Dodaj do ulubionych

Armia Boga

09.09.04, 16:30
www.wandea.org.pl/armia-boga.html
www.armyofgod.com/
Działalność Armii Boga jest niezwykle kontrowersyjna, ale w obliczu
strasznych skutków działalności aborcjonistów chyba potrzebna.
Obserwuj wątek
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Armia Boga 09.09.04, 16:51
      wow! jestem pod wrażeniem...jak myslisz..czy dobrym pomysłem byłoby stworzenie
      podobnej armii w Polsce?
      • yossarian18 Re: Armia Boga 09.09.04, 16:54
        Myślę, że tak. Przyczyniłoby się to do likwidacji aborcyjnego podziemia.
        Chociaż na razie Młodzież Wszechpolska robi swoje.
        • Gość: * Re:Zaczątki takiej Armiki Boga już istnieją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:28
          W mieście nad Motławą doszło do aktu dyskryminacji na tle religijnym. Dwie
          uczennice jednego z gdańskich gimnazjów dotkliwie pobiły swoją koleżankę, która
          jest protestantką. Agresywnym nastolatkom nie spodobało się, że ich koleżanka
          nie pojawia się na lekcjach religii i nie bywa w kościele.
          (RMF FM)

Pobicie młodej protestantki pozostaje w bezpośrednim związku z konkordatem
          podpisanym między Polską i Watykanem, który petryfikuje religię w świeckich
          szkołach nadając preferencję jednemu "słusznemu" wyznaniu. Lekcje religii
          bardzo często przybierają formę seansów nienawiści do "innowierców" i - wbrew
          dawnym ustaleniom - nie odbywaję się na początku lub na końcu zajęć. Pobita
          protestantka jest ofiarą tego stanu rzeczy.

Tak trzyma oszołomy ;(
    • Gość: Armia Jesus Christ Action & War & Pasion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:01
      Tylko wczesne wychowanie dzieci zapobieże poganstwu

www.albinoblacksheep.com/flash/jesus.php

• Gość: Kagan Re: Armia Boga to Wehrmacht IP: *.lib.unimelb.edu.au 10.09.04, 08:48
      Krzyze wszedzie, a na pasach GOTT MIT UNS...
    • Gość: Cherokee Armia Boga w USA: "Dobry Indianin to martwy Indian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:07
      www.vaca.com/kill.gif
      "Dobry Indianin to martwy Indianin"
      www.dickshovel.com/ind.html
      Spanish Conquistadors in North America
      www.vaca.com/inset33.html#after
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka