa jak rzekł Naczelny Idiota:
        www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/po-jest-z-nizszej-polki-niz-my,97830.html
        Ciekawe, czy po takim uzasadnieniu Pilikot zechce być jego koalicjantem
    • tadzap Re: Zawsze twierdziłem, ze PiS to partia moczymor 08.04.14, 10:56
      Nudny jesteś.Bezsilność z ciebie wychodzi.

www.google.pl/search?q=pijany+pose%C5%82+grzegorek&client=firefox-a&hs=gi8&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qbdDU5LtE6q47Abu9ICwCA&ved=0CDwQsAQ&biw=1440&bih=737
      www.se.pl/wydarzenia/politycy/pijany-protasiewicz-i-heil-hitler-na-lotnisku-to-moze-byc-koniec-mojej-politycznej-kariery_383378.html
      www.goodbye-iti.mpolska24.pl/5635/pijana-obywatelska-za-kierwnicą
      naszeblogi.pl/43897-pijany-posel-po-wyrzucil-z-domu-matke-z-malym-dzieckiem
      politykier.pl/kat,1025795,wid,16079363,wiadomosc.html
      • zapijaczony_ryj 0,21 promila za kierownica, tez mi pijaństwo 09.04.14, 09:49
        tadzap napisał:

> Nudny jesteś.Bezsilność z ciebie wychodzi.
        >
        > www.google.pl/search?q=pijany+pose%C5%82+grzegorek&client=firefox-a&hs=gi8&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qbdDU5LtE6q47Abu9ICwCA&ved=0CDwQsAQ&biw=1440&bih=737
        > www.se.pl/wydarzenia/politycy/pijany-protasiewicz-i-heil-hitler-na-lotnisku-to-moze-byc-koniec-mojej-politycznej-kariery_383378.html
        > www.goodbye-iti.mpolska24.pl/5635/pijana-obywatelska-za-kierwnicą
        > naszeblogi.pl/43897-pijany-posel-po-wyrzucil-z-domu-matke-z-malym-dzieckiem
        > politykier.pl/kat,1025795,wid,16079363,wiadomosc.html
        • wiosnaludzikow Re: 0,21 promila za kierownica, tez mi pijaństwo 09.04.14, 15:27
          O Buzku zapomniałeś :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka