a74-7 20.08.15, 10:32 Poprosze o definicje . W watku juz nie trzeba wstydzic sie polskosci niejaki ukos zasugerowal ze trzeba wstydzic sie bycia wolakiem .Prosze wiec o definicje wolaka ,konkretna definicje. I nie pisac mi tu o PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rccc Re: Wolak 20.08.15, 10:43 Ktoś kto to spłodził ma zaawansowane stadium debilizmu Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Wolak 20.08.15, 11:21 rccc napisał: > Ktoś kto to spłodził ma zaawansowane stadium debilizmu Zaawansowane stadium debilizmu to akurat immanentna cecha każdego Wolaka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Wolak 20.08.15, 11:32 tu bym sie nie zgodzila , ale najpierw zapoznam sie ze stronka (stronka brzmi prawie jak stonka = szkodliwosc) Rzucilam okiem poczytam w wolnym momencie :-) Opracowanie z ,poczuciem humoru - doceniam ale obszernosc godna walki w lepszej sprawie Dzieki za link. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Wolak 20.08.15, 10:51 Umiłowany Przywódca śpiewał że wyprowadzi was, swój lud, z ziemi polskiej do Wolski. Więc Wolak to ktoś kto wierzy w Umiłowanego Przywódcę i bezwarunkowo głosuje na pis. Ponieważ ja uważam pis za sektę więc każdy Wolak to sekciarz. Sektę, ponieważ wolaka nie stać na samodzielne myślenie, mówi i robi to co partia każe. Ja pisu nie znoszę ale też wielokrotnie pisałem o błędach i głupocie PO, a to jest coś co żaden Wolak o pisie nie napisze bo ma mózg wyprany Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Wolak 20.08.15, 11:35 jak dotad Braun i dziadek Korwin daleko nie zaszli. Odpowiedz Link Zgłoś
amen13 Re: Ecce Wolak 20.08.15, 12:24 Ponieważ jest pewien kłopot z definicją ogólną (mamy nie używać słowa PiS), pokażemy palcem, na przykładzie: Kaczyński śpiewa hymn polski. Innych naszych członków można wskazać w podobny sposób. Niech żyje Pan Prezes i Pan Putin! Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Ecce Wolak 20.08.15, 12:30 amen13 napisał(a): > Ponieważ jest pewien kłopot z definicją ogólną (mamy nie używać słowa PiS), Postulat pominięcia słowa "PiS" przy definicji Wolaka jest równie zasadny, co postulat pominięcia słowa "łajno" przy definicji koprofaga. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ecce Wolak 20.08.15, 16:12 Może i trudny, ale, jak widać, wykonalny. -- Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki. Czyli reaktywować RWPG i Układ Warszawski. - © xyz_xyz1, PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Proszę bardzo 20.08.15, 14:11 To jest główny wolak pl.wikipedia.org/wiki/Jarosław_Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruvi Re: Proszę bardzo 20.08.15, 14:23 alistair-p napisał: > To jest główny wolak > pl.wikipedia.org/wiki/Jarosław_Kaczyński Z opcja niemiecka w tle Cos jak dziadek w Wehrmachcie Jarosław Kaczyński urodził się w Warszawie na Żoliborzu. Ojciec, Rajmund Kaczyński Pochodzenie i znaczenie imienia Rajmund Jest to imię męskie pochodzenia germańskiego. Oznacza "ten, który jest pod osłoną losu". dzieci.pl/word,Rajmund,imie.html?smgputicaid=6156fe Odpowiedz Link Zgłoś