yossarian18 09.09.04, 16:30 www.wandea.org.pl/armia-boga.html www.armyofgod.com/ Działalność Armii Boga jest niezwykle kontrowersyjna, ale w obliczu strasznych skutków działalności aborcjonistów chyba potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Armia Boga 09.09.04, 16:51 wow! jestem pod wrażeniem...jak myslisz..czy dobrym pomysłem byłoby stworzenie podobnej armii w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Armia Boga 09.09.04, 16:54 Myślę, że tak. Przyczyniłoby się to do likwidacji aborcyjnego podziemia. Chociaż na razie Młodzież Wszechpolska robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re:Zaczątki takiej Armiki Boga już istnieją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:28 W mieście nad Motławą doszło do aktu dyskryminacji na tle religijnym. Dwie uczennice jednego z gdańskich gimnazjów dotkliwie pobiły swoją koleżankę, która jest protestantką. Agresywnym nastolatkom nie spodobało się, że ich koleżanka nie pojawia się na lekcjach religii i nie bywa w kościele. (RMF FM) Pobicie młodej protestantki pozostaje w bezpośrednim związku z konkordatem podpisanym między Polską i Watykanem, który petryfikuje religię w świeckich szkołach nadając preferencję jednemu "słusznemu" wyznaniu. Lekcje religii bardzo często przybierają formę seansów nienawiści do "innowierców" i - wbrew dawnym ustaleniom - nie odbywaję się na początku lub na końcu zajęć. Pobita protestantka jest ofiarą tego stanu rzeczy. Tak trzyma oszołomy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armia Jesus Christ Action & War & Pasion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:01 Tylko wczesne wychowanie dzieci zapobieże poganstwu www.albinoblacksheep.com/flash/jesus.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Armia Boga to Wehrmacht IP: *.lib.unimelb.edu.au 10.09.04, 08:48 Krzyze wszedzie, a na pasach GOTT MIT UNS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherokee Armia Boga w USA: "Dobry Indianin to martwy Indian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:07 www.vaca.com/kill.gif "Dobry Indianin to martwy Indianin" www.dickshovel.com/ind.html Spanish Conquistadors in North America www.vaca.com/inset33.html#after Odpowiedz Link Zgłoś