Dodaj do ulubionych

Podglądanie Grodzkiej

02.02.15, 20:54
Zupełnie nie rozumiem tego fenomenu niezdrowego zainteresowania płcią Anny Grodzkiej i zabieram głos w tej sprawie tylko dlatego, że z dzisiejszej rozmowy posłanki z Moniką Olejnik dowiedziałem się, że ostatnio „rozpracowywał” ją niejaki Andrzej Rafał Potocki. W pierwszej chwili pomyślałem sobie, że to jakiś dziennikarski młody wilczek, albo zgoła żurnalista-stażysta, a tu się okazuje, że rzeczony Potocki jest podobno pisarzem i to urodzonym dość dawno temu, bo w 1947 roku. W związku z tym chciałbym zaapelować z tego miejsca do pani minister kultury, by niezwłocznie wprowadziła jakiś plan naprawczy i zapewniła literatom godne warunki socjalne. Niedopuszczalne jest bowiem, by 68-letni pisarz musiał przez cały zimowy dzień sterczeć pod domem Grodzkiej jak ten ch…j na weselu, żeby podejrzeć, co też ona ma między nogami.
Oczywiście nie wykluczam, że Andrzej Rafał Potocki podgląda Grodzką z jakichś innych, bynajmniej nie finansowych powodów i w związku z tym przesyłam to pismo również do ministerstwa spraw wewnętrznych i do ministerstwa zdrowia.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:00
      Przestań witek się ośmieszać .Wszyscy wiedzą co ma Krzysztof Bogdan Bęgowski między nogami.Syna sobie sam zmajstrował .Chyba że temu zaprzeczam lub nie wiem co ty wiesz.
      • simera16 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:03
        taniarada napisał(a):

> Przestań witek się ośmieszać .Wszyscy wiedzą co ma Krzysztof Bogdan Bęgowski mi
        > ędzy nogami.Syna sobie sam zmajstrował .Chyba że temu zaprzeczam lub nie wiem c
        > o ty wiesz.
        >
        No nie gadaj, ja nie wiem...
      • gtxl-3 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:04
        taniarada napisał(a):

> Przestań witek się ośmieszać .Wszyscy wiedzą co ma Krzysztof Bogdan Bęgowski mi
        > ędzy nogami.Syna sobie sam zmajstrował .Chyba że temu zaprzeczam lub nie wiem c
        > o ty wiesz.

Oglądałeś teraz co ma Grodzka pod spódnicą?

• douglasmclloyd Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:05
        taniarada napisał(a):

> o ty wiesz.

To co wystaje spod spódnicy, to lufa kałacha, bo Krzysiek sobie kazał obciąć i teraz robi za Sztyrlica.
        • simera16 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:07
          douglasmclloyd napisał:

> taniarada napisał(a):
          >
          > > Przestań witek się ośmieszać .Wszyscy wiedzą co ma Krzysztof Bogdan Bęgow
          > ski mi
          > > ędzy nogami.Syna sobie sam zmajstrował .Chyba że temu zaprzeczam lub nie
          > wiem c
          > > o ty wiesz.
          >
          > To co wystaje spod spódnicy, to lufa kałacha, bo Krzysiek sobie kazał obciąć i
          > teraz robi za Sztyrlica.
          >
          >
          A ty za idiotę... Co bardziej upokarza?
          • douglasmclloyd Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:11
            simera16 napisał:

> A ty za idiotę... Co bardziej upokarza?

Obetnij sobie jaja i nam powiedz.
            • simera16 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:24
              douglasmclloyd napisał:

> simera16 napisał:
              >
              > > A ty za idiotę... Co bardziej upokarza?
              >
              > Obetnij sobie jaja i nam powiedz.
              >
              Ja je musiałbym obciąć, ty już ich nie masz...
              • douglasmclloyd Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:31
                simera16 napisał:

> douglasmclloyd napisał:
                >
                > > simera16 napisał:
                > >
                > > > A ty za idiotę... Co bardziej upokarza?
                > >
                > > Obetnij sobie jaja i nam powiedz.
                > >
                > Ja je musiałbym obciąć, ty już ich nie masz...

Nie odwracaj kota ogonem, obetnij i nam powiedz co cię bardziej upokarza.
                • simera16 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:34
                  douglasmclloyd napisał:

> simera16 napisał:
                  >
                  > > douglasmclloyd napisał:
                  > >
                  > > > simera16 napisał:
                  > > >
                  > > > > A ty za idiotę... Co bardziej upokarza?
                  > > >
                  > > > Obetnij sobie jaja i nam powiedz.
                  > > >
                  > > Ja je musiałbym obciąć, ty już ich nie masz...
                  >
                  > Nie odwracaj kota ogonem, obetnij i nam powiedz co cię bardziej upokarza.
                  >
                  Każdemu radzisz jak ma żyć, z plebani klikasz?
                  • douglasmclloyd Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:36
                    simera16 napisał:

>
                    > > simera16 napisał:
                    > >
                    > > > douglasmclloyd napisał:
                    > > >
                    > > > > simera16 napisał:
                    > > > >
                    > > > > > A ty za idiotę... Co bardziej upokarza?
                    > > > >
                    > > > > Obetnij sobie jaja i nam powiedz.
                    > > > >
                    > > > Ja je musiałbym obciąć, ty już ich nie masz...
                    > >
                    > > Nie odwracaj kota ogonem, obetnij i nam powiedz co cię bardziej upokarza.
                    > >
                    > Każdemu radzisz jak ma żyć, z plebani klikasz?

Dlaczego każdą wypowiedź kończysz pluciem na odległość w piaskownicy?
        • kzet69 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:25
          ziomal, kosz.... za chamstwo...
          • douglasmclloyd Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:34
            kzet69 napisał:

> ziomal, kosz.... za chamstwo...

Jacy wszyscy delikatni na tym forum, co się stało z "Je suis Charlie", czyżby wolność słowa była OK, ale tylko we Francji?
            • witek.bis Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:35
              A ktoś już do Ciebie strzelał? :-o
              • douglasmclloyd Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:37
                witek.bis napisał:

> A ktoś już do Ciebie strzelał? :-o

Bez strzelaniny się nie obejdzie?
                • witek.bis Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:39
                  Przywoływanie sprawy Charlie Hebdo bez choćby skromnego pif-paf wydaje się nadużyciem.
                  • douglasmclloyd Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:42
                    witek.bis napisał:

> Przywoływanie sprawy Charlie Hebdo bez choćby skromnego pif-paf wydaje się nadu
                    > życiem.

Za pif paf na forum robi kosz.
            • wagonetka wolnośc słowa? 02.02.15, 21:55
              douglasmclloyd napisał:

korzystam z niej nazywając cię skończonym chamem
              • douglasmclloyd Re: wolnośc słowa? 02.02.15, 22:55
                wagonetka napisał(a):

>
                > korzystam z niej nazywając cię skończonym chamem

Jesteś bezkonkurencyjna w pluciu na odległość.
            • kzet69 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 22:22
              co ma wolność słowa wspólnego z chamstwem???
              • douglasmclloyd Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 22:53
                kzet69 napisał:

> co ma wolność słowa wspólnego z chamstwem???

Musisz Charliego zapytać.
      • lumpior Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:07
        taniarada napisał(a):

> o ty wiesz.
        Znasz tą sprawę,nic nowego,A co tam u PrezesaPana,Kryśki Pawłowicz? Co z seksem,lub brakiem seksu,z kim sypiają,a może nikt z nimi nie chciał i nigdy chciał nie będzie? Co mają? Kota,psa?
        • gtxl-3 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:10
          Znasz tą sprawę,nic nowego,A co tam u PrezesaPana,Kryśki Pawłowicz? Co z seksem,lub brakiem seksu,z kim sypiają,a może nikt z nimi nie chciał i nigdy chciał nie będzie? Co mają? Kota,psa?

Mój sąsiad ma kota, ale prócz żony ma dwie kochanki.
          Sąsiadka ma psa....ale chyba nie ma kochanka.

• simera16 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:02
      Rzecz może być bardziej romantyczna; może rzeczony Potocki, do Anny wspomnianej niepohamowanym afektem zapałał?
    • wagonetka nie rozumiesz? 02.02.15, 21:03
      upublicznianie niezdrowych zainteresowań seksualnych to często domena ludzi o nieudanym własnym życiu seksualnym :-)
    • witek.bis Sorki - to chyba pomyłeczka 02.02.15, 21:03
      Trochę za dużo tych Andrzejów Potockich i obawiam się, że temu z Sieci błędnie przypisałem datę urodzenia. Na filmie widzę, że Andrzej Rafał jest trochę młodszy. Ale niewiele.
      • simera16 Re: Sorki - to chyba pomyłeczka 02.02.15, 21:04
        witek.bis napisał:

> Trochę za dużo tych Andrzejów Potockich i obawiam się, że temu z Sieci błędnie
        > przypisałem datę urodzenia. Na filmie widzę, że Andrzej Rafał jest trochę młods
        > zy. Ale niewiele.
        >
        To i afekt gorętszy być może...
        • witek.bis Re: Sorki - to chyba pomyłeczka 02.02.15, 21:06
          Zapewne :-)
    • v.t.s Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:05
      Grodzka w stringach a może w barchanach dla Karnowski to sprawa podstawowa
      • simera16 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:09
        v.t.s napisał:

> Grodzka w stringach a może w barchanach dla Karnowski to sprawa podstawowa
        >
        Une tak majOM. Niezdrowe zainteresowanie seksualnością człowieka z plebani przywlekli.
    • 13kisiel Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:18
      podglądanie Ogórka jakoś nie było tępione w polszewickich kręgach
      • simera16 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:23
        13kisiel napisał:

> podglądanie Ogórka jakoś nie było tępione w polszewickich kręgach
        >
        Podglądanie kogokolwiek, to qrestwo niewyobrażalne...
    • kzet69 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:26
      To nie jest fenomen, to jest obyczaj katolickiej prawicy, oni tak mają...
      • taniarada Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:54
        kzet69 napisał:

> To nie jest fenomen, to jest obyczaj katolickiej prawicy, oni tak mają...
        Jeśli twoim fenomenem jest obyczaj katolickiej prawicy ,a nie racji stan .To klękajcie narody.
    • behemot17-13 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:34
      Przeczytałem wpisy i by się wpisać w narrację co niektórych, pytam - co mają pod sukienkami Dziwisze?
      • gtxl-3 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:36
        behemot17-13 napisał:

> Przeczytałem wpisy i by się wpisać w narrację co niektórych, pytam - co mają po
        > d sukienkami Dziwisze?

Wszyscy oni mają armaty pod sukienkami...ale bez kul.

• taniarada Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:40
          Wszystkie sprawy, które mogą dotyczyć mojej publicznej działalności są do prześwietlenia, natomiast ten artykuł jest pełen kłamstw i insynuacji. Teza jest taka, że zmieniłam płeć po to, by wejść do polityki. To bzdura, pisałam w książce, że od 33 lat mam diagnozę transseksualności. Czuję się kobietą od zawsze. (…) W moim domu nie ma ani jednego męskiego ciucha.Ja nie chciałam iść do wojska. Zostałam powołana ku mojej rozpaczy. Nikt wtedy nie decydował, do której jednostki jest skierowany.Grodzka na koniec programu uczestniczyła w ustawce przygotowanej przez tvn - posłanka potargała numer „wSieci”, „dziękując Olejnik za tę możliwość.Tylko proszę mi tu bez jaj .
          • behemot17-13 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:59
            posłanka potargała numer „wSieci”, „dz
            > iękując Olejnik za tę możliwość.
            Tu masz rację, pod publiczkę.
        • behemot17-13 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:51
          Nie w tym rzecz. Założyciel tematu o moralność i granicach chciał się upomnieć. Tak zrozumiałem, ale mogę się mylić. Mój post jest schematem.
          • taniarada Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 21:56
            Przeczytałem wpisy i by się wpisać w narrację co niektórych, pytam - co mają pod sukienkami Dziwisze? Sukienka sukni nierówna .Nieprawdaż?
            • behemot17-13 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 22:07
              Schemat, rodzaj wdzianka nieistotny. Co mi tam, zajrzę pod sutannę, w gacie, pod spódnicę. A że gnojem jestem, nie szkodzi.
              • kzet69 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 22:13
                Problem w tym że "W Sieci" otworzyło puszkę Pandory i spuściło nadchodzącą kampanię do kloaki, pytanie tylko celowo czy z głupoty, akurat Karnowscy za swoje kłamstwa sypną kasą bo rzeczywiście jedyne co łączy Grodzką i Podobińską to... wspólne podwórko, ale za chwilę zobaczymy w necie roznegliżowane fotki innej kandydatki oraz intymne wyznania byłej kochanki kandydata, co takie bagno wnosi do życia publicznego? Właśnie za to szmatławiec Karnowskich wart jest potępienia...
                • taniarada Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 22:27
                  kzet69 napisał:

> Problem w tym że "W Sieci" otworzyło puszkę Pandory i spuściło nadchodzącą kamp
                  > anię do kloaki, pytanie tylko celowo czy z głupoty, akurat Karnowscy za swoje k
                  > łamstwa sypną kasą bo rzeczywiście jedyne co łączy Grodzką i Podobińską to... w
                  > spólne podwórko, ale za chwilę zobaczymy w necie roznegliżowane fotki innej kan
                  > dydatki oraz intymne wyznania byłej kochanki kandydata, co takie bagno wnosi do
                  > życia publicznego? Właśnie za to szmatławiec Karnowskich wart jest potępienia.
                  > ..
                  Gdyby nie te szmatławce to życie w Polsce było by utrapieniem.Rozumiem ,że dla Ciebie nie .Jedyna słuszna sprawa ,jedyna wiadomość .Jedyna gazeta i jedyne forum.Tu można poruszać takie sprawy ,że głowa pęka.To jest jedyne źródło mądrości .Źródło życia.Jestem dumny z wykształcenia Polaków.
                  • behemot17-13 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 22:36
                    Że się wtrącę, poczytaj z łaski swojej wpisy pod artykułami GP, ND i wyciągnij wnioski, będziesz zapewne dumny z wykształcenia i agresji Polaków.
                • behemot17-13 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 22:29
                  Też właśnie piszę, Karnowscy, tacy ulizani w swojej moralności i etyce wyszli na zwykłych chamów do potęgi entej.
    • indeed4 O! To na bank pisała pani Grodzka... 02.02.15, 22:42

twitter.com/klamca/status/561640670306508800?lang=pl

:-)))
      • marta595 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 02.02.15, 23:14
        indeed4 napisał:

>
        > twitter.com/klamca/status/561640670306508800?lang=pl

Trochę cierpliwości, a usłyszysz lub przeczytasz słowo ojca świętego,tym razem być może o wykluczeniach ludzi ze względu na ich seksualność? ...może znowu zaskoczy polski katolicki ludek?

Papież Franciszek przyjął hiszpańskiego transseksualistę, który w ub.r. napisał do niego list, żaląc się, po zmianie płci został odrzucony przez swoją wspólnotę parafialną w mieście Plasencia, do której należy od dziecka. Do spotkania doszło w sobotę 24 stycznia w Domu św. Marty Watykanie. 48-letni Diego Neria Lejárraga przyjechał tam ze swą narzeczoną. Media komentują to spotkanie jako zapowiedź zbliżenia papieża z ludźmi z marginesu Kościoła.
        • indeed4 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 02.02.15, 23:25
          > usłyszysz lub przeczytasz słowo ojca świętego

Już czytałem, niedawno mówił "demoniczna ideologia" o gender.

natemat.pl/95875,demoniczna-ideologia-tak-papiez-franciszek-mial-odpowiedziec-na-pytanie-o-gender

Ups! No i znów prysły nadzieje rozkochanej w "nowoczesnym" Franciszku postępowej lewicy... :-)
          • marta595 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 02.02.15, 23:39
            To słowa cytowane póki co przez biskupa Salzburga, a nie oficjalne stanowisko papieża.Trują biskupi biednemu Franciszkowi do ucha różne farmazony, a on i tak robi swoje.Trwa obrona polskiego Kościoła przed Franciszkiem, co i rusz biedacy muszą tłumaczyć z ichniego na swoje.Poczekaj na dalszy ciąg synodu...a kto wie może i kolejny sobór się odbędzie. :D
            • indeed4 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 02.02.15, 23:42
              > To słowa cytowane póki co przez biskupa Salzburga, a nie oficjalne stanowisko papieża.

Hm, a jakie jest oficjalne stanowisko Franciszka w sprawie gender, wiesz?
              • marta595 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 02.02.15, 23:44
                A jest takie?
                • indeed4 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 02.02.15, 23:52
                  przeczytaj moją rozmowę z D. Wielowieyską

twitter.com/dwielowieyska/status/420474304656977920
                  • marta595 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 03.02.15, 00:11
                    I co ma z niej niby wynikać, może to, że masz prawo szydzić z czyjejś seksualności?
                    • indeed4 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 03.02.15, 00:15
                      Z tego ma wynikać, że - wbrew temu co usiłuje wciskać opinii publicznej ateistyczna postępowa lewica - papież Franciszek ws. gender ma oficjalne stanowisko.

Dobranoc :-)

• marta595 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 03.02.15, 00:24
                        Głoszone i interpretowane ustami biskupów, tak jak we wszystkich sprawach ludzi wykluczanych z Kościoła. :D
                        • indeed4 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 03.02.15, 00:32

twitter.com/Indeed46/status/420474800394362881
                          • indeed4 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 03.02.15, 00:43
                            GW też interpretuje ustami biskupów?

wyborcza.pl/1,75477,16984100,Papiez_Franciszek_na_watykanskim_sympozjum_leje_miod.html

Jeśli i tego nie rozumiesz, to naprawdę już nic nie poradzę :-)

PS. Polityk jest osobą publiczną i musi mieć grubą skórę, posłanka Grodzka nie jest spod tej zasady wyłączona.
                          • marta595 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 03.02.15, 00:49
                            No i ile jeszcze razy zalinkujesz to samo?
                            Nie dość,że mieszasz pojęcie gender z transseksualnością, to jeszcze próbujesz swoją pogardę wobec ludzi o innej niż twoja seksualność tłumaczyć naukami swojego duchowego przewodnika.Biedny Franciszek...jego nauki idą w las.

Dobrej nocy życzę ;)
                            • indeed4 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 03.02.15, 01:18
                              > próbujesz swoją pogardę wobec ludzi o innej niż twoja seksualność

Ale co różni tygodnik Karnowskich od "Charlie Hebdo" - wolność słowa tylko dla tych, którzy okazują pogardę wobec religii?

> Dobrej nocy życzę ;)

Wzajemnie
                              • marta595 Re: O! To na bank pisała pani Grodzka... 03.02.15, 01:32
                                No to jeszcze szybciutko odpowiem co różni.Może grzech, jeśli Karnowscy są chrześcijanami? Bo rysownicy nimi nie są, a więc nie zgrzeszyli.To taka mało istotna różnica, ale najważniejsza jest taka, że ani Karnowscy, ani ty, ani tobie podobni nie zapłacicie za wolność słowa swoim życiem.No i dobrze.

Już mnie dzisiaj więcej nie zaczepiaj, wyłączam kompa i idę spać ;)
    • behemot17-13 Re: Podglądanie Grodzkiej 02.02.15, 23:01
      Nieskromnie zauważę, medaliki się produkują, naliczyłem czterech/czworo.
    • adamszem Nie chcę zboczeńca 03.02.15, 00:26
      Gdyby towarzysz Bęgowski zaszył się w głębokim lesie, nie byłoby problemu. Ale ja na przykład nie życzę sobie, aby w mojej ojczyźnie posłem mnie reprezentującym był zwyrodnialec, zboczeniec. To chyba oczywiste. A ten pachołek bolszewicki jeszcze chce być prezydentem kraju!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka