Dodaj do ulubionych

Parujące zgliszcza

14.12.14, 09:49
i smętnie patrzące w niebo kikuty opalonych domów - oto co zostało z Warszawy po wczorajszym marszu "podpalaczy Polski"...

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pawel-kowal-i-stefan-niesiolowski-o-marszu-pis-13-grudnia,495449.html

No i jak tam wrażenia, lemingi :-)))

PS. Przypominam, że w "Błękitnym Marszu" Platformy (w którym niesiono fotografie i kukły Kaczyńskich na szubienicy) brało udział 10 tysięcy.

citisus.salon24.pl/410515,szubienica-czyli-zapomnial-wol-jakie-transparenty-miol

Obserwuj wątek
    • indeed4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:02
      PS. Widzę, że jedno ze zdjęć w notce o Błękitnym Marszu przedstawia nie Kaczyńskiego tylko Tuska :-))) Autor chyba tego nie zauważył.
    • nazimno Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:08
      To forum ma od dawna autorow, ktorych wypalone zaslepienim mozgi, produkuja
      breje i belkot.

I to niezalznie od opcji politycznej.

Do jakichkolwiek pozytecznych zajec juz od dawna sie nie nadaja, a z wypisywania bredni uczynili sobie cel zycia.

• indeed4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:14
        Nic mnie tak nie bawi, jak kwękolenie dwulicowego i zakłamanego do szpiku kości leminga, że PiS to hipokryci... :-)))
        • az43 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:19
          PiS to nie są hipokryci to banda agresywnych,chamskich osiłków dyszący żądzą posiadania władzy.
          • indeed4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:40
            W przeciwieństwie do subtelnych, kulturalnych PO-wców, którym na władzy nie zależy i w każdej chwili mogą się jej dobrowolnie zrzec... :-)))
            • az43 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 14:37
              Oczywiście w przeciwieństwie ponieważ PO nie dążyła do władzy i nie utrzymuje władzy przy pomocy bolszewickich metod PiS i z całą pewnością odda władzę jak przegra wybory.
              Jak pokazuje dotychczasowa praktyka na wygrane PO największy wpływ ma głupota,chamstwo i widoczna jaskrawo podłość PiS.
    • az43 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:11
      Pamiętam marsz gdzie niesiono kukłę Wałęsy,pamiętam treść transparentów i pamiętam kto i co wtedy mówił.Dlatego wczorajszy marsz nie sprawił na mnie żadnego dodatkowego wrażenia.Kaczyński nie musi fizycznie podpalać Warszawy ponieważ on już zniszczył w kraju tak wiele,że spalona Warszawa nie robi większego wrażenia.Gdyby nie było kolorowej tv pomyślałbym,że to ulicami Berlina w roku 1932 idzie manifestacja NSDAP.Jedyna różnica-Hitler był bardziej widoczny.
      Takie są moje wrazenia.
      • indeed4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:38
        No i jeszcze te hitlerowskie hasła "Polsko obudź się", no nie?

www.polskatimes.pl/artykul/655647,nalecz-obudz-sie-polsko-jak-haslo-hitlerowcow-pis-to-absurd,id,t.html
        • x2468 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 11:16
          Jaki absurd.Nawet miny i gesty waszego wuca podobne tyle ze jest zbyt chytry aby mundury dla swoich zakupić woli dać Martusi na nowe niemieckie autko.
          www.youtube.com/watch?v=n-Qr2eTSSk0
          • glos.sumienia.forum Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 12:27
            Jaki piękny film! Jaka organizacja, jaki porządek!
            Wręcz nie do powtórzenia, ale jak dojdziemy do władzy, zrobimy taki sam, albo lepszy!
            Ale Marsz Gwiaździsty się udał i widać, żeśmy na dobrej drodze!
            • az43 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 15:51
              Na dobrej drodze do czego?Pisowskiego państwa totalitarnego.
        • az43 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 14:34
          Też!
          Dokonując porównań można stwierdzić,że analogie pomiędzy PiS,NSDAP i bolszewikami są daleko idące.Ta sama myśl,te same działania,ten sam duch i ten sam cel.Nasze szczeście polega na tym,że odległość do celu jest niemożliwa do pokonania przez PiS.Za krótkie nóżki,za mały rozum.
      • glos.sumienia.forum Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 11:00
        To były piękne dnii, ale i wczoraj mieliśmy swój WIELKI DZIEŃ:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,155889231,155889231,Nasz_Marsz_.html
        • indeed4 Nie pajacuj, inocom. 14.12.14, 11:08
          EOT.
          • az43 Re: Nie pajacuj, inocom. 14.12.14, 14:38
            tylko tobie wolno?
    • sclavus Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:40
      ... ale ile gnoju spłynęło!!!
      Wykąpałeś się w nim??? ... jakiś taki radosny jesteś :D
      • indeed4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:42
        > ale ile gnoju spłynęło

W mediach i na FK? Owszem - niektórzy tu i ówdzie popuścili ze strachu przed "nadciągającym faszyzmem" ... :-)))
        • sclavus Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:54
          widzę, że nie słuchałeś transmisji z "przemówień"!!
          Z trzech prawd ks. Tischnera, objawiła się tylko ta trzecia... jako ta matkaboska pastuszkom :D
          • indeed4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:59
            > widzę, że nie słuchałeś transmisji z "przemówień"!!

Ojoj... aż tak okrutnie (i ze wszechmiar niesłusznie!) sponiewierali twoją najumiłowańszą PO? :-)))

> Z trzech prawd ks. Tischnera, objawiła się tylko ta trzecia... jako ta matka
            > boska pastuszkom :D

Hm, jak Tuskowi, Kopacz i pastuszkom z chadeckiej Platformy?
            • sclavus Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 11:03
              indeed??
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,155888777,155889247,Re_Mialy_byc_burdy_zadyma_.html
              • indeed4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 11:04
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,155888777,155889344,Re_Mialy_byc_burdy_zadyma_.html
        • kolter Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 19:21
          indeed4 napisał:

> > ale ile gnoju spłynęło
          >
          > W mediach i na FK? Owszem - niektórzy tu i ówdzie popuścili ze strachu przed "nadciągającym faszyzmem" ... :-)))

Hitler czy Goebbels mieli charyzmę ci z PIS to zwykle historyzujące cipy
      • az43 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 14:40
        PiS to partia szambowata nic więc dziwnego,że woń jaka ich otacza jest odmienna od perfumerii.
    • alistair-p Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 10:50
      Objawy paranoi u Jarosława i Antoniego znacznie się nasiliły.
      • kolter Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 19:24
        alistair-p napisał:

> Objawy paranoi u Jarosława i Antoniego znacznie się nasiliły.

Nie u nich w normie, za to objawił się nowy paranoik (czytaj liżący zad prezesa ) Joachimek Brudziński
    • indeed4 Miały być burdy, zadyma... 14.12.14, 10:52
      w dorocznym marszu "podpalaczy Polski" nie było burd! Znów nie podpalili Polski, Europy a potem całego świata - wielki jęk zawodu w Platformie... :-)))
      • sclavus Re: Miały być burdy, zadyma... 14.12.14, 10:55
        ... w doopie mam Platformę, ale ... jakiś ty głupi!!!
        • indeed4 Re: Miały być burdy, zadyma... 14.12.14, 11:03
          Wiem, wiem - jak większość żelaznego elektoratu PO...
          • sclavus Re: Miały być burdy, zadyma... 14.12.14, 11:41
            wyobraź sobie, że jeszcze nie zdarzyło mi się zagłosować na Platformę...
            ... ty zaś, pozujesz na neutralnego (acz mocno zaangażowanego!) komentatora...
            Ze mną jest tak, że uczucia jakie mam dla PiS, nie należą do ... przyjemnych (delikatnie rzecz ujmując), ty zaś, podniecasz się tym PiS, jak ... ostatni smarkacz (delikatnie rzecz ujmując)!
            PeeS - nie biorę żadnej odpowiedzialności za twoją wyobraźnię!! :D:D:D
            starczy na dzisiaj... w tym wątku!
            EOT
      • szwampuch58 Re: Miały być burdy, zadyma... 14.12.14, 11:10
        Indyczku,zakamuflowany wielbicielu JaroZbawa i to jest jedyny wymierny sukces Marszu Nieziternowanych,soooowo daje
      • x2468 Re: Miały być burdy, zadyma... 14.12.14, 11:24
        Dokładnie jak zw pierwowzorze.Te same miny, gesty i żadnych burd, podpalania (pochodnie siem nie liczo).
        www.youtube.com/watch?v=n-Qr2eTSSk0
      • ta Miały być brudy i były 14.12.14, 11:33
        Ty wiesz, co to przenośnia?
        Owszem, prezespan Polskę podpala, niszczy, podgryza, podkopuje, opluwa i womituje od dziesiątek lat. Paskudzi, obsikuje i ob.....wa.Tylko to potrafi. Taka konstrukcja psychiczna, kompleksy i nieudane życie osobiste. Największy szkodnik jakiego polska ziemia i podatnicy karmią od lat.

Żółtym sznurkiem ( uwaga gaz! ) powinien być odgradzany od społeczeństwa. Próby izolacji poczyniono na wczorajszym pochodzie :)

------------
        W wątku "Profesor Chazan juz wygrał"
        remik.bz 10.07.14, 14:48 napisał:

"Pytam, ponieważ nie wierzę w tzw Zamach Smoleński (to była katastrofa lotnicza). A o innym Zamachu nie słyszałem."
      • alistair-p Nie wyszło...... 14.12.14, 12:46
        Nikt nie spałował uczestników,Jarosław K na wolności.A mógłby robić za męczennika.Może nastepnym razem się uda?
      • kolter Re: Miały być burdy, zadyma... 14.12.14, 19:25
        indeed4 napisał:

> w dorocznym marszu "podpalaczy Polski" nie było burd! Znów nie podpalili Polski
        > , Europy a potem całego świata - wielki jęk zawodu w Platformie... :-)))

To była jedna wielka kibolska burda ze stekiem kłamstw i bzdur
    • wariant_b Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 11:09
      Na materiale fotograficznym, który zalinkowałeś jest jedno zdjęcie prezydenta Kaczyńskiego
      naklejone na papierową torbę - wydaje mi się, że jego symbolika jest wieloznaczna.
      Natomiast kukła Donalda na szubienicy wydaje się dość jednoznaczna.
      Czy jedna stara torba z wizerunkiem Kaczyńskiego, to to samo co szubienica?
      Przy okazji:
      W 2006 roku PiS dopuścił się ewidentnego oszustwa wyborczego zmieniając ordynację
      na trzy miesiące przed wyborami samorządowymi na korzystniejszą dla swojej partii.
      Gdzie wtedy prezes Kaczyński miał demokrację?
      • indeed4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 11:17
        Powtórzę, co pisałem już wiele razy - nie wydaje mi się, żeby był sens o czymkolwiek z tobą rozmawiać :-)

Miłej niedzieli.

wolnapolska.pl/images/giertych-_do_wora.jpg

• wariant_b Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 11:29
          > Powtórzę, co pisałem już wiele razy - nie wydaje mi się, żeby był sens o czymkolwiek z tobą rozmawiać :-)

A ja nie widzę powodu, by przejmować się każdą bzdurą, jaką przeczytam.
          • glos.sumienia.forum Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 12:32
            A ja powtarzam, z całą siłą powtarzam, że Indeed daje wzorcowy przykład postawy prawdziwie wolnej i patriotycznej. Poziom jego polemiki pozwala na przypuszczenie, że systematycznie bierze udział w szkoleniach prowadzonych przez Pana Prezesa już od lat osiemdziesiątych.
    • indeed4 B. Nowacka z TR, dowodząca w "Kawie na Ławę" 14.12.14, 11:24
      że niektóre hasła (zwłaszcza te o komuchach) były niewłaściwe - piękne... :-)))
      • indeed4 Czy Janusz Palikot już zabrał głos 14.12.14, 12:16
        w temacie ostrych wystąpień, a Stefan Niesiołowski dał upust swojemu oburzeniu z powodu radykalnej retoryki niektórych haseł? Czekamy :-)
    • veglie Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 11:30
      encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPfFPFMVCpejEYeYcDCytDvsnzETck34hht-BEvu4rUAjymCKuMQ

encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxjNo39vcPFyRZAquXgsR5c8P7fDfVrcpJSHhW-vY7qSaXXUNs
      • indeed4 :-))) 14.12.14, 12:38
    • bogucjusz Powtarzacie się :-) 14.12.14, 12:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,155889522,155889522,Bilans_strat_po_Marszu_Nienawisci_.html
      • cymber.gaj Re: Powtarzacie się :-) 14.12.14, 13:22
        bogucjusz napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,155889522,155889522,Bilans_strat_po_Marszu_Nienawisci_.html

Prezes ma szersze plany niż zniszczenie jakiejś tam Warszawy:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,155889522,155889522,Bilans_strat_po_Marszu_Nienawisci_.html
        • cymber.gaj Re: Powtarzacie się :-) 14.12.14, 13:32
          bogucjusz napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,155889522,155889522,Bilans_strat_po_Marszu_Nienawisci_.html

Prezes ma szersze plany niż zniszczenie jakiejś tam Warszawy:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,148649500,148650205,To_kolejny_sukces_ruskiej_agentury.html
    • glowka-sodowka Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 12:42
      no i Warszawa nie odpowiedziała na apel prezesa, frekwencję musiały robić autokary z kraju

no i żadnego majdanu nie było, na co w skrytości ducha liczyli

jak zwykle moralne zwycięstwo, a nawet klęska - plan nie wypalił, Jarka nie internowali, a nawet nie spałowali
      • m.c.hrabia Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 12:58
        ciekawe skąd parujące ? to od paru-wek ?
        • glowka-sodowka Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 13:06
          albo od sztucznej mgły
        • dystans4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 13:35
          ...znad głów unosił się dym,
          śpiewał, że czas by runął mur
          oni śpiewali wraz z Niiim!...
          • glowka-sodowka Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 14:01
            racz nam wrócić panie - nasze panowanie
    • dr.krisk A gdzie rewolucja, majdan, pospolite ruszenie? 14.12.14, 13:34
      Przeczłapali za Prezesem, wsiedli do autokarów i wrócili do domów.
      Ot, takie rytualne spędy.
      Będzie tak jak z "miesięcznicowymi" fackelzugami - pochodzili, pochodzili i przestali.
      • purchawkapuknieta Re: A gdzie rewolucja, majdan, pospolite ruszenie 14.12.14, 14:28
        Wypraszam sobie. Ja po poczłapaniu poszłam z corką do corso na placki ziemniaczane (wczesniej piłyśmy herbatę z miodem z termosu, bo wbrew pozorom było zimno; dobrze, że jej kazałam rajstopy założyć), potem z politechniki metrem i do domciu na tfu żoliborz. mój tata wysiadł na bankowym i pojechał do siebie na prowincję- autobusem.
        • dr.krisk No pieknie! 14.12.14, 14:45
          purchawkapuknieta napisała:

> poszłam z corką do corso na placki ziemniaczane (wczesniej piłyśmy herbatę z miodem z termosu)

A gdzie Pączki Martyrologiczne? Gdzie płacz nad losem Łojczyzny okrutnie od tusków wszetecznych doświadczonej?
          Tu Łojczyzna w potrzebie w ty w jakimś korso placki ziemniaczane wcinasz!
          13 grudnia - tylko Pączki (i herbatka). Tudzież spanie do południa.
          • purchawkapuknieta Re: No pieknie! 14.12.14, 18:39
            Bez urazy, ale to ja powinnam zapytać, gdzie te wasze obiecane pączki? Syn się tak na ich brak zdenerwował, że go ojciec do domu musiał zabrać. Miały być szpalery ochotników rozdających wstecznikom pączusie, a tu nic. żadnego aktywu, żadnej organizacji. a przecież taki humorystyczny performens miał być.
            • ta Re: No pieknie! 14.12.14, 19:14
              Chciałaś się za friko załapać? Łociec nie mogł synkowi pączusia kupić?
              • purchawkapuknieta Re: No pieknie! 14.12.14, 19:37
                Tak własnie planowałam. wszak sympatycy JarKacza to przecież emeryci, bezrobotni i ci na głodowych pensjach. Nie stać nas na pączki. Dziadek pół emerytury na radio Ojca Dyrektora przesyła, drugie pół na TV Republikę. Caritas też nie pomaga, bo przecież katabasy wszystko puszczaja na nieletnie prostytutki płci obojga.
                Liczyłam na młodych, prężnych "Warszawiaków", którzy zgodnie z polityką miłości szarpną się na pączka dla bogu ducha winnego pacholęcia.
                • dr.krisk Jak to nas nie było! 14.12.14, 19:50
                  Staliśmy z pączkami tam gdzie ZOMO. Trzeba było przełamać wstręt i podejść.
                  Na placki ziemniaczane w korso cię stać, a Pączka Martyrologicznego dziecku nie kupisz?
                  • purchawkapuknieta Re: Jak to nas nie było! 14.12.14, 20:09
                    To dobrze sie zlaliscie z tłumam. Niczym zomo. Nie, własciwie to ono lało tłum.

teraz (aż do Świat) dzieciaki beda ziemniaki ze skwarkami dostawać :( c'est la vie
                    • dr.krisk Wcale sie nie zlewaliśmy! 14.12.14, 20:21
                      Nawet obiecaliśmy że wreszcie internujemy PrezesaPana, a może nawet go lekko szturchniemy - ale nie spotkało się to z dobrym przyjęciem......
                      Macierewicz twierdził że pączki są na pewno zatrute, albo nadziane trotylem. Miał opinię dwustu zagranicznych ekspertów oraz całe mnóstwo dowodów na tę "niesłychaną zbrodnię".
                      No to pączki sami zeżarliśmy - bez żadnych patriotycznych kontekstów.
                      • purchawkapuknieta Re: Wcale sie nie zlewaliśmy! 14.12.14, 20:38
                        o tym nie slyszałam; nie było przedruku polemiki w Naszym Dzienniku, a Karnowscy zajęli sie znów jadowitym pluciem na Panią Premier i ŚP Wojciecha Jaruzelskiego. Niezależna puszczała jakieś suchary- paszkwile sprzed 24 lat (Semka & Kurski- ten upadły z braci). No ni slowem prawicowe media nie wspomniały o zamiarach czytelników obiektywnej prasy.

Uważam, że pożarcie pączków własnie było aktem bohaterskim, patriotycznym- na pohybel sekcie smoleńskiej. Było brawurowym zadaniem kłamu oszolomom i ich kłamliwym opiniom. Zachowaliście się (w liczbie nie wiem ilu, ale może nawet samemu zachowaliście się) bardzo ładnie, za co należy wam się wdzięcznośc i szacunek. Nie mam wiele, ale na mszę za was dam.
          • dystans4 Pączki poświęcenia i chwały !!! 14.12.14, 21:35
            Pączek Martyrologiczny - poświęcenia (nie mylić z POświęceniem) i chwały ma na awersie lukrowy napis SB, a odwrocie logo PiS, zaś dokoła na obwodzie napis "Patrioci Wolski łączcie się!" (bez cudzysłowu).
            • dr.krisk Re: Pączki poświęcenia i chwały !!! 14.12.14, 22:35
              Bardzo ładne. Myślę, że obok Kremówek Papieskich mogą stać się początkiem Cukiernictwa Patryjotycznego.
      • sclavus Re: A gdzie rewolucja, majdan, pospolite ruszenie 14.12.14, 15:13
        ... za dużo gnojowicy wylali na samym początku i zaczęli się ślizgać...
        Może i zrobiliby majdan, ale zbyt łatwo mogliby się pośliznąć!
        To i odpuścili... - Kaczor włóczony po majdanie, to niezbyt dla nich przyjemna perspektywa ;)
    • dystans4 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 13:39
      Naindyczyłeś się. Kolejne skromne antymoralne zwycięstwo prezesa i jeszcze bardziej mizerna dotacja z rezydentury. Takie wrażenia.
    • camille_pissarro Pamiętam doskonale ten "Błękitny marsz " PO 14.12.14, 14:29
      Specjalnie wybrałem się na Krakowskie, aby zobaczyć partyjny aktyw PO w akcji. Hasła na transparentach były bardzo obraźliwe, a buńczucznie wykrzykiwane hasła dobitnie świadczyły o bojowym nastawieniu Platfusów :-) Obok mnie z błyskiem w oku i uśmiechem do ucha do ucha przemknął Sewek z Czerskiej.Aktyw do stolicy ściągnięto autobusami i pociągami. Pod względem logistycznym organizacja takich demonstracji jest taka sama. Nie rozumiem zatem zacietrzewienia lemingów :-)
      • x2468 Re: Pamiętam doskonale ten "Błękitny marsz " PO 14.12.14, 21:23
        A tak w ogolę to od kiedy zgliszcza parują? Parowanie wam łebkach?
        • kolter Re: Pamiętam doskonale ten "Błękitny marsz &# 14.12.14, 21:32
          x2468 napisał:

> A tak w ogolę to od kiedy zgliszcza parują? Parowanie wam łebkach?

Parują świeżo polane wodą
        • x2468 Re: Pamiętam doskonale ten "Błękitny marsz &# 14.12.14, 22:42
          Rozumiem.Spalili i obsikali.
    • 14pol Re POłowa na tych fotkach wygląda mi na takich... 14.12.14, 14:49
      co to dostali przepustkę w zamian za udział w błękitnym marszu... :]
      • az43 Re: Re POłowa na tych fotkach wygląda mi na takic 14.12.14, 15:52
        Zwolennikom PiS nie daje się w szpitalach psychiatrycznych przepustek.
    • kaczaglina Kraj sie poderwal do czynu majowego 14.12.14, 15:54
      i skladke na papmpersy dla starucha prezesa zrobil. Senior nie moze w pory robic w takie zimno!
    • kolter Jaruzel powstań ... 14.12.14, 19:18
      indeed-4 napisał:

> No i jak tam wrażenia, lemingi :-)))
      >
      > PS. Przypominam, że w "Błękitnym Marszu" Platformy (w którym niesiono fotografie i kukły Kaczyńskich na szubienicy) brało udział 10 tysięcy.

Patrząc na to prymitywne bydło wczoraj w TV zrozumiałem decyzje Jaruzelskiego w sprawie 13 grudnia 1981 roku ....................
    • romullos POdzielamy Waszą dumę z siebie,żeście nierozwalili 14.12.14, 20:48
      stolicy tym razem. ;)

indeed-4 napisał:

> i smętnie patrzące w niebo kikuty opalonych domów - oto co zostało z Warszawy p
      > o wczorajszym marszu "podpalaczy Polski"...
      >
      > rel="nofollow">www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pawel-kowal-i-stefan-niesiolowski-o-marszu-pis-13-grudnia,495449.html
      >

• volupte Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 21:26
      Dzis cieplej to parują.
      • x2468 Re: Parujące zgliszcza 14.12.14, 22:43
        Parują się.Czy Kaczynski również?
    • romullos Podsumowanie Marszu PIS-u 15.12.14, 16:23
      indeed-4 napisał:

wiadomosci.gazeta.pl/raczkowski/171204174/Marek+Raczkowski+dla+Gazeta.pl+-+15.12.2014/p?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=czolka
    • kaczaglina Parujące zgliszcza i pampersy rozrzucone dookola 15.12.14, 16:27
      won z klatek i bram znana dolatuje.
    • kaczaglina Parujące zgliszcza i pampersow won 15.12.14, 16:31
      dolatuja po manifie prezesa starucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka