Dodaj do ulubionych

Kukiz ostro odpowiada Schulzowi

10.01.16, 11:44
bardzo ostro

Na Facebooku odniósł się do tych słów Paweł Kukiz.
Panie Schulz...
Niech pan większą uwagę zwróci na demokrację w pańskiej ojczyźnie... Bo jak tak się u was – nie daj Boże – drugi Hitler objawi i te kilka milionów zaplanowanych przez was „imigrantów” za sobą pociągnie to podejrzewam, że w porównaniu z nimi SS wyjdzie na armię zbawienia. Przepraszam za tak brutalny wpis ale naziści zamordowali mi Dziadka w Auschwitz więc nie życzę sobie, by ich wnuki uczyły mnie demokracji
Obserwuj wątek
    • snajper55 Schulz się pochlasta 10.01.16, 11:46
      gdy przeczyta.

S.
      • niegracz snajperzy niemieccy 10.01.16, 11:59
        snajper55 napisał:

> gdy przeczyta.
        >

kogo wspierasz|
        Polskę czy Niemcy
        • qwardian Re: snajperzy niemieccy 10.01.16, 12:54

Berlin, Bruksela, Moskwa, Państwo Islamskie...
          • taniarada Re: snajperzy niemieccy 10.01.16, 13:15
            Przyjadą walczyć za naszą i waszą demokrację? I strzelcy alpejscy też ?
          • az43 Re: snajperzy niemieccy 10.01.16, 14:53
            Sam widzisz sukienkowy co to za człowiek - powinien Watykan a on milczy w tej sprawie.
        • az43 Re: snajperzy niemieccy 10.01.16, 14:52
          A może tylko rozum i dobre wychowanie?
        • snajper55 Re: snajperzy niemieccy 10.01.16, 14:54
          niegracz napisał:

> snajper55 napisał:
          >
          > > gdy przeczyta.
          > >
          >
          > kogo wspierasz|
          > Polskę czy Niemcy

Praworządność.

S.
          • mara571 praworzadnosc wlasnie w Niemczech zdycha 10.01.16, 15:00
            Marokanczyk zastrzelony w Paryzu byl w Nieczech zarejestrowany 4 razy: zawsze pod innym nazwiskiem i inna narodowoscia. Raz jako Gruzin.
            • snajper55 Sprawdź znaczenie słowa praworządność /nt 10.01.16, 15:02
              mara571 napisała:

> Marokanczyk zastrzelony w Paryzu byl w Nieczech zarejestrowany 4 razy: zawsze p
              > od innym nazwiskiem i inna narodowoscia. Raz jako Gruzin.
              • mara571 znasz niemieckie prawo dla azylantow? 10.01.16, 18:12
                moga zlozyc jeden jedyny wniosek: obecnie nikt juz tego nie jest w stanie kontrolowac.
                Nie wolno mu opuszczac okolicy obozu, gdzie zostal skierowany: jak wyzej

I na koniec: dzisiaj wysoki urzednik z BND powiedzial, ze po analizie karty SIM, ktora dostarczyli Francuzi okazalo, ze ten czlowiek byl zarejestrowany SIEDEM razy jako uchodzca.
            • adam.eu Re: praworzadnosc wlasnie w Niemczech zdycha 10.01.16, 15:04
              Za to głupota Polska kwitnie :-(
            • sclavus Re: praworzadnosc wlasnie w Niemczech zdycha 10.01.16, 18:05
              ... to pokazuje jedynie cwaniactwo tego Marokańczyka a nic zgoła o niemieckiej praworządności...
              Zaczyna ci się zdrowo pieprzyć znaczenie słów.... na tej emigracji w Niemczech!
              • mara571 Re: praworzadnosc wlasnie w Niemczech zdycha 10.01.16, 18:16
                niemieckie prawo do tej pory bylo w stanie zlapac cwaniakow.
                Malo tego: facet byl lapany pare razy przez policje na kradziezach. I zawsze puszczany wolno.
                Nikt tez "nie zauwazyl", ze nie ma go w Asylatenheimie.
          • niegracz Frycek na dywaniku 10.01.16, 17:26
            i słusznie

nie mozna sie dawac obrażac
            \
            MSZ: Minister Waszczykowski wezwał ambasadora Niemiec
            • sclavus Re: Frycek na dywaniku 10.01.16, 18:07
              ... powiesi się po tym "dywaniku"???
              19/01/201, Polska na dywaniku Unii!!
        • adam.eu Re: snajperzy niemieccy 10.01.16, 15:02
          niegracz napisał:

> kogo wspierasz|
          > Polskę czy Niemcy

To nie do mnie pytanie, ale napiszę, wesprzyj sobie sam swoje emocje.
        • sclavus Re: snajperzy niemieccy 10.01.16, 18:02
          ... na pewno nie polską głupotę!!!
      • wagonetka nie pochlasta się, 10.01.16, 12:59
        bo nie przeczyta :-)
        • snajper55 Re: nie pochlasta się, 10.01.16, 15:03
          wagonetka napisał(a):

> bo nie przeczyta :-)

To on nie czyta Kukiza na FB???

S.
      • erka-4 są w POlsce tacy uczynni... 10.01.16, 13:04
        snajper55 napisał:

> gdy przeczyta.
        >
        > S.

...przetłumaczą dokładnie i wyślą poleconym expresem.
        • niegracz co większym zagrożeniem dla UE ? 10.01.16, 17:19
          zmiany w Polsce - gdy rząd wiekszosciowy wprowadza zmiany

czy kilkaset tysiecy uchodźców wpuszczanych złamaniem zasad UE z inicjatywy
          Merkel i Niemiec ?
          • erka-4 Re: co większym zagrożeniem dla UE ? 10.01.16, 17:42
            niegracz napisał:

> czy kilkaset tysiecy uchodźców wpuszczanych złamaniem zasad UE z inicjatywy
            >
            > Merkel i Niemiec ?

- kiedyś tygrysy i messerschmitty były do tego niezbędne,a dziś wystarczą dobre buty.
    • qwardian Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 12:53

Mi się również wydaje, że SS w porównaniu do Martina Shulza i jego milionowej gwardii islamskich siepaczy to były aniołki, ale tamci mieli rozum w głowie, a ci są bezmyślni. Utopimy ich w nurtach Odry i Nysy jeżeli będą się awanturować...
      • az43 Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 14:55
        Mój boże,jak to człowiekowi się miło robi na duszy kiedy poczyta bździny polskiego zakonnika.
    • 3alfa.alfa Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 12:56
      niegracz napisał:

> bardzo ostro
      >
      > Na Facebooku odniósł się do tych słów Paweł Kukiz.
      > Panie Schulz...
      > Niech pan większą uwagę zwróci na demokrację w pańskiej ojczyźnie... Bo jak tak
      > się u was – nie daj Boże – drugi Hitler objawi i te kilka milionów
      > zaplanowanych przez was „imigrantów” za sobą pociągnie to podejrze
      > wam, że w porównaniu z nimi SS wyjdzie na armię zbawienia. Przepraszam za tak b
      > rutalny wpis ale naziści zamordowali mi Dziadka w Auschwitz więc nie życzę sobi
      > e, by ich wnuki uczyły mnie demokracji

I tak trzeba trzeba z tymi potomkami nazistów rozmawiać
    • wagonetka ostro? nie 10.01.16, 12:57
      szkoda, że nie zabluzgał po swojemu
    • porannakawa01 Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 13:10
      Nie odpowiadał, nie odpowiadał aż w końcu Kukiz 15 działek sobie walnął.
      To i odpowiedział.
      Wcześniej był zajęty - Kukiz 15?
    • xyz_xyz1 Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 13:15
      Pytanie które się samo z siebie nasuwa i staje się coraz bardziej aktualne w obliczu tego co się dzieje brzmi:
      Czy Polsce to członkostwo w UE przynosi aż tak gigantyczne pieniądze i jest takim gigantycznym biznesem że dla niego ma tracić twarz i pozwalać się publicznie poniżać?
      Ja jestem zdania iż UE to taka klatka i taka obroża iż naprawdę nawet gdyby za tym szły duże pieniądze to nie są ona na tyle duże aby tracić dla nich wolność, honor i twarz. W takiej sytuacji należałoby najpierw podziękować UE za jej jałmużnę za te judaszowe srebrniki zwane dotacjami które docelowo kosztują wiej niż są warte a potem wdrożyć procedurę opuszczenia tego Eurokołchozu - jeśli UE nie pasuje Polska taka jaka jest to łaski bez Polska też się doskonale bez UE obejdzie. I to byłaby właściwa odpowiedz.
      Ciekawe czy rząd PiS na taką odpowiedz się zdobędzie? Mam nadzieje że tak. Każda inna odpowiedz jest niewłaściwa i nie będzie zrozumiana. A Polska bawiąc się w dysputy traci tylko twarz i honor. Tam Piłsudski nie miałby problemów z podziękowaniem UE za współpracę.
    • 3alfa.alfa Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 13:19
      niegracz napisał:

> bardzo ostro
      >
      > Panie Schulz...
      > Niech pan większą uwagę zwróci na demokrację w pańskiej ojczyźnie... Bo jak tak
      > wam, że w porównaniu z nimi SS wyjdzie na armię zbawienia. Przepraszam za tak b
      > rutalny wpis ale naziści zamordowali mi Dziadka w Auschwitz więc nie życzę sobi

Ale czy szulc czyta fejsbuka. Lepiej byłoby żeby wysłał oficjalne pismo
    • szwampuch58 Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 13:23
      typowy belkot alkoholika
    • chudaduda Kukiz, wyjdz z Unii, wez swoich z Niemiec, daj im 10.01.16, 14:56
      prace, pajacu polski! geba ruchac umiesz i NIC wiecej!
    • adam.eu Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 14:58
      niegracz napisał:

> bardzo ostro
      >
      > Panie Schulz...

Głosowałem na Kukiza.
      Ten wpis, o ile to faktycznie jest wpis Kukiza uważam za jego głupotę.
      • w_v_w Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 15:15
        mi tam Schulz rybka, to tylko urzednik UE. Ani prezydent Francji , ani Merkel, ani Cameron, nie zabrali glosu, ich opinia jest istotna. Pokrzykiwanie urzednika nic nie znaczy :D
    • niegracz folksdojcze tez wspierali praworządnośc 10.01.16, 17:27
      jakby nie było
      • wagonetka te inwektywy robią na kimś wrażenie? 10.01.16, 17:29
        to "folksdojcz" popularne wśród pisiąt nie działa na niepisieta
        wymyśl coś innego
    • sclavus Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 17:54
      uFielbiam, kiedy Kukiz daje głos - nie wiadomo: płakać, śmiać się, śmiać się przez łzy, śmiać się płacząc, czy wszystko naraz...
      Co się który z naprawiaczy odezwie, to dowód, że pomiary inteligencji powinny być obowiązkowe... nawet, gdyby doszło do JOWów!!
      PeeS - we wszystkich tych odzywkach widać/słychać, że Polska jest "autentycznym chrystusem narodów" (cokolwiek by to miało znaczyć)
    • gorszysort Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 17:55
      Kukiz ostry w gębie i nic więcej
    • m.c.hrabia Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 18:04
      są lepsi AA.
    • buldog2 Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 18:35
      Niegracz, co z wybuchami, ile było i o której ?
      Wcześniej Kukiz wydawał się mieć rozum, tak myślałem po kilku wywiadach w RDC i in. Stopniowo przychodziło rozczarowanie, a od jakiegoś czasu uważam, że w ogóle nie wart uwagi.

--
      Sztandar PiS dumnie powiewa - © xyz_xyz1.
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Magdolot. "Opozyturę" wymyślił ukos. - © Miętowe Loczki.
    • behemot17-13 Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 18:41
      Kukiz to jednak cymbał, żeby nie napisać - niedorozwinięty umysłowo i emocjonalnie. Przepraszam za tak brutalny wpis, Krzyżacy nie będą mnie uczyć demokracji i na ten czas i w ogóle, pomijając następne daty jam jest jedynym i wybrańcem przecież. Chyba się powtarzam, Kukiz jest cymbałem.
      • baabeczka Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 19:53
        Teraz przeróżne wnuki, / dziadkowie mogą się w grobach przewracać/ najpierw Ziobro,teraz Kukiz, wydalają ze swoich gąb przeróźne głupoty. Wstyd panowie powoływać się na dziadkow. Sami prosze zaswiadczcie o swojej mądrosci. Na razie tego nie widać
    • maszmi Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 19:49
      po polsku?
    • androles Re: Kukiz ostro odpowiada Schulzowi 10.01.16, 22:25

Na Facebooku odniósł się do tych słów Paweł Kukiz.
      Panie Schulz...
      Niech pan większą uwagę zwróci na demokrację w pańskiej ojczyźnie... Bo jak tak się u was – nie daj Boże – drugi Hitler objawi i te kilka milionów zaplanowanych przez was „imigrantów” za sobą pociągnie to podejrzewam, że w porównaniu z nimi SS wyjdzie na armię zbawienia. Przepraszam za tak brutalny wpis ale naziści zamordowali mi Dziadka w Auschwitz więc nie życzę sobie, by ich wnuki uczyły mnie demokracji.

Jak mnie wkurza taki facet. U nas się podważa konstytucję, niszczy struktury demokratyczne, a ten wypomina zamordowanie dziadka w Auschwitz, tylko dlatego, że Niemcy przyjęli za dużo imigrantów. Demokracja w Niemczech powojennych działa dobrze i uczyć nam się od nich trzeba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka