pies_na_czarnych 17.11.15, 23:23 Pierwszy dzień minął. Aż nie chce mi się wyliczać sukcesów PiS-u tyle tego było. Strach pomysleć co nam następne dni przyniosą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.filemon Re: Pierwszy dzień 18.11.15, 01:11 Przygotuj się. Od dziś co dzień Dzień Świstaka. Odpowiedz Link Zgłoś
czekam.na.lewice Re: i popiskujacych POplaczek na FK :D 18.11.15, 01:35 Tak samo jak frakcja PO przez 8 lat winiła za wszystko opozycyjną frakcję PiS i kryzys, tak samo Wy pisowcy, podobnie każde jak widać złe czyny będziecie przypisywali Popiskiwaniu i frustracjom PO. Nie da się ! Zmian w komisji służb specjalnych i decyzji Prezydenta w sprawie Dubienieckiego....pardon jeszcze nie .....Kamińskiego nie da się Wam przykryć. Tylko dlaczego ludzie normalni, miłujący prawo i demokrację, muszą najpierw 8 lat wytrzymywać leni, kłamczuchów i złodziejaszków a teraz oszustów i aktywistów o zapędach niedemokratycznych i totalitarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: i popiskujacych POplaczek na FK :D 18.11.15, 01:42 na forum gazety jestem juz z 15 lat a zmiany w III RP obserwuje od samego poczatku wiec sobie odpusc twoj patronacki ton J.Kaczynski od samego poczatku III RP byl w konflikcie ideologicznym z A.Michnikiem To 2 najbardziej znaczace postacie zmian w Polsce. J.Kaczynski mial racje od samego poczatku ale popelnil po drodze kilka bledow. Teraz juz je naprawil I mam nadzieje, ze powiedzie nasz kraj we wlasciwym kierunku bo kierunek Michnika to oszustwo intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: i popiskujacych POplaczek na FK :D 18.11.15, 02:23 Tak,tak,cccp, ten demiurg Michnik. Pozdrów ode mnie tego Michnika, co go widzisz, za każdym razem, jak otwierasz szafkę w kuchni i poproś go, żeby przypominał ci o tych małych tableteczkach. PS: A Jarosław K. to największy szkodnik w polskiej polityce i musiałem się bardzo starać, żeby znaleźć tak łagodne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: i popiskujacych POplaczek na FK :D 18.11.15, 03:32 nie obraz sie kotku, ale twoje miauczenie nie robi na ludziach zadnego wrazenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: i popiskujacych POplaczek na FK :D 18.11.15, 03:39 nie obraź się, cccp, ale twoje popiardywanie takoż. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pierwszy dzień 18.11.15, 04:46 kotek.filemon napisał: > Przygotuj się. Od dziś co dzień Dzień Świstaka. Od dziś codziennie Dzień Świra. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Pierwszy dzień 18.11.15, 10:15 Swistak sreberka zawijał, a w pałacu swistak swoich uniewinnia Odpowiedz Link Zgłoś